Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Clear Blue (4 db)

Mennyibe kerül a Clear Blue teszt? Rossmannba lehet kapni?

Legjobb válasz: Rossmannban nem lehet kapni. Clear Bleu-t a Dm-ben lehet venni, kb 1700 Ft.

Rossmannban nem lehet kapni. Clear Bleu-t a Dm-ben lehet venni, kb 1700 Ft.

Clear Blue? Nektek be jött? Mennyibe kerül kb?

Legjobb válasz: Be bizony! A digitális verzió! Itt (vidéki patika), 1.900 Ft-ba került! Leírom röviden az én verziómat: mensi elmaradása elõtt 3 nappal csináltam több tesztet, pozitívak lettek. Majd másnak, harmadnap újra megismételtem õket, de nemhogy erõsödött volna a csík, hanem full nega lett mindegyik! Teljesen magam alatt voltam, hívtam a dokimat, azt mondta, valószínû biokémiai terhesség volt és felszívódott. Engem azonban csak nem hagyott nyugodni a dolog és vettem egy digitális cb-t. Pozitív lett! Csináltam utána és másnap is másfajta teszteket, de azok továbbra is negák maradtak. Dokim behívott vérvételre és egyértelmûen kiderült, hogy babát várok! Úgyhogy hajrá, ha a cb azt mondaj babát vársz, akkor az úgy is van:)

Be bizony! A digitális verzió! Itt (vidéki patika), 1.900 Ft-ba került! Leírom röviden az én verziómat: mensi elmaradása elõtt 3 nappal csináltam több tesztet, pozitívak lettek. Majd másnak, harmadnap újra megismételtem õket, de nemhogy erõsödött volna a csík, hanem full nega lett mindegyik! Teljesen magam alatt voltam, hívtam a dokimat, azt mondta, valószínû biokémiai terhesség volt és felszívódott. Engem azonban csak nem hagyott nyugodni a dolog és vettem egy digitális cb-t. Pozitív lett! Csináltam utána és másnap is másfajta teszteket, de azok továbbra is negák maradtak. Dokim behívott vérvételre és egyértelmûen kiderült, hogy babát várok! Úgyhogy hajrá, ha a cb azt mondaj babát vársz, akkor az úgy is van:)
Ez szerintem a legtokéletesebb.én dokim szinte csak ennek a tesztnek az eredményet fogadja el:)
Bocsi a kérdésért: Ez a teszt megmutatja a terhességi hetet is? Nem olcsó, de ezek szerint jó.
Most találtam 50%-kal olcsóbban lehet most megvenni ezt a tesztet. http://www.intima.hu/webshop/tesztek/terhessegi-tesztek/clea..

Mennyibe kerül most egy Clear Blue terhességi teszt?

Legjobb válasz: 1000ft körül van.

1000ft körül van.
1700 a rossmannban 1000 ft már nagyon-nagyon régen volt


Hol lehet kapni Clear Blue digitális terhességi tesztet és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Én csak itt találtam: http://www.teszvesz.hu/item532754107_digitalis_clearblue_ter.. 2 db 4700 Ft Üdv

Szia! Én csak itt találtam: http://www.teszvesz.hu/item532754107_digitalis_clearblue_ter.. 2 db 4700 Ft Üdv
Szerintem fölösleges ilyen drágát venni 1 alkalomért!Ugyan azt fogod látni rajta mint egy 700ft-os medi-lab on!Csak pénzkidobás szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!