Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Biovanne (3 db)

Mennyibe kerül a Biovanne és hány szem van benne?

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/product/biovanne

pont tegnap néztem a rossmanba van 40 DB-os 1500Ft körül és van 90Db-os olyan 2500körül :) megéri
Én tegnap vettem gógyszertárban és ott a 40 db-os 1550 ft volt!
Az szép... most már 4500 körül lehet kapni...

Mennyibe kerül a biovanne plus? Megéri olyat venni?

Legjobb válasz: 30 db, 1650 ft...vettem két alkalommal is az anyukámnak, de azt mondta, hogy az elsõnél volt javulás, a másodiknál már nem!!!! Szóval nem tudom, mennyire jó, és mennyit használ, egy próbát megér szerintem!!!!Ártani nem árt az biztos!!!

30 db, 1650 ft...vettem két alkalommal is az anyukámnak, de azt mondta, hogy az elsõnél volt javulás, a másodiknál már nem!!!! Szóval nem tudom, mennyire jó, és mennyit használ, egy próbát megér szerintem!!!!Ártani nem árt az biztos!!!
Szerintem elég csak a sima Biovanne is. Abba 40 szem van és ugyanennyibe került. Ha az nem segít akkor a plus se fog.

Biovanne plus. Meddig kell szedni és mennyibe kerül a 90 db. -os kiszerelés?

Azt tudom, hogy a "kúra" 3 hónapos és utána elméletileg hat. De ha bejött meg minden, utána is szedni kell állandóan? Vagy csak addig, amíg nem használ és utána már olyan szép is marad a hajam, körmöm és a b?röm? Vagy ez is olyan, mint általában a gyógyszerek, h csak addig hatásos, amíg szeded? Mert azért elég drága ahhoz, h mostantól életem végéig szedjem. :D

Legjobb válasz: kúra szerûen kell szedni. szeded 3 hónapig aztán szünet,amikor akarod megint szeded. szerintem az ára változó,attól függ,hol veszed.

kúra szerûen kell szedni. szeded 3 hónapig aztán szünet, amikor akarod megint szeded. szerintem az ára változó, attól függ, hol veszed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!