Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül Béres (5 db)

Mennyibe kerül a Revalid és a Béres szépség vitamin? Hogyan kell őket használni?

Legjobb válasz: A béres szépségvitaminból kb. 1500 Ft egy doboz,30 db van benne és naponta kettõt kell bevenni belõle. A Revalid drágább,de a béres szerintem sokkal jobb,mert folsav és cink is van benne.Próbáltan a biovannét is,az se rossz,abból kb. 1400 egy 40 db-os adag,abból is naponta kettõt kell bevenni.A hajadnak és a bõrödnek jót tesz mindhárom,de az ismerõseim a revalidtól híztak.A másik kettõnél nem tapasztaltam ezt.

A béres szépségvitaminból kb. 1500 Ft egy doboz, 30 db van benne és naponta kettõt kell bevenni belõle. A Revalid drágább, de a béres szerintem sokkal jobb, mert folsav és cink is van benne.Próbáltan a biovannét is, az se rossz, abból kb. 1400 egy 40 db-os adag, abból is naponta kettõt kell bevenni.A hajadnak és a bõrödnek jót tesz mindhárom, de az ismerõseim a revalidtól híztak.A másik kettõnél nem tapasztaltam ezt.
Valóban nem olcsó a Revalid, de én 10 év alatt egy dekát sem híztam tõle, és gyönyörû derékig érõ hajzuhatagom lett, valamint egészséges hosszú körmeim. Az olcsóbbakat nem próbáltam, de nem lehetetlen, hogy vannak olyan jók. Érdemes akkor azokat megpróbálni elõször.

A Béres Csepp mennyibe kerül? Adhatok 4 éves gyereknek étvágytalanságra?

Legjobb válasz: Azt hiszem 1000ft körül van, de nem tudom. Viszont adhatod persze.

Azt hiszem 1000ft körül van, de nem tudom. Viszont adhatod persze.
Ezer párszáz forintért vettem múltkor. Amúgy nem étvágytalanságra van. Csak egy vitamin és a vitaminok okozhatnak akár étvágynövekedést. De amúgy nem feltétlenül.
igen adhatod súlyra van és a 9 éves fiamnak 3 hónapig adtam és hizott töle .
adhatod, de a patika után közvetlen a közértbe is menj be! :-) az enyémek egész nap esznek tõle... :-)

Tudja vk. Mennyibe kerül a Béres C-vitamin 50 mg 120db os tabletta?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=B%C3%A9res+C-vitamin+50+mg+120db+os+A Béres csepp-ből létezik többfajta is? ha igen melyik a legjobb, és mennyibe kerül kb?

Legjobb válasz: Egy fajta van csak, de több kiszerelésben. Drága. De jó.

Egy fajta van csak, de több kiszerelésben. Drága. De jó.
Most vettem, 4x30 ml = 3350 Ft
és mennyi idõre elég egy felnõttnek a 3x40ml?

Mennyibe kerül a Béres Gravida?

Legjobb válasz: Kiszerelése(ek) 30x | Fizetendõ ár: 1787 Ft 90x | Fizetendõ ár: 4489 Ft A termék szabadáras! Ezt figyelembe kell venni. (SZ)

Kiszerelése(ek) 30x | Fizetendõ ár: 1787 Ft 90x | Fizetendõ ár: 4489 Ft A termék szabadáras! Ezt figyelembe kell venni. (SZ)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!