Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül A vitamin injekció a teknősnek (1 db)

Mennyibe kerül az A vitamin injekció a teknősnek?

Mindkét tekn?söm szeme be van gyulladva és azt mondták vigyem el orvoshoz. Csak érdekelne, hogy mégis mennyi pénzt kunyizzak apától=)

Legjobb válasz: Szia!Igaz nekem vagy 3éve volt ilyen gondom a tekimmel,azt hiszem akkor 600-800ft volt az,hogy este fogadott a doki adott neki a vit .injekciót meg szemcseppet.Szerintem nem sokat változhatott,de inkább mondj többet ,nehogy meglepetés érjen.Amúgy általában ha felhívod az állatorvost és elmondod mi a bajod,megkérded mennyibe kerül,megmondják mindig. A szemgyulladás megfázástól van,figyelj rá,mert el is pusztulhat.Tedd olyan helyre ahol nincs huzatba a teki.

Szia!Igaz nekem vagy 3éve volt ilyen gondom a tekimmel, azt hiszem akkor 600-800ft volt az, hogy este fogadott a doki adott neki a vit .injekciót meg szemcseppet.Szerintem nem sokat változhatott, de inkább mondj többet , nehogy meglepetés érjen.Amúgy általában ha felhívod az állatorvost és elmondod mi a bajod, megkérded mennyibe kerül, megmondják mindig. A szemgyulladás megfázástól van, figyelj rá, mert el is pusztulhat.Tedd olyan helyre ahol nincs huzatba a teki.
Kunyizz tõlle ötezret és még csokira is marad. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tájékoztatást. A második válasz nagyon ötletes. Az elsõ meg hasznos volt=)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gabonasiklót keresnék (? )

Mindenképp Kaposváron és környékén ha valaki tud légyszi válaszoljon :D

3

Pézsma teknős tartás?

Vettünk annó egy pézsmateknőst. A gondozó azt mondta hogy elég egy 30 cm hossz és 20 cm széles akvárium neki. Most rájöttem hogy ez nem igaz.
Pls meséljetek nekem kicsit az akvárium berendezéséről és a teknős helyesen tartásáról. Nagyon szeretem nem akarom hogy rossz legyen neki :(
Segít valaki?

0

A sárgafülű és a vörösfülű teki összepároztatható? Utód, gondolom nem lesz, de élhetnek együtt, mint egy pár?

Azért kérdezem, mert ugyebár utódot nem akarnék, de azt sem szeretném, ha egymagukban tengetnék az életüket nálam.

2

Honnan lehet békát szerezni?

NEMTUDOM HONNAN SZEREZHETNÉK BÉKÁT HA VALAKI TUDJA ÍRJON.

köszi!

4

Tarajosteknős és a napozás?

Sziasztok!
Van két féléves tarajosteknősöm. 200 literes akváriumban élnek, napfényben gazdag helyen. Sok kavics van bent náluk, de még sosem láttam őket kimászni és napozni. Ez a napozós szokás csak később fog kialakulni, vagy valami nem jó nekik a helyükön, vagy miért nem sütkéreznek?
Előttük is volt már tarajosteknősöm, csak ő három éves korában került hozzám. Õ élt-halt a fűben való rohangászásért, a napfényért. Napi 5 órát konkrétan az akváriumára esett a napfény és akkor ha akartam volna sem tudtam volna leszedni a kimászókövéről.

1

ékszerteknőst lehet krumplival etetni?

4

A vízisiklót meglehet enni?

10

Egy kifejlett sárgafülű ékszerteknősnek elég egy 120 literes tartály?

Van egy 120 literes terráriumom , és abban el lessz ?? Most még nagyon picike :) és külön teknős akváriumot vettem neki :)

1

Ékszerteknőseim levadásszák a kis békákat, még a varangyos béka poronytyot sem kímélik, egybe nyelik le a kicsiket. Lehet valami bajuk tőle?

Teknőseimet többféle kajával etetem: szárított hal, fagyasztott hal,földi giliszta, élő szöcske és hasonló bogarak, még a lótetűt is megette egybe a nagyobbik aki már 3 éves, a tojáshéjat is szivesen fogyasszák de most tavasszal elszaporodtak a kis békák a kertben a teknősök nagyon rákaptak a kis békákra nem tudom lehet e valami bajuk ha a kis varangyos békát is megeszik?

5

Hogyan lehet megkülönböztetni a nőstény és a hím gyíkot?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!