Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül 72 órás tabletta (12 db)

A 72 órás tabletta hogy műkődik? Mennyit kell belőle szedni? Meddig? és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 72órás = 72órán belül tabletta = 1 tabletta hogy mûködik? = hormonbomba, gondolom én és 6000Ft felett (vagy akörül) van de nemtudom árát.

72órás = 72órán belül tabletta = 1 tabletta hogy mûködik? = hormonbomba, gondolom én és 6000Ft felett (vagy akörül) van de nemtudom árát.
A kérdező hozzászólása: felelõtlen kérdés volt. de köszönöm a választ
Vagy a megtermékenyítést, vagy a beágyazódást gátolja meg. Van olyan, amibõl egyet, van olyan amibõl 2-3 db-ot kell beszedni, de ez le van írva a tájékoztatójában. Minél késõbb veszed be, annál kevésbé biztos, hogy használ... Egy évben maximum kétszer lehet használni. És már bocsi, de gondolkodhatnál kicsit... Ha az orvos egy nap után meg tudná mondani, hogy terhes vagy, és úgy vennéd be a tablettát, akkor az abortusz tabletta lenne.... Magyarországon pedig abortusz tabletta NINCSEN!
2 tablettát kell beszedj, 10 órás különbséggel. Az orvos írhatja csak fel, és minél elõbb beveszed aktus után annál biztosab. Nem kell megvárnod a másnapot, vannak ügyeletes nõgyógyászatok.Hormonbomba valóban...eléggé fel tudja borítani a szervezetedet, ezért csak akkor szedjél, ha tényleg lehetséges a teherbeesés! És ha már arra jársz, szerintem a fogamzásgátlót is nyugodtan felirathatod..
Nem tudja megállapítani, mert nem azonnal esel teherbe.A 72 órás pont a beágyazódást gátolja meg.Azt a doki sem látja egy nap alatt, hogy történt-e megtermékenyítés.Csak akkor tudja megállapítani a doki, hogy lesz-e baba, ha már beágyazódott.Addigra a tabival bõven elkéstél.
Itt leírja a típusait: http://drimmun.com/fogamzasgatlas/surgossegi-fogamzasgatlas-.. A kombináltnál pl. 72 órán belül 2-t kell bevenni, aztán 12 órán belül megint 2-t.De itt leírja, hogy milyen van még.
A kérdező hozzászólása: *órásat. (Csak mert ha mégsem estem teherbe akkor nem kell 72 órás) szóval egy nap alatt ezt meg tudja állapítani?
A kérdező hozzászólása: És ha 1 napra rá elmegyek nõgyógyászhoz, hogy irjon fel 72 morásat, õ megtudja már mondani akkor, a vizsgálat során hogy teherbe estem-e??
2 tabletta van, a másodikat 12 óra múlva kell bevenni miután bevetted az elsõt
72órás csak egy tabletta és 6500körül van már az ára...de olvasd el a betegtájékoztatotót is azért!
1 tabletta, ill. azt hiszem a másik 2 tabletta, amit 1 hét múlva meg kell ismételni. 72 órán belül, de a legbizotsabb eredmény érdekében minél hamarabb, legjobb közvetlen az aktus után, de legalább 24 órán belül érdemes bevenni. Iszonyat nagy hormonbomba. Ez a kettõ van forgalomban, általában a Rigesoft-ot szokták felírni. http://pirulapatika.hu/210063620/adatlap http://pirulapatika.hu/210172152/adatlap A betegtájékoztatókból mindent megtudsz!
72 órán belül és nem 1 hanem 2 tabi egyiket beveszed és rá nemtom hány órával a 2.at ára meg jah olyan 6-7500 körül lehet hiszen 1 havi lyndinette 20 pl 2500 szal gondolom akkor olyan duplája v triplája lehet...nemtom még nem kellett de ennyit azért tudok róla :)
Van olyan ami 1 db tabletta, 5300 ft. Egy hatalmas hormonbomba aminek érezhetõ hatása van azért ...

A 72 órás tablettát simán meg lehet venni gyógyszertárban? Kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: csak az orvos írhatja fel és kb 5400 ft-ba kerül

csak az orvos írhatja fel és kb 5400 ft-ba kerül
Keressd fel a legközelebbit: http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=5811
Csak úgy simán nem lehet megvenni, mert vényköteles! Nõgyógyász írja fel, vagy a sürgõsségin egy orvos! Az ára 5000 Ft felett van!
Szia! Én kiváltottam egy "escapelle" esemény utáni tablettát, mert romantikus hétvégére készültem, de nem jött össze és most már rendszeresen szedek tablettát, de az esemény utáni megvan még. Szívesen átadom neked a gyógyszertári áron (5000 ft).
Jó, figyelj, elmondtuk, hogyan mûködik elvileg, de ha akkora a gond, akkor nyílván minden követ megmozgatsz, hogy kapj egy esemény utánit, ha minden kötél szakad, orvos ismerõs, háziorvos vagy bármilyen orvos talán felírja, ha tényleg nincs más lehetõség és elmondod, hogy baleset volt (kiszakadt a gumi stb).
nõgyógyász írja fel, kb 5000 ft (vagy több, ezt pontosan nem tudom)
Akkor az ügyeletre kell menni!
Ebben az esetben elballagsz a legközelebbi nõgyógyászati ügyeletre, vagy a kórházba, feliratod, és megkeresed az ügyeletes gyógyszertárat. Vagy védekezel elõtte.
A kérdező hozzászólása: Na jó, kösz, bár errefelé biztos másképp mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem magyarországi vagyok.Emígy kösz a válaszokat, csak érdekelt.De mondjuk mi van, ha ünnepekor történt az együttlét, és nem dolgozik semmi? Akkor nem is lehet ezt a módszert alkalmazni, mert addigra letelik a 72 óra, nem?
szia.engem érdekelne ez a gyógyszer..de nekem sürgõs lenne:S még nem voltam nõgyógyásznál de egyenlõre nem vesz rá a lélek hogy elmenjek:S

72 órás tabletta kb. mennyibe kerül? Nem is nekem, hugomnak volt egy kis balesete! Egy 14 éves szinte "kislány" hormonrendszerét mennyire fogja ez felborítani? Épp hogy beállt a menzesze!

A válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: Nekem egyszer volt ilyenre szükségem,akkor 5000 forintot fizettem érte.Kb egy lórúgásnyi hormon van benne,szóval eléggé felborít mindent...magyarázzátok el neki,hogy hogy kell védekezni és talán a továbbiakban ez elkerülhetõ.

Nekem egyszer volt ilyenre szükségem, akkor 5000 forintot fizettem érte.Kb egy lórúgásnyi hormon van benne, szóval eléggé felborít mindent...magyarázzátok el neki, hogy hogy kell védekezni és talán a továbbiakban ez elkerülhetõ.
Nagyonis be kell szednie, az ilyen hülye felfogás miatt leszek terhesek a fiatalok!Jót tenni nem fog, de jobb mint egy abortusz.
hát legyen óvatosabb 1 óvszer nem csúszik le csak úgy ni a 72órás tabletta meg 5000 ft abból meg lehetne venni pár óvszert...inkább várt volna még 16 éves koráig és szedhet fogamzásgátlót, nem lenne ilyen gondja és gumi nélkül 1000x jobb is
Ezért nem kellene a 14 éveseknek szexelni! Mindenképpen vegye be, mert simán terhes lehet, azért egy baromi nagy hormonzavar, amit fog okozni nála jobb mint egy abortusz!
Fölösleges beszednie.
A kérdező hozzászólása: elmondása szerint védekeztek, csak lecsúszott az óvszer és késõn vették észre (bár én sem tudom, hogy lehet nem észrevenni).
A kérdező hozzászólása: na mert?
Postinor.2 bogyi és 58 RON. Nem kell vény!(recept)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm második! És ezt árulják minden patikában? Vagy ezt nem tudod? Mennyire hatásos? Most forult velem elõszõr elõ ilyen, nagyon meg vagyok ijedve... nem tudom mit kezdenék egy gyerekkel...:S
Persze minden patikában, de ne haladd meg a 72- órát.Irány megvenni, elsõ szemet beveszed és fix 12- óra múlva a másodikat.Pirosas szinû aszem a doboza, és hatásos.Nállam nem volt mellékhatása.Nyugodj meg:) , ez megtörténik!
A kérdező hozzászólása: 12 órán belül bevette.:) Recept nélkül megkaptam, 62 lej volt :) Postinor 2 tablettát adtak.
6800, nem
20 euro és lehet ;)
6800ft+áfa és lehet. ink mint terhes légy... ja és védekez

Mennyibe kerül egy esemény utáni 72 órás tabletta?

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/RIGESOFT_750_mi.. vagy 8Ez Pat.. kívül.

én 8000 Ft ért vettem
olcsóbb, mint az abortusz
De drágább mint a gumi, te szerencsecsomag!

A 72 órás tablettához kell szülői beleegyezés? és kb mennyibe kerül? és 15 évesnek is kiadják?

Legjobb válasz: kislány,hatalmas adag hormontartalma van nagyon nem fog jót tenni, minek kell szexelni, amúgy nem értem nekünk eddig sose szakadt ki az óvszer,menj nõgyógyászhoz,és sztem hülyeség ennyi idõsen szexelni

kislány, hatalmas adag hormontartalma van nagyon nem fog jót tenni, minek kell szexelni, amúgy nem értem nekünk eddig sose szakadt ki az óvszer, menj nõgyógyászhoz, és sztem hülyeség ennyi idõsen szexelni
Gratulálok, 15 évesen nem kívánt terhesség. Szerintem kiadják, de már így is elb*sztad... És amúgy is elég sokba kerül, szóval olcsóbb lett volna ha veszel egy csomag óvszert. Ön nyert.
A kérdező hozzászólása: vettem óvszert képzeld, csak kiszakadt
Igen kiadják.5-7 ezer forint az ára, és ne habozz vedd be hamar, nehogy túl késõ legyen.
5-6 ezer forint de: Az Escapelle tabletta alkalmazása nem javasolt gyermekek számára. Korlátozott számú adat áll rendelkezésre 16 éves életkor alatt.
Valószínûleg ki, de kell hozzá recept.
vigyazz nagyon ezzel a tablettaval, foleg ha ilyen fiatal vagy, en 24 eves vagyok eloszor vettem be ilyen gyogyszert es teljesen osszekavarta a szervezetem, es raadasul meg nem is hasznalt, teherbe estem, pedig idoben bevettem, a nogyogyaszom szerint annyit hasznal mint a meleg viz, tehat nemsokat de ez a szervezetedtol is fugg.
en mondjuk nem Magyarorszagon lakom de nallunk kiadjak nem kerdik meg a korod es nem kell szuloi beleegyezes...

Mennyibe kerül egy 72 órás tabletta?

4500 ft alatt lehet kapni?

Legjobb válasz: kb. 5000

kb. 5000
olyan 5000-5500 Ft értékben vannak.
A kérdező hozzászólása: annál olcsóbban nem lehet kapni? gondolom vannak fajtái..
Azert nem olyan nagy a valasztek mint a vitaminoknal. :S 2-3 gyartotol ha van a piacon az mar jo.
Nem lehet.. Meg kell fizetni a felelõtlenségért. Ha meg "véletlen volt", azért, hogy utána ne kelljen havi tíz- és százezreket gyerekre költened.
5500 Ft, es minel hamarabb veszed be annal jobb. De az ANÁL JOBB.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. tudom, hogy nagyon felelõtlen voltam..de ember vagyok és mindenki hibázhat életében. ezzel most nem kibújni akarok a felelõség alól
Én 5600 ért vettem

Mennyibe kerül a 72 órási tabletta? Valamint ezt csak 1 szer kell bevenni vagy több tablettábol áll?

Legjobb válasz: 4800ft pàr száz ide vagy oda. Gyógyszertártòl függ

4800ft pàr száz ide vagy oda. Gyógyszertártòl függ
Nem tudom mennyibe kerül, de két szembõl áll, az egyiket beveszed, a másikat pedig 12óra múlva ha jól tudom.
A másik kategóriába az írták 5-7000 Ft.
Egy hete váltottam ki, akkor 5500 Ft-ba került Gyõrben.

Mit lehet tenni, ha kiderült terhes vagyok és nem akarom megtartani a babát, de kapartatni se igazán? A 72 órás tabletta már késő, hallottam vmi injekcióról azt meddig lehet? Mi az egyáltalán, hova adják? Mennyibe kerül? Mellékhatás?

Legjobb válasz: Tényleg menj el nõgyógyászhoz, mert én hallottam vmi öblítéses nem mûtéti módszerrõl, de nem tudok róla semmit. Õ biztos el tudná mondani a lehetõségeket. De tényleg minél elõbb menj, mert ha mégis abortusz lesz, az - ahogy írták elõttem - annál kevesebb veszéllyel jár, minél korábban megcsinálják.

Tényleg menj el nõgyógyászhoz, mert én hallottam vmi öblítéses nem mûtéti módszerrõl, de nem tudok róla semmit. Õ biztos el tudná mondani a lehetõségeket. De tényleg minél elõbb menj, mert ha mégis abortusz lesz, az - ahogy írták elõttem - annál kevesebb veszéllyel jár, minél korábban megcsinálják.
tt fekszem kényelmesen , lassan majd megnövök, s ha mindenem rendesen kifejlõdik és erõs leszek, akkor majd édes Mama, hozzád kimegyek. De mi volt ez? Mama! Én félek. Most megint újra! Hát mit akarnak? Mama, édes Mama! Segíts kérlek, itt vagyok! Most minden elcsendesedett... talán nem bántanak többé ...! De most, most megint! Mi ez? Miért bántanak ismét? Hiszen olyan kicsi, védtelen vagyok. Mama, nem látod? Mama, nem hallod? Mondd mire készülnek! Hová meneküljek? Talán, talán... szorosan idebújok ehhez a burokhoz. De ó jajj! Most eltûnt, ami eddig védelmet nyújtott. Egyedül vagyok. Mama! Mama! Én kicsi, gyenge, védtelen vagyok, de élni, élni akarok! Jajj a lábam! Ó mit tettetek velem! Mama! - hát Te nem akarod? Nem szeretsz engem? Most már érzi kicsi szívem, nem akarod. Már csak egy pillanat, s nem vagyok. De kedves Mama! Megbocsájtok! S hazamegyek az angyalokkal ahhoz a fehér ruhás bácsihoz, akit Jézusnak hívnak, s szeret engem nagyon. én ez után döntöttem ugy hogy soha nem lesz abortuszom
valóban létezik ilyen injekció, de szerintem ez a szuri nálunk még nem engedélyezett! De a nõgyógyászod fog tudni segíteni. Minél hamarabb keresd fel, ha abortuszod is lesz mégis, az is annál komplikáció mentesebb, minél korábban megcsináltatod.
mikor kiderült hogy babánk lesz elõször gondolkodtam rajta hogy mi legyen../sajnos/ semmi mást nem alaklmaznak magyarországon csak az abortuszt!a hagyományos kaparást! mi végül megtartottuk a babát, és nagyon jó döntés volt!a mai napig szégyenlemhogy megfordult a fejemben ilyen gondolat! nincs jogom dönteni egy apró ember életérõl! ne ércs félre, nem vagyok abortuszellenes, csak én személy szerint nem lennék rá képes! sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és ez a kis vers féle igen nagyon megindító, de 19 évesen a semmibe akkor se szülhetem meg , ha megszakad a szívem és az hogy odaadjam vkinek az meg pláne nem fordul meg a fejemben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!