Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül 72 órás (20 db)

A 72 órás tablettát simán meg lehet venni gyógyszertárban? Kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: csak az orvos írhatja fel és kb 5400 ft-ba kerül

csak az orvos írhatja fel és kb 5400 ft-ba kerül
Keressd fel a legközelebbit: http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=5811
Csak úgy simán nem lehet megvenni, mert vényköteles! Nõgyógyász írja fel, vagy a sürgõsségin egy orvos! Az ára 5000 Ft felett van!
Szia! Én kiváltottam egy "escapelle" esemény utáni tablettát, mert romantikus hétvégére készültem, de nem jött össze és most már rendszeresen szedek tablettát, de az esemény utáni megvan még. Szívesen átadom neked a gyógyszertári áron (5000 ft).
Jó, figyelj, elmondtuk, hogyan mûködik elvileg, de ha akkora a gond, akkor nyílván minden követ megmozgatsz, hogy kapj egy esemény utánit, ha minden kötél szakad, orvos ismerõs, háziorvos vagy bármilyen orvos talán felírja, ha tényleg nincs más lehetõség és elmondod, hogy baleset volt (kiszakadt a gumi stb).
nõgyógyász írja fel, kb 5000 ft (vagy több, ezt pontosan nem tudom)
Akkor az ügyeletre kell menni!
Ebben az esetben elballagsz a legközelebbi nõgyógyászati ügyeletre, vagy a kórházba, feliratod, és megkeresed az ügyeletes gyógyszertárat. Vagy védekezel elõtte.
A kérdező hozzászólása: Na jó, kösz, bár errefelé biztos másképp mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem magyarországi vagyok.Emígy kösz a válaszokat, csak érdekelt.De mondjuk mi van, ha ünnepekor történt az együttlét, és nem dolgozik semmi? Akkor nem is lehet ezt a módszert alkalmazni, mert addigra letelik a 72 óra, nem?
szia.engem érdekelne ez a gyógyszer..de nekem sürgõs lenne:S még nem voltam nõgyógyásznál de egyenlõre nem vesz rá a lélek hogy elmenjek:S

A 72 órás tabletta hogy műkődik? Mennyit kell belőle szedni? Meddig? és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 72órás = 72órán belül tabletta = 1 tabletta hogy mûködik? = hormonbomba, gondolom én és 6000Ft felett (vagy akörül) van de nemtudom árát.

72órás = 72órán belül tabletta = 1 tabletta hogy mûködik? = hormonbomba, gondolom én és 6000Ft felett (vagy akörül) van de nemtudom árát.
A kérdező hozzászólása: felelõtlen kérdés volt. de köszönöm a választ
Vagy a megtermékenyítést, vagy a beágyazódást gátolja meg. Van olyan, amibõl egyet, van olyan amibõl 2-3 db-ot kell beszedni, de ez le van írva a tájékoztatójában. Minél késõbb veszed be, annál kevésbé biztos, hogy használ... Egy évben maximum kétszer lehet használni. És már bocsi, de gondolkodhatnál kicsit... Ha az orvos egy nap után meg tudná mondani, hogy terhes vagy, és úgy vennéd be a tablettát, akkor az abortusz tabletta lenne.... Magyarországon pedig abortusz tabletta NINCSEN!
2 tablettát kell beszedj, 10 órás különbséggel. Az orvos írhatja csak fel, és minél elõbb beveszed aktus után annál biztosab. Nem kell megvárnod a másnapot, vannak ügyeletes nõgyógyászatok.Hormonbomba valóban...eléggé fel tudja borítani a szervezetedet, ezért csak akkor szedjél, ha tényleg lehetséges a teherbeesés! És ha már arra jársz, szerintem a fogamzásgátlót is nyugodtan felirathatod..
Nem tudja megállapítani, mert nem azonnal esel teherbe.A 72 órás pont a beágyazódást gátolja meg.Azt a doki sem látja egy nap alatt, hogy történt-e megtermékenyítés.Csak akkor tudja megállapítani a doki, hogy lesz-e baba, ha már beágyazódott.Addigra a tabival bõven elkéstél.
Itt leírja a típusait: http://drimmun.com/fogamzasgatlas/surgossegi-fogamzasgatlas-.. A kombináltnál pl. 72 órán belül 2-t kell bevenni, aztán 12 órán belül megint 2-t.De itt leírja, hogy milyen van még.
A kérdező hozzászólása: *órásat. (Csak mert ha mégsem estem teherbe akkor nem kell 72 órás) szóval egy nap alatt ezt meg tudja állapítani?
A kérdező hozzászólása: És ha 1 napra rá elmegyek nõgyógyászhoz, hogy irjon fel 72 morásat, õ megtudja már mondani akkor, a vizsgálat során hogy teherbe estem-e??
2 tabletta van, a másodikat 12 óra múlva kell bevenni miután bevetted az elsõt
72órás csak egy tabletta és 6500körül van már az ára...de olvasd el a betegtájékoztatotót is azért!
1 tabletta, ill. azt hiszem a másik 2 tabletta, amit 1 hét múlva meg kell ismételni. 72 órán belül, de a legbizotsabb eredmény érdekében minél hamarabb, legjobb közvetlen az aktus után, de legalább 24 órán belül érdemes bevenni. Iszonyat nagy hormonbomba. Ez a kettõ van forgalomban, általában a Rigesoft-ot szokták felírni. http://pirulapatika.hu/210063620/adatlap http://pirulapatika.hu/210172152/adatlap A betegtájékoztatókból mindent megtudsz!
72 órán belül és nem 1 hanem 2 tabi egyiket beveszed és rá nemtom hány órával a 2.at ára meg jah olyan 6-7500 körül lehet hiszen 1 havi lyndinette 20 pl 2500 szal gondolom akkor olyan duplája v triplája lehet...nemtom még nem kellett de ennyit azért tudok róla :)
Van olyan ami 1 db tabletta, 5300 ft. Egy hatalmas hormonbomba aminek érezhetõ hatása van azért ...

72 órás tabletta kb. mennyibe kerül? Nem is nekem, hugomnak volt egy kis balesete! Egy 14 éves szinte "kislány" hormonrendszerét mennyire fogja ez felborítani? Épp hogy beállt a menzesze!

A válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: Nekem egyszer volt ilyenre szükségem,akkor 5000 forintot fizettem érte.Kb egy lórúgásnyi hormon van benne,szóval eléggé felborít mindent...magyarázzátok el neki,hogy hogy kell védekezni és talán a továbbiakban ez elkerülhetõ.

Nekem egyszer volt ilyenre szükségem, akkor 5000 forintot fizettem érte.Kb egy lórúgásnyi hormon van benne, szóval eléggé felborít mindent...magyarázzátok el neki, hogy hogy kell védekezni és talán a továbbiakban ez elkerülhetõ.
Nagyonis be kell szednie, az ilyen hülye felfogás miatt leszek terhesek a fiatalok!Jót tenni nem fog, de jobb mint egy abortusz.
hát legyen óvatosabb 1 óvszer nem csúszik le csak úgy ni a 72órás tabletta meg 5000 ft abból meg lehetne venni pár óvszert...inkább várt volna még 16 éves koráig és szedhet fogamzásgátlót, nem lenne ilyen gondja és gumi nélkül 1000x jobb is
Ezért nem kellene a 14 éveseknek szexelni! Mindenképpen vegye be, mert simán terhes lehet, azért egy baromi nagy hormonzavar, amit fog okozni nála jobb mint egy abortusz!
Fölösleges beszednie.
A kérdező hozzászólása: elmondása szerint védekeztek, csak lecsúszott az óvszer és késõn vették észre (bár én sem tudom, hogy lehet nem észrevenni).
A kérdező hozzászólása: na mert?

Hová kell 72 órás tablettaert futni? Mennyibe kerül? És lehet e előre venni?

És hány éves kortól lehet venni?

Legjobb válasz: Elõre? Ne ezt a védekezési módszert válaszd, mert nagy hormontartalmú, vagyis egészen durván odavág majd a szervezetednek.

Elõre? Ne ezt a védekezési módszert válaszd, mert nagy hormontartalmú, vagyis egészen durván odavág majd a szervezetednek.
Sztem érdemes elõre tartani. Gumis védekezésnél pl hosszú évek alatt mindenkinél elõfordul egy-egy szakadás. Na ha ez pl péntek este van, hétfõig el se jutsz dokihoz receptért. A 72 órás pedig annál hatékonyabb, minél hamarabb elkezdik beszedni. Ne arra gondoljatok, hogy valaki ezzel akar védekezni, ennyire senki se hülye, de gumival bármikor elõfordulhat probléma! Én még csak 2 éve használok gumit és egy erõteljesebb szexnél ejakulálás után teljesen szétszakadt legutóbb. Szóval...
16 éves kortól már adnak szerintem a nõgyógyászhoz ad receptet utána kiváltod és beveszed azonnal h kiváltottad
"Gumis védekezésnél pl hosszú évek alatt mindenkinél elõfordul egy-egy szakadás." Cáfolom. 15 év, mindenféle-fajta óvszer és 0 szakadás. Idõnkénti "durvulás" ellenére is. +Péntek este is fel lehet íratni, ki lehet váltani. Ügyelet is van ugyanis a világon. Ahogy ügyeletes patika is. A gyógyszereknek van lejárati ideje is. Változó, hogy melyiknek mennyi: 2, 3 vagy 5 év. És a gyógyszertárban nem feltétlenül a "legfrissebbet" kapod.
8., sajnos vannak ennyire hülyék, a gyk pedig speciálisan az õ gyûjtõhelyük, nem véletlenül ennyire szkeptikus az ember.
A kérdező hozzászólása: #7-es Hol adják ki recept nélkül? #8-as Igazad van! Nem gumi vagy fogamzásgátló helyett veszem hanem azért hogyha kiszakad a gumi legyen otthon
Kiadnak recept nélkül is, csak lehet nem az elsõ helyen, meg kell próbálni. Jó dolog ha van "készleten" mert ha véletlen valami rosszúl sikerül nem kell még megvárni az orvos mikor rendel/ír egy papírt. Pláne, hogy ezeknél az idõ egy kritikus pont.
miért akarnál elõre venni?
ha közel laksz a szlovák határhoz, akkor ugorj át egy ottani gyógyszertárba, ott nem kell hozzá recept
hát ha nincs semmi baj akkor gondolom amíg jó a gyógyszer ezt nem tudom de ha gondod van azért kell akkor vedd be 72 órán belül az ára különbözõ 5000 ft-tól kezdõdik
A kérdező hozzászólása: És mennyi ideig lehet tárolni? Az ára huzos?
25 vagyok, szerencsére még nem volt rá szükségem. De amíg kisebb városban laktam, én is gondolkoztam rajta, lehet nem ártana egyet tartani vész esetére. Miért gondolkozol ezen? miért szeretnéd recept nélkül?
Postinor.2 bogyi és 58 RON. Nem kell vény!(recept)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm második! És ezt árulják minden patikában? Vagy ezt nem tudod? Mennyire hatásos? Most forult velem elõszõr elõ ilyen, nagyon meg vagyok ijedve... nem tudom mit kezdenék egy gyerekkel...:S
Persze minden patikában, de ne haladd meg a 72- órát.Irány megvenni, elsõ szemet beveszed és fix 12- óra múlva a másodikat.Pirosas szinû aszem a doboza, és hatásos.Nállam nem volt mellékhatása.Nyugodj meg:) , ez megtörténik!
A kérdező hozzászólása: 12 órán belül bevette.:) Recept nélkül megkaptam, 62 lej volt :) Postinor 2 tablettát adtak.

A 72 órás tabit hogy írják fel, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Méreg drága, valami 10k körül talán.

Méreg drága, valami 10k körül talán.
Ha nem lennél, ennyire gyökér, elolvastad volna az ugyanilyen kérdéseket, amik napota nyílnak. Vagy google-t használnál. Kefélni azt tudsz, de agyad semmi. Szóval: Escapelle a neve. 5500 forint a neve. A nõgyógyászod írja fel.
6800, nem
20 euro és lehet ;)
6800ft+áfa és lehet. ink mint terhes légy... ja és védekez

Mennyibe kerül egy esemény utáni 72 órás tabletta?

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/RIGESOFT_750_mi.. vagy 8Ez Pat.. kívül.

én 8000 Ft ért vettem
olcsóbb, mint az abortusz
De drágább mint a gumi, te szerencsecsomag!
Nem lehet. 5000 körül van az ára.
fõlkell iratni asszem és olyan 5-6k körül van az ára
Magyarországon nem. Csak vényre adható ki, és 5-6 ezer forint.
Nekem is kiadták, de ismerõs volt a gyógyszertáros. De ez akkor sem jó tanács, mert ez nem mindennapi, csupán egyszeri eset. Ami a valóság, hogy 1. olyan nincs, hogy nincs rendelés. Ügyeletes rendelés mindenhol van. 2. Több százezres büntetésre számíthat az olyan gyógyszertár aki vényköteles gyógyszert recept nélkül ad ki. Nem szeretnek kockáztatni.
"akkor nemtudom mit fogok csinálni... :S" Talán elmész orvoshoz és felíratod? Mi ezen olyan marha bonyolult? Mi történt? Nem védekeztetek?
nem védekeztetek vagy véletlen volt? am menj el és próbáld meg hátha kiadják
de kiadják, ha mondod hogy tényleg nagyon sürgõs és nincs rendelés. lehet lepontozni, nekem kiadták, nem tehetek róla :D
Magyarországon nem adják ki, mert nem kockázatják meg a pénzbírságot.Az ügyeletre pedig nem kell idõpontot kérni, csak oda kell menni!
En nem Magyarorszagon elek, de nekem recept nelkul kiadtak. Amugy hulyeseg, h ha nem adjak ki. Igy en 1 orara a "baleset"utan bevettem, es tudjuk, h minel hamarabb veszi be az ember, annal nagyobb a valoszinusege, h hatni fog. Ha elkelett volna menjek orvoshoz talan az is meglehet h proglamalas nelkul nem fogad, es akkor varnod kell.
A kérdező hozzászólása: hát minél hamarabb meg akarom vennii..hát ha most nem lesz semmi gond akkor sohatöbbet!
72 órán belül bekell venni! Minnél hamarabb megszerzed, beveszed, ahogy kell és minnél biztosabb, hogy hat. Többet meg ne szexelj óvszer nélkül, meddig tart felhúzni a srácnak? Én sose engedném meg, hogy védekezés nélkül megtörténjen a dolog, mivel nem õ fogja majd viselni a következményeit, ha gyerek lesz, hanem én. Eszed lehetne... te vagy a nõ!!! 22/L
A kérdező hozzászólása: nem mondtam hogy nem megyek el orvoshoz!!...és minnél hamarabb meg akarom venni a gyógyszert..remélem hatni fog...
A barátodnak meg persze, hogy nincsen semmi problémája. Nem õ lesz terhes, nem neki kell idegeskedni a következõ menzeszig, nem õ megy abortuszra, nem õ szüli meg, akkor lép le amikor akar. Fogadok nem vagy több 16-nál.
De basszus már. Oké, hogy vkinek kiadták, de és? Tudjátok minél gyorsabban beveszi vki, annál nagyobb az esélye, hogy hat. Ha elmegy elõször a patikába, aztán közlik, hogy nem adják oda, akkor mehet az orvoshoz, és újra vissza a patikába. Nem egyszerûbb rögtön orvoshoz menni és felíratni? És miért nem vagy képes elmenni orvoshoz te észlény? Most várod a csodát, vagy mi a franc? Aztán majd nézhetsz, ha terhes leszel. Ne legyél már ennyire id*óta. Húzzál el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: nemvédekeztünk..
A kérdező hozzászólása: uuuriisten..köszönöm szépen a válaszokat. :/ akkor nemtudom mit fogok csinálni... :S
A kérdező hozzászólása: hát nem..de barátom aztmondta hogy szerinte nincs semmi probléma..de azért eléggé aggódok..meg ezt õ se mondta biztosra
A kérdező hozzászólása: komolyaan?:O hát nagyon remélem hogy nekem is kiadják.. :) ha nem..nemtudom mit csinálok :/ és amugy neked használt ez a 72 órás fogamzásgátló? vagy mennyi idõ után vetted be?
receptre adják ki. és azért is fontos, hogy az orvos tudjon rólad, mert ez nem c-vitamin. nagyon sok hormon van benne és komoly bajod is lehet tõle. mindenképp menj orvoshoz!

A 72 órás tablettához kell szülői beleegyezés? és kb mennyibe kerül? és 15 évesnek is kiadják?

Legjobb válasz: kislány,hatalmas adag hormontartalma van nagyon nem fog jót tenni, minek kell szexelni, amúgy nem értem nekünk eddig sose szakadt ki az óvszer,menj nõgyógyászhoz,és sztem hülyeség ennyi idõsen szexelni

kislány, hatalmas adag hormontartalma van nagyon nem fog jót tenni, minek kell szexelni, amúgy nem értem nekünk eddig sose szakadt ki az óvszer, menj nõgyógyászhoz, és sztem hülyeség ennyi idõsen szexelni
Gratulálok, 15 évesen nem kívánt terhesség. Szerintem kiadják, de már így is elb*sztad... És amúgy is elég sokba kerül, szóval olcsóbb lett volna ha veszel egy csomag óvszert. Ön nyert.
A kérdező hozzászólása: vettem óvszert képzeld, csak kiszakadt
Igen kiadják.5-7 ezer forint az ára, és ne habozz vedd be hamar, nehogy túl késõ legyen.
5-6 ezer forint de: Az Escapelle tabletta alkalmazása nem javasolt gyermekek számára. Korlátozott számú adat áll rendelkezésre 16 éves életkor alatt.
Valószínûleg ki, de kell hozzá recept.
vigyazz nagyon ezzel a tablettaval, foleg ha ilyen fiatal vagy, en 24 eves vagyok eloszor vettem be ilyen gyogyszert es teljesen osszekavarta a szervezetem, es raadasul meg nem is hasznalt, teherbe estem, pedig idoben bevettem, a nogyogyaszom szerint annyit hasznal mint a meleg viz, tehat nemsokat de ez a szervezetedtol is fugg.
en mondjuk nem Magyarorszagon lakom de nallunk kiadjak nem kerdik meg a korod es nem kell szuloi beleegyezes...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!