Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül .hu, .com (2 db)

Lehet úgy domain nevet venni, hogy csak egyszer kell fizetni? .hu, .com, .eu-s oldalra gondoltam, ha lehet mennyi kerül?

Köszi! Ha tudtok linkeljetek!

Legjobb válasz: Szia Olyan nincs hogy csak egyszer kell regisztrálni. A .hu ra általában 3000 körüli ár van és ez két évre szól utána hosszabbítani kell az olyan 2000 bõl megáll de ez már csak egy évre szól. a .com,.eu kicsit drágább. Én az oldalamat itt resisztráltam https://hu.dotroll.com/ sztem jó árai vannak és eddig jónak is tûnik. Ja és itt adnak 50mega ungyenes tárhelyet is! http://www.szobafestesgyor.hu/

Szia Olyan nincs hogy csak egyszer kell regisztrálni. A .hu ra általában 3000 körüli ár van és ez két évre szól utána hosszabbítani kell az olyan 2000 bõl megáll de ez már csak egy évre szól. a .com, .eu kicsit drágább. Én az oldalamat itt resisztráltam https://hu.dotroll.com/ sztem jó árai vannak és eddig jónak is tûnik. Ja és itt adnak 50mega ungyenes tárhelyet is! http://www.szobafestesgyor.hu/
Megveszed 10 évre elõre.. (a .com nál legalábbis addig lehet)
Regisztrálni csak egyszer elég, aztán tudod hosszabbítani, ha nem szeretnél érte fizetni többször akkor érdemes a szolgáltatóval egyeztetni, de õk csak örülnek minél tobb évre kéred be regisztrálni a domaint, sõt minél több év annál kedvezõbben tudod megrendelni.
Itt 3000 Ft a .hu-s, a többit nem tudom: http://www.forpsi.hu
http://www.psgdomains.com/ ennyit tok segíteni
pl: .hu .com 3000
Attól függ mekkora tárhelyre van szükséged.
Ha megbízható helyrõl szeretnéd megrendelni a domain nevet, érdemes olyan cégtõl igényelni, aki már jó pár éves tapasztalattal rendelkezik. A legjobbakat a Google-ben a doamin regisztrációra keresve találhatod! Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de biztos lehetsz benne, hogy nem fog eltûnni a cég, így sok sok kellemetlenségtõl megkímélheted magadat! .hu esetén 2200-2800 a reális ár, ami minõséget is takar :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!