Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül és megéri-e (10 db)

Mennyibe kerül mostanság egy Xbox 360? és megéri-e venni?

Legjobb válasz: megéri azt te döntöd el ki tudod-e használni. egy elite 50-60 ezer max.

megéri azt te döntöd el ki tudod-e használni. egy elite 50-60 ezer max.
ha nem úgy kaparod rá össze a pénzt, és van pénzed eredeti játékokra, akkor inkább ps3-at javaslok. de ha neked az a legfõbb szempont hogy ki lehet flashelni, akkor ne vegyél ps3-at.
szerintem megéri, sokkal jobb játszani rajta mint pc-n hiszen arra van kitalálva. használtan 20-25ezer körül kapsz már (vatera, teszvesz stb). én újat fogok venni 48ért (flashelve, garanciásan). amit most fognak kiadni (slim vagy small, hallottam eztis-aztis) ha jól tudom 70ezer körül lesz újonnan.
Szerintem megéri venni az egyik haveromnak van, a legújabb játékok simán mennek rajta. Én is azt tervezem hogy veszek am az elit a legjobb az úgy 70k körül van

Mennyibe kerülhet nálunk egy 2002-es SAAB 9-3 aero cabriolet és megéri-e az árat amit kérnek érte?

jártam autokeresked? portálokon, és olyan 950e és 2,1 millio közt láttam az érdekel hogy megéri e.

Legjobb válasz: 3-as golf cabrio szokott 1 millió forint körüli összegbe kerülni. Úgyhogy simán megéri, igen. De egy autó igazából mindig annyit ér, amennyit adnak érte. Abból a 2,1 millióból simán lehet 1,8 is, ha készpénzzel mész oda.

3-as golf cabrio szokott 1 millió forint körüli összegbe kerülni. Úgyhogy simán megéri, igen. De egy autó igazából mindig annyit ér, amennyit adnak érte. Abból a 2, 1 millióból simán lehet 1, 8 is, ha készpénzzel mész oda.

Mennyibe kerül pontosan, és megéri-e a pénzt az őssejt-levétel?

Legjobb válasz: Hát sztem annyit bárkinek megér,hogy havi 16 ezer ft ért bebiztosítsa a gyermeke életét.(azt hiszem hogy ennyi ha nem fizetsz semmit elõre,de nézz utána)Nagyon sok mindent tudnak vele gyógyítani.Mi biztos le fogjuk vetetni.Ha rákeresel neten kidob egy pár céget akik ezzel foglalkoznak.Sok sikert.

Hát sztem annyit bárkinek megér, hogy havi 16 ezer ft ért bebiztosítsa a gyermeke életét.(azt hiszem hogy ennyi ha nem fizetsz semmit elõre, de nézz utána)Nagyon sok mindent tudnak vele gyógyítani.Mi biztos le fogjuk vetetni.Ha rákeresel neten kidob egy pár céget akik ezzel foglalkoznak.Sok sikert.
Sajnos családi tapasztalat alapján írok Ha le lett volna véve õssejt talán gyógyítható lett volna egyfajta rákbetegség. Ha tudod mindenképpen vetesd le, ennyi nem drága egy életért, és az biztos, hogy nemcsak külföldön tudják beültetni. Ez hülyeség. Részletre is lehet kérni. Most még gyerekcipõben jár az a gyógymód, de akár ez már két éven belül is változhat.
Én is úgy tudom, hogy 350 ezer ft körül van a levétel, feldolgozás, tárolás.De ha szeretnél több babát, akkor nekik is le kell vetetni, mert ugye nem lehet csak az egyik bebiztosítva.Ha megengedi az anyagi helyzeted, csináltasd meg.Kérdés, hogy megéri-e.
Én nem értek egyet 1-2 elõttem szólóhoz! Én is kismama vagyok és 1 percig sem gondolkodtam azon, hogy levetessem. Én utánanéztem és kb. 300-350 ezer forintba kerül, de lehet részletfizetést is kérni. 20 évig eltárolják és bármikor ha arra szükség van elõveszik. Sokaknak megmentehette volna az életét ha erre elõbb is lehetõség lett volna. Én tudom, van 1 nagyon beteg unokatesóm...de sajna nem lehet rajta segíteni. Szóval engem nem érdekel, hogy mennyibe kerül és az sem ha soha nem kell felhasználni, de jó lesz a tudat, hogy ott van! De remélem soha nem kell hozzányúlni!!! Ez csak az én egyéni véleményem!
1. nagyon drága 2. a tárolása is drága 3. külföldön tudják csak beültetni 4. kevés és ritka betegségeket gyógyit 5. gyerekcipõbe jár még ez a tudomány terület. 6. 50 kg-ig tudják használni.(mármint a gyerek 50kg-os súlyáig) a dokim szerint is hulyeség
eloszor is nem csak amerikaban tudnak operalni vele.es nem mindenkinek tudjak levenni sem.mi levetettuk es egyszerre fizettuk ki a 2ezer eurot.olaszorszagban. a baratnom is leakarta vetetni de erzestelenitesben szult es egyeb problemai is voltak igy nem volt megfelelo a minoseg sem es a mennyiseg sem.nem ugy veszik azt le mint sokan elkepzelik, mert sok kriteriuma van a szules modja sem mindegy.aki megteheti anyagilag es minden szempontbol az tegye meg aki nem az ne.regen nem tettek meg az emberek es megis megvoltak bekeben, ha csak rajtam mulott volna en sem biztos hogy megteszem.remelem sosem lesz ra szukseg.
Már 2 nõgyógyász õszinte válaszára hivatkozom: igaz, hogy gyakori betegségeket emlegetnek ezzel kapcsolatban, de csak nagyon kevés és ritka fajtáit lehet az õssejttel gyógyítani. Továbbá olyan mértékben fejlõdik az orvostudománynak ezen ága, hogy néhány éven belül hihetetlen áttörõ sikereket fognak elérni vele, és még a magunk fajta nem túl tehetõs réteg is hozzá tud jutni. Ráadásul sok a bizonytalanság a tárolással, és nagyjából az egész eljárással, az anyagiakkal kapcsolatban is, hogy mi biztos nem fogjuk levetetni, én érzem a jó üzlet szagát emögött.
A fiamról 10 év után derült ki, hogy cukorbeteg... most sajnálom, hogy nincs levéve, felnõttkorában már talán meg tudnák operálni. Így csak reménykedünk, hátha lesz megoldás addigra...
Ha lenne kb 100.000-em, tuti nem gondolkodnék. De nekünk most az apf trimplateszt 6.500 ftja is gondot okoz, fõleg karácsony elõtt... Ez mindenki maga döntése. De a gyerek egészsége és élete mivel állítható szembe?...
Szerintem kevesen vetetik le.Túl drága a tárola´sa, na meg csak külföldön tudna´k megoperálni, (nem akarok butaságot írni)Amerikában.Talán.De nem egy olcsó mulatság.Ráada´sul lehet, hogy egész e´lete során nem lessz rá szüksége, e´s a ta´roásért fizetni kell. Mink nem fogjuk levetetni. Ez személyenként, és pe´nzta´rcánként változik. 33hetes kismama.
Utánaolvastam: Magyarországon jelenleg elsõsorban a vérképzõszervi rákos betegségben szenvedõket gyógyítják õssejttel.


Az ipod shufflenek nincs 6. generációja.
A kérdező hozzászólása: Kérlek átgondolatlan válaszokat ne küldjetek, mert VAN 6. genetráció!!!! http://www.pixmania.hu/hu/hu/03702423/art/apple/ipod-shuffle.. http://www.apple.com/hu/ipodshuffle/
az a 3. generacio amit belinkeltel
A kérdező hozzászólása: Mindegy, nem ez a kérdés, és az van kiírva hogy 6. generáció de nem állítom hogy nem tévdhetnek, de a fülhallgató érdekelne a belinkelt termékhez:!!!!

Mennyibe kerül körülbelül egy kinect xbox360? illetve megéri-e érte eladnom a wii-met hogy inkább azt vegyek? és mennyire funkcionál jól a távircsi nélküli megoldás?

(mert a wiinél ez idegesít f?leg mert táncos cd-im vannak és nagyon rossz irányítóval táncikálni)

Legjobb válasz: ha van wii-d, egyszerûen csak softmodolni kell. akkor azt pakolsz rá amit akarsz. tuti lesz olyan játék, ami leköt és érdekel. egyszerû leírás: http://www.filedropper.com/wiisoftpack sok info: http://wiihungary.hu

ha van wii-d, egyszerûen csak softmodolni kell. akkor azt pakolsz rá amit akarsz. tuti lesz olyan játék, ami leköt és érdekel. egyszerû leírás: http://www.filedropper.com/wiisoftpack sok info: http://wiihungary.hu
A kérdező hozzászólása: és wiihez nincsen távircsi nélküli megoldás? :(
Nincs, de pl: egy tenisz esetében jobb is. :)
Adok neked olyan távircsit hogy bekakilsz. Írj normálisan, vagy ne várj semmit.

Gyomirtós gyeptrágya és, vagy gyom-stop. Egy része a fűnek gazos-gyomos. Mivel nem olcsó, kérem írja meg akinek van tapasztalata, hogy megéri-e és mennyire hatásos? Thx.

Abban a részben több volt a gyom mint a fű ez kb: 30m2, kiástam vagy 30cm mélyen s tettem új földet, ez volt 2hónapja de visszanőtt! (az az érdekes, h. ez a része kb 1/4-e az egésznek de a többi szép és tiszta)

Legjobb válasz: gyom-stop

gyom-stop

Megéri-e a play station2-t kichippeltetni? Ha igen miért. És hogy mennyibe kerül a chippeltetés

Kiszeretném chippeltetni a ps2-m csak nem tudom hogy megéri-e mert olvastam olyanokat hogy elveszi a játékélményt meg ilyenek...

Legjobb válasz: És ha nincs chippeltetve akkor csak az eredeti játékot viszi?

A kérdező hozzászólása: És ha nincs chippeltetve akkor csak az eredeti játékot viszi?
csõ! nekem is van ps2-õm nincs kichippeltetve! ne chippeltestd ki mert 1-2 évre rövidíti az élettartamát. :D:D:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!