Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül és (4776 db)

Szegedi Kaáli intézetben a lombik programról szeretnék érdeklődni mennyibe kerül és kb mennyi idő kell a beültetésig?

Mi külföldön élünk, már több éve próbálkozunk és nem jön össze a baba. Sajnos a férjemnél van a gond egy súlyos betegség következtében kevés a spermaszáma. Azt mondták nem lehet gyógyszerekkel megnövelni a mennyiséget és így csak lombikprogramban bízhatunk. Nagyon el vagyunk keseredve mert nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: Szia! Én is Szegedre járok, egy hete volt az elsõ inszeminációm. Elsõ alkalommal 13000 Ft konzultációs díjat kellett fizetni. Vizsgálatok eredményeit lehet vinni is így nem kerül pénzbe. Nálatok is biztos csinálnak egy kontroll spermavizsgálatot, azért ne ijedjetek meg, nekünk Bp-en két alkalommal is nagyon rossz eredmény született, majd 1 hónap múlva itt a Kaáliban meg teljesen jó. Itt más módszerrel nézik, mint egyéb kórházakban. A peteérést segítõ gyógyszereket, szurikat kell fizetni, ez egyéntõl függõ, az inszemináció 45000 Ft, a lombik nem kerül pénzbe, csak a bogyók és injekciók. De nagyon sokszor kell menni kb 6-szor egy cikluson belül, de megéri. Kedvesek a nõvérek, és a dokinõ is akihez én járok.

Szia! Én is Szegedre járok, egy hete volt az elsõ inszeminációm. Elsõ alkalommal 13000 Ft konzultációs díjat kellett fizetni. Vizsgálatok eredményeit lehet vinni is így nem kerül pénzbe. Nálatok is biztos csinálnak egy kontroll spermavizsgálatot, azért ne ijedjetek meg, nekünk Bp-en két alkalommal is nagyon rossz eredmény született, majd 1 hónap múlva itt a Kaáliban meg teljesen jó. Itt más módszerrel nézik, mint egyéb kórházakban. A peteérést segítõ gyógyszereket, szurikat kell fizetni, ez egyéntõl függõ, az inszemináció 45000 Ft, a lombik nem kerül pénzbe, csak a bogyók és injekciók. De nagyon sokszor kell menni kb 6-szor egy cikluson belül, de megéri. Kedvesek a nõvérek, és a dokinõ is akihez én járok.
Szia! Remélem összejött már a baba! Én is külföldön élek, Kaáliba mennénk lombik programra (OAT miatt), megköszönném ha tudnál nekem segíteni. Néhány kérdésem lenne csak, de nem birok neked privát e-mailt küldeni. Légyszi, ha segítenél, írj vissza. Köszi!

Mit lehet tudni a Hova tablettáról, mennyire hatásos, mennyibe kerül, és lehet-e szedni terhesség alatt?

Legjobb válasz: A Hova egy gyógynövényes készítmény (macskagyökér és komló van benne).Vény nélkül kapható és terhesek is szedhetik.Szerintem nagyon jó,csak a komló miatt egy kicsit büdös.Sajnos most nem tudom,hogy mennyibe kerül,de szerintem nem sokba.

A Hova egy gyógynövényes készítmény (macskagyökér és komló van benne).Vény nélkül kapható és terhesek is szedhetik.Szerintem nagyon jó, csak a komló miatt egy kicsit büdös.Sajnos most nem tudom, hogy mennyibe kerül, de szerintem nem sokba.
A Hova nagyon jó, fõleg akkor, ha nem tudsz aludni vagy sokat idegeskedsz.Annyira nem hatásos mint egy rendes nyugtató de azért használ.Nyugodtan szedjed!
A kérdező hozzászólása: Igen, rengeteget idegeskedem!
Akkor mindenképpen próbáld ki, mert az idegeskedés egyáltalán nem tesz jót! Nekem egyébként bevált!
Én használtam, bár még akkor nem voltam terhes.Tényleg elég büdös, de jó...de már nem emlékszem mennyibe kerül, de nem vészes az ára.


Mennyibe kerül és mennyi ideig tart egy auto egyszínű átfestése?

minden [email protected] együtt

Legjobb válasz: Milyen teddyhenger? Hülye vagy, az tudod mennyibe kerül? Teszkós ecsettel szokás, ezt se tudod? Egyébként a normális fényezés olyan 2-300E környékén kezdõdik, a határ a csillagos ég.

Milyen teddyhenger? Hülye vagy, az tudod mennyibe kerül? Teszkós ecsettel szokás, ezt se tudod? Egyébként a normális fényezés olyan 2-300E környékén kezdõdik, a határ a csillagos ég.
ma 08:44 2-es vagyok. Már ne haragudj, de azért nem számoltam a teddyhengert, mert a legtöbb háztartásban fellelhetõ használtan Te sem gondolhatod komolyan hogy új hengerrel számoltam a költségvetést. Kicsit bele van száradva a régi festék az mitõl lenne baj? Glettelni sem kell, elég egy kis sarat rákenni, és hagyni kiszáradni. Ha nagyobb a horpadás, akkor a sárba már érdemes elõtte egy kis szalmát keverni hogy összefogja a motyót. De régebben belekeverték a ló[email protected] is, végsõ soron az is megteszi.
Normálisak vagytok? Tedihenger meg ilyen cuccokra költenétek? megfogsz 2 vödör meszet ráöntöd a tetejére szétfolyik az egész autón és tádámm kész a festés
Ez attól függ, hogy a fényezõ/fényezõcég hogy ér rá. Kb 1 hét és 200-300 000 Ft.
trabantot neolux-al, vagy egy rolls-royce metálfénnyel? merthogy rohadtul nem mindegy.
rolls-royce-t neolux-al. Kb hány doboz spray-t vegyek? Vagy szerintetek teddy hengerrel is jó lenne?
azzal a mintással kérném, ami nagyanyám konyhájában van :D
A royce-t mamám lemeszeli homokos mésszel. Kb 20 perc, és 300 forint.

Szélkerék mennyibe kerül és mire elég az az energia amit termel?

Tapasztalatokat vagy példát várnék elsősorban mert a neten található táblázatok nem mondanak nekem semmi. Köszönöm.

Legjobb válasz: Hogy mennyibe kerül, az attól függ mekkora a teljesítménye. Amik a magyarországi szélerõmûparkokban vannak, azok teljesítménye kb. 500 és 3000kw között van. Például a mosonmagyaróvári park kb. 24megawattos és 12 szélkerékkel rendelkezik. Az építési költsége pedig kb. 10milárd Ft-volt és 10éves megtérülési idõvel számolnak. Egy otthoni felhasználású szélerõmû ára, ami nem csatlakozik a hálózathoz, pár millió forint (2-3) körül mozog. Ez magába foglalja a szélkereket az invertert és az akkumulátort. Az egyéb alkatrészeket és a szerelési költséget ezen felül kell számolni.

Hogy mennyibe kerül, az attól függ mekkora a teljesítménye. Amik a magyarországi szélerõmûparkokban vannak, azok teljesítménye kb. 500 és 3000kw között van. Például a mosonmagyaróvári park kb. 24megawattos és 12 szélkerékkel rendelkezik. Az építési költsége pedig kb. 10milárd Ft-volt és 10éves megtérülési idõvel számolnak. Egy otthoni felhasználású szélerõmû ára, ami nem csatlakozik a hálózathoz, pár millió forint (2-3) körül mozog. Ez magába foglalja a szélkereket az invertert és az akkumulátort. Az egyéb alkatrészeket és a szerelési költséget ezen felül kell számolni.

Hogy vegyem rá őket? Mennyibe kerül? és ezeket tényleg maguktól csinálják vagy betanítják őket?

ocsi h 3 kérdést irtam egybe! azt szeretném kérdezni hogy átlagosan mennyibe kerül egy kaméleon és egy akvárium hozzá? és hogy szeretnék egy kaméleont de szüleim nem engedig mert van már tegerimalacom (és azt mondták hogyha eladom a tengerimalacot akkor lehet kaméleonom de nem szeretném eladni!!) :/

Legjobb válasz: bocsi a hibákért! ja! és röviden: mennyibe kerül egy kamélon? és a felszerelése? a kaméleon magától változik át a videón? és hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egy kaméleont? (tudom nem rövid de azért ki irom!) ja és 11 éves lány vagyok!

A kérdező hozzászólása: bocsi a hibákért! ja! és röviden: mennyibe kerül egy kamélon? és a felszerelése? a kaméleon magától változik át a videón? és hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egy kaméleont? (tudom nem rövid de azért ki irom!) ja és 11 éves lány vagyok!
Soha nem láttam még ilyen pink színûre váltani egy kaméleont, pedig láttam már néhányat. Az elején nem könnyû beállítani a megfelelõ környezetet, szerintem kezdõ állattartóként nem tudnád õt gondozni. De ez csak az én véleményem:)
Sisakos kaméleon+etetõ, itató, terrárium legolcsóbban 10-20.000 között van.Ezt tényleg maguktól csinálják, ez azért van, hogy a természetben ne vegye észre õket senki olyan könnyen.
3. vagyok.Szerintem is igaz, várj még vele legalább 3-4 évet.De netrõl tanulj, és ha van idõsebb ismerõsöd, menj el hozzá, nézd hogyan tartja és kérdezõsködj.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! hát lehet hogy nem tudnám eltartani! :D de ott van az állatboltos!! XD meg az internet!! XD de amikor a tengerimalacot kaptam nem tudtam (az elsõ nap) gondozni de utána monda az állatboltos meg elolvastam pár cikket a neten és más nap már értettem hozzá!! XD
sajnálom azt a tengerimalacot
A kérdező hozzászólása: szoktam nézni gyakran a netet! :D :) ;)
A kérdező hozzászólása: de a kaméleonért nem dobnám ki a malacomat!! :D

Mennyibe kerül, és mennyi idõ egy micro sim csináltatása?

Legjobb válasz: Nem kerül pénzbe,és talán 2 perc sem! :)

Nem kerül pénzbe, és talán 2 perc sem! :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Szegeden a Wing Tsun kung fu havonta mennyibe kerül, és mennyibe kerül körülbelül hozzá a felszerelés?

szeretném elkezdeni, csak előtte szeretném, h legyen róla valami vázlatom h körülbelül mennyibe fog kerülni

Legjobb válasz: szia bocsi én nem a kérdésedre válaszolok csak tanácsot adok!: sok itt az olyan gyerek aki ha meghallja hogy wing tsun rosszul van és megpróbál majd téged eltéríteni hogy inkább box vagy thai boxolj mert az a jó! most mondom NE törõdj velük! én is wing tsun-ozok és nagyon hatékony! drukkolok neked sok sikert! :-) amúgy csak a mellvédõ árát tudom az kb 5.000 Ft! :-)

szia bocsi én nem a kérdésedre válaszolok csak tanácsot adok!: sok itt az olyan gyerek aki ha meghallja hogy wing tsun rosszul van és megpróbál majd téged eltéríteni hogy inkább box vagy thai boxolj mert az a jó! most mondom NE törõdj velük! én is wing tsun-ozok és nagyon hatékony! drukkolok neked sok sikert! :-) amúgy csak a mellvédõ árát tudom az kb 5.000 Ft! :-)
Én birkóztam és anno úgy csináltam hogy bementem edzésre és megkérdeztem az edzõt hogy mennyit és mire kell fizetni.
jah igen de én 4 éve abbahagytam mert nem bírtuk anyagilag és most fogok vissza menni 1 hónap múlva! ezért nem tudok válaszolni a kérdésedre!

Rozmaring tea mennybe kerül és hollehet kapni?

Legjobb válasz: A rozmaring ta a mennybe kerül, a csalánfû rea pedig a pokolba. Drogériákban (Rossmann, DM), és Herbária üzletekben lehet kapni. Párszáz ft egy tasak.

A rozmaring ta a mennybe kerül, a csalánfû rea pedig a pokolba. Drogériákban (Rossmann, DM), és Herbária üzletekben lehet kapni. Párszáz ft egy tasak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!