Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül körülbelül mindennel együtt (3 db)

Mennyibe kerül most (körülbelül) mindennel együtt megszerezni a jogosítványt?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hol vizsgázol!Az enyém 150-be volt és minden elsõre sikerült, és nem vettem sok pótórát, mert az aztán meg tudja nyomni a végösszeget.

Attól függ, hogy hol vizsgázol!Az enyém 150-be volt és minden elsõre sikerült, és nem vettem sok pótórát, mert az aztán meg tudja nyomni a végösszeget.
Na várjatok már! Milyen kategóriát akar szerezni? A szgk. úgy 120körül. motorkerékpár 80 körül. tehergk 290körül, nehézpót 110 körül. Buszt nem tudom.
Ja de. 293 ezer a busz.
185 ezer 1 bukással 14 pótórával, Debrecenben.
120ezer kb. ha megbuksz még több
Én áprilisban szereztem meg a jogosítványom, elsõre átmentem mindenbõl, így volt a legvége 89 ezer. A beiratkozástól a vizsgadíjakon, egészségügyi tanfolyamon át az okmányiroda költségéig minden benne volt. Sokmindentõl függ. Szerintem nézz körül a környezetedben levõ autósiskolákban, a neten! De nem biztos, hogy a legközelebbi a legolcsóbb! És persze, ne bukj meg! Sok sikert! :)

Személyautóra egyedileg előállított rendszámtábla díja mindennel együtt körülbelül mennyibe kerül?

Tehát az egyedi rendszámtábla, amelyen 4 vagy 5 betű, és 1 vagy 2 számjegy található. Mennyibe kerül körülbelül minden költséggel együtt, mire az autóra hivatalosan felkerülhet egy ilyen?

Legjobb válasz: 2013-ban ez az összeg : 250.000,- Ft.

2013-ban ez az összeg : 250.000, - Ft.
http://www.bp18.hu/ugyleirasok.36 egyedileg elõállított rendszámtábla igénylésének díja: 435.000.- Ft. hogy most ebbe benne-e vannak ezek a díjak azt nem tudom de gondolom nem - forgalmi engedély illetéke: 6.000.-Ft. - törzskönyv illetéke: 6.000.- Ft - érvényesítõ cimke díja: 585.- Ft - rendszámtábla díja: 1 pár: 8.500.-Ft., 1 db: 5.500.-Ft - rendszámtábla utángyártásának engedélyezése : 12.300.- Ft. úgyhogy 435000+6000+6000+585+8500+12300=468385ft de a 435E az tuti többire kérdezz rá az okmányirodába
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de nagyon eltérõ a 2 összeg. Melyik a "valószerûbb", vagyis közelebbi?

Körülbelül mennyibe kerül egy akvárium mindennel együtt?

Teljesen kezd? haltartó vagyok, ezt figyelembe véve válaszoljatok, légyszi! =o) Szeretnék egy gömbakváriumot egyetlen(vagy nem túl sok) hallal. Melyik hal t?ri meg az egyedüllétet? Ha neonhalakat rakok mellé, megeszi-e? Mennyibe kerül a gömbakvárium, a hal, a növény, a kavics, és a haleledel? El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: TILOS gömbakváriumban HALAT TARTANI. ha ennyit sem tudsz bele se kezdj.

TILOS gömbakváriumban HALAT TARTANI. ha ennyit sem tudsz bele se kezdj.
Gömbakvárium: 10.000 forint (Valamelyik nap ennyiért láttam, a zoodomban) Hal 500 ft Fûtõ 4000 ft dísz 1500 ft
Nekem is van egy kis gömb, de én félig rakom vízzel, és csak 1 "Acorus" mocsári növényt tartok benne, aminek csak a gyökere van a vízben, és az úgy jól néz ki. Viszont nincs benne hal. A gömb akv egyik hátránya még a szûrés, hogy nem tudsz beletenni szûrõt, mert nem tapad rá, és az áramlat se lesz jó benne, inkább egy centrifugához tudnám hasonlítani. Egy kisebb gömbben ha mindenképp állatot akarsz, az kb 1000 Ft és rakj bele artémiát, megy egy levegpumpát, azok a kis rákok szaporodnak és lehet velük etetni a halakat. Másra nem alkalmas a gömb.
A gömb akival közel sem csak ennyi a probléma, sõt, ez kb. a jéghegy csúcsa. Pl. arra roppant kíváncsi lennék, milyen szûrést képzeltél el, és hogyan akarod azt üzeleltetni egy gömbölyû alakú edényben.
Jobban járnál ezzel a szettel: Ebbe van 2db neoncsõ, nem gömb viszont íves, tehát dizájnos és szép, van benne szûrõ, fûtõ, minden ami szükséges a haltartáshoz. Nem olyan kicsi, tehát ebbe már lehet halakat tartani és õk is jól fogják érezni magukat benne. http://www.akvariumplus.hu/index.php?page=shop.product_detai.. A gömb akváriummal annyi a problem, hogy az szárazon tök jól néz ki, de amikor feltöltöd vízzel, mint egy erõs nagyító úgy fog mûködni. Ha a széléhez úszik a halacska, sokkal kisebbnek fogod látni õt, mint mikor a közepéhez úszik. A növények is furcsán néznek ki benne mert nagyon torzít. És nem azt látod, ami benne van, hosszú távon nem fog tetszeni, majd rájössz, mert kellemetlen nézni. A halaknak is kellemetlen, rontja a szemüket, nem értik hol a vége, csak úsznak benne körbe-körbe, és nincs egy sarok benne, ahova elbújhatnak amikor félnek. Emiatt stresszesek lesznek, fogékonyabbak lesznek a betegségekre, és rövidebb életûek.
Pedeig 18:43-nak igaza van. Amíg nem látod be, hogy egy senki vagy ahhoz, hogy te döntsd el hogy mûködik a természet, addig még tubifexet se kéne tartanod. Ha napok óta errõl olvasol, mi az, hogy kell e fûtõ???!!! Meg mi az, hogy majd te eldöntöd?! Mit döntesz el? Halbiológus vagy? Milyen kutatási eredményeket tudsz felmutatni, ami a fentebbi tartási körülményeket igazolja? Ezzel az erõvel holnap eldöntöd, hogy lehet zebrát tartani a gardrobban?
A kérdező hozzászólása: ma 18:43-nek szólt a komment!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Megértettem volna a véleményed kiabálás nélkül is! Viszont mivel napok óta ezekrõl olvasok és ugyanakkora a "nemszabad" és a "szabad" tábor, ezért úgy döntöttem, hogy majd én eldöntöm, hogy mit akarok tartani az akváriumban! Nem teljesen értek egyet minden pontjával a tiltásoknak, úgyhogy nem is kérek több ilyen kommentet!
Ha már kinézted a sziámi harcost, láthatod, hogy 26-28 °C az ideális számára! Ezen kívül 1 hímnek is kell kb. 25-30 liter! Méghozzá szögletes akváriumban, több okból is. Egyrészt gömb "akváriumban" gerincest tartani a törvény szerint is büntetendõ, másrészt gyakorlatilag kivitelezhetetlen hogy egy gömb akakú edénybõl akváriumot csinálj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt az oldalt már néztem és a sziámi harcoshallal szemezek... =o)
http://www.diszhal.info itt mindent megtudsz :)
A kérdező hozzászólása: A 22 fok mindig meg van. Milyen halat tudnál ajánlani ezekkel a feltételekkel?
Attól függ, hogy a szobád télen hány fokos.
A kérdező hozzászólása: Fûtõ? Az nagyon szükséges? Láttam már gömbakváriumot, hogy csak a hal, a víz, a növény és a kövek voltak benne...
Gömbakváriumban halat tartani állatkínzás!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!