Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül körülbelül (333 db)

Hol lehet Vichy normaderm tisztító gélt kapni és mennyibe kerül körülbelül?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ, hogy hol élsz. Egyébként a honlapjukon fent van a kijelölt Vichy partnergyógyszertárak listája. -->http://www.vichy.hu/vichy-gyogyszertarak/minden-regio/sl.aspx Azt nem tudom mennyibe kerül pontosan, de olyan 3ezer körül mozog az ára. :)

Szia! Attól függ, hogy hol élsz. Egyébként a honlapjukon fent van a kijelölt Vichy partnergyógyszertárak listája. -->http://www.vichy.hu/vichy-gyogyszertarak/minden-regio/sl.aspx Azt nem tudom mennyibe kerül pontosan, de olyan 3ezer körül mozog az ára. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) )

Szegeden a Wing Tsun kung fu havonta mennyibe kerül, és mennyibe kerül körülbelül hozzá a felszerelés?

szeretném elkezdeni, csak előtte szeretném, h legyen róla valami vázlatom h körülbelül mennyibe fog kerülni

Legjobb válasz: szia bocsi én nem a kérdésedre válaszolok csak tanácsot adok!: sok itt az olyan gyerek aki ha meghallja hogy wing tsun rosszul van és megpróbál majd téged eltéríteni hogy inkább box vagy thai boxolj mert az a jó! most mondom NE törõdj velük! én is wing tsun-ozok és nagyon hatékony! drukkolok neked sok sikert! :-) amúgy csak a mellvédõ árát tudom az kb 5.000 Ft! :-)

szia bocsi én nem a kérdésedre válaszolok csak tanácsot adok!: sok itt az olyan gyerek aki ha meghallja hogy wing tsun rosszul van és megpróbál majd téged eltéríteni hogy inkább box vagy thai boxolj mert az a jó! most mondom NE törõdj velük! én is wing tsun-ozok és nagyon hatékony! drukkolok neked sok sikert! :-) amúgy csak a mellvédõ árát tudom az kb 5.000 Ft! :-)
Én birkóztam és anno úgy csináltam hogy bementem edzésre és megkérdeztem az edzõt hogy mennyit és mire kell fizetni.
jah igen de én 4 éve abbahagytam mert nem bírtuk anyagilag és most fogok vissza menni 1 hónap múlva! ezért nem tudok válaszolni a kérdésedre!

Mennyibe kerül körülbelül egy Sony Ericsson W995-ös mobil?

Pannon és T-mobil szolgáltatóknál.

Legjobb válasz: Körülbelül bemész a lábaidon a boltba vagy felhívod a kezeddel a boltot és megkérdezed a saját száddal. Hát nem csodálatos a világ?

Körülbelül bemész a lábaidon a boltba vagy felhívod a kezeddel a boltot és megkérdezed a saját száddal. Hát nem csodálatos a világ?
A kérdező hozzászólása: Te meg letérdelsz, odahajolsz, ész leszopod a lovat.
mindegyik szolgáltatónak webshopja ahol kb az az ár van kinn mintha boltba vennéd..és még közben a lova is kezelheted...belinkelem, h ne haladja meg a lehetõségeidet azért. Pannonnál nincs ez a teló egyébként. http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. üdv
jah, és az, h webshopban nincs az nem jelenti azt, h a boltokban sincs, csak nekik nincs most raktáron.
szia, nekem kártyafüggetlenül kaptam 120ezer körül van.vagyis volt 2hónapja. de.. tmobil elõfizetéssel már 30ezer körül dominós kártyás csomagban 92ezer ft. webshopon már láttam 80ezer ftért is függetlenül
A kérdező hozzászólása: Kösz.

Mennyibe kerül körülbelül egy nintendo DS töltő? Rossz a kimenete ezért nem lehet tölteni mennyibe kerül? Szolnok környékén esetleg?

Legjobb válasz: 3 ezer HUF körül. Rendeld meg itt: http://www.576.hu/aruhaz_platform_hardver.php?id=6

3 ezer HUF körül. Rendeld meg itt: http://www.576.hu/aruhaz_platform_hardver.php?id=6
Vagy 2 ezer ha konzol boltban rendeled és nem a felháborítóan drága 576 üzletekben. Neten van sok online webshop ahol postaköltséggel is olcsóbb, mint az 576-ban...

A Border Collie lakásba vagy kertbe való? És mennyibe kerül körülbelül törzskönyvvel vagy anélkül?

Legjobb válasz: Tartható lakásban is és kertben is, bár szerintem minden kutyának szüksége van a gazdi közelségére, így a kertes házakban is a kinti-benti tartást preferálom. De akárhol is van tartva, rengeteg a mozgásigénye. A törzskönyv nélküli részre nem térek ki, hisz egészséges, fajtatiszta kutyád csak akkor lesz, ha az törzskönyvezett és jó kennelbõl kerül ki. 90-100 ezer forinttól már lehet kapni

Tartható lakásban is és kertben is, bár szerintem minden kutyának szüksége van a gazdi közelségére, így a kertes házakban is a kinti-benti tartást preferálom. De akárhol is van tartva, rengeteg a mozgásigénye. A törzskönyv nélküli részre nem térek ki, hisz egészséges, fajtatiszta kutyád csak akkor lesz, ha az törzskönyvezett és jó kennelbõl kerül ki. 90-100 ezer forinttól már lehet kapni
Törzskönyv nélkül NEM border Collie. Csupánegy kutya, aki úgy néz ki. A törzskönyv írja alá, hogy az a fajta tényleg az a fajta. Amúgy kezdõ kutyásnak nem ajánlom, mert nehéz tartani.Nem azt a naponta egy séta és kész kutya. Tanítani kell, szünet nélkül, különben bedilizik. Sportolni kell vele rendszeresen, le kell mozgatni, fizikailag, és szellemileg is. Nagyon jó az agilityben, a Frisbeeben, és a Terelésben. A DogDancingben is jeleskedik azt kötelezõ csinálnod vele. Szóval nem egy egyszerû kutya.
Juhászkutya csak kertbe való és még amellett is rendszeresen el kell vinni sétálni. Nagyon nagy a mozgásigénye.
A mienk bent lakik amikor akar kimehet. Az ara valtozo....tk nelkul is van 20-40.000ft ig es tks is kaphato 50 000-es szazezres osszegert. Nyilvan a minoseg szamit. Nekem 30.000es van, a szulok tksok, ok nem mert nem tenyesztesi cellal szulettek es ugyan olyan okos. Azert nem dobtunk ki 100ezreket hogy kint szaladgaljon a kertbe
Elsõ kommentelõ: Miért ne volna border collie??? A munkabordereknek minek törzskönyv? Rengeteg kutya hasonlít a bordrekre de nem feltétlen minden törzskönyvetlen border collie korcs. Az én borderem reggeltõl mondhatni egyedül van 3-4ig és d.u foglalkozok vele. Általában napi 1 órát sétálok vele, közbe el van engedve és futhat amerre akar. Néha elviszem kutyasuliba és agilityzünk. Házba nem való de ismerek több borderest is akiknek a kutyája szívesen van a lakásban. Külföldi ár: 800-1200 euró közt van, itt picit olcsóbb.

Egy fajtiszta kölyök westie az eslő oltásokkal együtt mennyibe kerül körülbelül?

Legjobb válasz: Tenyésztõnél kb. 100e Ft-ba kerül, innen már két oltással (parvo, kombi) és 3-4 féreghajtással, törzskönyvvel, illetve chippel vagy tetoválással hozod el. Utána még 3 oltást kell beadatnod neki (parvo, kombi, veszettségi), majd a veszettségit és kombit egy fél év múlva meg kell ismételni, utána évente mindkettõt.

Tenyésztõnél kb. 100e Ft-ba kerül, innen már két oltással (parvo, kombi) és 3-4 féreghajtással, törzskönyvvel, illetve chippel vagy tetoválással hozod el. Utána még 3 oltást kell beadatnod neki (parvo, kombi, veszettségi), majd a veszettségit és kombit egy fél év múlva meg kell ismételni, utána évente mindkettõt.
nem olcsó az biztos de én nekem is van egy és minden oltást megkapott és úgy kb. 80 ezer volt

Tápszeres babák anyukái, megírnátok mennyibe kerül körülbelül egy hónapra a babátok tápszere?

Milyen fajtát használtok és mennyi id?s a babának? Az anyósomnak 'küldeném' el az információt, hogy mennyit spóroltunk meg havonta a férjemmel, hogy nem hagytam rá amikor nem volt elég a tejem és küzdöttem.6 hós babó anyukája, köszönöm.

Legjobb válasz: Beba Ha-t eszik a lányom és 12 ezer forintba kerül kb havonta. Egy éves koráig olcsóbb volt, akkor nagyobb volt rá a támogatás,de akkor meg többet evett belõle. 17 hós, nem ehet tejet, reggel és este még mindig tápszerezik. egyébként aki azt mondja, hogy a természetes dolgok egészségesebbek annak azt mondanám, hogy egy másfél hetes gyereknek nem adhatok gyümölcsöt meg zöldséget...gratulálok a sikeres tejszaporításhoz a kérdezõnek, nekem sajnos nem sikerült, pedig nagyon küzdöttem!

Beba Ha-t eszik a lányom és 12 ezer forintba kerül kb havonta. Egy éves koráig olcsóbb volt, akkor nagyobb volt rá a támogatás, de akkor meg többet evett belõle. 17 hós, nem ehet tejet, reggel és este még mindig tápszerezik. egyébként aki azt mondja, hogy a természetes dolgok egészségesebbek annak azt mondanám, hogy egy másfél hetes gyereknek nem adhatok gyümölcsöt meg zöldséget...gratulálok a sikeres tejszaporításhoz a kérdezõnek, nekem sajnos nem sikerült, pedig nagyon küzdöttem!
A tápszerrel biztosan nem spóroltatok meg semmit.A természetes anyagok, gyümölcs, zöldség stb sokkal olcsóbb és egészségesebb is, mint a tápszer.Abyósod csak akkor hinné el, hogy spóroltatok, ha elküldenéd olyanok véleményét is, akik nem tápszeren nevelik a babájukat.(Elég sokan vannak az ismerõseim körében ilyenek.Van aki azért, mert ezt tartja helyesnek, de van olyan is, akinek az anyagi lehetõségei nem engedik meg, hogy drága tápszerekkel etessék a babájukat.
Havi 12 000 kb, milupa Hipoallerén. Most már "csak" 8-9 e ft, mert hozzátáplálom. Fél éves
Szia mi most Milupa jóéjt tápszert eszünk már, mert csak éjszakára kell a tápszer kb 1500Ft és 2hétig tart ki. Amikor kicsi volt Humana 1-est evett ami 1990(recepttel)-2500ft(recept nélkül)és 6x7evett naponta 5napig bírta a doboz üdv 6, 5hónapos baba anyukája
ja, ez az anyósodnak nem lesz kielégítõ info, mert az elsõ fél évben ha tápszeres lett volna a babám, valszeg többe került volna, bár asszem a humana baby fit 1 valami 800 forint receptre... annyira azért nem eget rengetõ, de valóban nem mindegy.
az én babám fél éves koráig anyatejes volt, aztán a humana baby fit 1-et kapta, most 9 hónapos, már a humana 3-ast kapja. napi egyszer. kb 4 rongy havonta a tápszer, soha nem került nekünk többe (volt, hogy kevesebbe, mert a baby fit 1 az 900 grammos, és majdnem egy hónapig elég volt, 2100 huf), és még az egészségpénztában is átforgattam a tápszereket, így a 30%át visszaírják adózáskor a számlámra. én a reggeli tápszer helyett inkább joghurtot adok fél éves korától.
Szia! Kb. 15000 Ft havonta, ennyit spóroltál amihez gratulálok. Az anyósoddal meg ne foglalkozz úgy látom õ is kõkorszaki nézeteket vall, mint az én anyósom!
Mi Beba 1 active-ot használunk, napi egyszer már eszik gyümit is, a kislányom 5 hónapos. Kb. havonta 2000Ft-ot tesz ki, mert 1 hét alatt fogyaszt el egy zacskót, ami 350 gr. Üdv.
Kedves elsõ válaszoló: ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor bölcsebb lett volna továbblépni és nem hülyeségeket írni (nyugodtan le lehet pontozni). A kérdésre pedig: az én babám tejfehérje allergiás ( a diétától apadt el a tejem), ezért speciális tápszert kap 100%-os támogatással, de kiszámoltam neked, hogy ha ennyit enne az elõzõ tápszerébõl kb. 15000 Ft-ba kerülne havonta (4, 5 hós).
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. és 3. válaszoló, köszönöm nektek amit írtatok.Elsõ nem értelek? Ha nem lett volna tejem mit kellett volna adnom tápszer helyett?
külföldön élünk, nutrilont evett a fiam 1 éves koráig, az 15 euro volt/doboz. mikor még csak azt evett, akkor 5 napig volt elég kb. tehát az kb 6 doboz havonta, 90 euro kb, ami 24-25000 ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát, így képet kaptam a tápszeres árakról. Jól gondoltam akkor, és továbbítom anyósom felé.

Mennyibe kerül körülbelül egy PG53 mikroszkóp és hol lehet azt beszerezni?

Legjobb válasz: Szia! Most a gyógyszertárban 2200ft-ba kerül.

Szia! Most a gyógyszertárban 2200ft-ba kerül.
Gyógyszertárban lehet beszerezni. Az ára 2 éve 1700-2200 Ft volt, hogy most mennyibe kerül érdeklõdd meg. Sok sikert!!!
Most vettem(okt.elején)gyógyszertárban 2100ft volt kereken!
Nekem is van ilyenem de egy forintot nem ér. Szerintem inkább vegyél ovul tesztet, a dm-be találsz coraxot és kb ennyibe kerül.

Ha pszichológus szeretnék lenni ahhoz milyen érettségi kell? Hol van Magyarországon ilyen iskola ahol kitanulhatnám és mennyibe kerül körülbelül?

Legjobb válasz: Érdemes emeltet csinálni egy tárgyból, ami jól megy, szinte bármi jó, de nézd meg a felvi.hu-n a követelményeket iskolánként. Az átlaghoz képest magas a felvételi ponthatár, de évrõl évre csökken pár ponttal, ha tudsz, csinálj egy középfokú nyelvvizsgát is. Budapesten van pszichológia BA pl az ELTE-n, KRE-n, PPK-n... vidéken is sok helyen, szintén felvi.hu. 3 év alapképzés aztán 2 év mester, plusz további x év, hogy pszichoterapeuta lehess, ne csak sima pszichológus (bár ha az is jó, pl iskolapszichológus, vagy valamilyen tanácsadó szeretnél lenni, akkor ez nem kell), meg aztán értelemszerûen tanulhatsz még bármi specifikus módszert, de mondjuk a minimum az 5 év. Fogalmam nincs, mennyi a költségtérítéses képzés díja, az átlag bölcsésznél magasabb, de mondjuk az orvosinál lényegesen kevesebb. Felvi.hu!

Érdemes emeltet csinálni egy tárgyból, ami jól megy, szinte bármi jó, de nézd meg a felvi.hu-n a követelményeket iskolánként. Az átlaghoz képest magas a felvételi ponthatár, de évrõl évre csökken pár ponttal, ha tudsz, csinálj egy középfokú nyelvvizsgát is. Budapesten van pszichológia BA pl az ELTE-n, KRE-n, PPK-n... vidéken is sok helyen, szintén felvi.hu. 3 év alapképzés aztán 2 év mester, plusz további x év, hogy pszichoterapeuta lehess, ne csak sima pszichológus (bár ha az is jó, pl iskolapszichológus, vagy valamilyen tanácsadó szeretnél lenni, akkor ez nem kell), meg aztán értelemszerûen tanulhatsz még bármi specifikus módszert, de mondjuk a minimum az 5 év. Fogalmam nincs, mennyi a költségtérítéses képzés díja, az átlag bölcsésznél magasabb, de mondjuk az orvosinál lényegesen kevesebb. Felvi.hu!
A kérdező hozzászólása: Középfokú nyelvvizsgám van angolból..németbõl emeltszintû.Sokat segített köszönöm!:)
Egy emelt szintû érettségi kötelezõ, ha nagyon biztos vagy magadban, akkor csinálhatsz kettõbõl is. Én 465 pontot értem el idén, pszichóra jelentkeztem (ELTE-re járok). Ha érdekel, hogy jöttek össze a pontjaim, vagy bármilyen egyéb kérdésed lenne a képzéssel, felvételivel kapcsolatban, írj nyugodtan privátban!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A napokban jelentkezem majd:)

Mennyibe kerül körülbelül egy kinect xbox360? illetve megéri-e érte eladnom a wii-met hogy inkább azt vegyek? és mennyire funkcionál jól a távircsi nélküli megoldás?

(mert a wiinél ez idegesít f?leg mert táncos cd-im vannak és nagyon rossz irányítóval táncikálni)

Legjobb válasz: ha van wii-d, egyszerûen csak softmodolni kell. akkor azt pakolsz rá amit akarsz. tuti lesz olyan játék, ami leköt és érdekel. egyszerû leírás: http://www.filedropper.com/wiisoftpack sok info: http://wiihungary.hu

ha van wii-d, egyszerûen csak softmodolni kell. akkor azt pakolsz rá amit akarsz. tuti lesz olyan játék, ami leköt és érdekel. egyszerû leírás: http://www.filedropper.com/wiisoftpack sok info: http://wiihungary.hu
A kérdező hozzászólása: és wiihez nincsen távircsi nélküli megoldás? :(
Nincs, de pl: egy tenisz esetében jobb is. :)
Adok neked olyan távircsit hogy bekakilsz. Írj normálisan, vagy ne várj semmit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!