Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül, 16 (43 db)

Szolgáltatónál ne vegyél, irreálisan magas áron adják õket

Mennyibe kerül 16 szeletes óroszkrém torta a cukiba?

Legjobb válasz: Attól függ, melyik cukrászdába mész.

Attól függ, melyik cukrászdába mész.
A kérdező hozzászólása: átlagos cuki
Így sem tudom megmondani. Menj el oda, ahol venni szeretnéd és nézd meg az árát.
szeletenként kb 250 ft

Mennyibe kerül agyhártyagyulladás és a kullancs elleni oltás 16 éves fiúnak?

Legjobb válasz: ez nem egy alkalmas, hanem úgy kell hogy elõször kapsz egyet holnap aztán utána 3 hó múlva, aztán 6 hó múlva aztán 1 év és utána 3 évente az emlékeztetõ. Injekció receptre 5500 forint, háziorvos által beadás is kerül valamibe, de az háziorvos függõ mennyit kér

ez nem egy alkalmas, hanem úgy kell hogy elõször kapsz egyet holnap aztán utána 3 hó múlva, aztán 6 hó múlva aztán 1 év és utána 3 évente az emlékeztetõ. Injekció receptre 5500 forint, háziorvos által beadás is kerül valamibe, de az háziorvos függõ mennyit kér


Lehet hordani már egészen fiatalon, nekem is van, 16 éves korom óta:) 17L
Most vagyok 14.13 éves korom óta lencsét hordok.3 hónapra kb. 17000 Ft(nem sima, hanem tórikus lencse.a simák olcsóbbak.)
16 évesen lehet. Egyébként ilyen alapon 18-tól se lehetne, mert az ember még 22 éves koráig simán nõhet (én is nõttem :) . Az viszont igaz, hogy gyakran érdemes kontrollra menni vele (mondjuk kb. félévente, de egy évnél nem ritkábban) mert ha változik a szemed mérete, akkor más méretû lencsét kell írni rá.
Hát, inkább a szemészedet kérdezd, nekem az a véleményem. :)
A szem felszínén nincsenek erek (jobb esetben), és ezért az oxigént a felszínén keresztül veszi fel. A kontaktlencse nehezíti a levegõzést bármilyen modern fajta is legyen. Egy fejlõdõ szemnél nem csak a mérete változik, és nem mindegy mennyi oxigénhez jut. Kifejlett szemnél is nagyon fontos hogy ne hordjuk túl a lencsét, és éjszakára mindenképp vegyük ki, de fejlõdés közben ez még sokkal fontosabb. Szerintem nyugodtan hordhatsz már most is lencsét, de nagyon tartsd be hordási idõt, és éjszakára mindenképp vedd ki bármit is írnak a reklámok. A lencsével csak nagyon kivételes esetben aludj, még éjjel-nappalinak írt lencsével sem.
Lehet kontaktlencséd akár gyerekkorodban is, csak rendesen vissza kell járni vizsgálatra és ha változik a szemed akkor másfajtát kapsz, ennyi. Ismerõsöm lányának már 11 évesen is kontaktlencséje volt.
14:50, nem akadályozza a növésben, de a lencsének minél pontosabban kell illeszkedni a szemre ahhoz, hogy jól a helyén maradjon. Vagyis ha a szem nõ, akkor ugyanaz a méretû lencse már nem lesz jó, nagyobbat kell felírni.
8:51 Pontosan erre (is) van a negyedévenkénti kötelezõ ellenõrzés, ami ingyenes is..szemész is lát. tehát ha valami probléma van, idõben tud szólni. (Tõlem is megkérdezte, hogy mióta hordok? 2-3 éve? Nem sokat tévedett csak 12 évet)
én most 13 vok és 12 éves korom óta van kontaktlencsém. A próbalencse 5000 ft. és 8 hónapra 14000 ft. de nekem sima lencsém van:)
ja és sztem nekem még nõ a szemem de megéri akk is ha etõl még jobban romlik a szemem, mert nagyon jó. Néha nem is érzem h bent van:D
A konkrét válasz : ÉN 14 éves vagyok, van kontaklencsém , azt mondták kicsit ritkábban hordjam mint a felnõttek , havonta 4-5000 forint.
Na de mégis.. mit akadályoz a növésben? ráhelyezik, nem beültetik.
Palmnak igaza lesz, most hogy kicsit utána olvasgattam. 14.44
Ez hülyeség. Gyerekek - pl. sportolók, színészek - is hordanak lencsét.
Én úgy tudom, a szem nõ az ember néhány éves kora után...
Bárkinek lehet hordani, nekem is az van már évek óta, és 17 éves vagyok. https://www.lencsebolt.hu/
ill.. alk ír: NEM nõ az ember néhány éves kora után
szia! Az ember úgy születik, hogy már majdnem akkora a szeme, mint egy felnõttnek! Nézz meg egy pici babáról egy képet, mekkora szemük van! nagyobb, mint amekkorára szükségük van. Pár éves kor után nem nõ a szem.
szia! Ezt találtam, egy szemész szakorvos nyilatkozta: " a szem növekedése miatt, a kontaktlencsét csak 16-17 éves kor után javasoljuk"
Gabica, ez tévedés. A csecsemõ kicsi fején nagynak tûnik, de igenis sokat nõ a szem. Bizonyos szemproblémák speciel pont a szem növekedése miatt /illetve azzal párhuzamosan/ romlanak.
14.12-vel értek egyet, én is ezt akartam írni.
Nekem 14 évet mondtak! Pontosabban javasolnak!

Mennyibe kerül az apasági nyilatkozat ha kell fizetni érte? 15-16 hetesek vettetek már valamit a babónak?

Legjobb válasz: A nyilatkozatért nem kell fizetni. De hívd fel az anyakönyvi hivatalt,biztos ami biztos. Ott elmondanak mindent,milyen papírokra van szükség,és lehet,hogy idõpont is kell. 15-16 hetesen még csak apróságokat vettem. Pl.akciós dolgokat,amik akkor voltak jó árban.

A nyilatkozatért nem kell fizetni. De hívd fel az anyakönyvi hivatalt, biztos ami biztos. Ott elmondanak mindent, milyen papírokra van szükség, és lehet, hogy idõpont is kell. 15-16 hetesen még csak apróságokat vettem. Pl.akciós dolgokat, amik akkor voltak jó árban.
Az apasági nyilatkozat ingyenes! Én már teherbeesés elõtt elkezdtem vásárol! Sapkát, farmer cuccot, kertésznadrágot, stb. Persze elég nehéz, ameddig nem tudni a gyermek nemét!

A KSI SE ökölvívó szakosztályában havonta mennyibe kerül az edzés? És a fiam 16 éves lesz nem késõ elkezdenie az edzést?

Legjobb válasz: Menjetek el és nézzetek meg egy edzést, ott azt is megmondják, mennyi az edzésdíj. A bokszot bármikor el lehet kezdeni, de a fiad jó idõben van még a versenyzéshez is.

Menjetek el és nézzetek meg egy edzést, ott azt is megmondják, mennyi az edzésdíj. A bokszot bármikor el lehet kezdeni, de a fiad jó idõben van még a versenyzéshez is.
Amikor én jártam oda, akkor havi 2.000, - Ft volt azoknak, akik versenyzõnek készültek, de ez még 2002-2007 között volt, azóta már teljesen lecserélõdött az edzõgárda is. Ugyanazt tudom mondani, mint aikiboxer, menjetek le, kérdezzétek meg. A KSI SE egyébként nagyon jó választás, id. Balzsay Károly és ifj. Füzesy Zoltán kiváló edzõ. A fiad meg teljesen jó idõszakban kezdi el a bunyót. Egyébként bármikor el lehet kezdeni, Rocky Marciano 21 évesen kezdett bokszolni :)

Mennyibe kerül egy fogszabályzó? (16/l)

közgyógyra lehet iratni? ha nem akkor 18 év alatt mennyibe kerül? Szerinted ciki a fogszabályzó? kell beutalót kérni a házifogorvostól egy városi fogorvoshoz vagy a házifogorvos is csinálhat fogszabályzót?

Legjobb válasz: Hacsak nem rendelkezik fogszabályozó szakvizsgával, akkor igen. Egyébként 100.000-300.000-ig, attól függ, hogy hol csinálják, és mennyire bonyolult. 18 év alatt az OEP támogatja. Mielõbb menj el fogszabályozásra, mert fél éven belül biztosan nem kapsz idõpontot. Ott kérdezd meg, hogy pontosan milyen anyagi vonzatai vannak a fogszabályozódnak.

Hacsak nem rendelkezik fogszabályozó szakvizsgával, akkor igen. Egyébként 100.000-300.000-ig, attól függ, hogy hol csinálják, és mennyire bonyolult. 18 év alatt az OEP támogatja. Mielõbb menj el fogszabályozásra, mert fél éven belül biztosan nem kapsz idõpontot. Ott kérdezd meg, hogy pontosan milyen anyagi vonzatai vannak a fogszabályozódnak.
A kérdező hozzászólása: kösszi szépen a kommenteket. Háát elégé nagy szükségem lenne rá, mivel az egyik fogom bejebb nõt a többinél, a többivel mondjuk akkora nagy baj nincs. Mielöbb elfogok menni egy fogorvoshoz. De ugye nem fognak semmit csinálni a fogammal? Mert hát nagyon félek a fogorvostól.
elsõ vagyok nyugi, nem kell félned :) elsõ alkalommal csak egy megbeszélés-egyeztetés lesz, szinte csak szóban, meg persze belenéznek a szádba de az nem fáj :D másodszor pedig mintát vesznek. ez nem túl kellemes, de kibírható egy gyurmaszerû valamire kell ráharapnod, rajtamarad a fogadon (elég szar íze van :S) 5 Perc múlva megszárad, és "letépik" a fogadról, bennemarad a lenyomata, ebbõl csinálnak majd gipszmintát hozzá. (tényleg kibírható :) )
én mindjárt 18 leszek (1 hónap) és csak most jöttem rá hogy kéne, ezért felgyorsítva kezelnek, és csak az elsõ készülékpárt támogatja így a OEP, utána már teljes áron lesz (viszont nincs vizitdíj, ha suliba jársz) egyébként nekem elõször a "házifogorvos" adott beutalót, amit a magánfogászaton egybõl kértek is!!

Iphone 4s 16 GB mennyibe kerül most?

Sziasztok , a kerdes adott, nems zeretnek olyan valaszokat olvasni,hogy a samsung jobb ,meg ,hogy minek az iphone ... Es a többi!:) egy normalis valaszt szeretnek kapni,hogy mostansag kb mennyibe kerul?:)

Legjobb válasz: Újan már nem lehet venni... Használtan 60-70 között van szerintem...

Újan már nem lehet venni... Használtan 60-70 között van szerintem...
A kérdező hozzászólása: Újat miért nem lehet már venni?
Mert nem gyártják.
A kérdező hozzászólása: És azt lehet tudni, hogy miert nem gyártanak? 8gb-set miert gyartanak akkor?
Mert ott az 5 (ezt sem gyártják már ha jól tudom), 5c meg 5s... Nem Mo. az elsõ számú Apple piac, a nagyobb országokban (USA, Németo.) meg kutyafülének sem kell már a 4 vagy a s4
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!:) )
Újonann 110 000 körül, használtan 70-80e

Mennyibe kerül 1 b-kategóriás jogositvány 16, 5-évtöl?

Legjobb válasz: Kortól független. Ha nem buksz meg, 140-150 ezer körül tudod tartani a végösszeget.

Kortól független. Ha nem buksz meg, 140-150 ezer körül tudod tartani a végösszeget.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!