Találatok a következő kifejezésre: Mennyi vizet meginni (15 db)

Mennyi vizet kell meginni naponta?

Legjobb válasz: Általánosságban véve egy átlagos embernek naponta 1,5 és 2,5 liter közötti vizet kell meginnia ahhoz, hogy pótolja a nap során elvesztett folyadékmennyiséget.

Általánosságban véve egy átlagos embernek naponta 1, 5 és 2, 5 liter közötti vizet kell meginnia ahhoz, hogy pótolja a nap során elvesztett folyadékmennyiséget.
Az általánosan elfogadott mennyiség testsúly kilónként 30ml egész napra elosztva.
De persze hozzátartozik az is, hogy nyáron többet, mert az ember jobban izzad.
2.5-3 liter naponta nyáron többet mert jobban izzadsz
Ez mind igaz - de beleszámít az étel is, mit megeszel. Ha nagyon sós, akkor is: olyankor MÉG TÖBB vizet kell innod.
a 10:26os valaszolonal a pont. a tobbiek mind azt az ertetek irjak ami az "atlag emberre" (70 kilos ferfi) van kiszamolva illetve homalyositjak egy ertektartomanyt feltuntetve mivel egy tobb sulycsoport eseteben is beletrafalnak. mindenki szamolja ki maganak h neki mennyi az ajanlott ez alapjan. teny hogy a meleg, a sos etelek, a mozgas tobb vizet igenyel. de szerintem az a legegyszerubb h mindenki akkor igyon amikor szomjas es annyit amennyit jol esik. a masik dolog, hogy a napi 2liter peldaul nem egy 2 litres asvanyvizes uveget jelent, mivel gyumolcsben, levesben is van viz. ja es a napi adagot semmikepp sem szinezett uditokbol kell felvenni, mivel azok joforman deszhidratalnak (a szinezek es a tobbi vizet von el, szoval a viz ami benne van inkabb csak ezt kompenzalja)
2-4 litert
Én erõs fizikai terheléskor, napon végzett munka mellett toltam 5 litert, mert szomjas voltam. Az is sokat számít, hogy túl gyorsan, túl sokat ne igyál, mert a szívedet vágja haza, hogyha felhígul a véred nagyon.

Törpe yorkshire terrier kutya mennyi vizet kell megigyon, ha magas láza van? (10 év körül van) Már fecskendővel kell itatnunk, a doki adta, de elfelejtettük megkérdezni, hogy mennyi vizet kéne meginnia.

Kapott valami injekciót, elvileg ha nem fertőzött kullancs akkor rendbe jön. Este felé le kell menjen a lázának, ha nem megy le akkor irány az állatkórház, mert akkor fertőzött kullancs. A doki azt mondta, hogy olyan öreg a kutya, hogy már minden nap ajándék a számára. Remélem rendbe jön, mert én még plusz öt évet jósolok neki, amilyen energia bomba, ha nem beteg.

Legjobb válasz: valóban nincs,de az sincs hogy 10 évesen egy kistestû kutya olyan öregnek számítana! Ha vizet nem akar inni,csinálj jégkockát és rakd le elé abból is nyer folyadékot eleget és a hõjét is csökkenti.

valóban nincs, de az sincs hogy 10 évesen egy kistestû kutya olyan öregnek számítana! Ha vizet nem akar inni, csinálj jégkockát és rakd le elé abból is nyer folyadékot eleget és a hõjét is csökkenti.
A kérdező hozzászólása: Három gazdás kutya, mindenki eldobta már magától, csak nem értem miért, hiszen minden kutya szeretni való, többet ér szinte minden embernél. (öt kutyánk van).
A kérdező hozzászólása: Másik dolog! Így utólag visszaolvastam a kommenteket. Mint mondtam három gazdás yorkiról beszélünk. Láttatlanban lehülyézitek a kutya dokit, holott egy nagyon jó szakember. Azt mondjátok tíz évesen egy kutya nem öreg, de nem is láttátok. Mint mondtam a fogai rohadtak, szinte már csak disznek vannak, e miatt az ételt nehezen tudja megrágni, a beleirõl ezek után már ne is beszéljünk. Ma is itt volt a doki azt mondta, hogy ha ez a betegség amit elkapott nem viszi el(vöröses pisi, széklet gyomorforgatóan büdös, hány, nem tud megállni a lábán, a láza lassan csökken már, de itatni kell, mert különben nem iszik, még így is elfordítja a fejét. Étvágya tegnap óta nincs. Egy morzsányi rántottát fogadott el csupán, de többet nem.) akkor is készüljünk fel lelkileg, hogy már nem sok van neki hátra.
Na akkor még egyszer nekem 8 kutyám van és ha nem megyek kiállításra akkor sem kerül fele ennyibe a jó minõségû táp egy hónapra!!!!! igen ezek után még jobban elásta nálam magát az orvos és te is ha nem váltasz dokit mert a " rohadt " fogakat az elsõ lenne kihúzni, mert nagyon sok baj onnan indul, többek között a gyulladások és még sorolhatnám!!!!!
Az az alap h ilyen esetben nem kihívom a dokit hanem elmegyek egy felszerelt állatklinikára. Ha ezt nem teszed meg akkor tényleg felkészülhetsz a legrosszabbra. Mert ezek szerint a ti dokitok még azt se tudja mi a kutya baja, nemhogy kezelné is rá. Ha nem iszik a kutya már rég infúziót kellett volna kapnia. Pláne ha hasmenése/hányása van.
ja és hagy kérdezzem meg ha már itt tartunk mit jelent a magas láz? Imizol injekciót kapott?
Tudod mire készülj fel? Arra, h a kutya MIATTAD hal meg. Mert te vagy képtelen elvinni egy normális orvoshoz. Tudod, FELSZERELT, KORSZERÛ rendelõ és nem háznál bûvészkedés. Mennyire hihetõ, h ennyit költesz a kutyákra, d még az orvost is sajnálod tõle. Tudod miért rohadtak ki a fogai? Mert [email protected]ál rá magasról. Annak a kutyának rohadnak ki ilyen idõsen a fogai, amelyiknek nem kezelték a fogkövét. De ringasd csak magad abba a hitbe, h te nagyon ügyes és jó gazdi vagy. Pedig pont nem.
A kérdező hozzászólása: Mint mondtam három gazdás kutya. Már úgy kaptam meg, hogy a fogai (az összes) menthetetlen. Ha kiszedetem akkor éhen hal a kutya, hiszen akkor mivel rágna. Amúgy ez az ár így jön ki. Idáig saccoltam, de most már tudom. A két nagykutya havonta két 15 kg tápot (10000 ft.) eszik és napi egy- egy konzervet, aminek darabja 200-300 körül van. A másik három (a yorki és a két bishon) közösen esznek meg 1 és fél doboz konzervet naponta + egy 5 kg tápot havonta(a táp: 10000 és a konzerv darabja kb.750 körül van). Ezek után mond azt, hogy nem jön ki a minimum 60 ezer. A másik. Elsõnek a rendelõbe vittük, másodjára már kijött megnézni. Hogy milyen injekciót kapott azt a párom tudja.
A kérdező hozzászólása: Most jelenleg két gyógyszert kap. Ha otthon leszek, majd leírom.
A kérdező hozzászólása: amúgy én sajnálom a nyolck kutyát. Szegények csont és bõr lehetnek, ha csak szárazat kapnak. Nem is beszélva a székrekedésrõl.
A kérdező hozzászólása: Jah és igen is jó doki van, mert a kutyám egyre jobban van. Már a láza is lement és magátol iszik. Szóval jó lenne ha nem lattatlanban itélkeznétek.
a 8 kutyát kutyát sajnálhatod én is sajnálom õket :-) többszörösen gyõztes kutyák éppen a csont sovány kutyáimmal készülök a Világkiállításra! A 2-300.- Ft-os konzervek olyan mintha vizet adnál tudni illik a 80% vizet tartalmaznak tehát verd a melled, hogy mit esznek. Én inkább táphoz adom a vizet, de gondolom fogalmad sincs miért... Én nem mondtam, hogy csak szárazat kapnak de nem is adok nekik konzervet inkább etetek nyers hússal, zöldségekkel, stb. Szegények gondolhatod, hogy néznek ki a nyers hústól:-))) Inkább üljél az iskolapadban és tanulj mielõtt badarságokat írsz!
Fogatlan kutyám nekem is van szintén yorki 10 bõven elmúlt és áztatva kap enni! Még él és köszöni szépen jól van! Ha lenne " rohadt " foga akkor biztos nem érezné magát jól. Kutya nem halt még éhet fogatlanul sem ha kapott enni, ez csak egy kifogás részedrõl!
Senki nem ítélkezik látatlanba csak elég az írásaidat olvasni és a következtetést levonni. A szuper állatorvosodnak ha tényleg kullancsfertõzése van a kutyádnak akkor illene minden nap infúziót adnia! Fentebb kérdeztem mennyi volt a magas láza a kutyának?
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy kullancs fertõzése lenne, csak felmerült a lehetõsége. A kutyáim pedig mind izmosak és jó húsban vannak. Kinek a pap, kinek a papné. Hogy melyik kell neked, döntsd el te. 40, 5 fokos láza volt, de mint montam már nincs. Amúgy meg feleslegesen nem jártatom a számat, tudom, hogy jó helyen vannak és szeretnek itt lenni. Mivel én tanult ember vagyok tudom mikor kell abba hagyni egy felesleges "vitát". Szóval azt írhatsz, gondolhatsz amit akarsz, verheted, ahogy te fogalmaztál a melled és büszke lehetsz magadra, ha a saját büszkeséged elõrébb való, mint az, hogy rá ébredj, kinek és miben van igaza. Na a soha viszont nem látásra.
FELMERÜLT A LEHETÕSÉG, vérvétel nélkül? Hát Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Erre azt mondaná egy ismerõs: Was makogsz? (Sokáig abban a tudatban élt, hogy ez németül mit makogsz?-ot jelent)
A kérdező hozzászólása: Úr isten. Elöbb talán olvasd végig amit irtam, ha már belém kötsz. Látom valami otthon ülõ munkanélkülis vagy, aki soha életében nem akar dolgozni csak unatkozni. Írtam, hogy öt kutyám van a yorkival együtt, de azt ki mondta, hogy mind yorki?
A kérdező hozzászólása: Amúgy 20-30 percenként 3-5 ml vizet adok neki.
nincs olyan, hogy törpe yorkie.
A kérdező hozzászólása: http://images02.olx.hu/ui/13/83/68/1349348535_443577568_1-Fo..
ez egy sima aranyos yorkie.
A kérdező hozzászólása: Ilyen kutyám van. Nem tudom, hogy te hogy nevezed, de mifelénk ez törpe yorkshire terrier. Szóval egy ilyen kutyának mennyi vizet adjak, ha lázas? Miért abba kell belekötni ami "lényegtelen"? Egy fontos kérdést tettem fel a beteg kutyám miatt, de látom egyszerûbb ha a dokit zaklatom.
A kérdező hozzászólása: 10 éves a kutya akinek az elõzõ gazdái szartak az állapotára. A fogai rohadtak és nem szeretném részletezni, hogy milyen körülményektõl mentettük meg.
Hívd fel a dokit, jobban jársz. 10 évesen meg egy kistetsû kutya nem számít öregnek - szal nem értem mirõl beszél a dokitok... ??
A kérdező hozzászólása: egy kistestû (10 ttkg alatti) kutya csak 7 éves korától számít idõsnek.
És te ezt a sok marhaságot a kisujjadból szpod ki? Nincs se mini/extra mini/törpe yorkie, és 10 éves kutya egy méretben sem öreg. És láznál lázcsillapító kéne. Azt se tudo milyen injekciót kapott? Felõled akár lehetett volna benne sima csapvíz is, mit érdekel téged mivel kezelik....
SEHOL A VILÁGON NEM hívják a yorkshire terriert "törpének"! Max. csak a nagyon hülyék!Törpe? miért nem elég kicsi így is? vagy ne tán lenne pl.45 cm -es marmagasságú változata is? ALIGHA.....
Igazatok van a minivel kapcsolatban teljesen, de éppen életben akarja tartani a mentett kutyáját, legyen most ez fontosabb!
nekem 10 éves elmúlt a yorkshire terrierem és senki meg nem mondaná róla. Úgy fut a labda után mint a nyúl, aki ért hozzá az talán észreveszi, hogy nem olyan tiszta a tekintete mint fiatal korában ja meg hát ugye a korára való tekintettel egy jó pár foga hiányzik... Jé ezt a törpe szót még nem hallottam de akkor ezek szerint van belõle óriás is? Eddig csak micro mini, extra szuper mini, mini, normál és hasonlóval illeték szerencsétlen fajtát. Nem igaz, hogy aki egy bizonyos fajtát tart nem veszi a fáradságot, hogy a standard-et legalább egyszer átolvassa! Majd ha ott szerepelnek a fenti jelzõk akkor lesz addig nem a standard 3, 1 kg-ig határozza meg a súlyt.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért baj az, ha nem olvasok róla könyveket. (hogy mennyi vizet iszik azt interneten se találtam, azért kérdeztem)Etetem, sétáltatom, játszok vele és szeretem, ahogyan a másik négy kutyámat is. Jeleneleg havi 60-80 ezret költök a kutyáimra az etetés miatt (van két utcárol befogadott keverék kutyám. Mindkettõ nagyobb nálam ha kèt lábra állnak õk esznek nagyon sokat) és nem az utcára hajítom ki addig szerintem ezerszer jobb életük van. Csippelve, oltva, féreghajtva van mind. Annyit olvastam mindegyik kutyámról az interneten, hogy milyen a természetük, mi az amit kifejezetten szeretnek. De ezeket a yorkinál törpe yorkiként is megtalálom. A kutyáimat nem versenyre nevelem, én nem a tökéletes kinézetet nézem. Sõt, nem is kivülröl kell nézni a kutyát. Egy kutya mindig jobb lessz az embernél, mert õ feltétel nélkül szeret.
úr isten ne nevettess ennyi pénzt te nem költesz a kutyádra az tuti. A yorkival nem tudsz megetetni ennyit ! Én a kiállításokkal együtt költök ennyit mikor hova megyünk!
ja és senki nem vitázni, de ha annyira tanult ember lennél mint amilyen NEM vagy akkor nem osztanád az észt sületlenségekrõl meg a TÖRPE YORKSHIRE TERRIERRÕL!
1 dl vízbe kb. 20-25 cseppet.
Banyek, olvasd el a cetlit amit a dobozába raktak!!! Amúgy: megelõzés céljából, 40 kiló fölött naponta 2X20 csepp, minimum 1 decivel. Ha beteg vagy, akkor 3X20 cseppet.
A kérdező hozzászólása: Banyek nem receptre kértem hanem csak megvettem. Am nem betegség miatt kell hanem egy cseppet hízni akarok és állítólag ez jó a hízásra. Am kösz!!
Betegtájékoztatót adnak mellé még ha nem is receptre vetted. Sikerült tõle híznod?


Almaecet diéta? Használ? Mennyit kell meginni belőle és mikor? Mennyi vízzel kell feloldani? Nem marja ki a gyomrot?

Legjobb válasz: Drága ha használna én már 20 kilós lennék mivel évek! óta azzal fõzök és iszom is mert szeretem az ízét.

Drága ha használna én már 20 kilós lennék mivel évek! óta azzal fõzök és iszom is mert szeretem az ízét.
Egy pohár kb. egy decei langyos vizet írnak, abba 1 evõkanállal, étkezés elõtt napi 3x. Kb. egy évig ittam, de igen, kicsinálta a gyomrom, és egyetlen dekát sem fogytam tõle. Gondolom, azt nem bírtam, hogy reggel is étkezés elõtt = teljesen éhgyomorra. Szóval hülyeség, ne kezdj hozzá. Ecet helyett használni biztosan jó, én a citromlét használom ecet helyet!! :) ))
be ne dõlj ennek az izének..önmagában nagyon jó, próbáltam, de..õõõ...mondjuk éhesebb, kövérebb lettem...a diéta az más... almaecet diéta csak a mesékben van... még hiszel a mesékben?
semmilyen diéta nem használ hosszú távon életmódváltás ;)
lehet keverni igen
mehet.
Miért ne lehetne keverni?! A folyadék mennyisége egyén függõ. Van aki 3dl és van aki ennél kevesebbe vagy többe teszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Az edzéstervtől függ-e hogy hogy fogok kinézni, és hogy edzés után milyen természetes, vagy egyszerűen és olcsón beszerezhető fehérje forrást ajánlanátok? Edzés közben minimum mennyi vizet kell meginni?

A célom az, hogy hasonlóan nézzek ki, mint Vin Diesel, ha az edzésterv beflyjásolja a végeredményt, ez az edzésterv:

Legjobb válasz: tápkieges fehérjeporok pont azért lettek kitalálva, mert pont olcsóbban jössz ki vele, mintha húsokból és tojásból veszed fel a fehérjét... és hogy a fenébe ne függene edzéstervtõl

tápkieges fehérjeporok pont azért lettek kitalálva, mert pont olcsóbban jössz ki vele, mintha húsokból és tojásból veszed fel a fehérjét... és hogy a fenébe ne függene edzéstervtõl
A kérdező hozzászólása: Az egyik. Valahogy mégiscsak kispórolom a kiegre a pénzt. A másik. Nekem rér 1-2 évig, csak az õ formái és kidolgozottsága jön be leginkább.
a cikkel önmagában nem lenne bajom, de pont olyan színészeket vágnak oda illusztrációnak akikre pont nem igaz, hogy egy egy szerepre kellene 2-3 hét alatt felpakolniuk +10 kilót... mert nekik pont, hogy szinte csak olyan filmjeik vannak amikhez folyamatos edzettségre van szükségük..
Egyébként Vin Diesel mezo-endo alkat. Nem szabad azzal jönni, hogy én valakire akarok hasonlítani, mert ez alkat kérdése is. Ha te alapból más alkat vagy, lehetsz izmos, de nem feltétlen fogsz úgy kinézni, ahogyan õ, ugyanolyan formákkal és arányokkal.
Nagyrészt genetika is, hogy fogsz kinézni. Mindenkinél mások az arányok, szimmetria, izomtapadások helyei, stb. De persze függ az edzéstõl, étrendtõl is, de ugyanolyan nem leheszel, mint Diesel. Legyen tömegnövelõ étrended, mert anélkül aztán nem sokat tudsz fejlõdni. Tömegnövelõ étrend: legyen napi 2-2, 5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekbõl az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg. ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiõrlésû tészta, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség zsír: omega3, lenmagolaj. mintaétrendek: http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Szerintetek mennyi vizet tud egy fiú meginni hogy sokat pisiljen folyamatosan?

Legjobb válasz: Volt, olyan hogy 1,5 litert megittam egyhuzamban, de szerintem még többet is meglehet!

Volt, olyan hogy 1, 5 litert megittam egyhuzamban, de szerintem még többet is meglehet!
Én egyszer erõvel megittam 5 litert. Körülbelül 20 perc után már WC-re mentem és elég sok is jött. Remélem tudtam segíteni ezen problémád megoldásában.
Ne vizet igyál, hanem sört! De tényleg!
Ez aztán a szerelem (szex)!
Valami beteg pisi-szexre készülsz? Másképpen nem értem, mit keres ez a kérdés a "Szerelem, szex" kategóriába.

Mennyi vizet kell ahhoz meginni, hogy meghaljon az ember?

Legjobb válasz: Sokkal elöbb leszel rosszul, kórházba kerülsz és infúziót kapsz. CSAK vizivásba belehalni nem igazán lehet.

Sokkal elöbb leszel rosszul, kórházba kerülsz és infúziót kapsz. CSAK vizivásba belehalni nem igazán lehet.
5-6L
"ha nyitva hagyod az üveget, mert akkor felszívja a széndioxidot a levegõbõl és savas lesz, és így már mérgezõ az embernek" Ekkora hülyeséget: a viz széndioxiddal keveredve a közönséges szódaviz - az meg minden, csak nem mérgezö!!!! De ha a levegöböl fel tudná szivni, akkor nem lenne szükség arra, hogy szódavizet gyártsanak.
nagymamám volt kórházba fiatalkorában vízmérgezés miatt...Nem tudom, miért csinálta!
napi 5 liter az nem sok mennyiség. viszont ha egyszerre akarsz inni elõbb halsz meg, vagy ha tölcsérrel nyomják le akkor megfulladsz :D
http://www.webbeteg.hu/cikkek/elsosegely/4541/a-vizmergezesrol Eszerint a sok víztõl tényleg meg lehet halni, de legalábbis kómába lehet kerülni. Sajnos hogy mennyi kell hozzá, azt nem tudom, de nyilván egyénenként változó, és az se mindegy, hogy intenzíven izzadsz közben (mert pl. hosszútávú országúti versenyre edzel nagy melegben), vagy csak úgy elvagy. Mindenesetre a cikk óránként 8 dl-nél többet nem javasol.
Hatos: a cdesztillált vizet úgy készítik hogy rendes vizet elpárologtatnak majd újra lecsapatnak, hogy ásványoktól mentes vizet nyerjenek. Ezért a desztillált víz fokozottan felszív mindenfajta ásványi anyagot. Ha tisztán iszod, akkor is felszívhat olyan anyagokat amik szív és vérnyomásproblémákat okoznak. Az igazi kockázat az hogy ha nyitva hagyod az üveget, mert akkor felszívja a széndioxidot a levegõbõl és savas lesz, és így már mérgezõ az embernek. Kis mennyiségû disztilláklt víztõl még nem lesz bajod, de egy-két litertõl már lehet.
Lényegében ha nem ivóversenyt rendezel ahol pár perc alatt megiszol tíz litert, akkor nincs mitõl tartanod. Szennyezett vagy desztillált a víz más téma, ezekbõl kevés is veszélyes.
Desztillált víztõl már hogy lehetne meghalni?Nincs benne semmi halálos.Bár, ha rendes víz helyett ezt issza az ember, épp ez lesz a baj, mivel egyáltalán semmilyen ásványi anyagot nem tartalmaz.Kb olyan, mintha az ember egyáltalán nem is inna.Átvitt értelemben tehát éppenséggel halálos is lehet.
Ha egész napra elosztod nem sok 5-6 liter. Én néha még attól is többet megiszok. A desztillált vízrõl pedig megoszlanak a vélemények. Annak idején én úgy tanultam, hogy 2 dl is halálos lehet belõle. Most sokan deszt vízzel gyógyítanak, eredményesen. És nem napi 2 literrel.
Szerintem képtelenség lenne így meghalni, mert kidobnád a taccsot 2-3L után.
Desztilláltból, 2L is elég.
Jól van na, nem vagyok szakértõ :D Nekem is úgy mondták, én meg gondoltam hátha túl sok karbonsav keletkezik így vagy valami. Lehet hogy marhaság az egész. A net tanulsága szerint is vitatható hogy most van e egészségügyi kockázat vagy nincs.

Egy 2m magas, 100kg-os férfinak mennyi vizet ajánlott meginni naponta?

Azt hiszem, hogy kevés vizet iszom, mert naponta 1 l körül iszom, de nem érzem, hogy többre lenne szükségem. Viszont szeretném kipróbálni, hogy ha rendes mennyiséget iszom, akkor hogy érzem magam. Ezért szeretném tudni, hogy mennyi az ajánlott.

Legjobb válasz: Átlagosan másfél-két liter, ami ajánlott szokott lenni, viszont te elég magas is vagy, szóval 2 liter szerintem minimum. Az napi egy liter az nagyon kevés. Nyáron a melegben pedig még jobban oda kell rá figyelni és többet fogyasztani.

Átlagosan másfél-két liter, ami ajánlott szokott lenni, viszont te elég magas is vagy, szóval 2 liter szerintem minimum. Az napi egy liter az nagyon kevés. Nyáron a melegben pedig még jobban oda kell rá figyelni és többet fogyasztani.
Mint mindenkinek. 2-2.5litert naponta. Nyáron többet.
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor napi 2l-el megnézzük mi lesz :) köszi.

Milyen íze van a protexin restre-nak? 3éves gyereknek lesz és nem tudom, hogy meginná e. Mennyi vízben kell feloldani?

Legjobb válasz: Szia, semleges ízû. Én almalében oldottam fel neki (100%-os, tehát elég édes), simán megitta. Kb 1 dl-be tettem, hogy egyszerre meg tudja inni, mivel éhgyomorra kellett adnom, és utána csak 20 perc múlva ehetett. 2 éves a kisfiam egyébként.

Szia, semleges ízû. Én almalében oldottam fel neki (100%-os, tehát elég édes), simán megitta. Kb 1 dl-be tettem, hogy egyszerre meg tudja inni, mivel éhgyomorra kellett adnom, és utána csak 20 perc múlva ehetett. 2 éves a kisfiam egyébként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!