Találatok a következő kifejezésre: Mennyi vizet inni egy (17 db)

Issza valaki a Naturland szoptatós teát? Mennyit kell inni egy nap? Ugy értem, hogy mondjuk 1l vízbe hány filtert? Tényleg megnöveli a tej mennyiséget?

Legjobb válasz: Én felváltva iszom a Naturlandot és a Laktoherbet. Másfél literbe szoktam 2 filtert rakni + méz + citromlé. Rengeteg tejem van, de hogy õszinte legyek, nem tudom, mennyi lenne a teák nélkül, mert mindig iszom. Naponta két kancsó szoptatós tea, egy kancsó gyümölcstea, leves, víz (összesen kb 5 liter naponta) Jó sok folyadék kell a jó sok tejhez!

Én felváltva iszom a Naturlandot és a Laktoherbet. Másfél literbe szoktam 2 filtert rakni + méz + citromlé. Rengeteg tejem van, de hogy õszinte legyek, nem tudom, mennyi lenne a teák nélkül, mert mindig iszom. Naponta két kancsó szoptatós tea, egy kancsó gyümölcstea, leves, víz (összesen kb 5 liter naponta) Jó sok folyadék kell a jó sok tejhez!
nekem és a babónak is fájt a gyomrunk a naturland-tól.én laktoherb és babylove teát iszom felváltva.1L teszek 2 filtert és hagyom ázni
Szia! Én éppen ma kezdtem el inni, mert azt hallottam, hogy jó...egy próbát megér. 2 literes fazékba fõztem és 3 filtert tettem bele.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Igaz nekem nem, de a 8 hetes kisfiamnak fájt tõle a hasa. Visszatértem a Laktoherb teához. Na meg egész nap köménymaglevest eszem!

Hallottam, hogy a zöld tea jót tesz a narancsbőrnek. Ez igaz? Mennyit célszerű inni egy nap? ( Napi 3 liter vizet megiszom. )

Legjobb válasz: Jót tesz neki, de kell még más is mellé. Odafigyelni a kajára, és sportolni. Én egyébként napi másfél liter zöld teát, és másfél liter ásványvizet iszom.

Jót tesz neki, de kell még más is mellé. Odafigyelni a kajára, és sportolni. Én egyébként napi másfél liter zöld teát, és másfél liter ásványvizet iszom.

Mennyit iszik 1 éves babátok? Mennyi a folyadékszükséglete egy 1 éves babának? Mennyi vizet, teát, stb. kell innia naponta?

Legjobb válasz: Szerintem ez nagyon változó. Én fiam napi 400-600 vizet iszik. Ezt is azóta, mióta kapott egy csõröst, cumisüvegbõl épp csak kortyolgatott. Tegnap kapott egy kis füles poharat, annyira odáig volt, hogy abból ihat, hogy szerintem megivott egy liter vizet. :) (Meg még egy liter mellé ment.)

Szerintem ez nagyon változó. Én fiam napi 400-600 vizet iszik. Ezt is azóta, mióta kapott egy csõröst, cumisüvegbõl épp csak kortyolgatott. Tegnap kapott egy kis füles poharat, annyira odáig volt, hogy abból ihat, hogy szerintem megivott egy liter vizet. :) (Meg még egy liter mellé ment.)
Ez engem is érdekelne. Az én Fiam még szopik, pontosabban a napi kétszeri egyéb kaján kívül CSAK szopik ... Délben fõzelék és gyümölcs, este zabkása vagy tejpép és gyümölcs a menü, de ezeken kívül csak az anyatej, ami folyadék. Nem tûnik úgy, hogy ki van száradva, de idegesít, hogy nem tudom, szüksége lenne-e már vízre vagy teára ...
Ja, és 6-7x szopik naponta. (2. voltam)
A lanyom megiszik reggel 1, 5 deci tejet, este 2, 5 deci tejet. Nap közben vagy vizet kap, vagy nagyon lajtos teát. Abból ugy 5-6 cumisuveggel, ami 160 ml. Vagyis kb. olyan 7, 5 deci és egy liter között. Plusz meg ugye a tej. Õ nagyon ivos, pici kora óta igényelte a plusz folyadékot. Gondolom ha jön a meleg, akkor meg meg többet iszik majd.


173 cm-es, 100 kg-os lány vagyok. Most kezdek diétázni. Mennyi vizet kell innom egy nap? Mindegy mikor iszom meg?

Legjobb válasz: 2-3 liter simán mehet, de ne buborékos és ne ízesített. A nap folyamán egyenletesen próbáld inni, de ha mozogni mész, akkor közben is igyál. Ha tornázok, aznap 4 liter vizet szoktam inni.

2-3 liter simán mehet, de ne buborékos és ne ízesített. A nap folyamán egyenletesen próbáld inni, de ha mozogni mész, akkor közben is igyál. Ha tornázok, aznap 4 liter vizet szoktam inni.
min 1 liter testtömegkilogrammonként! Egyenletesen elosztva
Sok sikert! Hasonló paraméterekkel én is holnap kezdem.
"min 1 liter testtömegkilogrammonként!" Megnézném, hogy iszik meg naponta minimum 100liter vizet.:)
Még 1 dl-nek is sok lenne kilónként mert akkor is 10 litert kéne meginnia naponta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Három litert ittam ma, de ezt is nehéz volt leküzdeni, a 100-al inkább nem próbálkozok :)

Leirna nekem valaki az almaecet hasznalatat? Fogyasra szeretnem hasznalni hany cseppet kell inni egy nap es mennyi vizbe? Eves elott vagy utan?

Legjobb válasz: én úgy tudom pár kanállal kell egy pohár vízzel. én nem próbálnám ki:S inkább fogyózz rendesen.

én úgy tudom pár kanállal kell egy pohár vízzel. én nem próbálnám ki:S inkább fogyózz rendesen.
Én reggel és este ittam, egy kanállal tettem egy pohár vízbe, elõsegíti a fogyást

Bicepszre es mellre egy edzesen hany gyakorlatot kell csinalnI? Es edzesa alatt mennyi vizet kell inni?

Legjobb válasz: Mellre 3-4 gyakorlat,bicepszre 2-3 gyakorlat! Edzés alatt jó lenne ,ha elfogyna a 1,5 liter víz legalább ! :)

Mellre 3-4 gyakorlat, bicepszre 2-3 gyakorlat! Edzés alatt jó lenne , ha elfogyna a 1, 5 liter víz legalább ! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt :)
Én mellre 4-5 gyakorlatot szoktam (attól függõen, hogy egykezes súlyzóval vagy rúddal nyomok fekve), de abból 1 fekvõtámasz vagy tolódzkodás. Bicepszre 4-5öt. Ez lehet sok, de mindenkinek más válik be. Én kevés pihenõvel edzem, kar edzésnél gyakran alkalmazok szuperszettet (együtt edzem a bicepszet-tricepszet), így 1-1, 5 óra alatt ledarálom a karjaimat. Vízbõl minimum 1-1, 5liter

Mennyi vizet ajánlott inni egy 14 éves fiúnak? (Ásványvíz jobb? Melyik? Úgyértem melyik "márka"? ) 48kg körül vagyok.

Legjobb válasz: 2-2,5liter vizet ajánlott meginni.Mi a visegrádival sz.rul jártunk most mert mosogatóvíz ízû:( Egyébként én balfit iszok:D 14,5/L

2-2, 5liter vizet ajánlott meginni.Mi a visegrádival sz.rul jártunk most mert mosogatóvíz ízû:( Egyébként én balfit iszok:D 14, 5/L
20 kilónként 1 liter, szóval 48 kilósan kb 2, 5 litert kell naponta. Márka az gyakorlatilag mindegy, szerintem a gagyi olcsó tesco-s ugyanannyit ér mint egy "márkás", mert ugye egyrészt nagy mennyiségben kell inni ezért olcsóbb, másrészt aki vízbõl akarja fedezni az ásványianyag szükségletét és nem multivitamin+áa tabiból, az alapból esélytelen!

Mennyi folyadékot 'kell' innia egy 4.5 hós babának? És mit? Viz? Tea?

Már csak tápszeres.

Legjobb válasz: Mi is csak tápszeres vagyunk, én is sokat gondolkoztam ezen. Sajnos a vízzel hadilábon állunk, sokat próbálkoztam vele, de nem hajlandó meginni. Most a Hippes granulátom teát isszuk, nagyon keveset teszek bele, jóval kevesebbet, mint ami az adagolás szerint van. Van olyan nap, hogy 500-650 ml-t is megiszik, de valamikor jó ha a 200-at. Nagyon változó.

Mi is csak tápszeres vagyunk, én is sokat gondolkoztam ezen. Sajnos a vízzel hadilábon állunk, sokat próbálkoztam vele, de nem hajlandó meginni. Most a Hippes granulátom teát isszuk, nagyon keveset teszek bele, jóval kevesebbet, mint ami az adagolás szerint van. Van olyan nap, hogy 500-650 ml-t is megiszik, de valamikor jó ha a 200-at. Nagyon változó.

Mennyi folyadékot (víz, tea. ) kell/kéne innia egy 8 hós babának?

Este, reggel és éjjel még szopik. Napközben 1x-attól függ milyen napja van. A többi étkezés már kiváltottuk.Mennyi folyadékra lenne szüksége? A tiétek mennyit iszik? Nagyon kevésnek találom, de hiába kínálom többször, ha nem kér, nem tudom belediktálni.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ugyan ez a helyzet. Ha jó napja van, 50 ml-t eszik meg, ha rossz, akkor 25-öt.

Szia! Nálunk is ugyan ez a helyzet. Ha jó napja van, 50 ml-t eszik meg, ha rossz, akkor 25-öt.
A februári Babapatikában van egy táblázat, de sajnos anyunál hagytam az újságot. Ha jársz gyógyszertár közelében, ingyenesen elhozható. Az tuti, hogy 2 évesemmel akkor voltak elégedettek a kórházban (2 hete jöttünk ki), ha levessel együtt megitta a minimum 1 litert. Szerencsére neki az ivás nem okoz gondot.
5 hónapos koráig ivott vizet. Bár nagon keveset, de ez akkor még nem volt gond. Viszont ahogy elkezdtem a hozzátáplálását, alig 30 ml-t ivott meg, vagy még annyit sem. Vettem csecsemõteát (hipp, vagy milupa, mikor melyiket), na abból benyom min. 3 dl-t egy nap. De van amikor 2x ennyit.
szerintem akkor ne aggódj!!! Jut elég folyadék a szervezetébe! Attól függetlenül próbálkozz a vízzel...
A kérdező hozzászólása: - 2x kel éjjel szopizni(elég cicifüggõ a drágám:) )
A kérdező hozzászólása: Evés közben is helyesen , , meghúzza, , . Ha jó napunk van 100ml körül kiissza, napokban megpróbálok más izt is adni neki. Pisi van szépen, fõleg éjjel-mer még 2x mindenképp kel. Napközben is van pisis pelus, meg jókedvû baba. Csak a nagyobbik fiamhoz képest furcsa, akinek az üveg mintha a szájához lett volna nõve.:)
Elsõ vagyok, nem eszik, hanem iszik, bocsi :)
Az én fiam is alig akar inni! Kb. 30ml, ha jó napja van, akkor 50ml. Próbálom óránként itatni, de csak rágja a csõrös itatót...meséltem a védõnõnek és azt mondta, hogy ne aggódjak, mert a szopival, gyümivel kap elég folyadékot...ha szomjas akkor pedig inni fog! Van elég pisis pelusa? Egyébként én pont ma vettem neki szentkirályi sütõtök levet, ezt szépen itta!
Az én kislányom 2 hetesen ivott vizet, azóta nem hajlandó. Próbáltam teát, vizet, mindenbõl, minden féle formában. Nem ivott. 4 hósan kezdtem hozzátáplálni, most reggel, este tápszer van, tízórai gyümölcs, uzsonna tejpép, és 150 ml Hippes tea naponta 6 hós korától.
Az én bébim 7, 5 hós, 3szor eszik tápit (kb 220mlx3), egyszer fõzit (max 100g), egy joghurt (150), és vagy gyümilé (180ml), vagy gyümölcs. Víz semmi, tea nagy ritkán, tehát nem minden nap issza meg... Ha iszik, akkor sem többet 100ml-nél. Én is keveslem, konkrétan nem iszik. Ma nem gyümilét kapott, hanem banánt, de a tea akkor sem kellett neki. Próbáltam vizet, pici teával, édes teát, csõrösbõl, simából, kanállal, pohárból, de semmi. Szerintem a fiam ilyenkor már tök sokat ivott.
Az én fiam 1, 5 éves koráig az anyatejen kívül semmi mást nem volt hajlandó meginni. Aztán jött a nyár, 36 fok, és azóta issza a vizet. De csak azt. Szerintem ne aggódj, ha szomjas lenne, akkor inna.
Fiamnál változó, de 2-3 dl megiszik teából minden nap. Mi eddig 3 étkezést váltottunk ki és még 2x iszik tápit.
A kérdező hozzászólása: Eszik? Engem konkrétan a folyadék ivása érdekelne. Evéssel nálunk nincs gond- el lehet képzelni ha 9, 5 kg-náltartunk:)
A kérdező hozzászólása: A Hipp-teát is próbálom édesebbre csinálni, mivel elég édes szájú(értem itt inkább kása, gyümölcs mint a leves). Most kaptunk valami új teát kipróbálni.... majd meglátom. De voltak itt megnyugtató válaszok-legalábbis számomra:)

Mennyit kell ennie egy 3 hetes babának? Sajnos tápszeres. Innia kell mellette? Kamillateát szabad adni neki? (nagyon hasfájós). Vagy csak forralt vizet?

Legjobb válasz: 150 ml tápszer * ahány kiló. ezt el kell osztani az étkezések számával. pl. 3,5 kg-os a baba: 150*3,5= 525 525/6 (ha 6-szor eszik): 87,5. Vagyis olyan 80-90 ml közt ebben a példában. Vegyél neki mecsek baby teát, azt tuti adhatod. Van 'sima' babamosoly tea is, ez csak édeskömény, kimondottan hasfájásra. Vagy az Infacol, Espumisan szokott segíteni, illetve 4 hetes koról a Gripe Water. Hogy kell-e plusz folyadék azt nem tudom. :(

150 ml tápszer * ahány kiló. ezt el kell osztani az étkezések számával. pl. 3, 5 kg-os a baba: 150*3, 5= 525 525/6 (ha 6-szor eszik): 87, 5. Vagyis olyan 80-90 ml közt ebben a példában. Vegyél neki mecsek baby teát, azt tuti adhatod. Van 'sima' babamosoly tea is, ez csak édeskömény, kimondottan hasfájásra. Vagy az Infacol, Espumisan szokott segíteni, illetve 4 hetes koról a Gripe Water. Hogy kell-e plusz folyadék azt nem tudom. :(
Akár tápszert, akár anyatejet kap a baba, nem kell mellé egyéb folyadék, kivéve nyáron nagy melegben, de akkor is inkább csak forralt víz - orvos mondta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!