Találatok a következő kifejezésre: Mennyi vizet és (338 db)

Tejpépböl kinek mennyit eszik a babája? Az én babám 4 honapos 2 napja kezdte kostolgatni és ma megette mind 135ml viz 50g por. Ha majd kevés lesz neki h kell emelni az adagot mennyi viz és por?

Legjobb válasz: Az én babám is elõszörre megette a teljes adagot,úgy tûnt,az egész dobozzal meg tudná enni...De kb.2 hét múlva alábbhagyott a lelkesedése.Megeszi,nagyon szereti,de az utolsó kanál alig megy le.6 hós lesz,és nekem eszemben sincs emelni az adagját,szerintem bõven elég,te is ráérsz még vele,nehogy "túletesd".Ha emelnéd az adagot,rakj egy kanállal több port,és addig kevered hozzá a vizet,amig megfelelõ sûrûségû nem lesz.

Az én babám is elõszörre megette a teljes adagot, úgy tûnt, az egész dobozzal meg tudná enni...De kb.2 hét múlva alábbhagyott a lelkesedése.Megeszi, nagyon szereti, de az utolsó kanál alig megy le.6 hós lesz, és nekem eszemben sincs emelni az adagját, szerintem bõven elég, te is ráérsz még vele, nehogy "túletesd".Ha emelnéd az adagot, rakj egy kanállal több port, és addig kevered hozzá a vizet, amig megfelelõ sûrûségû nem lesz.
jo étvágya van a babádnak az én fiam is négy honapos ö ár egy hete eszi a pépeket de edig még csak fél adagot sokszor abbol is hagy egy keveset
Miért akarsz hányni? Ne csinálj butaságot!
A kérdező hozzászólása: Muszály, mert rengeteget ettem(falás roham) és baromira fáj a hasam és lelkifurdalásom van! Könyörgöm írjatok valami hasznosat!
bulémiás vagy?? Ez nem játék, gondolom ez a kérdés is egyenlõ egy segélykiáltással, beszélj a szüleiddel és keressetek fel egy orvost!
Miért akarsz hányni? Önértékelési problémáid vannak?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a hánytatás rossz és csak beteg leszek tõle, de nem csináltam még és nem fogom rendszeresen, de most szükségem van rá.
Ha csak egyszeri alkalomról van szó, akkor ne csinálj semmit. Ennyitõl még nem fogsz elhízni és a hasfájás is hamar elmúlik.
Ne legyen szükség rá, és írtó gyorsan keress fel egy pszchiátert, egy orvost, mert ez komoly betegség (sajnos benne voltam én is, de kijelenthetem, 100%-ig gyógyult vagyok!)
Nehogy hánytasd magad!! Amúgy is hülyeség- de ez gondolom téged nem érdekel, de ez talán igen:A fogaidnak nagyon nem jó és elfognak fogyni, ha sokszor csinálod szinte semmi sem marad belõle. A múltkor láttam pár ilyen fotót. Hidd el nem akarsz olyat!

A cipőimet szeretném kifertőtleníteni Hyperol tablettás oldatban, mennyi víz és tabletta kell?

Legjobb válasz: 10 liter vízhez 2 tabletta elég.De szerintem ne áztasd, elég ha 5 liter vízhez teszel egy tablettát, és ezzel a vízzel jól áttörölgeted õket.A Hyperol amúgy fehérít, csak hogy tudd:D

10 liter vízhez 2 tabletta elég.De szerintem ne áztasd, elég ha 5 liter vízhez teszel egy tablettát, és ezzel a vízzel jól áttörölgeted õket.A Hyperol amúgy fehérít, csak hogy tudd:D


A kérdező hozzászólása: hogyan jutok el a 35 ml Nacl es a 665 ml viz, eredmenyhez?

Matek: A boltban 10%-os ecet kapható. A) Hány %-os ecetet kapunk, ha 0, 5 liter ecethez 2, 5 liter vizet öntünk? B) Befőzéshez 3 liter 2%-os ecetre van szükség. Mennyi vizet és ecetet keverjünk össze?

Örülnék, ha vki részletes megoldást tudna írni. :)

Legjobb válasz: Ha jól számoltam akkor: a 0.5+2,5=3 liter. tehát 3 liter cuccod lesz és ha kibõvíted a 0,5-öt 1re, és 2,5-öt 5 re, azaz 2 vel bõvítesz akk könnyen átlátható h az ötödére hígul az ecet. Azaz 10% osztva 5=2 tehát két százalékos lesz. Tahát A. válasz: 2% B.válasz: 0,5 ecet és 2,5 víz

Ha jól számoltam akkor: a 0.5+2, 5=3 liter. tehát 3 liter cuccod lesz és ha kibõvíted a 0, 5-öt 1re, és 2, 5-öt 5 re, azaz 2 vel bõvítesz akk könnyen átlátható h az ötödére hígul az ecet. Azaz 10% osztva 5=2 tehát két százalékos lesz. Tahát A. válasz: 2% B.válasz: 0, 5 ecet és 2, 5 víz
De még számolj utána ezt csak gyorsan fejbe vezettem le.

500ml 5%os glükóz infúzió mennyi vizet és glükózt tartalmaz?

Legjobb válasz: 475 gramm vizet és 25 g glükózt.

475 gramm vizet és 25 g glükózt.
A kérdező hozzászólása: Levezetést kérhetek hozzá?
Szerintem a neten 1 millió helyen le van irva..
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdésem...
hát én úgy szoktam hogy a fogkefémre rakok fogkrémet és arra rá szórok egy kevés szódabikarbónát nem szabad túl sokat tenni rá mert az árt a fogzománcnak.....én kb 2-3 hónaponta szoktam így megmosni a fogam

A fonaltechnikához a keményítőt hogy készítsem el? Mennyi víz és mennyi cukor kell hozzá?

Egy kis tálkát szeretnék készíteni a szobám díszítéséhez, az alap fonat már meg is van, már csak ki kell keményíteni. Légyszíves segítsetek!

Legjobb válasz: ez az ami engem is érdekelne. :D de szerintem minél töményebb annál jobb!

ez az ami engem is érdekelne. :D de szerintem minél töményebb annál jobb!
A kérdező hozzászólása: közben rájöttem!

Az FN FAL gépkarabély mennyire víz és sorálló?

Legjobb válasz: sárállót akartam írni.

A kérdező hozzászólása: sárállót akartam írni.
Ahogy nézem és utána olvastam az AK 47 ellentételezéseként fejlesztették ki anno. Ebbõl gondolom(látszik is hogy van benne "anyag")hogy bírja a strapát, nem 1 kényes jószág:) ) Persze mint minden fegyver meghálálja(és az életed is múlhat rajta)a rendszeres karbantartást.

Új úszómedencénk alapja 3, 6m átmérőjű kör. A) Mennyi idő alatt telik meg 90cm magasan vízzel, ha a csapból percenként 30 liter víz folyik b) Hány forinttal emelkedik a nyári (3 hónap) vízdíjunk, ha hetente cseréljük a vizet és 1 víz ára 1250ft?

Legjobb válasz: d = 3,6 m r = d/2 = 1.8 m A = r^2*pi = 10,17 m^2 V = A * 0,9 = 9,16 m^3. Mivel 1m^3 = 1000 liter, ezért ez 9160 liter víz. Megtölteni 9160 l / 30 l/p = 305,33 perc lesz, ami kicsit több, mint 5 óra. Na most egy liter víz az nem 1250 forint, még ha ásványvízzel engeded fel sem. Max ha 0,2 decis Evian ásványvízzel. 1 m^3 ivóvíz az 200 forint manapság. A 3 hónapban nagyjából 12 hét van, tehát 12-szer kell feltölteni a kicsit több, mint 9 köbmétert, tehát összesen 12*9,16 = 109,92 m^3 víz fog elmenni erre. Ha 200 forintos vízdíjjal számolsz, akkor 22000 forintos többletköltséget jelent a nyár alatt.

d = 3, 6 m r = d/2 = 1.8 m A = r^2*pi = 10, 17 m^2 V = A * 0, 9 = 9, 16 m^3. Mivel 1m^3 = 1000 liter, ezért ez 9160 liter víz. Megtölteni 9160 l / 30 l/p = 305, 33 perc lesz, ami kicsit több, mint 5 óra. Na most egy liter víz az nem 1250 forint, még ha ásványvízzel engeded fel sem. Max ha 0, 2 decis Evian ásványvízzel. 1 m^3 ivóvíz az 200 forint manapság. A 3 hónapban nagyjából 12 hét van, tehát 12-szer kell feltölteni a kicsit több, mint 9 köbmétert, tehát összesen 12*9, 16 = 109, 92 m^3 víz fog elmenni erre. Ha 200 forintos vízdíjjal számolsz, akkor 22000 forintos többletköltséget jelent a nyár alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!