Találatok a következő kifejezésre: Mennyi vasat milyen (4 db)

Egész csirkét szeretnék meggrillezni a sütőmben, van grill funkciója és ilyen vas pálca amire fel tudom helyezni a pipit, de hogyan fűszerezzem, és mennyi ideig milyen erősen, hogyan kell sütni?

F?szerezni úgy hogy a f?szeralapot keverjem el olajjal és ugy kenegessem be-?de itt nem tudom letakarni és akkor is olyan jó zaftos lesz omlos lesz vagy ki hogyan szokta?

Legjobb válasz: Én kívül-belül bekenem a fûszeres olajjal, még sürés közben is.Kb közepes hõmérsékleten sütöm.Ha már szép piros,akkor jó.

Én kívül-belül bekenem a fûszeres olajjal, még sürés közben is.Kb közepes hõmérsékleten sütöm.Ha már szép piros, akkor jó.
Mi a mézes-mustàros pipit szeretjük legjobban, màr elözö nap bepàcolom!S a füszersot csak sütés elött szorom rà, olajat nem szoktam! S a lecsepegett szaftjàval kenegetem, elég gyakran!
A kérdező hozzászólása: köszi holnap ki is próbálom:)

Mennyi vasat és milyen formában kell szedni Gravida mellé?

Szedem a gravidát minden nap (13 hetes vagyok), de a haemoglobinom kicsit alacsony, a dokim azt mondta, hogy a gravida elég (30 mg), de a véd?n?m szerint még kellene egy kicsi vas. Milyen formában lehet szedni a Gravida mellé, hogy ne legyen a többi elemb?l túl sok, ha valaki szedi a gravida mellé, megköszönném, ha megírná mit szed. Nem akarok magamtól, csak olyat ami abszolút elfogadott. Az a baj, hogy csak vas és c vitamin önmagában csak gyógyszer formában van, de az meg 100 mg, az azért sok a gravida mellé.

Legjobb válasz: Ugyanez van nálam is, meg a kismamák nagyobbik részénél, de az én védõnõm azt mondta, hogy ételekkel vigyek még be a gravida mellé, amennyit tudok. Keresd ki az ételek listáját netrõl vagy a könyvbõl és amit szeretsz, fõzd/edd gyakrabban. Ne gyógyszerezz, ha nem fontos.

Ugyanez van nálam is, meg a kismamák nagyobbik részénél, de az én védõnõm azt mondta, hogy ételekkel vigyek még be a gravida mellé, amennyit tudok. Keresd ki az ételek listáját netrõl vagy a könyvbõl és amit szeretsz, fõzd/edd gyakrabban. Ne gyógyszerezz, ha nem fontos.
Szia!Én a terhességem eleje óta szedem a Gravidát, és mellé még Tovitát(D3 csonterõsítõ), folsavat, Aktiferrint(vas kapszula)+ magnézium pezsgõtablettát!A folsav és a magnézium kivételével mindegyikben van vas!Nekem ez nem sok mivel sajnos vérszegény vagyok, és egy ideig(4hétán át) kaptam vas ínyekciót is(doki által javasolva, felírva)!De szerintem kérdezd meg inkább a kezelõdokidat, hogy kell-e neked + vas, ha igen mi, vagy elegendõ annyi amennyit felírt!Csak akkor szedj bármit is ha a dokid mondja, fölöslegesen semmiféleképp se!

Terhességi vérszegénységre milyen vasat szedtek és abból mennyit?

Legjobb válasz: Szia! Neo-Ferro Folgammát szedek napi 1-et.

Szia! Neo-Ferro Folgammát szedek napi 1-et.
A kérdező hozzászólása: köszi, hány miliset? lehet kapni recept nélkül is? Nem akarok háziorvoshoz menni, mert most tetõzik az influenza járvány, náéla meg soron kívül is minimum fél órt kell ülni a váróban a betegek között...
Neo-ferro-folgammát, napi 3-at, vényköteles.
Maltofer Fol rágótabletta. Finom csoki ízû... Elég vérszegény voltam, így napi kettõt kellett bevennem. Nekem a nõgyógyász írta fel, nem kellett a betegek közé mennem a receptért. Esetleg telefonálj oda a nõgyógyászodnak, hogy kell és amikor odamész, csak be kell kopognod érte. Hátha... :)
A kérdező hozzászólása: 4. köszönöm. pechemre a nõgyógyászom hetekig nászúton van, de bemegyek a rendelõbe és kérek egy másik nõgyógyásztól receptet. szerintem meg fogják érteni.
Amway-os vas rágótabletta. Napi 4 darab egy hónap alatt rendbe tette a vas szintemet, pedig már injekciót akartak adni! Csak ajánlani tudom, és természetes, és nem okoz székrekedést mint a többi termék.
Szia Recept nélkül Femibion vas, ez a neve én is ezt szedtem rettentõ vérszegény voltam, a maszek nõgyógyászom ajánlotta bevált napi egyet kell bevenni!
maltoferfol-t 1-et
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Maltofer Fol-t kaptam végül :-)


30. hét körül milyen vasat szedsz és mennyit?

Legjobb válasz: Napi egy Neo ferrofolgamma.

Napi egy Neo ferrofolgamma.
Maltofer Fol-t szedtem, napi egyet.
Én már az elejétõl szedtem.Elõször Maltofert szedtem napi 1-et, majd Neo Ferro Folgammát szintén napi 1-et.
Neo ferro folgamma, 3x2 naponta. (és ha nem lesz jó a vérvétel eredménye a 33. heten, akkor vénás vaskúra vér rám :P) 33 hetesen
Én is NeoFerroFolgamma 3x1, 2 hete szedem, mert 8, 9 lett a vasam, 10-es hemoglobin mellett, viszont nekem azt mondták, hogy már késõ vénás vas kúrát kezdeni... 37+4 vagyok ma


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!