Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ujj be (5 db)

Mennyi ujj fér be egy (szuz) csajnak maszturbácio kozben?

mennyi az olyan normális???

Legjobb válasz: Õszintén megvallva nekem a kisujjam sem fér bele:) De ha a kisujjamat feldugnám, valószínû még nem szakadna át a szûzhártyám. Szerintem (ha folyamatosan tágítod kisujjal) 1 ujj a normális:)

Õszintén megvallva nekem a kisujjam sem fér bele:) De ha a kisujjamat feldugnám, valószínû még nem szakadna át a szûzhártyám. Szerintem (ha folyamatosan tágítod kisujjal) 1 ujj a normális:)
nekem míg szûz voltam 1 fért be..de eléggé szûk vagyok még ma sem szeretem, ha 2nél több!(mert fáj)
szerintem érdemesebb valami segítséggel próbálkoznodXD
ilyen hülye kérdést. ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy hány cm-es ujj a normális? változó. mindenkinél más
Az összes befér, csak erõssen kell nyomni. Amúgy mennyi normális? 1-2 max.
próbáld ki hogy mennyi..
nekem ha nagyon fel vagyok izgulva 2 is belefer es meg szuz vagyok
nekem is fájt 1 ujtol is mikor elvesztettem , de én nemasztiztam szüzen ezért nemtudom . 1 uj fért be mikor elvesztettem utánna . de az is a pasim ujja volt. 2 már fájt volna. most már 3 is befér. de már nemvagyok szüz már régota
A kérdező hozzászólása: éloszor is tudok irni...nemond hogy neked nem szoktak hiáid lenni, vagy talán tevagy a nagy tokéletes??? azt erosen kétlem....és másodszor azt irok, és azt kérdezek amit akarok tudni..ha zavar ne vedd figyelembe...szevasz
elõször tanulj meg helyesen írni, másodszor ne tegyél fel ilyen hülye kérdéseket.
A kérdező hozzászólása: koszi azoknak akik normális választ adtak..!! ha vmi nem tetszik akkor nem muszály irni...nefelejtsétek.! amit áshol nem mertél itt megkérdezheted..és senki nem kiváncsi a hulye válaszokra...mégegyszer koszi
gáz vagy!! hogy lehet ilyent kérdezni?ezt csak te tudhatod...... de én azt mondom hogy próbáld az összessel :D
tapasztald ki

Mennyi az esélye annak, hogy fájni fog az első, ha csak 1 ujj megy be "kényelmesen", a többi már fáj?

Igazából az a zavaró, hogy már egy ujjnál is érzem a sz?zhártyát és az nem kellemes érzés nekem. Tágítani nem akarom magam, fájt is, meg nem akarom, hogy úgy szakadjon ki a sz?zhártyám.....

Legjobb válasz: Kérd meg a párod,hogy tágítson õ! Ne kínozd magad ezzel,masztizásnál csak olyat csinálj,ami jól esik! Nekem is fájt még az egy ujj is,de sokat pettingeltünk a párommal és eljött az idõ,amikor már élveztem két ujjal is. Azóta már a szeretkezés is sikerült, de a behatolás még nem túl kellemes. Neked is azt tanácsolom,hogy pettingeljetek sokat, és az egy ujj mellé vessetek be mégegyet :) Lazulj el,ne görcsölj azon,hogy fájni fog,engedd el magad és akkor sokkal jobb lesz! És persze sokkal kevésbé fog fájni az elsõ.Egy picit valószínüleg fájni fog,de a sok petting hatására tényleg csak egy picit és az élmény amúgyis kárpótol majd :) És tényleg ne ujjazgasd magad,ha nem esik jól,a párod gondlolom amúgy is jobban fel tud izgatni :)

Kérd meg a párod, hogy tágítson õ! Ne kínozd magad ezzel, masztizásnál csak olyat csinálj, ami jól esik! Nekem is fájt még az egy ujj is, de sokat pettingeltünk a párommal és eljött az idõ, amikor már élveztem két ujjal is. Azóta már a szeretkezés is sikerült, de a behatolás még nem túl kellemes. Neked is azt tanácsolom, hogy pettingeljetek sokat, és az egy ujj mellé vessetek be mégegyet :) Lazulj el, ne görcsölj azon, hogy fájni fog, engedd el magad és akkor sokkal jobb lesz! És persze sokkal kevésbé fog fájni az elsõ.Egy picit valószínüleg fájni fog, de a sok petting hatására tényleg csak egy picit és az élmény amúgyis kárpótol majd :) És tényleg ne ujjazgasd magad, ha nem esik jól, a párod gondlolom amúgy is jobban fel tud izgatni :)
mi csak akkor szeretkeztünk, amikor pettingnél mát befért 2 ujj és élveztem is, de a behatolás így is fájt 1 pillanatig, de nem volt vészes. Ne tágítsd magad, hanem még pettingeljetek, és próbálgassátok a 2 ujjat
Ha csak egy ujj fér be, az is szûken, akkor tuti hogy fájni fog. Egy férfi pénisze megvan 2-2 és fél ujjnyi vastag.
Legalább amikor fölteszed a kérdést, akkor olvasd el a 10 ugyanilyen kérdést, amit földob, hogy nem hasonlít-e rájuk a kérdésed.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én 17, Õ 23

A Nokia n97 mini kezdőlapja mennyire rendezhető? Olyanokra gondolok, mint az androidnál a widget-ek. Illetve itt is be lehet állítani (vagy letölteni hozzá olyan hátteret) ami ha jobbra/balra húzom az ujjam újabb előlapokat hoz elő?

Legjobb válasz: Widgetek vannak, de a képernyõk között váltás nem olyan szép mint androidnál. Ezek a képernyõk (amit te elõlapnak nevezel) az meg nem háttérfüggõ.

Widgetek vannak, de a képernyõk között váltás nem olyan szép mint androidnál. Ezek a képernyõk (amit te elõlapnak nevezel) az meg nem háttérfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:) Igen közbe rájöttem, hogy kezdõképernyõnek hívják, de a kérdés megírásakor nem jutott eszembe azon gondolkoztam, hogy is hívják.. bezzeg miután elküldtem a kérdést..:D És amúgy azt meg tudnád mondani, hogy a Nokiában hány kezdõképernyõ között lehet válogatni? És azokra is ki lehet pakolni widget-et?
2-közöttt.és lehet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

(csajok! ) Maszturbálás közben mennyi idő, míg benedvesedsz annyira, hogy be tudd dugni legalább két ujjad?

El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: 2ujjam alapból bemegy ahoz h benedvesedjek meg elég 2perc is:) 17/L

2ujjam alapból bemegy ahoz h benedvesedjek meg elég 2perc is:) 17/L
1 perc 23 másodperc
nekem 1.22, de fiú vok:)

Mennyire van mélyen a szüzhártya? Kb az ujjam meddig menjen be?

èn az ujjammal fogom èrezni?

Legjobb válasz: A huvelybemenetnel van, ugyhogy igen.

A huvelybemenetnel van, ugyhogy igen.
Ne az ujjaddal veszítsd el a szüzességed:)
menjen
A kérdező hozzászólása: gondolkodtam rajta h kène irni de buli utàn rosszul tippeltem be :( Szvl akkor ujjam meddig?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!