Találatok a következő kifejezésre: Mennyi teát az egy hónapos (4 db)

Mennyi teát adjak az egy hónapos lányomnak?

Anyatejes, de azt mondta a véd?n?, hogy nyáron kapjon teát vagy vizet is. csak azt felejtette mondani, hogy mennyit.

Legjobb válasz: Én is adtam a picinek teát, amikor nyûgös volt, és nem éhes. Nemegyszer a cicit nem fogadta el, és a teát vagy vizet igen... Szóval ennyit arról, hoyg nem szomjas a baba... Én nem mértem, hogy mennyit iszik, nem ivott sokat, de annyit, amennyi elég volt neki.

Én is adtam a picinek teát, amikor nyûgös volt, és nem éhes. Nemegyszer a cicit nem fogadta el, és a teát vagy vizet igen... Szóval ennyit arról, hoyg nem szomjas a baba... Én nem mértem, hogy mennyit iszik, nem ivott sokat, de annyit, amennyi elég volt neki.
Semennyit, szoptsd gyakrabban a melegben, ha szomjas, de nem kell neki tea! Az õskövület védõnõk ezt szajkózzák, de nincs rá semmi szükség. Az anyatej teljesen megfelel.
A kamilla vizelethajtó. Kis mennyiségben is, hiszen a baba érzékenyebb az ilyesmire. Tutira gondolod, hogy kell az a bkicsinek? :) )) Anyatej kell és semmi más. Mindkét gyerekemet így szoptattam, mindkettõt nagyon sokáig.
A kislányom egy hónapos korában kb 1 deci teát ivott. Kamillateát kapott, amit nagyon hígra fõztem, éppen hogy csak belemártottam a vízbe (kb 10 másodpercre) Utána áttettem egy másik bögrébe és kiáztattam magamnak.
Én is kamillateát adtam illetve babamosoly nevü édesköményes teát(nagyon jó volt a hasfájására), de mind a kettõt nagyon gyengére kell elkészíteni, épphogy legyen egy kis színe. Mi mindig evés elõtt és után adtunk pár kortyot a teából és akkor hogyha nem bírta ki a 2 órát az etetések között. 1 hónapos korában nekünk kb. 1 nap alatt 30 ml ivott meg.
napi 1-1.5 decit. én kammilát adtam neki 3* higításba.

Mennyi az adagja egy 4 hónapos babának? Te babád mennyit és hányszor evett 4 hónaposan? Főleg tápszeres babák érdekelnének.

Legjobb válasz: Szia. a lanyom 4.5 hos es 3 hos kora ota 150-160 milit eszik 1 evesre 5-6 prankent eszik.Ejjel mar nem kel fel enni.ilyenkor 8-9 orat alszik egyben. Meg nm taplalunk hozza.

Szia. a lanyom 4.5 hos es 3 hos kora ota 150-160 milit eszik 1 evesre 5-6 prankent eszik.Ejjel mar nem kel fel enni.ilyenkor 8-9 orat alszik egyben. Meg nm taplalunk hozza.
4.5 honapos fiam 230 ml-t eszik napi 5x, atalussza az ejszakat.
Az én kislányom 160-170-180-at eszik 3 óránként de éjszaka nem kel fel, este 8 tól reggel 7-ig, 8-ig alszik.
Az én fiam 180ml-t eszik 3óránként. Az adagja: testsúly(kilóban)X150/a napi étkezések számával. Tehát pl. 6, 5X150/6=160mili kb.
Ugyanannyira valtozik mint egy felnott ember napi adagja. Valaki l van egesz nap 2 piritossal 1 salataval es 1 tanyer muzlivel. Valaki reggelire szalonnat ebedre pacalt vacsorara porkoltet szik. Fugg a baba meretetol is valamennyire.A kissebb torekenyebb babak szinte mindig kevesebbet esznek mint a nagyobb babak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, de mennyi is az az adag amit meg kell ennie tulajdonképpen?Az én kislányom legjobb esetben eszik 700 ml-it naponta de inkább 600-650-et.
az enyém 100-110-et eszik 4 óránként, éjszaka is felkel enni, úgyhogy megvan az "adagja", így az utsó egy hónapban 500 g-t hízott.
Az én kisfiam vasárnap lesz 4 hós és õ nem eszik sokat, 100-140 ml-t, de a 2, 5 órát visítva bírja ki, viszont éjszaka alszik.
bocsi nem 5-6 oranknt hanem 4-5 orankent eszik :)
4 hónaposan 3.5 óránkét evett 160ml tápszert.
Az én lányom szombaton lesz 4 hónapos, 160 ml-t eszik 4 óránként. Kezdi reggel 4-kor és befejezi este 8-kor. Az éjszakát végig alussza. Igaz este az utolsó etetésnél megeszi a 180-190-et. További aggódásmentes babázást!
napi 1 liter tea:) persze nem agyon cukrozott!!!!!!
Lányom talán 1 deci vizet ivott általában naponta egy éves koráig (azóta fél litert is megiszik már). De volt, hogy még egy decit sem ivott, csak kortyolgatott néha-néha. Volt pisi pelusa mindig, jól evett emellett, és ez volt a lényeg.
Amennyit szívesen megiszik. Függ attól is, hogy mit evett, vagy milyen meleg van a szobában.
Enyém nem fogad (sohasem) el semmilyen folyadékot. anyatejes. kiegyensúlyozott. pisil is eleget. 10hós
Fiam anyatejes: kb. 1-1, 5 dl vizet iszik naponta
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok. A lányom jó ha napi 100 ml megiszik. Ez a mennyiség nem kevés? Pisis pelus van egyébként.
Lányom 10 hónapos, 3 hete nem szopizik. Gondoltam, na most majd jó sokat fog inni, merthogy amíg szopizott max 2-3 kortyot tudtam bele diktálni. De nem! Sem tápszert, sem teát, sem gyümölcslevet nem fogad el, csak vizet, de abból is max napi 2 deci. Bár az ételeiben sok víz van, mindent hígan és pépesen szeret... Van elég pisis pelus, jókedvû, próbálom itatni fél óránként, aztán majd csak meglátjuk hogy mi lesz belõle... Nekem a nagy gondom még, hogy se poharat, se itatót, se cumisüveget nem fogad el. Egyedül a kisüveges jana baby itatós palackból hajlandó inni... Csak hát nem tudom, majd a tejet/kakaót is abban adjam neki?
A lányom 9, 5 hónapos. Teát iszik, de cukor nélkül. Abból napi 4-5 decit is. Mellette eszik rendesen, szóval nem issza tele magát a kaja rovására. Én örülök, hogy ilyen kis "iszákos". :)
Nem iszik meg 1 decit sem, semmilyen folyadékból (csak ha beteg). :( Csak tápszeres. Amennyit elfogad, evés után kínáld.


A kérdező hozzászólása: nekünk nincs semmi a kiskönyvben:((
az oltási kiskönyvben pl. van diagramm. kukkants bele megtalálod.
babaszobán is van
A kérdező hozzászólása: köszi. megtaláltam a babaszobán. 69 és 73 centi között van az átlag lányok esetében.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!