Találatok a következő kifejezésre: Mennyi tartós fogok kapni (1 db)

Mennyi tartós táppénzt fogok kapni?

12 hetes kismama vagyok. Eddig 8 órában voltam bejelentve, most mikor már hivatalosan táppénzen vagyok és beadtam a táppénzes papirt, most tudtam meg hogy módositották a szerz?désemet 4 órára, 4 nappal a táppénzbevételem el?tt. most igy mennyit fogok kapni? Van aki azt mondja hogy az eddigi keresetem %-ában, de szerintem a módositott alapján fogok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Átlagkereseted 70%át.

Átlagkereseted 70%át.
Csak kérdés hogy hogy most tudtad meg, hogy módosították a szerzõdésed? Ahhoz te is kellesz. Legalábbis szerintem.
Szia!A legjobb az lenne, ha bemennél a legközelebbi társadalombiztosítóhoz ott minden kérdésedre választ kapsz. Én megtudakolnám, hogy mennyi táppénzre vagyok jogosult-biztosított napok mennyiségétõl függ. Sõt a ssülés utáni juttatások iránt is érdeklõdnék. Norm esetben 180 nap szükséges a szülési szabi és a GYED jogosultsághoz. Hogy jön ki 4 órás munkaidõvel??? Õk tudják a pontos választ.
Szia! Ha volt 180 nap munkaviszonyod az elmúlt 2 évben (nem kellet folyamatosnak lenni), akkor az ÁTLAGKERESETED 70%-át kapod. HA kételkednél, akkor nézz utána a résézleteknek az oep.hu honlapon az "ellátások" címszó alatt. Amúgy mégis hogy változtathatnák meg a munkaszerzõdéseda tudtod nélkül? Az egyoldalú szerzõdésmódosítás törvénytelen. Nem tudom, hol dolgozol, de az, amit leírál erõsen aggályos. Lehet, hogy érdemes lenne beszélni egy munkajogásszal. Hosszú távon sok múlhat rajta... Gondtalan babázást kívánok.
A munkaszerzõdésmódosítást Neked is alá kell írni, nemde???? Azért ez nem így mûködik, hogy a tudtod nélkül szerzõdést módosítanak. Ennyi erõvel a tudtod nélkül a havi bruttódat is a felére csökkenthetnék! A munkaszerzõsdémódosítás csak a Te aláírásoddal hivatalos!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fáj a hasam az baj?

8 hetes terhes vagyok, és sokat görcsöl a hasam olyan mintha megakarna jönni, nem folyamatos fájdalom csak néha jön elő. Az baj? Dokinál még nem voltam de mindenképp minél elöbb elmegyek csak addig valaki esetleg meg tudna nyugtatni hogy ez baj vagy nem?

6

Megfázásra, náthára mit használtok?

19 hetes terhes vagyok, már lassan 2 hete folyik az orrom, fáj a torkom, a szemem is begyulladt.

8

29 hetes vagyok és egy órája szúrkál a köldököm felett bal oldalt a hasam. Jelent ez valamit? Kell vele foglalkozni?

Egyáltalán nem elviselhetetlen.

1

Cukorterhelés a Margit kórházban, hogy zajlik?

Azt szeretném tudni,hogy kell-e beutalo,vizeletet kell vinni?Ilyenkor csak a cukrot nézik?

0

Bárányhimlos kérdés?

14 hetes terhes vagyok, ma tudtam meg hogy szombaton a családi osszejovetelen volt egy kisfiu, aki keddre bárányhimlos lett. A kislányom vele játszott kb 4 orát. Honnan, és leghamarabb mikor tudom megy hogy o vagy én el e kaptuk tole? én már voltam tizenévesen, de csak gyengén. Ha a kislányom még nemvolt, tuti hogy elkapta?

1

Amikor bejelentettetek a fonokotoknek a terhesseget, hogyan alltak hozza? Pozitivan vagy negativan? Mikor betanitottatok a helyetteseteket nem ereztetek kigolyozva magatokat?

Nem tudom en olyan furcsan erzem. Mikor bejelentettem egeszen pozitivan alltak hozza, ill megbeszeltuk h felev utan otthonrol 2 napot bedolgozok, igy mindannyian jol jarunk. Ma a fonokom kozolte, h felem helyeznek vkit, akinek az elso hat honapban a feladata h az en hianyomat potolja, es utana kinojje magat, fokeppen egy regionalis poziciora. Eloszor megkonnyebbulest ereztem hisz, csomo stressz lejon rolam, mert ezt a funkciot sosem tudtam betolteni ido hianyaban ill ovi miatt az idosebb kislanyomnak nem tudok ropkodni regiok kozott, es nehez iranyitani igy a dolgokat. Belatom en ezt a feladatot nem tudom es nem is kivanom ellatni a csaladom rovasara. Viszont megkerdojelezi bennem a jovot a cegnel. Sajnos itt egy ev a szulesi utana donteni kell. Kilepni nem akarok, mert akkor elvesztem a jussomat, tehat rugjanak ki es fizessenek ki vegkielegitessel.

3

Természetes, ha terhesen rossza vérkép, magas a fehérvérsejt, stb, alacsony a vörösvértest stb? az asszisztens id. Pontot sem akart adni a dokihoz.

16 hetes vagyok. nem mintha nagy vérképelemző lennék, de úgy tudom a magas fehérvérsejt, neutrophil, lympocyta és alacsony vörösvértest, hemoglobin, hematokrit egyszer gyulladásra, másodszor vérszegénységre utal. és a "diáklány" típusú asszisztens el is akart hajtani azzal a felszólalással, hogy mindez mert terhes vagyok, nem nagy az eltérés a normálistól, ezzel nem kell foglalkozni.

8

Mennyi lehet egy genetikai vizsgalat a 12. heten? Es mibol all?

5

Ki hány hetes terhes kortól kezdett el vásárolni, rendezni a ruhákat kis ágyat stb?

Érdekelne hogy ki hány hetesen kezdett el vásárolni a picurjának és mikor lett kompletten kész a kiságya és a kisszobája?

13

31-33 hetes kismamik hogy vagytok? Mikor kezditek kimosni a babaruhákat és összeállitani a kòrhâzi csomagot? Kisfiú? Kislány? Név? Hanyadik baba lesz?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!