Találatok a következő kifejezésre: Mennyi tartós fogok kapni (1 db)

Mennyi tartós táppénzt fogok kapni?

12 hetes kismama vagyok. Eddig 8 órában voltam bejelentve, most mikor már hivatalosan táppénzen vagyok és beadtam a táppénzes papirt, most tudtam meg hogy módositották a szerz?désemet 4 órára, 4 nappal a táppénzbevételem el?tt. most igy mennyit fogok kapni? Van aki azt mondja hogy az eddigi keresetem %-ában, de szerintem a módositott alapján fogok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Átlagkereseted 70%át.

Átlagkereseted 70%át.
Csak kérdés hogy hogy most tudtad meg, hogy módosították a szerzõdésed? Ahhoz te is kellesz. Legalábbis szerintem.
Szia!A legjobb az lenne, ha bemennél a legközelebbi társadalombiztosítóhoz ott minden kérdésedre választ kapsz. Én megtudakolnám, hogy mennyi táppénzre vagyok jogosult-biztosított napok mennyiségétõl függ. Sõt a ssülés utáni juttatások iránt is érdeklõdnék. Norm esetben 180 nap szükséges a szülési szabi és a GYED jogosultsághoz. Hogy jön ki 4 órás munkaidõvel??? Õk tudják a pontos választ.
Szia! Ha volt 180 nap munkaviszonyod az elmúlt 2 évben (nem kellet folyamatosnak lenni), akkor az ÁTLAGKERESETED 70%-át kapod. HA kételkednél, akkor nézz utána a résézleteknek az oep.hu honlapon az "ellátások" címszó alatt. Amúgy mégis hogy változtathatnák meg a munkaszerzõdéseda tudtod nélkül? Az egyoldalú szerzõdésmódosítás törvénytelen. Nem tudom, hol dolgozol, de az, amit leírál erõsen aggályos. Lehet, hogy érdemes lenne beszélni egy munkajogásszal. Hosszú távon sok múlhat rajta... Gondtalan babázást kívánok.
A munkaszerzõdésmódosítást Neked is alá kell írni, nemde???? Azért ez nem így mûködik, hogy a tudtod nélkül szerzõdést módosítanak. Ennyi erõvel a tudtod nélkül a havi bruttódat is a felére csökkenthetnék! A munkaszerzõsdémódosítás csak a Te aláírásoddal hivatalos!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2013-as tarifák Budapesten?

Szülésznő és orvos érdekelne..egyik sem mondott árat ..

10

2111es méhszájnál használhatok canesten kúpot? Nyákdugó már elment. Úgy érzem kezdek viszketni.

4

16 hetesen nem?

Mikortól mondják meg a baba nemét, ill. 16 hetesen mondták már valakinek, hogy mi lesz a kicsi? Mekkora az esélye hogy ennyi idősen megmutatkozik?

25

Gravidának 2013 7 hóban lejárt a szavideje. Ti bevennétek így még?

Bajom nem hinném hogy lenne tőle, maximum nincs már hatása. Szerintetek?

12

A nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, rá 2 napra mentem uh-ra de nem látott semmit, csak vmi nagy foltot. Akkor mi van? Az mondta menjek vissza 1 hét múlva. Lehet korán mentem?

5

Gyulán mennyibe kerül egy ultrahangos kép tudná valaki?

0

Neked miért és mikortól kellett szurit adni magadnak? Hogy derült ki, hogy kell?

2

Nagyon mérges vagyok, mert holnap be kell feküdnöm?

39+3 hetes kismama vagyok, hála az égnek eddig teljesen problémamentes terhességgel. Ma voltam UH-n, ahol az orvos kevesebb magzatvizet látott, és ezért holnap be kell feküdnöm a kórházba. Valakinek van tapasztalata a kevesebb magzatvízzel kapcsolatban?

16

Az ultrahangos képet hogyan lehet megvenni?

Csütörtökön megyek a 19 hetes ultrahang vizsgálatra , és szeretnénk párommal venni képeket de nem tudom hogy hol kell fizetni ott kell vagy a védőnőtől kell csekket kérni ? vagy valaki írja már le hogy ez hogy is működik pontosan köszi előre is !

7

Dr Kocsis Evahoz jar valaki? szult nala valaki?

mennyi a szulesi tarifaja?velemenyek rola?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!