Találatok a következő kifejezésre: Mennyi tartós fogok kapni (1 db)

Mennyi tartós táppénzt fogok kapni?

12 hetes kismama vagyok. Eddig 8 órában voltam bejelentve, most mikor már hivatalosan táppénzen vagyok és beadtam a táppénzes papirt, most tudtam meg hogy módositották a szerz?désemet 4 órára, 4 nappal a táppénzbevételem el?tt. most igy mennyit fogok kapni? Van aki azt mondja hogy az eddigi keresetem %-ában, de szerintem a módositott alapján fogok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Átlagkereseted 70%át.

Átlagkereseted 70%át.
Csak kérdés hogy hogy most tudtad meg, hogy módosították a szerzõdésed? Ahhoz te is kellesz. Legalábbis szerintem.
Szia!A legjobb az lenne, ha bemennél a legközelebbi társadalombiztosítóhoz ott minden kérdésedre választ kapsz. Én megtudakolnám, hogy mennyi táppénzre vagyok jogosult-biztosított napok mennyiségétõl függ. Sõt a ssülés utáni juttatások iránt is érdeklõdnék. Norm esetben 180 nap szükséges a szülési szabi és a GYED jogosultsághoz. Hogy jön ki 4 órás munkaidõvel??? Õk tudják a pontos választ.
Szia! Ha volt 180 nap munkaviszonyod az elmúlt 2 évben (nem kellet folyamatosnak lenni), akkor az ÁTLAGKERESETED 70%-át kapod. HA kételkednél, akkor nézz utána a résézleteknek az oep.hu honlapon az "ellátások" címszó alatt. Amúgy mégis hogy változtathatnák meg a munkaszerzõdéseda tudtod nélkül? Az egyoldalú szerzõdésmódosítás törvénytelen. Nem tudom, hol dolgozol, de az, amit leírál erõsen aggályos. Lehet, hogy érdemes lenne beszélni egy munkajogásszal. Hosszú távon sok múlhat rajta... Gondtalan babázást kívánok.
A munkaszerzõdésmódosítást Neked is alá kell írni, nemde???? Azért ez nem így mûködik, hogy a tudtod nélkül szerzõdést módosítanak. Ennyi erõvel a tudtod nélkül a havi bruttódat is a felére csökkenthetnék! A munkaszerzõsdémódosítás csak a Te aláírásoddal hivatalos!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, megnyugtattok kicsit? Ma voltam 4d UH, 17 hetes terhes vagyok. A nyakán volt a köldökzsinór?

Minden rendben volt a babával, mindene ép, egészséges, gyönyörű szívhanggal, jól működő szervekkel. De láttuk, hogy ott a nyakánál, körbe van a zsínór. Tudom, hogy ez gyakori, és még százszor kibújhat belőle, az orvos is mondta, hogy nincs itt baj. Na de akkor is rossz látni, hogy a kis nyaka körül van már most a zsínór.

12

Terhesseg, szules 40 korul? Tapasztalatokat varnek.

Mar van gyermekem, de felmerult bennunk, hogy egy par ev mulva szulethetne egy kistestvere a fiamnak. 3-4 ev mulva terveznenk, de addigra 40-41 leszek. Mennyire rizikos? Mire kell figyelni? Tapasztalatokkal sokat segitenetek. Koszonom!

3

29 hetes vagyok és nagyon sokat csuklik a baba. Ez normális így?

Ma körülbelül 5-6 alkalommal. Néha elég erősen éreztem, sőt volt, hogy akkorát csuklott, hogy egy nagy rúgás is sikeredett mellé. :-D

4

A tantum verde szopogató tabletta valóban nyugodtan hasznalható kismamáknak?

Annyira fáj a torkom,már be is vagyok rekedve.a homeogene 9 nem segitett,a tantum verdet egyik helyen azt olvasom h nem szabad masikon szabad.

5

Osváth Péterről véleményetek milyenek? Kenézy

0

Mi a véleményetek Dr. Bőze Tamásról, az Uzsokiból?

Mennyibe kerül nála a terhesgondozás és a szülés?

4

Másnak is fáj a keresztcsontja?

A 13.dik hétben vagyok, ma voltam utoljára munkában, mert nem birok már járni, van hogy egész este- munka után fájt már a keresztcsontom. Az utolsó pár napban viszont a nap bármelyik részében belenyilal és nagyon fáj. Tegnap leültem a kutyával játszani a parkettra és alig bírtam felkelni...

6

Szilvási Ferenc szüleszt még a Kenézybe? és mennyi egy szülés nála?

5

Kinek milyen a véleménye Boros dr-rol?

5

Januárra kiirt kismamik! Hogy vagytok?

Hol fogtok szülni? Mi lesz a baba neve? Minden kèsz van már?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!