Találatok a következő kifejezésre: Mennyi tartós fogok kapni (1 db)

Mennyi tartós táppénzt fogok kapni?

12 hetes kismama vagyok. Eddig 8 órában voltam bejelentve, most mikor már hivatalosan táppénzen vagyok és beadtam a táppénzes papirt, most tudtam meg hogy módositották a szerz?désemet 4 órára, 4 nappal a táppénzbevételem el?tt. most igy mennyit fogok kapni? Van aki azt mondja hogy az eddigi keresetem %-ában, de szerintem a módositott alapján fogok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Átlagkereseted 70%át.

Átlagkereseted 70%át.
Csak kérdés hogy hogy most tudtad meg, hogy módosították a szerzõdésed? Ahhoz te is kellesz. Legalábbis szerintem.
Szia!A legjobb az lenne, ha bemennél a legközelebbi társadalombiztosítóhoz ott minden kérdésedre választ kapsz. Én megtudakolnám, hogy mennyi táppénzre vagyok jogosult-biztosított napok mennyiségétõl függ. Sõt a ssülés utáni juttatások iránt is érdeklõdnék. Norm esetben 180 nap szükséges a szülési szabi és a GYED jogosultsághoz. Hogy jön ki 4 órás munkaidõvel??? Õk tudják a pontos választ.
Szia! Ha volt 180 nap munkaviszonyod az elmúlt 2 évben (nem kellet folyamatosnak lenni), akkor az ÁTLAGKERESETED 70%-át kapod. HA kételkednél, akkor nézz utána a résézleteknek az oep.hu honlapon az "ellátások" címszó alatt. Amúgy mégis hogy változtathatnák meg a munkaszerzõdéseda tudtod nélkül? Az egyoldalú szerzõdésmódosítás törvénytelen. Nem tudom, hol dolgozol, de az, amit leírál erõsen aggályos. Lehet, hogy érdemes lenne beszélni egy munkajogásszal. Hosszú távon sok múlhat rajta... Gondtalan babázást kívánok.
A munkaszerzõdésmódosítást Neked is alá kell írni, nemde???? Azért ez nem így mûködik, hogy a tudtod nélkül szerzõdést módosítanak. Ennyi erõvel a tudtod nélkül a havi bruttódat is a felére csökkenthetnék! A munkaszerzõsdémódosítás csak a Te aláírásoddal hivatalos!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor álltatok neki kimosni és vasalni a várt baba ruháit?

5

7 hetes 3 napos vagyok kismama vagyok. Nincs hányingerem, rosszullétem. Normális, hogy ilyen tünetmentes egy terhesség?

Mióta szedem a dokim által felírt tablettát a jobb megtapadás miatt, azóta már az enyhe hasi problémáim is elmúltak. Nagyon ritkán érzek pici szurit a köldököm körül. Cicijeimet érzem, de azt se mondanám, hogy elviselhetetlen.
Minden rendben velem?

5

Miért fáj ha mocorog a baba? ( 31hkm) ti miket ereztek/ereztetek?

Mekkora lehet most a babam? A labaval rughat ilyen eroseket? Vagy terd? Hat meg a konnyem is kicsordul... Feje lent van,
Fent es elorefelé mozog hatalmasakat! Ma akkorat sikitottam a gyerekrendeloben, azt hittek, hogy szulok... :)
Ti miket ereztetek?

6

Foghúzás 12 hetes kismamaként! Véleményetekre vagyok kíváncsi! Járt-e már így valaki?

Huzatot kaptam, hiába figyeltem annyira, s minden házi praktikát bevettem (sós kamillás öblögetés, orvosi zsálya stb), nem használt semmi. Felhívtam a védőnőt, aki javasolta, hogy fogorvos azonnal. Elmentem ahhoz a fogorvoshoz, akihez kamaszkorom óta járok (SZTK) Azzal kezdődött, hogy mondtam, hogy kismama vagyok, plusz ugye magas a vérnyomásom (évek óta), s nem szeretnék lidokain injekciót. Hát szépen letorlokoltak, hogy ha nem tetszik, akkor el lehet menni, meg ilyenek. Beültem a fogorvosi székbe, mondom melyik fogam fáj, nézi, ki kell húzni, majd mondja a mellette lévő is rossz. Kaptam valami normál inkelciót, s mikor visszaültem, a mellette lévő fogamat fúrta ki és tett bele próbatömést. Ja a fájós fogamat évekkel ezelőtt gyökérkezelte, s amikor kérdeztem miért így cisnálta, annyit mondott, hogyha mégis a gyökérkezelt fáj, jöjjek vissza 24-én, mert ugye okt 23-án nem rendel.Szinte haza sem értem, ugyanúgy fájt a gyökérkezelt fogam, s nem bírtam tovább, elmentem a tesóm magánfogorvosához, aki azonnal fogadott, mivel kismama vagyok. Nagyon normális és kedves volt, elmondtam hogy jártam, s ő csak nézett. Megkocogtatta a fájós fogamat, s annyit mondott szinte azonnal, hogy foggyökércsúcs gyulladás, ezt ki kell húzni. Csak annyira volt begyulladva, hogy 3X kellett beadni inkejciót hogy ki tudja húzni. Azóta csak sajog. Most azon aggódom, hogy annyi fájdalomcsillapító nem ártott-e a babának?

9

Mi számít magas vérnyomásnak terhesség alatt? Nekem ma 157/75-öt mért a dokim.31 hetes vagyok

9

Szimpla erős vizesedés veszélyes?

Elég erősen vizesedem, fájnak már az ujjaim. Vérnyomás, fehérje rendben. Jelenthet ez valami veszélyt? 38 hetes km

1

7 hetes terhes vagyok. Van folyásom, és kellemetlen szagú is. Ha gombás fertőzés, akkor árthat a babának?

Még 1 hét múlva mennék ultrahangra. Várjam meg,vagy menjek előbb?

9

Ti nem féltek attól hogy beteg lesz a babátok?

Nagyon sokszor agyalok ezen,hogy nehogy beteg legyen,de valahogy mindig arra jutok,hogy annak csak lennének jelei...pl: leletek,vérvételek,eredmények.
Vagy rosszul látom?
28hkm

8

Kismamák! Mikor kezdtetek el hízni?

11+6 napos vagyok, de még nem híztam. sőt elvileg fogytam is amióta először voltam a védőnőnél, pedig nem hánytam egyszer sem. Egyébként 50 kg vagyok, vékony testalkatú.

11

A nav vonhat táppénzből?

Veszèlyeztetett terhessègi tàppénzből vonhat a nav?
Tilthatnak ha van adòtartozàsom a beleegyezèsem nèlkül?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!