Találatok a következő kifejezésre: Mennyi tartós fogok (13 db)

Kinéztem magamnak egy fekete márkás lakk oldaltáskát. Milyen ez a lakk anyag? Könnyen sérül? Megtörik? Le fog peregni róla? Mennyire tartós? Tisztításra kell figyelni? 19/F

Legjobb válasz: Pasinként lakk? Ejha. Én a goth szubkultúrában mozgok, itt van egy két extrém srác, de õk is csak nagy ritkán hordanak lakkot többnyire inkább bõrt. Ha jó minõségû a lakk, akkor kb. annyira tartós mint a bõr. Elég sok lakk cuccom van bakancstól a fûzõn át a táskáig és mind elég jól bírja a használatot. Körömlakkot és lakklemosót, higítót távol tarts tõle mert ezek feloldják az anyagát. Hosszú távon apró karcok lehetnek rajta de ezek nem feltünõek, attól még ugyanúgy csillog. 25 / N

Pasinként lakk? Ejha. Én a goth szubkultúrában mozgok, itt van egy két extrém srác, de õk is csak nagy ritkán hordanak lakkot többnyire inkább bõrt. Ha jó minõségû a lakk, akkor kb. annyira tartós mint a bõr. Elég sok lakk cuccom van bakancstól a fûzõn át a táskáig és mind elég jól bírja a használatot. Körömlakkot és lakklemosót, higítót távol tarts tõle mert ezek feloldják az anyagát. Hosszú távon apró karcok lehetnek rajta de ezek nem feltünõek, attól még ugyanúgy csillog. 25 / N
A kérdező hozzászólása: ez ennyire nõies? Mondjuk a rózsaszín szín is tetszik :) Abszolút hetero vagyok :D Egy fekete lakk converse táska fehér csillaggal.
Itt inkább a lakk ruhák tárolásáról és kezelésérõl van szó, de a tisztítás abszolút hasonló. A tisztításra mindenképp ügyelj! http://www.lakkshop.hu/lakk.php

Gitárpengető fából? Mennyire lesz tartós, fogja-e roncsolni a húrt?

Legjobb válasz: Ha fából készítesz érdemes arra odafigyelni, hogy a pengetõn a fa száliránya merõleges legyen a húrokkal haszálatkor (mert, ha párhuzamos, akkor könnyebben letörhet). Tartós, ha keményfából készíted (pl. tölgy). Akkor, ha felületkezeled nem valószínû, hogy roncsolja a húrokat, mivel a felületkezelés egy vékony filmképzõ anyagot képez a fán.

Ha fából készítesz érdemes arra odafigyelni, hogy a pengetõn a fa száliránya merõleges legyen a húrokkal haszálatkor (mert, ha párhuzamos, akkor könnyebben letörhet). Tartós, ha keményfából készíted (pl. tölgy). Akkor, ha felületkezeled nem valószínû, hogy roncsolja a húrokat, mivel a felületkezelés egy vékony filmképzõ anyagot képez a fán.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Miért? Szebb hangokat lehet egy ilyennel elõcsalni a gitárból? Lehet én is szerválok egyet akkor :D

Van aki mahagóni feketével festi a haját? Palette delux 808-asra gondolok! Sötét hajat mennyire fogja be? Mennyire tartós?

Legjobb válasz: szia! én azt használom. szerintem elég sötét hajam van de ígyis alig tart 1-3 hétig:(

szia! én azt használom. szerintem elég sötét hajam van de ígyis alig tart 1-3 hétig:(


Változó a tartóssága.Egy idõ után beszürkül
Nekem kettõt is csináltak, mert a maszek fogklinika rábeszélt. Elrontották ezzel a nyaralásomat is, drága is volt és kb. fél év múlva ki kellett húzni mindkettõt. Van még kérdésed?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ez nem valami biztató. Sajnos az egyik metszõ fogamat így csinálták meg. Vajon meddig lehet megtartani ezt a fogat? Nem szeretnék implantátumot. Nagyon félek tõle.

Mi a tapasztalatotok a zselélakkról? Mennyire tartós? Jövőhéten fogok csináltatni, mert nagyon megtetszett.

Legjobb válasz: 2-3 hétig simán fent van. Vagyis továb is fent lenne csak nõ le ezért nem árt újra csináltatni.

2-3 hétig simán fent van. Vagyis továb is fent lenne csak nõ le ezért nem árt újra csináltatni.
tovább
szerintem attól függ, hogy milyen anyaggal dolgozik a körmös, meg hogy mennyire ügyes. nekem CN volt, baromi hamar lepattogzott, és felvált.szerintem az nem egy felsõ kategória. :) állítólag a shell lakk szép, és tartós, és könnyebben oldható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerdán megyek körmöshöz, majd megnézem milyen fajtát használ. Remélem jó lesz! :)
Voltál körmösnél? milyen lett? :) milyen anyaggal csinálta?

Bemerjem tömetni a fogaimat az sztk-ba? Mennyire tartósak az sztk-s tömések? Ugyan azt a tömőanyagot használja az sztk, mint a maszek?

Elég sok fogam rossz, úgy gondoltam a tömést, esetleges húzást sztk-ban csináltatom tb-re. A problémásabb dolgokkal pedig maszekhoz megyek, már amint sikerül rá gy?jteni.

Legjobb válasz: Ha lelkiismeretes, és ügyes az orvos, az SZTK-s tömések is épp oly sokáig tartanak, mint a maszeknál végzettek. Igaz, gyengébb minõségû, olcsóbb tömõanyaggal tömnek, de nem biztos, hogy az rossz. Meg kell próbálni.

Ha lelkiismeretes, és ügyes az orvos, az SZTK-s tömések is épp oly sokáig tartanak, mint a maszeknál végzettek. Igaz, gyengébb minõségû, olcsóbb tömõanyaggal tömnek, de nem biztos, hogy az rossz. Meg kell próbálni.
Nekem jól betömték a hátsó fogam amalgán töméssel.Orostól függ.
Az amalgám nem népszerû, mert állítólag mérgezõ (a kajával több higany kerül a szervezetedbe), de azért nekem is csak egészen hátul van. De az egyik legtartósabb tömõanyag
Hát annál még a legrosszabb dok is jobb, mintha még 2-3 évig hagyod szuvasodni a fogaidat. Szóval hajrá!
Én csak sztk-ban tömetek és járok, de eddig egy sem esett ki. Persze orvostól is függ. Szerintem ott is csinálnak olyan tömést amit nem támogatnak, de ezt beszéld meg ott.

3 hét alatt megtanulni a 9.10. föci könyvet? Mennyire tartós a tudás? (érettségizni fogok belőle).

Legjobb válasz: Eddig mi tartott vissza eddig? Amúgy nem hiszem, hogy lehetetlen de ha eddig halasztottad nem hiszem, hogy akkor olyan vagy akinek ilyen dolgok mennének.

Eddig mi tartott vissza eddig? Amúgy nem hiszem, hogy lehetetlen de ha eddig halasztottad nem hiszem, hogy akkor olyan vagy akinek ilyen dolgok mennének.
lehet h nem tartós, de megtanulható. minden napra számold ki hány anyagot kell megtanulnod, de úgy hogy az utololsó 2 napra csak ismétlés maradjon.

Mennyire tartós az a fogyás ha beteg voltam vagy 4napig és alig ettem és fogytam 3kg-t. Vagy több fog majd visszajönni?

Legjobb válasz: A 3 mindenképpen visszajön, mert ez nem fogyás volt, csak "kiürültél". Nem hinném, hogy jelentõsen több jön vissza, max. 4 kiló, de a 4 nap nem olyan hosszú idõ.

A 3 mindenképpen visszajön, mert ez nem fogyás volt, csak "kiürültél". Nem hinném, hogy jelentõsen több jön vissza, max. 4 kiló, de a 4 nap nem olyan hosszú idõ.
Semennyire nem tartós. Nem hiszem, hogy normál étkezés mellett több jön vissza, 4 nap alatt még nem állt át a szervezeted koplalásra-tartalékolásra.
Nem igazán. 1x betegségnél én is lefogytam 72 kg-ról 67-re, de visszajött, mondjuk mindig ingadozott a súlyom (most is), de ez tényleg nem igazi fogyás.
Gondolom vízveszteség, vissza fog jönni nagyon hamar.

Mennyi tartós táppénzt fogok kapni?

12 hetes kismama vagyok. Eddig 8 órában voltam bejelentve, most mikor már hivatalosan táppénzen vagyok és beadtam a táppénzes papirt, most tudtam meg hogy módositották a szerz?désemet 4 órára, 4 nappal a táppénzbevételem el?tt. most igy mennyit fogok kapni? Van aki azt mondja hogy az eddigi keresetem %-ában, de szerintem a módositott alapján fogok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Átlagkereseted 70%át.

Átlagkereseted 70%át.
Csak kérdés hogy hogy most tudtad meg, hogy módosították a szerzõdésed? Ahhoz te is kellesz. Legalábbis szerintem.
Szia!A legjobb az lenne, ha bemennél a legközelebbi társadalombiztosítóhoz ott minden kérdésedre választ kapsz. Én megtudakolnám, hogy mennyi táppénzre vagyok jogosult-biztosított napok mennyiségétõl függ. Sõt a ssülés utáni juttatások iránt is érdeklõdnék. Norm esetben 180 nap szükséges a szülési szabi és a GYED jogosultsághoz. Hogy jön ki 4 órás munkaidõvel??? Õk tudják a pontos választ.
Szia! Ha volt 180 nap munkaviszonyod az elmúlt 2 évben (nem kellet folyamatosnak lenni), akkor az ÁTLAGKERESETED 70%-át kapod. HA kételkednél, akkor nézz utána a résézleteknek az oep.hu honlapon az "ellátások" címszó alatt. Amúgy mégis hogy változtathatnák meg a munkaszerzõdéseda tudtod nélkül? Az egyoldalú szerzõdésmódosítás törvénytelen. Nem tudom, hol dolgozol, de az, amit leírál erõsen aggályos. Lehet, hogy érdemes lenne beszélni egy munkajogásszal. Hosszú távon sok múlhat rajta... Gondtalan babázást kívánok.
A munkaszerzõdésmódosítást Neked is alá kell írni, nemde???? Azért ez nem így mûködik, hogy a tudtod nélkül szerzõdést módosítanak. Ennyi erõvel a tudtod nélkül a havi bruttódat is a felére csökkenthetnék! A munkaszerzõsdémódosítás csak a Te aláírásoddal hivatalos!!!!!!

Eredeti barna hajat egy tartós szőke hajfesték mennyire fog be?

anélkül, hogy el?tte leszívatnám.

Legjobb válasz: Ha világos barna akkor valamennyit világosítani fog a szõke hajfesték.HA sötétbarna a hajad,akkor semmi nem lesz.Észre se fogod venni,hogy be festetted..De az is lehet,hogy csúnyán bevörösödik..Olyan vöröses árnyalata lesz.

Ha világos barna akkor valamennyit világosítani fog a szõke hajfesték.HA sötétbarna a hajad, akkor semmi nem lesz.Észre se fogod venni, hogy be festetted..De az is lehet, hogy csúnyán bevörösödik..Olyan vöröses árnyalata lesz.
Hát szerintem bevörösödni nem fog, de hogy szõke nem el, az is tuti. Nekem az eredeti nagyon világos barna hajamon nyoma nem volt a 2 doboz platinaszõke hajfestéknek (a töveket leszámítva). 21L
-el +lesz
A kérdező hozzászólása: köszi, hát akkor nem leszek szõke :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!