Találatok a következő kifejezésre: Mennyi szex egy (247 db)

Mennyire szexi egy köldökpiercing (lány)?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem szexi, de ez annyira ízlés dolga, hogy csak egy szavazást tudsz elindítani.

Szerintem egyáltalán nem szexi, de ez annyira ízlés dolga, hogy csak egy szavazást tudsz elindítani.
Hastól, köldöktõl függ.
Még jó hogy nem fiúnak :DD Lányoknak nagyon jól áll szerintem...
Mint egy konyhakés a hasban, annyira szexi.
Fiúnál? Az tuti b**zi volt. Am meg, nem nagyon izgat. Ha van egy lánynak elfogadom. Ha nincs az sem zavar. Nem érdekel különösebben.
Ribancos, nem szexi.
hát csakis feszesebb hasra, ezaz 1-ik :) a másik hogy ha valaki jól néz ki az úgy is szexi és nem lesz szexisebb egy piercingel a köldökében. De nincs óltári nagy gondom vele, habár jobban szeretem ha a hasikájához párosúl egy tiszta köldök is.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés, hogy leszarod-e.
A kérdező hozzászólása: Láttam már pasit is, akinek volt - ezért írtam oda, hogy lánynál :)
konkrétan leszrom
semennyire
nem ez tesz vkit szexivé vagy sem

Hölgyek, hord-e még valaki otthonkát? Férfiak, mi a véleményetek, mennyire szexi egy nő e ruhadarabban?

Régebben (a 70-es, 80-as években) divat volt a nylon otthonka, és szinte minden háziasszony hordta. Kíváncsi vagyok, napjainkban mi a helyzet e téren.

Legjobb válasz: A világ minden kincséért sem vennék fel, még a mamám se hord... Egyáltalán nem szexi, hanem visszataszító.

A világ minden kincséért sem vennék fel, még a mamám se hord... Egyáltalán nem szexi, hanem visszataszító.
Az otthona nem szexizésre való, azért otthonka, hogy kényelmes legyen, és otthon lehessen nyúzni az anyukáknak, háziasszonyoknak. Szerintem ma már nem nagyon hordják, inkább a melegítõk vannak erre a célra. De akkoriban nõnek nem volt divat nadrágot hordani, tehát maradt a szoknya..otthonra pedig az otthonka. Egyébként mamám még a mai napig hordja, de õ már 90 éves. :) Hozzászokott.. A fiatalabb nagyik már lehet nem hordják. 21/L
Mégegyszer, a legtöbb nö otthon NEM csinos melegitöben szaladgál, hanem kinyulott, rendetlenben. Az nem gond, ha nincs rajtad melltartó - söt, ha megengedheted magadnak, akkor ez éppen az, amit irtam, hogy otthon is legyél vonzó nö.
Szegény Magdi anyus haláláig hordta:) ))
ma 17:42-es: látom nem olvastad figyelmesen, mit irtam. Arról volt szó, hogy KÈNYELMES, de csinos öltözetben vagyok otthon. A párod természetesen tudja, hogy esetenként csinos is tudsz lenni, DE azért egy rendetlen, slampos, lehanyagolt kinézetü növel él otthon - ez pedig ok arra, hogy kihüljenek az érzései.
Én akkor se hordtam, mikor divat volt, mert szerintem se nem praktikus, se nem szép. Egyszerübb könnyen mosható anyagbol készült pólótrikót/blúzt, kényelmes farmert/farmerszoknyát (illetve egyéb nadrágot/szoknyát) hordani otthon, akkor nem néz ki a nö elhanyagoltnak se, meg nem is akadályozza a házimunkában. A melegitöt csak sporthoz használom, mert abban is elég trehányul néz ki az ember. Természetesen mindennek feltétlenül tisztának kell lennie, mert egyébként gusztustalan. Egy nönek FÖKÉNT OTTHON mindig csinosan kellene öltözni, mert egyébként csak csodálkozik, ha a férje egyszer csak másfelé kacsintgat - elve´gre otthon egy elhanyagolt növel él együtt, máshol meg csinosakat lát
17:32 Elég fura felfogásod van, ne is haragudj.. Nehogy már, még otthon is feszengjek amiatt, hogy csinos legyek..a párom lát meztelenül, lát kiöltözve, és lát melegítõben is. Mindennek megvan a maga helye, ideje. Attól, hogy otthon slampos vagy, tudja a párod, hogy te ugyan az a csinos nõ vagy, aki mondjuk tegnap abban a szexi szoknyában volt a színházban...ok, nem mondom, hogy igénytelennek kell lenni otthon, de nem tudom mi kiábrándító van egy csinos melegítõben, meg egy lazább pólóban..fõleg ha melltartó sincs rajtad..az én pasim imád úgy látni, szinte jobban, mint kiöltözve. Ha egy férfi emiatt hagyja el a feleségét, ott valami nem ok, és nem ez a fõ oka annak, hogy máshoz megy. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat! Bár ma már igencsak kiment a divatból a nylon köpeny, én azért kedvelem. Sõt, nem vetem meg az otthonkát viselõ nõket. Igaz, némileg elfogult vagyok ;) http://www.flickr.com/photos/[email protected]/4138112802/ http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3992496921/ http://www.flickr.com/photos/[email protected]/408790489/ http://www.flickr.com/photos/[email protected]/408791473/ http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3474860367/

Lányok! Tisztában vagytok vele, mennyire szexi egy nagy popsi?

Legjobb válasz: Nem. NEkem kicsit nagy, de én utálom.

Nem. NEkem kicsit nagy, de én utálom.
Sajnos nincs nagy fenekem :(
A nagy popsi alatt egy feszes, izmos fenék értendõ, nem egy narancsbõrös, hájas löttyedt s*gg
nekem kis popsim van, de sztem is szexi a nagy kerek!:)
Mennyire?

Csajok, mennyire szexi egy ilyen pasi, mint én?

22 éves, 175 cm, 80kg,izmos, karokon tetko, hosszú barna haj, barna szem, 19/6os farok, fitymapirszing

Legjobb válasz: Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval ;)

Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval ;)
22(30)éves 175(165)cm, 80(90)kg, izmos(vaskos), karokon tetkó(ha lenne rá pénzem, talán lenne), hosszú barna haj(igénytelen külsõ), barna szem(ez talán igaz), 19/6(13/3)os farok, fitymapiercing!!!(nem tudom, hogy kell leírni, de ha lesz bátorságom, és pénzem rá, talán be rakatok egyet)
A hosszú barna haj legyen rövid és már jó is vagy nálam! :P
nic kép? hmmm... pedig má majdnem beindítottál cunyafiú.
A kérdező hozzászólása: Ne kérjetek képet, úgysem küldök!
Ha olyan primitív, hogy a farkával kérkedik... visszataszító
hát én lapáttal ütnélek szét
A kérdező hozzászólása: "berakatok" egybe írva helyes
Utolsó:DD hát ez jó! De ha létezne és rövid hajjal!! Akkor rá vetném magam..:D
Hát a fitymapirszing az elgondolkodtat. Nem hiszem, hogy egy hûséges típus lehetsz. És az én testemet ne szántsa fel az acél.
Küldj képet privátban, és úgy majd eldöntöm!
Senki nem kíváncsi rád, amúgy a 8 általános megvan?

Fiúk ti mennyire mentek a szexre egy kapcsolatban?

Legjobb válasz: A szex az egyik legfontosabb tényezõ a kapcsolatban. Sok minden más is, de ha a szex nem jó, megette a fene az egészet.

A szex az egyik legfontosabb tényezõ a kapcsolatban. Sok minden más is, de ha a szex nem jó, megette a fene az egészet.
Eléggé
Egy egészséges kapcsolathoz hozzátartozik a szex is én napi szinten törekszem rá !
nálam nem nagyon lényeg :)
Nekem ez alapfontosságú, anélkül (vagy ross szex esetén) számomra nincs kapcsolat...
A kérdező hozzászólása: Milyen a rossz szex?
Amennyire a lány engedi, utána törvénybe ütközik

Mennyire döntő a szex egy kapcsolatban? Például az "egészséges" hogy nem megyünk el a szexig?

Több órás petting és játszadozás. De szex még nem. A barátomnak már több szexuális kapcsolata volt, nekem még nem.17 éves vagyok 7 hónapja vagyunk együtt. De valahogy ? sosem lépi át az utolsó határt. Engem félt még vagy ? izgulhat?Arra gondoltam mivel az el?ttem lév? barátn?jénél a szex után változott meg minden, unalmassá vált a kapcsolatuk így tönkrement..ett?l félhet most is?

Legjobb válasz: Most belenézek a kristálygömböme.. Áh, látom már mit gondol a barátod, válaszodra a kérdésem egyértelmûen: Kérdezd meg tõle. Mi a baj a hosszú pettinggel? Teljesen jó, szuper. Lehet, hogy arról van szó, hogy azt akarja, hogy te tedd meg azt a lépést. És mi ez az disznószaros baromság, hogy a szex után lett unalmas a kapcsolat? Csak ott kezd izgalmassá válni.

Most belenézek a kristálygömböme.. Áh, látom már mit gondol a barátod, válaszodra a kérdésem egyértelmûen: Kérdezd meg tõle. Mi a baj a hosszú pettinggel? Teljesen jó, szuper. Lehet, hogy arról van szó, hogy azt akarja, hogy te tedd meg azt a lépést. És mi ez az disznószaros baromság, hogy a szex után lett unalmas a kapcsolat? Csak ott kezd izgalmassá válni.
sztem ezt beszéljétek meg ketten. még nempróbáltátok? mer az olyan fura h a pasi áll le a szex elõtt, ez ált a lányok szokása :D sztem mindenképpen beszéljetek errõl, úgylegalább biztos h mi a szitu. azis lehet h téged félt, mivel még szûz vagy, de azis lehet h nemakarja elsietni, mert télleg attól fél h majd nemlesz már több izgalom, mert minden megtörtént.
Annyira döntõ, hogy mivel pocsék a szex a párommal, a szakítást fontolgatom.
Talán csak megerõsítést vár tõled. Egy határozott dolgot, amibõl levonja a következtetést, hogy készen állsz! De ha ebbõl sem esik le neki, akkor marad a beszélgetés. Finoman közöld vele, hogy úgy érzed készen állsz! Semmi baj sincs a pettinggel, hiszen csak mégjobban kiismeritek egymás testét...
A kérdező hozzászólása: Beszéltünk errõl, de semmi konkrétat nem mondott... igazából annyit mesélt el h az elõzõ bnõjével mikor lefeküdtek kiteljesedett a kapcsolatuk és olyan volt a láyn hogy nem egészen nyílt ezen a téren és mindig ugyan az volt meg stb..és végül a csaj lépett le..és õ sokáig kivolt miatta mert szerelmes volt. arra gondoltam h attól félhet h a mi kapcsolatunk is kiteljesedik ezzel és nem lesz már semmi "új" amit várni lehet és fél h én is lelépek. De az is lehet h engem félt..és mondtam neki h miattam mehet a dolog de lehet h nem voltam elég meggyõzõ.. nem tudom.. :S de köszi a válaszokat...

Mi a véleményetek, mennyire értetek egyet a férfi és női szerepekkel, azzal, hogy a férfi a szerelemben, szexben az aktív szereplő a nő meg a passzív?

Legjobb válasz: Nem értek egyet, egyik szerepben sem. A szerelemben és szexben is legyenek egyenrangúak a felek. A nõ is kezdeményezhet párkapcsolatnál, ha mondjuk a férfi félénkebb . És miért ne indíthatna egy jó numerát a nõ azzal, hogy mondjuk felizgatja a férfit majd úgy istenesen orgazmusig lovagolja?! Ne legyünk már vaskalaposak. 24L

Nem értek egyet, egyik szerepben sem. A szerelemben és szexben is legyenek egyenrangúak a felek. A nõ is kezdeményezhet párkapcsolatnál, ha mondjuk a férfi félénkebb . És miért ne indíthatna egy jó numerát a nõ azzal, hogy mondjuk felizgatja a férfit majd úgy istenesen orgazmusig lovagolja?! Ne legyünk már vaskalaposak. 24L
Passzív... Magyarul elvárja, hogy kinyalják a seggét, amíg õ fapofát vág.Amelyik nõ passzív, az szerintem elõbb, vagy utóbb lapátra kerül.
Kapcsolat indításakor vagy elején számomra az a nyerõ, ha a férfi a kezdeményezõ. Egyébként pedig azt szeretem, ha a párom kicsit aktívabb, mint én, mert hajlamos vagyok idõvel irányítóvá válni, de egy bizonyos mérték után ebben már nem érzem jól magam. N
Nincs értelmûk ezeknek a mai világba. Az õskorba még volt gy férfi az egész falut megtermékenyitheti viszont a csajnak van tõb dolga gyerekel ezért alkault igy hogy aférfi próbálkozik a csaj válogat. Viszont a mai fogamzásgátló ovszerek világában nincs értelme . F/23

Mennyibe kerül egy bilincs a szex shopba?

Legjobb válasz: szex shopban minden drágább, mint általában én egyszer egy ilyen "kacatos" játékboltban, tehát ahol van minden... :D na ott volt 2500 Ft, de volt benne szõrös bilincs, randi tanga, egy ilyen csikizõs toll, meg gumi :) klassz volt :) szal sztem 2000 Ft körül lehet, de tuti találsz olcsóbban is :)

szex shopban minden drágább, mint általában én egyszer egy ilyen "kacatos" játékboltban, tehát ahol van minden... :D na ott volt 2500 Ft, de volt benne szõrös bilincs, randi tanga, egy ilyen csikizõs toll, meg gumi :) klassz volt :) szal sztem 2000 Ft körül lehet, de tuti találsz olcsóbban is :)
3ezer.nekem van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Én is tervezem a beszerzését :)
Én military/rocker boltban veszem a bilincseket. 1500-5000 forint között vannak, attól függ, milyen. A szõrös pl. 1900 volt kb. fél éve.
A kérdező hozzászólása: Miskolcon hol lehet venni? :) (falun lakok, és a legközelebbi nagyváros az Miskolc)

Szakítás után mennyi idővel kívánja a szexet egy lány?

Köszi, ha kort is írtok.

Legjobb válasz: Én tegnap szakítottam a barátommal, de mivel már 1-2 hónapja nem volt köztünk testi vonzalom, így szex sem, ezért már most kívánom, csak nem vele, hanem mással. Ez nem azt jelenti, hogy lefektethetne bárki, sõt... Ha összejönnék egy új sráccal, akibe beleszeretek, azzal sem rögtön történne meg a dolog.

Én tegnap szakítottam a barátommal, de mivel már 1-2 hónapja nem volt köztünk testi vonzalom, így szex sem, ezért már most kívánom, csak nem vele, hanem mással. Ez nem azt jelenti, hogy lefektethetne bárki, sõt... Ha összejönnék egy új sráccal, akibe beleszeretek, azzal sem rögtön történne meg a dolog.
szakítástól számítva 1 perc.
Változó.
Változó, mindenkinek más az igénye. Nekem már egy hét után hiányzott a szex. Most 4 hónapja vagyok szingli, lassan a falat kaparom már :D:D 19L
Teljesen emberfüggõ. Nekem 4 hónap telt el a több éves kapcsolatom utáni szakítás és az azt követõ elsõ szex között. Akkor már eléggé kivoltam.... 24N
én ugyan pasi vagyok.. deh.. ez igencsak változó :) függ az uccsó kielégüléstõl. de áltlaában egy ilyen esemény lehangoló, és lelkileg megterhelõ. Ha egyszer megégeted magad, nem fogsz gyufát a közeljövõben a kezedbe :) tehát azonnal nem fog kiéhezni, vagy ha igen, akkor sem burul be azonnal vki ágyába :)
Szerintem ez nem szakítás hanem természetfüggõ.
semmi köze a szakításhoz..20L
Ha azert szakitottak mert a csavo már megunta a dugást akkor lehet h.elég hamar.

19-20 éves fiúk! Mit tud nektek szellemileg nyújtani egy 14-15 éves kamaszlány? Mennyi ideig várnátok a szexre egy ilyen kapcsolatban?

Legjobb válasz: Semmit nem tud nyújtani. Semeddig nem várnék a szexre, mivel ilyen kapcsolatba bele se mennék.

Semmit nem tud nyújtani. Semeddig nem várnék a szexre, mivel ilyen kapcsolatba bele se mennék.
Szellemileg..hátööö..tud valamit? Nem jönnék össze ilyen fiatallal.
15 még oké. 1-2 évet várnék, nekem nem sürgõs a szex.
Amennyi az õ szintjük.Kérdés megoldva.
Én a 14-15 lánykák már nem is gyerekek, nem is felnõttek. Nem tudnék tökõrbe nézni anélkül, hogy szembe köpném magam, ha összejönnék egy ilyen kislánnyal. Akkora gyerekeknek még a játék baba való nem a szex.
Attól függ mennyire érett a lány. van hogy egy lány 15 éves korára sokkal érettebben gondolkodik mint egy 18 sõt huszonéves "férfi" :) tapasztalat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!