Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ruha a (359 db)

Royal ruhaszalonban kb. mennyibe kerülnek a ruhák?

Mi a véleményetek erről a szalonról? Jó az ár-érték arány?

Legjobb válasz: 2012 májusában voltam náluk próbán, 150 ezer volt a legtöbb ruha bérlése, gyönyörûek és minõségiek a ruháik. Én végül nem tõlük béreltem, hanem vettem egy másik szalonból ruhát olcsóbban ennél. De a Royal szalon volt az álomszalon, oda el kellett mennem. Annyi, hogy ott nem nagyon van uszály nélküli ruha. Nálam ez volt az egyik ok, amiért meghiusult a dolog, nem akartam felcsatolással, stb bajlódni.

2012 májusában voltam náluk próbán, 150 ezer volt a legtöbb ruha bérlése, gyönyörûek és minõségiek a ruháik. Én végül nem tõlük béreltem, hanem vettem egy másik szalonból ruhát olcsóbban ennél. De a Royal szalon volt az álomszalon, oda el kellett mennem. Annyi, hogy ott nem nagyon van uszály nélküli ruha. Nálam ez volt az egyik ok, amiért meghiusult a dolog, nem akartam felcsatolással, stb bajlódni.

Kb mennyit költötök menyasszonyi ruhára? A kedvező ára a fontosabb, vagy hogy elit szalonból legyen?

Legjobb válasz: 180.000 Ft volt a ruhám,ebbe benne volt 1 fõ ruha,és egy táncolós ruha. A menyecske ruhám pedig 60.000 ft volt. És ez mind bérelve. Nem az árát néztem csak,hogy jól álljon.

180.000 Ft volt a ruhám, ebbe benne volt 1 fõ ruha, és egy táncolós ruha. A menyecske ruhám pedig 60.000 ft volt. És ez mind bérelve. Nem az árát néztem csak, hogy jól álljon.
Nekem 90 ezer volt. Az volt a lényeg hogy nagyon jól álljon.Meg kb 100 at gondoltam rá, van akinek ez sok másnak kevés. Egy olyan ruhát ami nem áll jól még 20 ezerért sem fogadtam volna el, illetve akkor sem ha elit szalonból van.Volt egy elképzelésem és azt hoztam össze az árral.
Hiába van elit szalonból, ha nem áll jól. Szóval ez a legfontosabb, hogy hogyan áll rajtam. Több helyen körbe kell nézni, mert lehet az elit szalonban 2×-3× többet elkérnek egy szinte uo. ruháért, mint egy kisebb szalonban.
nekem 110.000 ft volt bérelve, akciósan, ebben benne volt a ruha, menyecske ruha, fátyol, kesztyû, bolero. Nekem fontos volt az ára, mert véges volt a költségvetésünk sajnos. Ha lett volna rá mondjuk kétszer ennyi pénzünk, mármint a lagzira, nem lett volna nagyobb lagzi, és a ruha sem feltétlenül lett volna elit helyrõl. Akkor sem a márka lett volna a lényeg, mert nem feltétlenül azok tetszenek, de akkor nem kellett volna behatárolni az összeghatárt, hanem lett volna egy ruha, ami mondjuk 200.000, de tetszik, miért ne? De ha mondjuk hiába 50.000, vagy márkás szalonban 500.000, ha nem tetszik.
Megvolt az elképzelés, nem érdekelt, hogy milyen elit szalonból vagy falusi turkálóból, de nekem olyan kellett. Szerencsére meg is találtam 60 ezerért meg is vehettem (csak a ruha, se fátyol, se kesztyû, se boleró), mert állítólag már tavalyi darab és kiment a divatból... Néha megéri az elit szalonokban is utána kérdezni a tavalyi árukból, mert lehet, hogy már nem hiper-szuper-extra divatos, de tökéletesen áll rajtad és töredék árért meg lehet venni, az enyém 98 ezer volt tavaly, amikor még trendi volt :D
Volt elképzelésem, hogy milyet szeretnék, ebbõl többet is próbáltam, azt választottam, amelyik a legjobban állt. Egyetlen kikötésem volt, hogy csak és kizárólag Mori Lee ruhám lehet. Ez mondjuk magában foglalja azt is, hogy elit szalon, mivel kis mezei boltocskák nem igen tartanak Mori Lee teljes kollekciókat. Nem is itthon szereztem be amúgy. Az ár nem számított.
Én még csak most fogok próbákra menni, de számomra nagyon sokat számít az ár és, hogy jól álljon rajtam, kényelmes legyen, igazi hercegnõnek érezzem magam a nagy napon! Hiába vagy egy ruha elit szalonból, ha nem áll jól a viselõjén, kényelmetlen számára és csak feszeng benne, ez eltudja rontani azt a napot is ami a legboldogabbnak kellene lenni! Sajnos nekem csak rossz tapasztalataim vannak az elit szalonokról, barátnõm próbáján ott voltam és ott az eladók csak ráakarták tukmálni a ruhát hiába úgy érezte magát, mint, ahogy fentebb is írtam!
50 ezerért volt kölcsönözve. Nekem a kinézete számított, hogy hogy mutat rajtam.
Megszabatam magamban egy 150ezres határt. Neten nézelõdtem, apródon találtam meg végül, amit kerestem 50ezerért megvettem. A kinézete számitott, nem érdekelt hogy szalon vagy sem, környéken egyébként is csak drága szalonok vannak, ahol még a próbáért is fizetni kell.
Nekem a ruha számított, az Esküvõ Kiállításon láttam meg egy "elit szalon" kínálatában, mintha nekem tervezték volna, a méret is tökéletes volt, mindennel együtt 210 ezer kölcsönözve (és szinte biztos, hogy nem én viseltem volna elõször). A hölgy határozottan állította, hogy olasz ruha, ott varrják, Olaszo-ból jön. Címke szerint Made is China, a típus és a méret is benne volt, megnéztem. A neten megtaláltam az Ázsia Centerben ugyanazt a ruhát, tokkal-vonóval 150-ért, és biztosan én viseltem elõször. Ez 3 éve volt. Nagyon meg voltam elégedve.
40.000 ft-ért vettem egy szalon tavalyi darabját.Mivel jött az idei kollekció így nagyon jó áron árulták az addigi kollekciójukat.Megláttam a babán a kirakatban és beleszerettem.Felpróbáltam, nagyon tetszett úgy is és megvettem.Más ruha nem is volt rajtam, kb. fél óra alatt megtaláltam az álomruhámat.
Szia! Én internetröl rendeltem.1 hete volt az esküvöm.170euro volt a ruha..rám szabva... Ha gondolod küldök képet hogy nézett ki és linket hogy honnan vettem. Nekem nagyon tetszett. :) és a másoknak is.
Én még csak menyasszony vagyok, most készülünk elkezdeni tervezni az esküvõt. Megmondom õszintén, a ruha márkáját meg az elit szalont úgy tojom le, ahogy van. Amíg nem néz ki nagyon kínaisan/bazárian/olcsón, addig mindegy, milyen márkájú ruha van rajtam. Egyébként valószínû, hogy varratom majd, mert van ismerõsöm, aki anyagárban készítené el.

Mennyibe kerül a menyasszonyi ruhát méretre szabatni?

Azon gondolkodom, hogy megvenni és rámszabatni érdemes, vagy inkább kölcsönözni?

Legjobb válasz: Nekem most dec. 7-én lesz esküvõm és én bérlem a ruhámat. Új ruha, én leszek az elsõ viselõje.A bérlés kerül 110.000 forintba, ha meg szeretném venni, akkor 199.000-ért megvehetném, de nem szeretném. Kellett a ruha hosszán igazítani a cipõm miatt 3,5 cm, ezt ingyen megcsinálta a szalon. Én azért nem veszem meg a ruhát, mert úgyis csak ezen az egy napon lesz rajtam, a késõbbiekben pedig nem tudom hogy el tudom-e adni annyiért, mint amennyit valóban ér.

Nekem most dec. 7-én lesz esküvõm és én bérlem a ruhámat. Új ruha, én leszek az elsõ viselõje.A bérlés kerül 110.000 forintba, ha meg szeretném venni, akkor 199.000-ért megvehetném, de nem szeretném. Kellett a ruha hosszán igazítani a cipõm miatt 3, 5 cm, ezt ingyen megcsinálta a szalon. Én azért nem veszem meg a ruhát, mert úgyis csak ezen az egy napon lesz rajtam, a késõbbiekben pedig nem tudom hogy el tudom-e adni annyiért, mint amennyit valóban ér.
Én vettem a ruhát 72.000 Ft volt. Új ruha, rám igazították, ez benne volt az árban. Araonline a szalon neve. Vannak kész ruháik is, de bármit meg is csinálnak. Én a kész ruhák közül választottam. A mai napig azt tartom a legszebb ruhának.
A kérdező hozzászólása: Azért szeretném megvenni, mert találtam kb. 2 helyet, ahol úgy olcsóbb lenne (25-60ezer), csak annyi, hogy õk igazítást, szabást nem vállalnak. Nem voltam még próbán, nem tudom, hogy milyen méret lenne jó és mennyit kellene rajta igazítani... Elõször én is mindenképpen bérelni akartam, de egyik ismerõsöm rávezetett arra, hogy venni is lehet szépet, újat olcsón... csak a szabása nem tudom mennyi és hol lenne érdemes...
A ruha, amibe beleszerettem, 160 lett volna kölcsönözve. Én megtaláltam ugyanezt a ruhát az interneten, egy lány árulta, egyszer használtan 120-ért. Egy mérettel nagyobb volt, ezért rám kellett igazítani, ezt egy varrónõ megcsinálta 10ezer Ft-ért (sokat kellett dolgoznia rajta az anyagok miatt), így még mindig 30ezret spóroltam. Még nem volt szívem eladni, de sokkal jobban megérte :)
Az orokkonorokke.hu-n is amik vannak ruhák nagyon olcsók és újak. Érdemes nekik írni, mert postáznak is és kérés esetén náluk is benne van az árban a méretre igazítás.


Vaterán, teszveszen mennyire megy a felnőtt használt ruha?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire használt és milyen ruha. Én azt vettem észre, hogy ha márkás a cucc, akkor többen megfigyelik! Ha 1 Ft-ért raknak fel cuccokat, akkor meg szerintem azokat ígyis-úgyis megfigyelik és 1 Ft-ért gyakoribb az, hogy kap egy licitet.

Attól függ mennyire használt és milyen ruha. Én azt vettem észre, hogy ha márkás a cucc, akkor többen megfigyelik! Ha 1 Ft-ért raknak fel cuccokat, akkor meg szerintem azokat ígyis-úgyis megfigyelik és 1 Ft-ért gyakoribb az, hogy kap egy licitet.

Szabadkai piacon vannak markas cipok? Korulbelul mennyibe kerulnek? A ruhak olcsobbak, mint itt magyarorszagon? SOS

szombaton mennek, de nem tudom,hogy megeri-e

Legjobb válasz: Vannak márkás tornacipõk, jóval olcsóbban mint az üzletekben. Jó ruháki is vannak, nem olyan nagyon drágáért. Sajnos nem tudom pontosan, hogy magyarországon mennyibe kerülnek a hasonló dolgok, de szerintem megéri. Ruhákból nagy választékban vannak a sportosak: alsó, felsõ rész komplettban és külön is kapható, puma, nike, és adidas márkájúak.

Vannak márkás tornacipõk, jóval olcsóbban mint az üzletekben. Jó ruháki is vannak, nem olyan nagyon drágáért. Sajnos nem tudom pontosan, hogy magyarországon mennyibe kerülnek a hasonló dolgok, de szerintem megéri. Ruhákból nagy választékban vannak a sportosak: alsó, felsõ rész komplettban és külön is kapható, puma, nike, és adidas márkájúak.
Szerintem sokkal olcsóbbak, mint Magyarországon. Tavasszal elmentem Szegedre az Árkádba venni valami szép koktélruhát, semmilyet nem találtam. 1 hét múlva elmentem a szabadkai piacra, persze találtam megfelelõt az szegedi árak töredékéért. Kerestem már Adidas edzõcipõt, 9-10 ezer forintért lehet találni. Szintén Adidas edzõruhát kerestem, nadrágot és pólót együtt, 2500 ft-ért találtam. A bikinik idén 3000 ft körül vannak, de vettem egyszerû pólót is 1500-2000 ft-ért. Jól szét kell nézni, ajánlom a nyitott csarnokot, ott olcsóbb minden mint a zártakban.

Ruhát szeretnék varratni jövőhét péntekre az iskolám báljára. És körübelül ez a ruha mennyibe kerülne? A ruha formáját olyanra szeretném mint a bal oldali képen látható ruha az anyagát pedig olyanra szeretném mint a jobb oldali, jah és a színét is.

kepfeltoltes.hu/view/091207/556291791n_vtelen1_www.kepfeltol

Legjobb válasz: Régen varrattam, tehát árat nem tudok, de kijön annyira bõven, mintha egy rendes üzletben vennéd meg. Kérdés, hogy ha Te még csak most fogod vinni az anyagot a varrónõhöz, egyáltalán nem biztos, hogy kész lesz jövõ hét péntekre. Annó amikor anyu varratta a cuccait, 2-3 hét volt mire elkészült, többször kellett menni próbálni stb. Nem tudom, nekem nem érné meg a macera, de ha mindenképp varratni szeretnél, siess :)

Régen varrattam, tehát árat nem tudok, de kijön annyira bõven, mintha egy rendes üzletben vennéd meg. Kérdés, hogy ha Te még csak most fogod vinni az anyagot a varrónõhöz, egyáltalán nem biztos, hogy kész lesz jövõ hét péntekre. Annó amikor anyu varratta a cuccait, 2-3 hét volt mire elkészült, többször kellett menni próbálni stb. Nem tudom, nekem nem érné meg a macera, de ha mindenképp varratni szeretnél, siess :)

Mennyi ruha kell a picinek mire megszületik?

Van ugye a babakelengye, már egy pár helyen megnéztem neten, de ezen kívül mennnyi rucit érdemes venni neki? Vagy miket?

Legjobb válasz: ez ugye nagyban függ hogy mennyi a várható ajándékok száma. pl ha várható sok barát kolléga, vagy unokatsók stb akkor nagy részt body-t fognak vinni, meg kissapi, meg ilyeneket. és ugye még nem születik meg addig a súlyát sem tudod (pl sokembernek nagy babát jósolnak aztán normál súlyuak) és ha a baba nagy lesz az 56-t nem is tudja hordani. szerintem ha apuka képes ákár egyedül is néhyány ruhát venni akkor felesleges sokat venni. és ha nem kaptok sok mindent vagy még valami kell akkor megveszitek.

ez ugye nagyban függ hogy mennyi a várható ajándékok száma. pl ha várható sok barát kolléga, vagy unokatsók stb akkor nagy részt body-t fognak vinni, meg kissapi, meg ilyeneket. és ugye még nem születik meg addig a súlyát sem tudod (pl sokembernek nagy babát jósolnak aztán normál súlyuak) és ha a baba nagy lesz az 56-t nem is tudja hordani. szerintem ha apuka képes ákár egyedül is néhyány ruhát venni akkor felesleges sokat venni. és ha nem kaptok sok mindent vagy még valami kell akkor megveszitek.
Szia.56-ost és 62-est ajánlottak nekem.Én angol turiban vettem egy csomó ruhát nagyon olcsón, így ha netalántán rögtön pici az 56-os, akkor nem fogom annyira sajnálni, mintha normál áron vettem volna.Amúgy bababörzén is lehet olcsón rucikat kapni, a védõnõ biztos tudja, hogy a környéketeken lesz-e.Pesti vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pesti, és köszi a tippeket. Én pl a vásárba láttam nagyon jó állapotba lévõ használt babarucikat, akkor ezek szerint inkább azokból vegyek többet. Köszi.
A kérdező hozzászólása: Ott már én is nézegettem(tesco), és tényleg vannak elég olcsón is. Köszi.
Én nagyon sok -és nagyon jó minõségû- ruhát a teszveszen vettem a lánykámnak. http://www.teszvesz.hu/ A méret meg annyira változó, nekem is azt mondták inkább nagyobbat. Én azért vettem jó sok 56-os rucit, nem tudtam otthagyni õket:) Ma egyhónapos a lánykám, de még mindig ezeket hordja-pedig nem született kicsi babának (3550 g és 52 cm-hízik is rendesen). A 62-esbõl 1-2 jó rá, de szerintem azokat elszámozták.

Háda gyerekruha turiba mennyi darabja a ruháknak?

Most mennék először,csak kíváncsi vagyok kb mire számítsak. Tavaszi/nyári ruhákat szeretnék venni a 18 hónapos lányomnak. köszönöm előre is a segítséget!

Legjobb válasz: Darab árakban voltam, alig volt gyerek ruha, 1000-2000 /db Drága szerintem!!!

Darab árakban voltam, alig volt gyerek ruha, 1000-2000 /db Drága szerintem!!!
A gyerekhádába? Miket vettél? Póló, naci?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam eléggé meglepõdtem mert 500 forintokért vettem ruhákat...
1490-3990 ig...
darabáras hádában 1490Ft
A Háda gyerekturi a Keletinél van a Rákóczi úton (73. szám).
A kérdező hozzászólása: De én nem azt a hádát kérdeztem ami kilós, hanem azt ami DARAB árus..... ahol CSAK gyerek ruha van. Nem értem, nem tettem fel elég érthetõen a kérdést?
pont ahogy az utolsó írja! :) én most vettem kb másfél kiló ruhát a picinek, 3400ft körül fizettem! :)
2990Ft/kg
20-ám lesz a mag bababörze a Hungexpon, na oda érdemes kimenni!!!!
A kérdező hozzászólása: igen azokat!:)

Most télen lesz az esküvőnk. Mennyi ilyenkor a ruha bérlés?

El lehet úgy hozni,hogy azt mondom szalagavatóra lesz és akkor úgy olcsóbb nem?

Legjobb válasz: Szia. És ha nem bérled hanem veszed? Vannak vaterán, apródón már 15-20 ezrekért is meseszépek, és azt utána el is tudod adni. Én is így csináltam, most hirdetem, és így legalább nem buksz kaukciót ha valami baja lesz, és az ára is visszajön valamelyest. Milyen ruhát szeretnél?

Szia. És ha nem bérled hanem veszed? Vannak vaterán, apródón már 15-20 ezrekért is meseszépek, és azt utána el is tudod adni. Én is így csináltam, most hirdetem, és így legalább nem buksz kaukciót ha valami baja lesz, és az ára is visszajön valamelyest. Milyen ruhát szeretnél?
Mekkora összeg a max amit ki tudsz fizetni, hol laksz v melyik nagyváros van hozzád közel és kb. milyen stílusút szeretnél? Itt páran szeretünk ruhákat keresgetni, hátha látunk neked vmi jót, és belinkeljük, azért néha ki lehet fogni olcsóakat:)
És mi van akkor ha valaki fellépõruhának bérelné?
Miért pofátlanság? Szalagavaton 2-3 órát van max rajta a ruha, esküvõn vélhetõen jóval tovább es arra is több az esély, hogy koszos odajön, meg sérüljön.
He-He-He diák igazolványt kérnek. Talán kicsit mondjuk télen olcsóbb, mint nyáron, de télen meg a szalagavatók miatt fene tudja.
Elsõ vagyok! Az ért a "he-he-he", mert nekem is eszembe jutott, hisz hatalmas különbség van a két ár között. Szóval pofátlanság. Szóval nem gúnyolni akartalak vele.
Ahhoz a szalonnak semmi koze, hogy mennyi a fizetésed. Nem kötelezõ ruhát bérelni.
A kérdező hozzászólása: Annyi egy havi fizetésem mint amennyiért bérelni lehet a ruhát!
Csak halkan jegyezném meg, hogy egyes szalonok adnak kis esküvõre is kedvezményt... Sokan csak polgárira kérik a ruhát, vagy fotózáshoz. Mi nekünk is így volt egy pénteki napon. A hajdúnánási Elegáns Esküvõ Szalonban adtak kedvezményt, nagyon segítõkész csajok vannak ott. Csak ajánlani tudom.
Az esküvõi ruhák általában ugyanannyik, mint nyáron. A szalagavatós ruhák logikus módon olcsóbbak, és nem feltétlenül kérnek diákigazolványt. Ennek egyik oka, hogy a szalagavatós ruhák gyakran nem esküvõi ruhának készülnek, hanem báli ruhának, amihez olcsóbb anyagok (igen, általában látszik rajta...) és egyszerûbb szabás járul. Más esetben a szalagavatós ruhaként bérelhetõ ruhák esküvõi ruhák, amik azonban már kissé viseltesek, így nem adhatják ki ugyanolyan áron. De teljesen biztosat akkor fogsz tudni, ha elmész egy zsalonba, vagy telefonálsz, és megkérded, milyen árban tudnak fehér báli ruhát adni. Ha nem szalagavatósat kérsz, hanem bálit, akkor onnantól semmi közük sem ahhoz, van-e diákod, sem ahhoz, hogy esküdni akarsz-e benne.
vatera teszvesz jófogás apród alkupiac stb ......
Nekem is a vatera jutott eszembe. Tavaly egy kolléganõm 3 hét alatt szervezte meg és bonyolította le az esküvõjét és a vaterán vett egy szép, fehér, hosszú menyasszonyruhát. Az árára sajnos nem emlékszem, de biztosan nem volt drága... utána eladta.
A kérdező hozzászólása: Szép a ruha!De a szállítási idõ sok December közepére nem ér ide!
Szia!Ehhez mit szólsz??szerintem csodaszééép:) http://www.grando.hu/muszlin-menyasszonyi-es-estelyiruha-tob..
Nekem is van egy eladó menyasszonyi ruhám :) . 160 centis, 60 kg-os menyasszony voltam.
Jaj ugyan már, egy huszasért gyönyörû menyasszonyi ruhát kapsz a vaterán!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Gondoltam, hogy valahogy ellenõrzik, csak nem tudtam miképp.Télen mennyi a ruha bérlés esküvõre?
A kérdező hozzászólása: A nagy lagzikra szabták az árakat. Nekünk csak polgári lesz és csak ott lenne rajtam a ruha, nem mindenkinek van pénze ilyenekre.Úgyhogy nekem is marad az alkalmi ruha, menyasszonyi helyett :-(((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!