Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ruhát, értem hány darabot (2 db)

Mennyi ruhát, úgy értem hány darabot érdemes venni az újszülöttnek?

Vegyük azt,hogy nem kapunk használtat ismer?sökt?l,mennyivel érdemes kezdeni(júliusi lesz)? Pl rugiból és bodyból?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm nektek!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek!
mi májusiak leszünk, én újszülött méretbõl (56-os) 5-6 rugit, meg kb 6-8 bodyt vettem, hisz ha esetleg "baleset" éri is õket, gyorsan ki tudod mosni, hamar megszárad, meghát ugye szinte hétrõl hétre kinövi, sztem többet nem is érdemes (meg persze vegyesen, rövid-hosszú ujjú, vékonyabb, vastagabb), meg vettem kis pólót 3-4-et, meg melegítõ nacit, de szerintem, ha jó idõ lesz elég rá egy kis body meg harisnya, abból is 2-3db (ez a saját felszerelésem is), dehát majd meglátod:) boldog bébivárást:)
Én 62es mérettel kezdtem, de innen onnan kaptam azért 1-2 56osat is.Van olyan 7-8 rugi, amit az elejétõl kezdve tudunk használni.Mivel textil pelust fogok használni, így olyan 2 naponta mosok.Ezek mind ujjatlan lábnélküliek. Aztán érdemes 2 hálózsák alvásho.Mindegy hogy hány fog van, õ mégis hozzá van szokva hogy éjjel nappal 36-37 fok veszi körül.Anya az pólyát is javasolta, ilyen vékonyabb anyagú, hosszúújjú és az alja nagyon hosszú, amikor ráadtad úgy kell az alját visszahajtani, majd a hóna alatt megkötni.Állítólag nagyon szerettük gyerekkorunkban mind a hármat.Eddig van belõle egy.Zoknicskákat is javasoltak.Kaptunk néhány párat, de még nem tartottam leltárat.Kis réklik, majd a kocsizáshoz.Vékonyabból 2, vastagabból 1.Vannak hosszúújjú zártlábú ruhácskák, azokbõl is olyan 2-3 darab lehet, de érdemes õket 62-es méretben megvenni, mert hamar belenõnek, és nem zavarja, ha eleinte kicsit bõ.Van vastagabb ruhácskák is, de mivel májusiak leszünk, így annyira nem sok.Viszont 1-2t érdemes tartani, hiszen mi lesz ha rosszidõ jön, és pont nem tudsz elmenni sehova beszerezni egy váltás meleg ruhát a kicsinek, és abból is jobb a nagyobb méret, hogy ne legyen fölöslegesen kidobott pénz, ha mégsinc rá szükség. Azt hiszem ennyi minden elég a kezdéshez.Ha a pólya tényleg beválik, akkor lehet veszek még 1-2-t, de ezt majd csak használat közben látom meg.
Júliusban bõven elég 2 db lábas-kezes bady, 4-5 lábatlan rövidujju, és vehetsz lábatlan ujjatlant is 2 dbot. Ezen kívül legyen egy vastagabb és egy vékonyabb pléded, vékony sapkád és zoknid. Más nem nagyon kell, mert õrült mód hamar kinövi.
5-7 body volt nekünk akkor kb mert mi iszonyat gyorsan nõttünk.Többibõl ne tudom
Szia! Mi a tescoban szoktunk neki venni, van összecsomagolva több darab body, abból szerintem elég 4-5, aztán van ott még az alvós hosszúújjú, lábas ruci az 3-as csomagba van abból is elég 1 csomag szerintem.Meg kiszoknik, azokat a kínaiba szoktam venni 150.- egy pár :) Nappal bodyba van meg kisgyatyóba, pulcsiba ezeket úgy kaptuk, de biztos van a tescoba is, a tescosok elég jó minõségûek. Nekünk ennyi kell kb., de én minden másnap mosok. Meg hát sapi 2 elég, meg kinti kabát, naci abból se kell sok. Üdv.: Á.
Angol ebayen veszem a babruhákat, nagyon olcsón. Most 4 hós fiamnak kb 30 body-ja, 10 nacija, 25 felsõje, 10 pulcsija és 7 pizsije van. Ezen kívül cipõk, zoknik, sapik, kabátok, bundazsák, egyebek. Ahogy számolgatom, ezek 2hós korától jók és kb fél éves koráig használjuk majd õket. Ekkor kell majd a 6-9 hós, vagyis kb 72tõl méret és a nyári kollekció. Érdemes szétnézni, mert olcsón megkapod a ruhákat, nagyon jó minõségben. Egyébként így is hetente mosok. Sok a "baleset".
Tesco, C&A Hát nekünk bodyból kell azért 10 db minimum, mert van hogy naponta többször is lecserélem, rugikból már csak aludni adok rá, abból talán 6-7 db, és akkor vannak az utcai rucik, hát még ebben az idõben nem mindig vagyunk utcán, ugyhogy azokból kevesebb van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!