Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ruhát, értem (16 db)

Hogy tetszik ez a ruha? Mennyit adnál érte maximum? ( kort is írjatok )

Nekem egy kicsit szélesebb vállam van, jól állna ugyan ?

Legjobb válasz: A pántnélküli biztos jól áll akkor is ha nincs keskeny vállad, nekem sincs és imádom a pántnélkülieket. Nagyon szép ez a ruha. Mérlegelve azt, hogy ez egy nyári ruha és kb. 1,5 hónap múlva vége a nyárnak 3-4000-t adnék érte. Ha mondjuk április lenne akkor 5-6 ezret írnék, de már nem sokáig hordhatod. Persze kérdés, hogy márkás- e, mert ha pl. turkálós márka akkor kevesebbet, mert a darabáras turikban csomó ilyesmi ruha van 2-3 ezer közötti összegekért. 25, L

A pántnélküli biztos jól áll akkor is ha nincs keskeny vállad, nekem sincs és imádom a pántnélkülieket. Nagyon szép ez a ruha. Mérlegelve azt, hogy ez egy nyári ruha és kb. 1, 5 hónap múlva vége a nyárnak 3-4000-t adnék érte. Ha mondjuk április lenne akkor 5-6 ezret írnék, de már nem sokáig hordhatod. Persze kérdés, hogy márkás- e, mert ha pl. turkálós márka akkor kevesebbet, mert a darabáras turikban csomó ilyesmi ruha van 2-3 ezer közötti összegekért. 25, L
Nagyon tetszik! Én is olcsó turis árakhoz vagyok szokva, szóval nagyon max. 3000, de csak akkor, ha igazán rámöntötték:)
nekem nagyon tetszik. :D bár nem venném fel, mert nekem nem állna jól. :/ ha jól állna, 4-5 ezret adnék érte. :)
nagyon tetszik. 3000-ret adnék èrte. 30, N
nem tetszik.. igy max 1500 Ft-t adnek erte..
Egyeltalan nem tetszik. 25L
GYÖNYÖRÛ ez a ruha. én nagyon szívesen hordanám, pont a stílusom. amúgy hozzá vagyok szokva az olcsóbb turkálókhoz, úgyhogy 3000-nél többet nem adnék érte
Nagyon szép ruci, biztos jól fog állni neked:) Én se adnék többet 2-3ezernél. Max, ha vmi alkalmi lenne, akkor talán többet.
csúnya a ruha, nem venném fel, ezért pénzt sem adnék érte :D
szerintem is szép ruha, nyár elején adtam vna érte 4000-et, most már csak 3000-et max. :D
nekem nagyon tetszenek az ilyenek van is nekem egy csomó. én maximum 3000ft-ot adnék érte.:D 13/L
Nekem tetszik ez a ruha, úgy 3000-3500Ft-ot adnék érte.Szerintem ez amúgy magas vékony lányokon áll nagyon jól:)
Nem tetszik, ebbõl kifolyólag pénzt se adnék ki érte. :)
hát én egy ft-ot nem adnék érte:D bocssiii
Gyönyörû ez a ruha. :) 5000 Ft. Max.
nagyon széép, annyit adnék érte, amennyit kell.:D:D
A kérdező hozzászólása: hát sajnos licitre van kitéve, 1 ft-ról indult, de mostmár 3500 ft nál jár, és még van 2 nap a licit lejártáig. vagyis 4 ezer alatt tuti nem tudom megvenni... sajnos... :( sose volt még ilyen pánt nélküli ruhám mert nem is tetszenek meg nem is hittem hogy jól áll. de akkor lehet hogy nem reális ez az ár.
Nekem nem tetszik, nagyon mintás. nem venném meg, így nem mondok árat.
nagyon gyönyörû a ruha<3 imádnám! 2-3ezeret adnék érte, én is az olcsóbb turikhoz vagyok hozzá szokva.és a széles vállú lányoknak minden jól áll:)
1. vagyok. A New Look jó márka, szeretem, de mégiscsak turis márka. Az, hogy címkés semmit nem jelent, mert az igényes turik is szinte csak új, címkés darabokkal vannak tele. Így ennek tudatában (hogy turis) és hogy már július közepe van, 2 ezer Ft reális lenne érte. Akitõl megvennéd, kilósban vette nyilván, max. 1000 Ft- ra jöhetett ki neki, így a 2000 Ft reális ár haszonnal együtt is. Mennyiért árulják?????
Nagyon tetszik :) . Kb. 3000 Ft-ot adnék érte.
A kérdező hozzászólása: New Look márkájú, még a címke is rajta van, új.
nagyon tetszik :) ) max 3000Ft

Ha beadok 5 kg ruhát mondjuk egy Háda turkálóba, kb. mennyit adnak érte?

SÜRGÕS!

Legjobb válasz: A Háda nem vesz be ruhákat.

A Háda nem vesz be ruhákat.
A kérdező hozzászólása: akkor egy másik turkáló...
A turkálók nem vesznek be ruhákat!
Nem vesznek be ruhát, ha márkásak és jó álapotban vannak add el vaterán. Én ott szoktam bár az ennyémek 1-1, 5 évesek és nincsenek agyon használva
A turkálók külföldrõl veszik a ruhát. Amúgy ha nem annyira gyatrák, akkor add valami segélyszervezetnek, vöröskereszt vagy caritas. Ha jobbak, akkor párszáz Ft-ért eladhatod facebookos csoportokban, ha már nem olyan szépek, mi azokat kirakjuk a kuka mellé és úgyis elviszi egy hajléktalan vagy guberáló.
A kérdező hozzászólása: Csakhogy nekem pénz kéne..:S Tudom, hogy ebbõl nem sok jönne össze... Vaterán kitudja mennyi idõ ameddig megveszik, nem bizom abban... Meg inkább elmennek szerintem az emberek vásárolni, mint hogy netrõl nézegessenek tök egyszerû ruhákat... Jó állapotban vannak, van köztük márkás is, de nem hiszem, hogy el lehetne adni .
baba bizományi.

100 darabos ruhacsomagot mennyiért árulnál? Csak márkásak, kisfiú ruhák, 0-6 hónapig, de nem tudom mennyit kérjek értük.

Cherokee, Next, C&A, stb...

Legjobb válasz: ezeket a márkás ruhákat már nagyon olcsón lehet turkálni pl. a Hádában, kilóra ráadásul, úgyhogy átlag 150-200 forintra jön ki sok darabonként. Lehet jobban járnál, ha inkább darabonként beáraznád.

Ha újszerû, add el darabonként vagy kisebb csomagokba. A ruhacsomagokról ált. jól elhasznált ruhák jutnak az ember eszébe. Nézz körbe a vaterán, teszveszen és ahhoz képest árazz.
ezeket a márkás ruhákat már nagyon olcsón lehet turkálni pl. a Hádában, kilóra ráadásul, úgyhogy átlag 150-200 forintra jön ki sok darabonként. Lehet jobban járnál, ha inkább darabonként beáraznád.
Állapotuktól függõen 10-15 ezer körül kérhetsz érte. Én ennél többet még márkás csomagért sem adnék. Nem megbántani akarlak, ez az én véleményem.
Én a helyedben feltenném 1ft-os-ra, azt viszik mint a cukrot, általában:)
Az is egy lehetõség, ha beviszed egy baba bizományiba.
Kedves utolsó! Én azt írtam, hogy turiban annyiért meg lehet venni, ott megnézheti a vásárló és postaköltség sincs. Szerintem látatlanban, használt ruháért senki nem fog 10e forintot kifizetni.
Én fizettem érte annyit és nem bántam meg. Legalább tudom, hogy nem agyonhordott ruhákat kapok remélhetõen. A turiban, legalábbis nálunk agyonhasznált rongyok vannak. Ja és nálunk is Háda kft. van.
Kedves 14:15-ös A te számításaid szerint: 200 ft/db, azaz 20 e ft, nem 5 e ft, mint ahogyan írtad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Vegyesek, téli-nyári. Minden van benne. Overál, télikabi, sapik, harisnyák, bodyk, rugik.
A kérdező hozzászólása: Nem meggazdagodni akarok, csak nem szeretném, hogy a zsákban álljon. :) Ennyi :) Amúgy volt egy sejtésem, hogy 150-200 forint körül mehet. Darabonként nem adom el, mert annyit nem akarok a postára mászkálni :)
Használt ruhák? Hát, turiban 200.-/db áron is lehet már venni, ott meg is tudja nézni a vásárló és nincs postaköltség se. Szóval szerintem 5.000.- forint körül
Igen, tedd fel 1Ft-ra, emeld ki(nem tudom kb.200 Ft a kiemelési díj)Biztos lehetsz benne, hogy egymást túllicitálva jó áron elkel.10-12 ezerre tippelek, ez lesz a végsõ ár.Csak arra ügyelj, hogy nagyon jó minõségû képeket tegyél fel.


Hogy érdemes a baba ruhákat felrakni a tezveszre csomagba vagy db ra hogy meg is vegyék? Mennyit kérjek értük hogy elvigyék? érdemes 1ft aukciot indítani?

Legjobb válasz: Tapasztalatom szerint csomagban jobban elviszik és az 1 forintról induló aukciók a nyerõk!Te tudod milyen minõségûek a ruhák.

Tapasztalatom szerint csomagban jobban elviszik és az 1 forintról induló aukciók a nyerõk!Te tudod milyen minõségûek a ruhák.
Ha van idõd, a darabra feltett ruhákért többet kaphatsz.Csomagban, 1Ft-ért nagyon szép, nagyon márkás dolgokat érdemes feltenni.
Fényképezd le, és darabonként 1 ft-ért hirdesd meg. Akkor tuti elviszik, és ha szép akkor jó áron el lehet adni. Csomagban olyan 200 ft/db áron megy el, de ha darabonként adod lehet lesz ami elmegy 50ft-ért, de lehet lesz amiért 1000ft-ot is adnak. Csinálhatsz szetteket is, nadrág + felsõ.
Én szeretek csomagokat venni. Ha úgy teszed föl arra figyelj, hogy 1 méretbõl ne legyen benne téli is meg nyári is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat ezek nagyon szép márkás ruhák 90db van összesen minden van benne nyári téli csomagba már meg probáltam 21000ft ért de nem sikerült
Ennyi pénzt kevesen tudnak kiadni egy összegben, bontsd szét sztem.
Mi?
Add el a helyi bolhapiacon.
Inkább add oda a Vöröskeresztnek vagy valami karitásznak nekik nagyobb szükségük van rá.
Add el vaterán! http://www.vatera.hu
5-7 body volt nekünk akkor kb mert mi iszonyat gyorsan nõttünk.Többibõl ne tudom
Szia! Mi a tescoban szoktunk neki venni, van összecsomagolva több darab body, abból szerintem elég 4-5, aztán van ott még az alvós hosszúújjú, lábas ruci az 3-as csomagba van abból is elég 1 csomag szerintem.Meg kiszoknik, azokat a kínaiba szoktam venni 150.- egy pár :) Nappal bodyba van meg kisgyatyóba, pulcsiba ezeket úgy kaptuk, de biztos van a tescoba is, a tescosok elég jó minõségûek. Nekünk ennyi kell kb., de én minden másnap mosok. Meg hát sapi 2 elég, meg kinti kabát, naci abból se kell sok. Üdv.: Á.
Angol ebayen veszem a babruhákat, nagyon olcsón. Most 4 hós fiamnak kb 30 body-ja, 10 nacija, 25 felsõje, 10 pulcsija és 7 pizsije van. Ezen kívül cipõk, zoknik, sapik, kabátok, bundazsák, egyebek. Ahogy számolgatom, ezek 2hós korától jók és kb fél éves koráig használjuk majd õket. Ekkor kell majd a 6-9 hós, vagyis kb 72tõl méret és a nyári kollekció. Érdemes szétnézni, mert olcsón megkapod a ruhákat, nagyon jó minõségben. Egyébként így is hetente mosok. Sok a "baleset".
Tesco, C&A Hát nekünk bodyból kell azért 10 db minimum, mert van hogy naponta többször is lecserélem, rugikból már csak aludni adok rá, abból talán 6-7 db, és akkor vannak az utcai rucik, hát még ebben az idõben nem mindig vagyunk utcán, ugyhogy azokból kevesebb van.

Mennyi ruhát, úgy értem hány darabot érdemes venni az újszülöttnek?

Vegyük azt,hogy nem kapunk használtat ismer?sökt?l,mennyivel érdemes kezdeni(júliusi lesz)? Pl rugiból és bodyból?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm nektek!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek!
mi májusiak leszünk, én újszülött méretbõl (56-os) 5-6 rugit, meg kb 6-8 bodyt vettem, hisz ha esetleg "baleset" éri is õket, gyorsan ki tudod mosni, hamar megszárad, meghát ugye szinte hétrõl hétre kinövi, sztem többet nem is érdemes (meg persze vegyesen, rövid-hosszú ujjú, vékonyabb, vastagabb), meg vettem kis pólót 3-4-et, meg melegítõ nacit, de szerintem, ha jó idõ lesz elég rá egy kis body meg harisnya, abból is 2-3db (ez a saját felszerelésem is), dehát majd meglátod:) boldog bébivárást:)
Én 62es mérettel kezdtem, de innen onnan kaptam azért 1-2 56osat is.Van olyan 7-8 rugi, amit az elejétõl kezdve tudunk használni.Mivel textil pelust fogok használni, így olyan 2 naponta mosok.Ezek mind ujjatlan lábnélküliek. Aztán érdemes 2 hálózsák alvásho.Mindegy hogy hány fog van, õ mégis hozzá van szokva hogy éjjel nappal 36-37 fok veszi körül.Anya az pólyát is javasolta, ilyen vékonyabb anyagú, hosszúújjú és az alja nagyon hosszú, amikor ráadtad úgy kell az alját visszahajtani, majd a hóna alatt megkötni.Állítólag nagyon szerettük gyerekkorunkban mind a hármat.Eddig van belõle egy.Zoknicskákat is javasoltak.Kaptunk néhány párat, de még nem tartottam leltárat.Kis réklik, majd a kocsizáshoz.Vékonyabból 2, vastagabból 1.Vannak hosszúújjú zártlábú ruhácskák, azokbõl is olyan 2-3 darab lehet, de érdemes õket 62-es méretben megvenni, mert hamar belenõnek, és nem zavarja, ha eleinte kicsit bõ.Van vastagabb ruhácskák is, de mivel májusiak leszünk, így annyira nem sok.Viszont 1-2t érdemes tartani, hiszen mi lesz ha rosszidõ jön, és pont nem tudsz elmenni sehova beszerezni egy váltás meleg ruhát a kicsinek, és abból is jobb a nagyobb méret, hogy ne legyen fölöslegesen kidobott pénz, ha mégsinc rá szükség. Azt hiszem ennyi minden elég a kezdéshez.Ha a pólya tényleg beválik, akkor lehet veszek még 1-2-t, de ezt majd csak használat közben látom meg.
Júliusban bõven elég 2 db lábas-kezes bady, 4-5 lábatlan rövidujju, és vehetsz lábatlan ujjatlant is 2 dbot. Ezen kívül legyen egy vastagabb és egy vékonyabb pléded, vékony sapkád és zoknid. Más nem nagyon kell, mert õrült mód hamar kinövi.

Egy irodai dolgozó, akitől a munkaadója elvárja, hogy kimondottan elegánsan öltözzön, mennyit költ egy hónapban a külsejére? (értem ezalatt: ruha, smink, kozmetikus stb. )

Arra is kiváncsi volnék, kapnak-e ruhapénzt, illetve egyenes arányban van-e a küls?re költött nem kevés pénzösszeg a fizetéssel.

Legjobb válasz: Ha a munkáltató elvárja, hogy elegáns legyél, de nincsenek szép kosztümjeid, ruháid, akkor kötelessége lenne ruhapénzt fizetni. Személyes tapasztalatom viszont nincs.

Ha a munkáltató elvárja, hogy elegáns legyél, de nincsenek szép kosztümjeid, ruháid, akkor kötelessége lenne ruhapénzt fizetni. Személyes tapasztalatom viszont nincs.
Havi szinten azért nem kell ruhára költeni. Azt elvárhatja a munkáltató, hogy elegánsan öltözz fel, de azt már nem, hogy minden nap másik kosztüm legyen rajtad. Bõven elég, ha van kettõ (biztonság kedvéért, ha az egyiket összemaszatolnád), napi szinten úgyis csak az alatta lévõ blúzt kell cserélni. Abból is elég öt, aztán hétvégén meg mosol. A kozmetikus meg teljesen egyéni szükséglet, én pl. félévente egyszer megyek el.
Szia! Én irodában dolgoztam (most GYED-en vagyok), de én mindig úgy voltam vele, hogy ha a normálistól (nem farmer, de nem is kiskosztüm) eltérõ öltözéket vár el a cég, akkor adjon ruhapénzt. A kozmetikus, fodrász, ruha kiadásokat jó praktikákkal lehet csökkenteni, mert az azért durva, hogy a fele fizuja elmegy rá.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, viszont van egy barátnõm, aki irodában alkalmazott, többen dolgoznak együtt nõk, és mivel a kolléganõi mindennap más ruhában vannak, kozmetikushoz heti szinten járnak, így õ sem lóghat ki a sorból:a fél fizetése elmegy a külsejére. A gond csak az, hogy a fõnökük egy fiatal srác, és olyan gyakran váltogatja az embereit, mint más azt a "bizonyosat", nem a tudás, szakmai gyakorlat a lényeg nála, hanem az, hogy minnél inkább cicababa legyen...

A keringőhöz a ruhát mikor érdemes keresni és próbálni, úgy értem mennyivel a szalagavató előtt?

Még nem tudom mikor lesz a szalagavatóm.

Legjobb válasz: Szerintem minimum két hónappal elõtte nem árt elkezdeni nézelõdni.Így lesz idõd sokfélét felpróbálni,kitapasztalni,hogy melyik stílus/fazon áll a legjobban,összehasonlítani az árakat.Én vagy 15 ruhát biztos felpróbáltam és nagyon élveztem, olyanokat is felvettem,amikrõl tudtam,hogy úgysem fogom megvenni az ára miatt. Szerintem egy lány általában élvezi a ruhapróbálgatást,fõleg ha ilyen ruháról van szó,úgyhogy mindenképp szánj rá elegendõ idõt,ne hagyd az utolsó pillanatra!

Szerintem minimum két hónappal elõtte nem árt elkezdeni nézelõdni.Így lesz idõd sokfélét felpróbálni, kitapasztalni, hogy melyik stílus/fazon áll a legjobban, összehasonlítani az árakat.Én vagy 15 ruhát biztos felpróbáltam és nagyon élveztem, olyanokat is felvettem, amikrõl tudtam, hogy úgysem fogom megvenni az ára miatt. Szerintem egy lány általában élvezi a ruhapróbálgatást, fõleg ha ilyen ruháról van szó, úgyhogy mindenképp szánj rá elegendõ idõt, ne hagyd az utolsó pillanatra!
Hat igazabol minel elobb, ha azt akarod, hogy azt a ruhat amit kineztel magadnak ne vigye el addig mas. Nezd ki magadnak es amint megvan a szalagavatod idopontja szolj oda a kolcsonzobe, hogy tegyek felre neked akkorra! De ne felejtsd el, hogy vannak szalagavatok, mikor az egesz osztaly egyforma ruhaban tancol, akkor teljesen folosleges lenne kinezned magadnak ruhat, nem valoszinu, hogy pont olyat valasztasz mint amilyet az osztaly/evfolyam! Eloszor tudd meg, hogy nalatok egyeni vagy kozos ruhavalasztas lesz-e! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, elvileg csak januárban lesz, hogy legyen elég idõnk betanulni a táncokat, de majd nézelõdök:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!