Találatok a következő kifejezésre: Mennyi percig egy (118 db)

Mennyi perc egy üzemóra?

Géptípus függő. Mit végez a traktor. MTZ, Zetor

Legjobb válasz: Értelem szerûen 60 perc.

Értelem szerûen 60 perc.
Egy üzemóra = egy üzemben töltött óra, vagyis 60, üzemben töltött perc.
Amikor utoljára (MN-7341) üzemóra számlálós gépet hajtottam, kb. 100000 motorfordulatra ugrott egyet a számláló. Alapjáraton ketyegve két óra hossza alatt, munka közben kb. másfél óra alatt számolt egy üzemórát!
A minszki digitális óránál 1 óra 1 üzemóra, a régi, spriláos (analógnál) ott több valamennyivel, és fordulatarányos is. A zetort nem tudom, de kb. hasonló ott is.
* spirálos

B kategóriás jogosítvány megszerzése során mennyibe kerül egy pótóra (50 perc)?

Azok válaszát várom akik az elmúlt fél évben szerezték meg a B kategóriás jogosítványukat. Pontos összeget kérnék lehetőleg az iskola és/vagy oktató megnevezésével. Kinek sikerült lefaragni az árból és mennyit? (főként Győr-Moson-Sopron Megyei tarifák érdekelnek)

Legjobb válasz: Én pest megyei vagyok és egy óra az 45! perc ugyan annyi a pótóra mint a rendes nekem 3200 volt

Én pest megyei vagyok és egy óra az 45! perc ugyan annyi a pótóra mint a rendes nekem 3200 volt

10 perc egy 90 fokos szaunában. Ezzel mennyi zsírt vagy kalóriát égethetek el?

Legjobb válasz: Annyit, mintha bárhol máshol ülnél 10 percet. Közel a nullához.

Annyit, mintha bárhol máshol ülnél 10 percet. Közel a nullához.
A méreganyagoktól megszabadulhatsz, de a zsírtól nem!
De igen.. Fog valamennyi energiát elhasználni, kicsivel többet mintha normál hõmérsékleten ücsörögnél. Hogy miért? Ugyanúgy, ahogy az egyik válaszoló írta, télen a szervezeted fûti a testet, hogy életben tartson, a túl melegben meg hûti, hogy megtartsa a belsõ hõmérsékleted normálját: íme az izzadás nyers magyarázata.
Igen, az izzadás jár valamennyi energiafelhasználással, de ez nem számottevõ, ha fogyni akar. 10 perc futás vagy biciklizés vagy úszás sokkal több munkavégzést jelent, és így sokkal hatékonyabb. Igaz, erõfeszítésbe is kerül.
tudtad hogy a szervezet energiat hasznal fel ahhoz hogy futse magat? ergo ha telen egy szal poloban rohangalsz fogyni fogsz mert a szervezet energiat kaloriat hasznal fel hogy eletben tartson ebben a hidegben... kovetkeztetes? a melegben nem fog energiat felhasznalni ahhoz h lehutson
Semennyit, legfeljebb izzadsz valamennyit.
Általános tévhit, hogy a finn szauna fogyaszt (az infra az egy nagyon keveset), hiszen csak izzadsz, de a szauna végeztével az elvesztett folyadékot pótolni kell.
A szauna méregtelenítésre jó. Egészséges, de fogyni nem lehet tõle.


Egyetemen a vizsga időszakban a vizsgák olyan mint egy zh? Vagy miben más? Ki kell rá öltözni ha írásbeli? Általában mennyi idős egy vizsga? 45 perc?

Legjobb válasz: A vizsgák olyanok mint a zh, csak sokkal nehezebbek, több anyagrész szerepel benne, általában az egész féléves anyagból. Illik szépen felöltözni. Az hogy mennyi ideig lehet írni, általában meg szokta mondani az adott tanár az utolsó órán, hogy mire lehet számítani.

A vizsgák olyanok mint a zh, csak sokkal nehezebbek, több anyagrész szerepel benne, általában az egész féléves anyagból. Illik szépen felöltözni. Az hogy mennyi ideig lehet írni, általában meg szokta mondani az adott tanár az utolsó órán, hogy mire lehet számítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Nekem azt mondták az írásbelire nem kell kiöltözni na mindegy
Írásbelire nem kell kiöltözni. Persze nem koszos, szakadt ruhában megy oda az ember, de a hétköznapi ruha van annyira igényes a legtöbbünknél, hogy bõven elég. Az, hogy meddig tart, az oktatótól függ (nálunk legalábbis, ha jól emlékszem:) . Amúgy meg igen, olyasmi mint a zh, csak persze nagyobb anyagot ölel fel.
Nálunk van olyan tanár, akinél írásbelire is ki kell öltözni. Utolsó órán erre érdemes rákérdezni, mert nálunk már küldtek haza embert emiatt. Szóbelire viszont illik szépen megjelenni. Ez eléggé el szokott húzódni. Írásbeli meg tanár függõ mennyi idõt ad rá, nálunk 1-2 óra között váltakozott. Az egész féléves anyagot felölte a kérdés sor. Nem tudom milyen oktatóid vannak, de nálunk mindig elmondták, hogy mibe kell jönni és mire számíthatunk. Ha valaki nem mondta magától, akkor mi kérdeztünk rá.
A kérdező hozzászólása: Igen nálunk senki sem mondott semmit de majd rákérdezünk köszike

Kb hány perc egy átlagos menet? Mennyi az az idő amin belül még gáz elmenni egy férfinak?

Legjobb válasz: Hát ha eléddál a csaj és puff elmész az tuti nem egy jó pont :D Mindenkinek más amúgy...

Hát ha eléddál a csaj és puff elmész az tuti nem egy jó pont :D Mindenkinek más amúgy...
Átlagos menet? Ezt most felejtsd el! Attól függ, hogy mennyi idõ alatt megy el a csaj, és utána mennyire hagyja, élvezi azt hogy még dugjad. Ha kifogsz egy bénát, aki nem tud elmenni, akkor még az is gáz lesz, ha egy óra után mész el!
az miért van hogy én állta-lába barátnõmmel 45 percig simán szeretkezek közbe õ is elmegy nagyon élvezem vele tuti nem azzal van a gond 15/f
10 perc....de ha munkára gondolsz vagy másra de n a szexre akkor eltudod húzni kicsit tovább is az idõt.De ha még nem voltál nõvel vagy régen akkor a 2 perc sem vagy még épp hogy csak be tszed az sem szégyen, ha a csaj tud róla.
Na azért ne a nõt bénázzuk már le, ha nem élvez el, az mi hímsoviniszta felfogás, [email protected] XDD A hiba olyankor az ön készülékében keresendõ az esetek nagy részében. Korai magömlés: elõbb mész el, mint szeretnél. Ha bírod 3 percig, de a nõdnek 2 perc is elég, hogy elélvezzen, akkor np. Ha bírod 30 percig, de 40 kéne, hogy elélvezzen, akkor tornázzál még rajta.

Naponta mennyi időt érdemes pilates-szel tölteni? Egy órát? Vagy elég csak 10-15 percet? Egy pilates óra milyen hosszú, ha nem otthon csináljuk?

Legjobb válasz: én amikor pilatesre jártam az háromnegyed órás volt. Szerintem érdemes otthon is annyit foglalkozni vele.

én amikor pilatesre jártam az háromnegyed órás volt. Szerintem érdemes otthon is annyit foglalkozni vele.
Ha gerincproblémáid vannak, akkor napi 30perc legalább.

Mennyi percig tart egy normális szopi egy egyhetes babánál?

Legjobb válasz: Ez nagyon szélsõséges ebben a korban, vannak babák akik sokszor esznek keveset rövid idõ alatt, és vannak kényelmes babák akik elciciznek, és sokáig szopiznak ( akár 1-1.5 órát is ). Fontos hogy annyit legyen cicin a csöppség ameddig akarja, hogy megalapozd a megfelelõ tejtermelést. Ha egy cici nem elég vagy gyorsan kiürül ( kezdetben elõfordul ) akkor adni kell neki a máikat is.

Ez nagyon szélsõséges ebben a korban, vannak babák akik sokszor esznek keveset rövid idõ alatt, és vannak kényelmes babák akik elciciznek, és sokáig szopiznak ( akár 1-1.5 órát is ). Fontos hogy annyit legyen cicin a csöppség ameddig akarja, hogy megalapozd a megfelelõ tejtermelést. Ha egy cici nem elég vagy gyorsan kiürül ( kezdetben elõfordul ) akkor adni kell neki a máikat is.
Nekem a lányom 1 hónaposan kb.fél órát szopizott.Manapság 5 perc.6 hós.
Igaz már 7 éve volt, de jól emlékszem mindenre a lányom kb 45 perc alatt két cicit felváltva szépen óvatosan.
Azt olvastam, hogy egy átlagos szoptatás 15-20 percig tart. Szerintem az se jó, hogy 1, 5 órát van mellen a baba, hisz teljesen eláztatja a mellbimbódat arról meg nem is beszélve, hogy így az egész napod szoptatásból fog állni. Ha van mérleged meg tudod mérni, hogy eleget evett-e? Kilónként 150 g tejcsi kell a babáknak. Pl egy 4 kilós baba napi adagja 600 g. Sok sikert!

Mennyibe kerül egy perc telefonálás ha vki t-mobilos, vodás, vagy esetleg pannonos?

összehasonlitásképpen akarom tudni,tudom h ha vodásról nem vodásat hivsz akkor drágább :) de nemtom hány Ft ... és ha vonalasat hivsz?

Legjobb válasz: Fölmégy a három szolgáltató honlapjára, megkeresed a tarifákat. Fogsz egy papírt, és felírod rá a kapott információkat, majd összehasonlítod õket. Senki nem fogja helyetted megtenni, mert te vagy rá kíváncsi, nem más. Legfeljebb ha lefizetsz valakit, de az ezen az oldalon nem lehetséges... Hajrá!

Fölmégy a három szolgáltató honlapjára, megkeresed a tarifákat. Fogsz egy papírt, és felírod rá a kapott információkat, majd összehasonlítod õket. Senki nem fogja helyetted megtenni, mert te vagy rá kíváncsi, nem más. Legfeljebb ha lefizetsz valakit, de az ezen az oldalon nem lehetséges... Hajrá!
A kérdező hozzászólása: oké akkor lefizetlek téged, mennyiér dolgozol?:)
Megoldódott már a rejtély vagy még mindig vársz egy segítõ válaszra? :)

Mennyi perc jár egy hónapba?

Sziasztok nemrég vettem részletre egy telefont mert nem tudtam egyben megvenni. Most előfizetéses lettem és a Mozaik XS csomagra fizettem elő aminek a havidíja 3200 forint. Ez eddig rendben is van csak azt nem értem,hogy egy hónapban mennyi percet lehet beszélni? Mert ha meghaladom az előírt perceket akkor rá kell fizetnem én azt meg nem szeretném. Mindent elmagyaráztak de nem igazán értettem meg. Valaki le tudná nekem írni,hogy pontosan milyen az előfizetés telefon? Vagy az segíthetne akinek van mozaik xs csomagja. Ja és még az internetet is szeretném megtudni,hogy az mennyibe kerül egy hónapba? ingyenes? mert olvastam,hogy 200 mb de ha meghaladom ezt az előírt adatforgalmat akkor lassan böngészhetek- Viszont az én telefonomon van wi-fi és úgy hallottam,hogy az ingyenes igaz ez? Aki tud az segítsen nekem nagyon várom a válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Az attól függ milyen számot hívsz. Más a percdíj hálózaton belül, és kívül. 3200 Ft-ért telefonálhatsz, SMS-ezhetsz. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/mozaik/mo.. 200Mb mobilinterneted van, ha ez lejárt, nincs túlforgalmazási díj, csak lassítják a net sebességet. A WiFi NEM számít ebbe bele, ha találsz nyílt WiFi hálózatot, azt használhatod.

Az attól függ milyen számot hívsz. Más a percdíj hálózaton belül, és kívül. 3200 Ft-ért telefonálhatsz, SMS-ezhetsz. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/mozaik/mo.. 200Mb mobilinterneted van, ha ez lejárt, nincs túlforgalmazási díj, csak lassítják a net sebességet. A WiFi NEM számít ebbe bele, ha találsz nyílt WiFi hálózatot, azt használhatod.
A kérdező hozzászólása: Igen most már értem akkor ezek szerint 3200 forint van most a telefonomon? És ha lefogy ez az összeg arról kapok valami értesítést?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!