Találatok a következő kifejezésre: Mennyi penzt az anyuka (4 db)

Mennyire bízhatok meg a www.top-of-software. De oldalban? Sikerült csinálnom egy 99eurós számlát. Kérném az illetőt aki így járt írjon nekem, hogy oldotta meg, fizetett-e? Sajnos én is így jártam. Az összeg amit követelnek nem kis pénz. Egy anyuka

Legjobb válasz: Ugyan ez történt velem is, és fogalmam sincs mihez kezdjek! Önök mit csináltak? Tõlem is 99 eurót követelnek, bírósággal és ügyvéddel fenyegetõznek. gondolom önöknél is. Mit szándékoznak csinálni?

Ugyan ez történt velem is, és fogalmam sincs mihez kezdjek! Önök mit csináltak? Tõlem is 99 eurót követelnek, bírósággal és ügyvéddel fenyegetõznek. gondolom önöknél is. Mit szándékoznak csinálni?
Ez megnyugtató. :) És szerinted az email címemet is meghagyhatom vagy azt érdemesebb lenne lecserélni?
Szia, én tavaly juliusban kaptam tõlük az elsõ emailt utánna jött a figyelmeztetõ és semmi. Nem kell félni nem történik semmi. Bár én kamulakcímet adtam emg ami még nem is létezik. Ha a saját lakcímedet adtad meg akkor számíthatsz levélre.
Sziasztok! Én is kaptam levelet és arra lennék kíváncsi h akik egyáltalán nem fizettek a határidõn túl azok kaptak-e még emailt tõlük illetve lett- e belõle valami problémájuk vagy nem zargatta tovább õket a cég vagy kamtaozott tovább a számla? FONTOS LENNE (az elõzõ hozzászólóktól akik már régebb óta válaszoltak és ennyi idõ elteltével van tapasztalatuk ezzel a üggyel kérem válaszoljanak)
Egy kérdésem lenne mindenkitõl: Van olyan akinek letelt az egy éves szerzõdés és kapott vmit? Mer ugye onnan már jogosan küldenek ki ügyvédi levelet vagy nem? Ugye nem bannolják le az accofat szal a felhasználó aktív. lejár a szerzõdés, nem fizettél mi lessz? Amúgy egy másik kérdés : Én is ebben a helyzetben vagyok és én lerendeztem velük annyit hogy egy személyi másolattal kell bizonyítanom azt hogy 18 alatt vagyok biztonságos lenne elküldeni a személyim másolatát nekik????
Sziasztok! Én is átmentem ezen, felhívtam õket, mondtam, hogy elég sok ez a két év, fõleg, hogy nem tudtam, hogy fizetni kell, és az oldalt egyáltalán nem tudom mire használni, mert valójában csak egy ingyenes programot akartam letölteni. Mondták, hogy semmiképpen nem lehet, hogy nem fizetek (egy hét után), mert ha hétfõig nem fizetek, már jön az ügyvédi levél. Kérdeztem, nincs-e valami kibúvó, hogy pl. külföldi vagyok, stb. Azt mondták, nincs, ha nem tudok németül (ami szerencsére nem igaz, csak figyelmetlen voltam), akkor minek töltök ki ilyen szerzõdéseket. Kérdeztem, hogy tudok-e az ügyvezetõvel beszélni, hát azt persze nem, és õ már úgyis a team vezetõje. Aztán elkezdtem olvasni az interneten, hátha valakivel már elõfordult. És szerencsére igen. Az üzletvezetõ, egy ún. Alexander Varin, aki egy "kissé" elhízott orosz "üzletember", több hasonló üzletet futtat. A németek úgy hívják, hogy szolgáltatás nélküli pénzkereset, mert valóban semmit nem nyújt, ingyenes szoftverekért kell bejelentkezni az õ honlapjára mint tag, (ahol egyébként ingyenes szoftvereken kívül semmi nincs), és ha két héten belül nem mondod le, akkor nincs visszaút, két évre fizethetsz. A német fogyasztóvédelem is felkarolta, ügyvédek is írtak levelet, mit érdemes válaszolni, és semmiképpen sem fizetni. Az úrnak ugyanis van egy ügyvédje, aki képes tényleg szerzõdést kötni bankokkal, és inkasszó jog alapján (a bank csak a számlákat látja), behajtja az emberek pénzét a számlájukról. Egyelõre sajnos jogosan. Vannak bankok, akik már nem kötnek velük szerzõdést. A lényeg: hogy nem történt jogszerû szerzõdéskötés, így nincs mit fizetni. Érdemes megkérni õket, hogy tájékoztassanak arról, hogy mikor és milyen ajánlatot tettek nekem, és mikor és hogyan fogadtam el az õ fizetésköteles ajánlatát. Mivel nem kaptunk rendes lemondási formulát, ennek sem érvényes a két hetes lejárati ideje. Üdv, Koppány Léda
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsot. Egyébként ismerõsökkel is megnézettem az oldalt és a levelet is megmutattam. Mindenki azt mondta átverés, ne fizessek!
Nem tudok németül, de ez érdekes lehet : http://www.abzocknews.de/2009/12/16/warnung-vor-top-of-softw..
A kérdező hozzászólása: Tõlem összesen 138 eurót követelnek. Nem kis össszeg egy gyesen lévõ anyukának. Pedig egy ismerõsöm is utána nézett. Azt mondta az ingyenes oldal.
A kérdező hozzászólása: Sajnos fogalmam sincs mit csináljak. Van egy 4 hónapos kislányom, és nem szeretnék még többet fizetni. Alaposan árvertek
Azóta már az oldal tudtomal nem él de konzultáltam errõl infótanárommal, és végülis email cím alapján nem nyomoznak vissza. Csak akkor lett volna gáz ha megadod a lakhelyedet másképp lehetetlen :)

"Anyu, megfognak ölni! " Kamuhívással csaltak ki pénzt idõs asszonytól fia nevében. Mennyi az esélye, hogy elkapják az elkövetõket?

Gondolom a telefonszámot vissza tudják keresni, bár ha eldobható telefon, alig ér valamit. Fantomkép megvan. A pénz 1 millió alatt volt, nem látok rá esélyt, hogy akármennyi is visszakerül.

Legjobb válasz: Kifelejtettem, hogy egy sötét taxival jöttek a pénzért, de a sofõr beépített is lehetett..

A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem, hogy egy sötét taxival jöttek a pénzért, de a sofõr beépített is lehetett..
Ha el is kapják az elkövetõket, pénzt, azt nem lát belõle a károsult. Nem hiszem, hogy gyûjtögették volna. Lehet polgári perben követelni.
A pénz visszaszerzésére kb 0% az esély.
A pénzt megpróbálja a rendõrség lefoglalással megszerezni. Persze az nem lesz meg, majd marad a polgári per.


Mit jelent az hogy anyukám 32%-ot kapott a nyugdíjtól. Kap e az után pénzt és ha igen mennyit?

ujra százalékoltatta magát mert több éve elvették töle az 50%-ot. és volt felülvizsgálaton ahonnan olyan papirt kapotthogy 32 % ot ért el

Legjobb válasz: Tudomásom szerint 32 %-ra semmi rokkantnyugdijat sem kap.

Tudomásom szerint 32 %-ra semmi rokkantnyugdijat sem kap.
Kevesebbet fog kapni, viszont nem teljes rokkantnyugdíj mellett dolgozhat is 6 órában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!