Találatok a következő kifejezésre: Mennyi palástfű kell inni, (18 db)

Cickafark+ palástfű, mennyi ideig kell inni, hogy segitsen a teherbe esésben?

2 éve szeretnénk gyereket,de eddig akármit csináltunk nem sikerült.a férjemnél minden rendben van nekem elvileg a méh nyálkahártyám vékony,de már arra is szedtem kezelést.most első hónapja iszom ezeket a teákat.hát,,,reménykedek...:-)

Legjobb válasz: Ez teljesen személyfüggõ, szerintem. Mindenesetre az elsõ hónapban még nem valószínû, hogy érzõdik a hatása. A mecseki füvesembernek van egy komplex gyógytea programja a pár mindkét tagja számára. Gyuri bácsi babaváró csomagja a neve, vagy valami ilyesmi. Nem olcsó, de sokaknak segített.

Ez teljesen személyfüggõ, szerintem. Mindenesetre az elsõ hónapban még nem valószínû, hogy érzõdik a hatása. A mecseki füvesembernek van egy komplex gyógytea programja a pár mindkét tagja számára. Gyuri bácsi babaváró csomagja a neve, vagy valami ilyesmi. Nem olcsó, de sokaknak segített.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igen, hallottam már róla, és be is fogom szerezni csak még várom ezek hatását.amugy szerinted a palástfûtõl elmúlhat a mell fájdalom.ugyanis mindig szokott fájni mensi elõtt, de most egyáltalán nem.holnapra nem várom
Patikába / drogériába menj be, vegyél 1 csomag palástfüvet, 1 csomag cickafarkat és otthon egy üvegben keverd össze. Menzi elsõ napjától minden este, mikor már letusoltál, melegben vagy igyál meg 3-4 decit mézzel. Jól ellazít, elaltat, (lehet éjjel ki kell majd menj, de pisilj elõtte). Ezt folyamatosan lehet csinálni. Mi fél évig mindennel próbálkoztunk, aztán elsõ teás hónapban összejött a baba :) Hajrá!! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, kipróbálom.:-)
Én azt hallottam, jobb nem összekeverni, hanem az elsõ két hétben cickafarkat inni, a másodikban palástfüvet. A cickafark ugyanis az ovulációt segíti elõ. Ha viszont megtörtént a megtermékenyülés, lehet, hogy rossz hatással van a beágyazódásra. A második két hétben inkább a palástfû kell, mert az erõsíti a méhet, segíti a beágyazódást.
2 éve várunk a babára, Pco, IR, pajzsmirigy betegség...múlt hónapban vettem cickafarkot bár nem ajánlották kevés málna levéllel, azonnal fájt a derekam így csak 5 napig ittam max.Következõ hónapban nem akart megjönni és most vagyok 5 hetes terhes kb. Babásodást kívánok :) ) )
A kérdező hozzászólása: én sem merem összekeverni a kettõt, ugyan igy iszom én is(a ciklus elsõ felében cickafark aztán palástfû).sok helyen olvastam, hogy 3 havi fogyasztás után segit, van akinek már az elsõ hónapban(most kezdtem én is, de ugy érzem ma tuti megjön)Gratulálok kedves utolsó válaszoló, kellemes, boldog babavárást kivánok!!

Hogyan, milyen mennyiségben, mennyi ideig kell inni a cickafark és a palástfu teát krónikus nogyogyászati panaszok megszuntetésére?

Legjobb válasz: a cickafark teát 3 napig,minden nap 3szor ittam,de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.

a cickafark teát 3 napig, minden nap 3szor ittam, de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.
Szerintem egy szakembertõl kérdezd meg.Én úgy tudom, hogy egy fajta teát sem szabad három hónapnál hosszabb ideig inni.Nekem az Ozsváth Dr.nõ az iriszdiagnosztám is és Õ mondta

A cickafark és a palástfű teát mettől meddig kell inni a ciklus során? Hogy kell elkészíteni a teákat? Mennyit kell belőlük inni? Lehet valamit érezni ha használ?

Ma reggelre megjött:(

Legjobb válasz: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a cickafark teával kezdtem amikor a mensim elmúlt, ezt a peteérésig kell inni. Ovu tesztet használtam ennem megállapítására. Aztán a palástfû tea következik a peteérés utáni idõszakban. Mérj ki egy evõkanálnyi teafûvet /mûanyag kanalat használj/ ezt kell leforrázni és 15-20 percig lefedve tartani. Ezt szûrd le és ihatod is. Én tettem bele egy kicsi mézet, így jobb íze volt. Sajnos nálam nem vált be. Aztán probálkoztunk a Szabó Gyuri bácsi féle babaváró teakeverékkel is. Sajnos az sem segített.

Nagy bajt csináltam azzal, hogy az itt olvasottak alapján elkezdtem inni a cickafark teát, de pont elv. akkor volt peteérésem? Ráadásul már 9 napja pozitiv az lh teszt. A palástfű teábol naponta mennyit kell inni és mikor?

Legjobb válasz: A kérdés elejét nem értem. Palástfû teát a ciklus második felében kell inni. 2x 2,5 dl a napi adag. Nekem az Lh teszt mindig csak 1 napig mutat pozitivat. Hanyadik napon tartasz most?

A kérdés elejét nem értem. Palástfû teát a ciklus második felében kell inni. 2x 2, 5 dl a napi adag. Nekem az Lh teszt mindig csak 1 napig mutat pozitivat. Hanyadik napon tartasz most?
Nem nem csináltál nagy bajt, ennyi teától még nem zakkan meg a szervezeted. A kérdés az volt, hogy a ciklusod hanyadik napján vagy? Amúgy a ciklusod elsõ felében, peteérésedig a cickafarkat idd, napi 1-2 alkalommal, sokan isszák napi 2-vel, én egyet ittam csak. Aztán a peteérés után palástfüvet, napi 1 elég. A napszak mindegy! Kinek mikor van ideje megcsinálni, és megiszogatni. mert a gyógynövényeket nem hirtelen felhörpinteni kell, hanem az a legjobb, ha kortyolgatod.
A kérdező hozzászólása: Tegnapelött ittam cickafark teát reggel, de akkor még nem tudtam, hogy ártalmas ha már esetleg terhes v.ki.Csak egyszer ittam 2 dlt.Miben hol járok?
A kérdező hozzászólása: Aug.30 .án jött meg, s 3 napig volt meg, a 4.nap már csak épp hogy ...Szept 5.e ota pozitiv a teszt. Köszönöm a segitséget!!!
Ha pozitív a teszted, szerintem inkább ne teázz már, vagy beszéld meg az orvosoddal, mit iszol. Az alábbi linken sok érdekeset olvashatsz, van benne szó róla a cickafark és palástfûteáról is: http://www.mamanet.hu/modules.php?file=print&name=News&sid=68 A cickáról sokat ír, és eltérnek a vélemények, beszéld meg orvosoddal, vagy ha van gyógynövényes bolt a közeledben, és megbízhatónak tünik az eladó vele. Én egyiket sem iszom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget!

Mennyi palástfű teát kell inni, Babát szeretnénk és nem jön össze, azt mondják jó arra.2 bögrével? Vagy mennyit?

Legjobb válasz: Mensi után 2hétig cickafark teát kell inni, mert ez segíti a peteérést, utána pedig palástfû teát 2hétig, ami a beágyazódást segíti.

Mensi után 2hétig cickafark teát kell inni, mert ez segíti a peteérést, utána pedig palástfû teát 2hétig, ami a beágyazódást segíti.
Bocsi, napi 1bögrével.

Hallottam a cickafarkfű és palástfű teáról. Ezeket mikor kell inni és mennyit belőlük. A filteres is használ vagy az a forrázós kell?

Legjobb válasz: szia a cickafark teát a ciklus elsõ felétõl "mensi után" kell inni a palástfû teát pedig a ciklus második felében "peteérés után" 2 csészével naponta én a cickafark teát nem bírtam meginni így málnalevél teát iszom helyette az is nagyon hasznos és jobb a forrázós mert jobb a hatóanyaga

szia a cickafark teát a ciklus elsõ felétõl "mensi után" kell inni a palástfû teát pedig a ciklus második felében "peteérés után" 2 csészével naponta én a cickafark teát nem bírtam meginni így málnalevél teát iszom helyette az is nagyon hasznos és jobb a forrázós mert jobb a hatóanyaga

Elsőre nem sikerült, szeretnék teákkal próbálkozni, mennyit kell inni naponta belőle? A cickafark és palástfű teát szeretném inni. Segíteni fog?

A palástf? teáról azt olvastam, hogy naponta elég 1-2 pohárral inni, de a cickafarkról nem találok semmit.

Legjobb válasz: Szia!Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam,az elsõ öt napban a mensi miatt nem,de utána a 14. naig naponta kétszer ittam egy bögrével. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem,le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Most próbáltam elõször és nagyon meglepõdtem,mert ma reggel pozitívat teszteltem.Én se gondoltam,h ennyire hatékony.Szerintem próbáld ki nyugodtan. A cickafark beállítja a ciklust, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak,de már nem tudom pontosan,melyik oldalakon.

Szia!Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, de utána a 14. naig naponta kétszer ittam egy bögrével. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Most próbáltam elõször és nagyon meglepõdtem, mert ma reggel pozitívat teszteltem.Én se gondoltam, h ennyire hatékony.Szerintem próbáld ki nyugodtan. A cickafark beállítja a ciklust, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak, de már nem tudom pontosan, melyik oldalakon.
Szia!én is olvastam már róla de nem tudtam, hogy ennyire hatásos!én is most szereném elkezdeni!olvastam már róluk csak nem tudom, hogy hol!de nem is drágák!
Szia! Én csak cickafark teát ittam egy darabig, de a jelekbõl azt szûrtem, le, h hatott, ugynais a pémet elõrébb hozta, ugynais 39 napos ciklusom volt. ebben a hónapban a 16. nap körül volt pém.
Szia, itt pontosan leírják. http://www.fogamzas.mlap.hu

Sokat olvastam a palástfű és a málnalevél teákról. Miben segítenek pontosan ezek, és hogyan kell, és mennyit kell inni belőlük? Csak gondoljátok hogy segít, vagy bizonyitott tények ezek?

Legjobb válasz: Peteérést serkenthetnek, a palástfû segítheti a beágyazódást, a málnalevelet szülés elõtt pár hónapppal is ajánlják. Napi egy csészével, a palástfû teát a megtermékenyítés után kell inni, tehát a ciklusod közepétõl a mensiig, mensi után cickafark teát.

Peteérést serkenthetnek, a palástfû segítheti a beágyazódást, a málnalevelet szülés elõtt pár hónapppal is ajánlják. Napi egy csészével, a palástfû teát a megtermékenyítés után kell inni, tehát a ciklusod közepétõl a mensiig, mensi után cickafark teát.
A málnalevél tea segíti a peteérést. A mensitõl kezdve kell inni napi 2 csészével, egészen a peteérésig. Attól kezdve pedig ugyanilyen mennyiségben palástfû teát, ami a beágyazódást segíti. Szülés elõtt néhány héttel újra javasolják a málnalevelet, mert puhítja a méhszájat és könyebben tágul majd. Én ittam a teákat, nekünk elsõre összejött a babó, de nem tudom, valóban a tea miatt-e, vagy egyszerûen így sikerült. Mindenesetre a szülés elõtt is fogom inni, erre sok jó tapasztalatot olvastam. 25 hetes kismama

Hányszor kell inni naponta a palástfű, ill. cickafark teát? Mennyi idő allatt fejtheti ki a hatását, ha kifejti egyáltalán?

Legjobb válasz: Szia én is ittam naponta 2x olyan 2 2,5 dl.szerintem kell neki 3-4 hét,hogy a hatását figyelembe lehessen venni terhesség szempontjából.

Szia én is ittam naponta 2x olyan 2 2, 5 dl.szerintem kell neki 3-4 hét, hogy a hatását figyelembe lehessen venni terhesség szempontjából.
2-3-szor naponta 2.5 dl. Azonban arra figyelni kell hogy kúra szerû használat esetén fejti ki legjobban jiotékony hatását. Mesi alatt tilos inni, mivel a cickafarkfû tea vérbõséget okoz. Én januárban kezdtem inni. Vettem egy csomag cickfarkot és egy csomag palástfû teát. kb 2.5-3 dl-s bögrébe egy-egy kanállal tettem és rá forró vízet. Miután elfogyottak a csomagok nem vettem újat. Majd ha most sem vagyok babás akkor mesi után újból veszek egy-egy csomagot. Így iszom is de tartok szünetet is. Arra kell figyelni a tea készítésénél, hogy fém eszközökkel ne érintekezzen, esetlegesen a mikor leszüröd. A hatását szerintem egyéneként változó idõ alatt fejti ki. Ja és egy 20 szemes E-vitamin is szedtem ebben a hónapban. Pár nap is kiderül, hogy mindezek segítettek-e vagy még várnom kell a babára.

Azt hallottam, hogy a palástfű és a cickafarkfű tea jó ha teherbe szeretnék esni. Valakinek tapasztalata? Mennyit kell inni egy nap?

Legjobb válasz: szia, én palástfû teát ittam 14 napig és teherbe estem, DE el is vetéltem. szóval óvatosan az ilyen teákkal.. :(

szia, én palástfû teát ittam 14 napig és teherbe estem, DE el is vetéltem. szóval óvatosan az ilyen teákkal.. :(
Szia! Én Ittam mind2 teát és teherbe is estem, de sajnos elhalt a babám! Szerintem ettõl lehetett. Most újra babát várok, de nem iszok semmit, csak baba vitamin szedek minden másnap!
Ittam, és nem sikerült, ez kb. 5 hónapig. Aztán megint ittam, és sikerült, aztán elvetéltem, ez négyszer megismétlõdött. Aztán nem ittam, nem sikerült, és 1, 5 év múlva sikerült! 3 év próbálkozás, mindenféle kúra, meg bogyó, gyógyszer, UH és egyebek után csak vitaminok, és egyészséges gyerekem lett. Õszintén szólva, szerintem semmit nem érnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!