Találatok a következő kifejezésre: Mennyi palástfű kell (23 db)

Mennyi palástfű teát kell inni, Babát szeretnénk és nem jön össze, azt mondják jó arra.2 bögrével? Vagy mennyit?

Legjobb válasz: Mensi után 2hétig cickafark teát kell inni, mert ez segíti a peteérést, utána pedig palástfû teát 2hétig, ami a beágyazódást segíti.

Mensi után 2hétig cickafark teát kell inni, mert ez segíti a peteérést, utána pedig palástfû teát 2hétig, ami a beágyazódást segíti.
Bocsi, napi 1bögrével.

Cickafark+ palástfű, mennyi ideig kell inni, hogy segitsen a teherbe esésben?

2 éve szeretnénk gyereket,de eddig akármit csináltunk nem sikerült.a férjemnél minden rendben van nekem elvileg a méh nyálkahártyám vékony,de már arra is szedtem kezelést.most első hónapja iszom ezeket a teákat.hát,,,reménykedek...:-)

Legjobb válasz: Ez teljesen személyfüggõ, szerintem. Mindenesetre az elsõ hónapban még nem valószínû, hogy érzõdik a hatása. A mecseki füvesembernek van egy komplex gyógytea programja a pár mindkét tagja számára. Gyuri bácsi babaváró csomagja a neve, vagy valami ilyesmi. Nem olcsó, de sokaknak segített.

Ez teljesen személyfüggõ, szerintem. Mindenesetre az elsõ hónapban még nem valószínû, hogy érzõdik a hatása. A mecseki füvesembernek van egy komplex gyógytea programja a pár mindkét tagja számára. Gyuri bácsi babaváró csomagja a neve, vagy valami ilyesmi. Nem olcsó, de sokaknak segített.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igen, hallottam már róla, és be is fogom szerezni csak még várom ezek hatását.amugy szerinted a palástfûtõl elmúlhat a mell fájdalom.ugyanis mindig szokott fájni mensi elõtt, de most egyáltalán nem.holnapra nem várom
Patikába / drogériába menj be, vegyél 1 csomag palástfüvet, 1 csomag cickafarkat és otthon egy üvegben keverd össze. Menzi elsõ napjától minden este, mikor már letusoltál, melegben vagy igyál meg 3-4 decit mézzel. Jól ellazít, elaltat, (lehet éjjel ki kell majd menj, de pisilj elõtte). Ezt folyamatosan lehet csinálni. Mi fél évig mindennel próbálkoztunk, aztán elsõ teás hónapban összejött a baba :) Hajrá!! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, kipróbálom.:-)
Én azt hallottam, jobb nem összekeverni, hanem az elsõ két hétben cickafarkat inni, a másodikban palástfüvet. A cickafark ugyanis az ovulációt segíti elõ. Ha viszont megtörtént a megtermékenyülés, lehet, hogy rossz hatással van a beágyazódásra. A második két hétben inkább a palástfû kell, mert az erõsíti a méhet, segíti a beágyazódást.
2 éve várunk a babára, Pco, IR, pajzsmirigy betegség...múlt hónapban vettem cickafarkot bár nem ajánlották kevés málna levéllel, azonnal fájt a derekam így csak 5 napig ittam max.Következõ hónapban nem akart megjönni és most vagyok 5 hetes terhes kb. Babásodást kívánok :) ) )
A kérdező hozzászólása: én sem merem összekeverni a kettõt, ugyan igy iszom én is(a ciklus elsõ felében cickafark aztán palástfû).sok helyen olvastam, hogy 3 havi fogyasztás után segit, van akinek már az elsõ hónapban(most kezdtem én is, de ugy érzem ma tuti megjön)Gratulálok kedves utolsó válaszoló, kellemes, boldog babavárást kivánok!!

Hogyan, milyen mennyiségben, mennyi ideig kell inni a cickafark és a palástfu teát krónikus nogyogyászati panaszok megszuntetésére?

Legjobb válasz: a cickafark teát 3 napig,minden nap 3szor ittam,de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.

a cickafark teát 3 napig, minden nap 3szor ittam, de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.
Szerintem egy szakembertõl kérdezd meg.Én úgy tudom, hogy egy fajta teát sem szabad három hónapnál hosszabb ideig inni.Nekem az Ozsváth Dr.nõ az iriszdiagnosztám is és Õ mondta

Mennyi ideig kell a cickafarkfű vagy a palástfű teát inni, ha késik a menstruáció?

Mikor kellene, hogy meghozza? (Kevés a sárgatest hormonom.) És ha nem hozza meg, mennyi id? után menjek inkább n?gyógyászhoz?

Legjobb válasz: Ha nem jon meg egy het mulva sem, hogy varod, nyugodtan menj nogyogyaszhoz. Van erre homeopatias keszitmeny is, de csak doki irhatja fel.

Ha nem jon meg egy het mulva sem, hogy varod, nyugodtan menj nogyogyaszhoz. Van erre homeopatias keszitmeny is, de csak doki irhatja fel.

Mennyi palástfű teát kell inni a ciklus második felében?

Legjobb válasz: Szia!Én napi 1 csészével ittam reggel éhgyomorra!

Szia!Én napi 1 csészével ittam reggel éhgyomorra!
Én is nap 1-2 csészével ittam (ahogy eszembe jutott) és most 4 hetes terhes vagyok.

Mennyi szünetet kell tartani a cickafark-palástfű tea kúrák között?

Legjobb válasz: én reggel iszom 1 bögre cickafark teát meg 1 bögre palástfû teát reggeli után vagy é gyomorra mindegy én egyszerre kezdtem el inni mind a kettõt egy gyógynövény könyvben olvastam hogy lehet mind a kettõt inni egyszerre

én reggel iszom 1 bögre cickafark teát meg 1 bögre palástfû teát reggeli után vagy é gyomorra mindegy én egyszerre kezdtem el inni mind a kettõt egy gyógynövény könyvben olvastam hogy lehet mind a kettõt inni egyszerre

A cickafark és a palástfű teát mettől meddig kell inni a ciklus során? Hogy kell elkészíteni a teákat? Mennyit kell belőlük inni? Lehet valamit érezni ha használ?

Ma reggelre megjött:(

Legjobb válasz: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem, hogy a vérzés elsõ napjától kell inni vagy ha elmúlt a vérzés? Mást és mást olvastam errõl... Köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a cickafark teával kezdtem amikor a mensim elmúlt, ezt a peteérésig kell inni. Ovu tesztet használtam ennem megállapítására. Aztán a palástfû tea következik a peteérés utáni idõszakban. Mérj ki egy evõkanálnyi teafûvet /mûanyag kanalat használj/ ezt kell leforrázni és 15-20 percig lefedve tartani. Ezt szûrd le és ihatod is. Én tettem bele egy kicsi mézet, így jobb íze volt. Sajnos nálam nem vált be. Aztán probálkoztunk a Szabó Gyuri bácsi féle babaváró teakeverékkel is. Sajnos az sem segített.

Mi a véleményetek a palástfű és a cickafark teáról? Nekem legfőképpen a ciklus beállításához és a teherbeeséshez lenne rá szükségem! Hogyan kell elkészíteni és mennyit kell belőle naponta meginni? Egybe a kettőt vagy külön-külön?

Legjobb válasz: Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj,hogy lassan fejtik ki a hatásukat,de ha te azt szeretnéd inni,akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével,a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni,jó 10 percig állni hagyni,majd leszûrni és meginni! Jó teázást!

Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj, hogy lassan fejtik ki a hatásukat, de ha te azt szeretnéd inni, akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével, a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni, jó 10 percig állni hagyni, majd leszûrni és meginni! Jó teázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Mi az a Premens?? Még nem hallottam róla, tudnál segíteni?
Barátcserje tabletta, patikában tudod megvenni.Egy dobozban 30db van és kb.2200Ft.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de még azt megtudod mondani, hogy hogyan kell szedni??Naponta 1-et? Valamilyen mellékhatása van?? Pl. hízni lehet tõle vagy valami egyéb hatás??
Naponta egyet kell bevenni.Mellékhatás?:segit a teherbeesésné.Javaslom ird be a keresöbe hogy barátcserje én nagyon sok infot fogsz találni.Remélem tudtam segiteni.
Ujra én vagyok a barátcserjés.Gyogynövényesnél lehet venni Zafir barátcserja porkapszulát.Én most 60 db-ost vettem 2120Ft-ért.Ebböl napi 2-3x1 kapszulát ajánlanak.Szerintem ez erösebb adag mint a premens.
Ha valaki szed clostyt, az is szedheti a premenst vagy a barátcserjekapszulát? És cickafark és palástfûteát is lehet mellé inni? Biztos, ami biztos alapon. :) Vagy az már úgy túl sok?

Hallottam a cickafarkfű és palástfű teáról. Ezeket mikor kell inni és mennyit belőlük. A filteres is használ vagy az a forrázós kell?

Legjobb válasz: szia a cickafark teát a ciklus elsõ felétõl "mensi után" kell inni a palástfû teát pedig a ciklus második felében "peteérés után" 2 csészével naponta én a cickafark teát nem bírtam meginni így málnalevél teát iszom helyette az is nagyon hasznos és jobb a forrázós mert jobb a hatóanyaga

szia a cickafark teát a ciklus elsõ felétõl "mensi után" kell inni a palástfû teát pedig a ciklus második felében "peteérés után" 2 csészével naponta én a cickafark teát nem bírtam meginni így málnalevél teát iszom helyette az is nagyon hasznos és jobb a forrázós mert jobb a hatóanyaga

Elsőre nem sikerült, szeretnék teákkal próbálkozni, mennyit kell inni naponta belőle? A cickafark és palástfű teát szeretném inni. Segíteni fog?

A palástf? teáról azt olvastam, hogy naponta elég 1-2 pohárral inni, de a cickafarkról nem találok semmit.

Legjobb válasz: Szia!Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam,az elsõ öt napban a mensi miatt nem,de utána a 14. naig naponta kétszer ittam egy bögrével. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem,le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Most próbáltam elõször és nagyon meglepõdtem,mert ma reggel pozitívat teszteltem.Én se gondoltam,h ennyire hatékony.Szerintem próbáld ki nyugodtan. A cickafark beállítja a ciklust, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak,de már nem tudom pontosan,melyik oldalakon.

Szia!Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, de utána a 14. naig naponta kétszer ittam egy bögrével. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Most próbáltam elõször és nagyon meglepõdtem, mert ma reggel pozitívat teszteltem.Én se gondoltam, h ennyire hatékony.Szerintem próbáld ki nyugodtan. A cickafark beállítja a ciklust, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak, de már nem tudom pontosan, melyik oldalakon.
Szia!én is olvastam már róla de nem tudtam, hogy ennyire hatásos!én is most szereném elkezdeni!olvastam már róluk csak nem tudom, hogy hol!de nem is drágák!
Szia! Én csak cickafark teát ittam egy darabig, de a jelekbõl azt szûrtem, le, h hatott, ugynais a pémet elõrébb hozta, ugynais 39 napos ciklusom volt. ebben a hónapban a 16. nap körül volt pém.
Szia, itt pontosan leírják. http://www.fogamzas.mlap.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!