Találatok a következő kifejezésre: Mennyi pénzt ajándékot szokás (2 db)

Mennyi pénzt vagy ajándékot szokás adni a szülésznőnek, ha nem fogadom meg, de meg vagyok vele elégedve?

Legjobb válasz: Én egy nagy ajándékcsomagot vittem neki, nem volt fogadott, de nagyon rendes volt. Olyat, amit lehet a boltokban kapni, van benne mindenféle, kávé, csoki, ilyesmik. A dokim sem fogadott volt, nem kis nyomozás után kiderítettük, hogy nagyon szereti a kubai szivart, szóval neki azt vettünk ajándékba, meg vettünk a csecsemõs nõvéreknek is egy ajándékcsomagot, mert mindenki nagyon rendes volt. Én ezt jobbnak találom, mint pénzt adni, hiszen a munkáját végzi. Viszont tényleg nagyon odaadóak voltak, a kedvességüket akartam így megköszönni.

Én egy nagy ajándékcsomagot vittem neki, nem volt fogadott, de nagyon rendes volt. Olyat, amit lehet a boltokban kapni, van benne mindenféle, kávé, csoki, ilyesmik. A dokim sem fogadott volt, nem kis nyomozás után kiderítettük, hogy nagyon szereti a kubai szivart, szóval neki azt vettünk ajándékba, meg vettünk a csecsemõs nõvéreknek is egy ajándékcsomagot, mert mindenki nagyon rendes volt. Én ezt jobbnak találom, mint pénzt adni, hiszen a munkáját végzi. Viszont tényleg nagyon odaadóak voltak, a kedvességüket akartam így megköszönni.
ajándékcsomag
Szerintem torkig vannak a csokikkal meg kávéval. Inkább pénz.
pénz plussz egy bonbon ( én ezt fogok adni, nekem fogadott lesz a szülésznõ)
Én nem fogadok és max ajándékcsomagot adok.Ez a munkájuk!!!Te mit kapsz külön a munkádért a fizun kívül..én semmit pedig én is eg.ügyben dolgozom és nap mint nap emberek életét könnyítem eg..szval elég nekik a csomag sztem..
5-10.000.- között szerintem elég.

Holnap megyek először védőnőhöz. Mi a szokás? Kell vinni ajándékot/pénzt? Ha igen, mennyit vittél? 9 hetes km

Legjobb válasz: Szörnyû,hogy itt tartunk!Miért kellene mindenkit pénzelni,lefizetni?Ez a munkája,tegye a dolgát!

Én sem kapok a fizetésem mellé fél libát, hálapénzt, egyebeket. Az csak az orvosoknál nem bûncselekmény, egyébként mindenhol.
A védõnõnek én sem adtam semmit, és nem is fogok. Szerintem nekik nem kell, és nem is szokás adni.
Szörnyû, hogy itt tartunk!Miért kellene mindenkit pénzelni, lefizetni?Ez a munkája, tegye a dolgát!
Dehogy vittem!!! És azóta sem. 23 hetes km
Nekem õszintén szólva eszembe se jutott soha, hogy pénzt adjunk a védõnõnknek.
FELEJDS EL A PÉNZT!!!! EZ A MUNKÁJA! KÖLSD A GYEREKEDRE!!BOLDOG BABA VÁRÁST
Pénzt a védõnõnek? Már bocsánat, de elment az eszed?
Dehogy kell vinni, nem kell érte fizetni.Én majd ha elköltözöm, akkor talán adok neki valami kis ajándékcsomagot.
Hát az elején semmit nem szokás.Ha valóban sokat segít, akkor a szülés után, amikor meglátogat benneteket, megajándékozhatod, de szerintem pénzt nem igazán illõ.
Dehogy kell!!!!!!Se most se késõbb minek??????Nekem eszembe sem jutott soha, pedig a harmadik gyermekemet várom!!!Õszintén nem is hallottam még ilyenrõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Olvastam itt pénzekrõl a szüléssel kapcolatosan és azért kérdeztem. Én nem tudom mi a szokás. Csak 3 éve élek Bp-en (mióta házas vagyok). És az egészségüggyel csak a magánrendelõkben találkoztam. Köszönöm szépen a jó kívánságokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!