Találatok a következő kifejezésre: Mennyi pénzből egy kisebb (2 db)

Kb. mennyi pénzből lehet megnyitni egy kisebb éttermet, teljesen a nulláról?

Csak tájékozódni szeretnék. Egyel?re még nagyon távlati a terv, csak van egy nagyon jó ötletem, és nagyon szeretném egyszer valóra váltani. Ha számít valamit, akkor nem a f?városban lenne, de megyeszékhely, ezt a bérleti díj szempontjából írom. Elég egyedi lenne a stílusa, sok átalakítás kéne (gondolom ezeket nem lehet el?re megmondani, hogy mennyibe fognak kerülni). A többi dolog körülbelüli költsége érdekelne, meg hogy egyáltalán mi is kell, hogy kell elindulni. Légyszi ne oltogassatok a tudatlanságom miatt, még tényleg kés?bbre tervezem a dolgot, addig nagyon sok dolgot szeretnék megtudni, és úgy gondoltam, hogy itt kezdem el.

Legjobb válasz: Én így saccra 15 milliót mondanék. Nem kell mindet neked összegyûjteni, ha mondjuk megvan a fele, akkor vehetsz fel banki hitelt, esetleg kaphatsz támogatásokat stb.

Én így saccra 15 milliót mondanék. Nem kell mindet neked összegyûjteni, ha mondjuk megvan a fele, akkor vehetsz fel banki hitelt, esetleg kaphatsz támogatásokat stb.

Mennyi pénzből lehet egy kisebb vállalkozást elindítani?

Legjobb válasz: Kicsit több infó kéne,hogy érdemleges választ lehessen adni a kérdésre. 1 millió Ft-ból már el lehet kezdeni sokmindent pl.

Kicsit több infó kéne, hogy érdemleges választ lehessen adni a kérdésre. 1 millió Ft-ból már el lehet kezdeni sokmindent pl.
fél millió forint alaptõke szükséges hozzá legalább. legalábbis a kfthez. attól függ amugy milyen típusú vállakozást szeretnél, és hányan vannak benne. irány a goggli


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!