Találatok a következő kifejezésre: Mennyi pénzért le teljesen (2 db)

Mennyi pénzért vágatnád le teljesen kopaszra a hajadat?

Legjobb válasz: Én sajnos ilyenre nem tudok teljes választ adni,mivel általában én fizetek a fodrásznak,hogy vágja le teljesen a hajamat,de ha tudtok olyan helyet,ahol nekem fizetnek,lécci küldjetek el.Jah,és igen alacsony összegért levágatnám(akár ingyen)

én fiú vagyok, és hatszázat fizetek érte minden héten :)
Én sajnos ilyenre nem tudok teljes választ adni, mivel általában én fizetek a fodrásznak, hogy vágja le teljesen a hajamat, de ha tudtok olyan helyet, ahol nekem fizetnek, lécci küldjetek el.Jah, és igen alacsony összegért levágatnám(akár ingyen)
Nem tudom mennyiért, de már tök szép parókák vannak... a pénzbõl vennék egyet, és még maradna is. Úgyhogy valószínûleg 100ezerért már levágatnám. Végülis most sem nagyon hosszú :D
semmi pénzért sem vágatnám le kopaszra..
Nem tudom, de elég sokat kérnék, az biztos. 200at tuti. xD
Én ingyen is. csak szerintem a hajamat nem nehet kopaszra nyírni csak a fejem:)
huu semmi pénzért :D néztem youtubeon h egy csajnak levágták az egészet mert egy fogadásban vesztett, még nézni is borzasztó volt :D
semennyiért
A 13. havi nyugdíjért levágnám oldalt, ami még maradt. 78/F
Ingyen megteszem magamnak háromnaponta a Remington hajnyírommal. Én nagyon jó érzés.
ingyen , hetente letolom 0-al , imádok kopasznak lenni ! 20 /F
Nem fizetnek érte, hogy más tegye, vettem egy hajnyírót és magam csinálom 2-3 naponta. (F)
2613456 Ft.-ért.
Én csak annyit tudok tenni hogy 100 ezerért nem hetente borotválom a fejem hanem 3 naponta xD
450 000 Ft-ért :D
A kopasz haj a legpraktikusabb! :D Nincs probléma nem kell zselé nem kell szárítani és nem alszod el! xD Magyarul Ingyen! :D
nekem 2 milla hitelem van.Ha azt kifizetné valaki a hajamért hát legyen.Majd kinõ.(derékig érõ hajam van amúgy, és nõ vagyok)
Magamtól is levágnám xD Deee ezt nem kell tudnia annak aki pénzért akarja levágni, kérnék vagy félmilliót xD Kialkudnám a legmagasabb összeget xD
százezerért én is, de persze én is kialkudnám olyan magasra amennyire csak lehetséges:P
A legmagasabb összegért.Aztán a pénzbõl parókákat vennék, meg hajnövesztõ szereket :D Azigazság szeretem a hajamat, szal most is mindt mindíg elraknám emlékbe.Am volt iylen, hogy a rádióban egy Madonna koncertért cserébe ki mit tenne meg.(Párizsban volt)Mindenki aki betelefonált, mondta hogy õ mit tenne meg.-és végül sorsoltak.Egy szõke hosszú hajú nõre esett a választás(asszem hosszú volt a haja).Le kellett borotváltatnia a haját.Egy Madonna, Párizsban tartott koncertjére levágattata a haját :) Asszem a Juventuszon volt.Üdv.:Bea
Én nagyon kevés összegért is levágatnám, pedig hosszú! 100 ezerért simán, de szerintem még 30 ezerért is! Paróka se kéne utána, minek? Az ember ma már lehet kopasz, ha lány akkor is!
Semmi pénzért nem vágatnám le kopaszra! Sõt még tüsire is! Nem szeretem a rövid hajat!
Pár száz ezerért levágatnám kopaszra, elõbb-utobb ugyis ujra megnõ, rövid idõn belõl, mivel nõ vok, elléggé furcsán néznék ki kopaszon, de belevágnék, mert hajt a kiváncsiság!
Én ingyen is levágatnám, de a párom szívrohamot kapna tõle, és nem akarok kopaszon temetésre menni!
Én férfi vok, de nekem tetszenek a kopasz, vagy a tüsi hajú lányok. Szerintem nem a haj tesz nõiessé. Én ha van válalkozó szivesen megcsinálom, de csak lányoknak.
Indiában ez teljesen természetes és pénzt nem is kapnak érte, és képzeljétek pl:csokoládéba is beleteszik ízfokozónak jó mi:-).különben én megkérném az árát min:1 milliót!
100 millió ft
Egy milláért már simán!!! :D
KB 200000-ért esetleg megtenném, de nagyon gondolkodnék rajta. Nem szívesen válnék meg a hajamtól több mint 10 éve nem vágattam belõle egy centit sem, most már combközépig ér, pedig fiú vagyok. Azért ha mégis adna valaki ennyit az egészért akár nagyobb nyilvánosság elõtt is hajlandó lennék akár teljesen leborotváltatni. Várom a borotválók jelentkezését.

Szerintetek egy nem prosti, teljesen átlagos lány (nem szupernő), mennyi pénzért feküdne le egy nem túl jóképű, de sportos és jól öltöző igényes ruhakollekcióval rendelkező sráccal?

Persze óvszer, stb alap. Csak a pasi sikertelen a lányoknál, prostizni nem akar. Kérdés, hogy szerintetek átlagosan csinos lánynak mennyit kell fizetnie, hogy elviselje a pasit 1 órára? Komolyan kérdem!

Legjobb válasz: Megnézem, normális csajt hol találsz rá :D Amúgy honnan a f..szból tudná bárki is?!

Megnézem, normális csajt hol találsz rá :D Amúgy honnan a f..szból tudná bárki is?!
Aki pénzért dug veled, azt nem érdekli a ruhakollekciód meg ilyesmik.Van az a pénz?Te mennyiért cummantanál le egy pasit, ha nem vagy homár?5000-ért?:)
Nagyon nincs az a pénz. A kolléganõim maguknak keresnek pár százezret, van amelyik majdnem egy millát és nagyon finnyásak pasik terén. Lett volna náluk sokkalta gazdagabb ronda, kövér, öregecske fickó és eszük ágában se volt elmenni vele. Bár tényleg lehet, hogy a pasik magukból indulnak ki, mert sok pasi a pénzért mindent bevállalna. Olvastam, hogy a homi pornókban is hetero fickók vannak, pénzért. :)
A kérdező hozzászólása: Én most nem a 200+ nettót keresõ jól elengedett nõkre gondolok. Hanem az átlag keresetûekre, vagy az alattiakra. Azokból van több ugyanis, nem a havi 500 ezret hazavivõkból.
Átlag keresetûben se hiszem azért. Hidd el nekem, a nõk nagyon finnyásak tudnak lenni. Ha ilyesmirõl van szó, tán még egy pasi is elõbb lefeküdne jó pénzért egy másik pasival, vagy egy ronda nõvel. Nõként erre születni kell. És pont a hideg, frigid nõkre jellemzõ, a szexmániások inkább válogatnak, nekik csak a jó pasik kellenek.
Egyébként ha rossz a külsõd, inkább a humoroddal próbálkozz, vagy valami találó szöveggel. Hozd ki magadból a legjobbat. És ne úgy közelítsd meg, hogy a nõ adja oda magát neked. Kompenzáld a külsõd azzal, hogy te fogsz neki NAGYON SOKAT ADNI a szex terén, az egekbe repíted. Sok nõ csak a jóképû pasikra bukik, de ha azok nem részesítik mennyei orál szexben, más meg igen, talán megfontolják, mi éri meg nekik.
50 ezer..
Még egy átlagos lánynak is több a fizuja, mint havi 50 ezer, miért tenné ki magát egy nem kívánt szexnek, amikor egy hónap alatt többet keres?
na hagyjuk ezt... napi 8 óra egy [email protected] melóhelyen sokkal rosszabb (ott ahol mindennap prosti vagy csak nem szexelsz ) ha nem akar semmi gusztustalant a férfi akkor ez egy normális ajánlat
Gyomor kell hozzá, meg erõsen fiús, férfias alkat. A nõknél nem úgy mûködik a szex, hogy mindegy, csak fütyi legyen rajta. A legtöbb nõ számára a neki ronda pasi annyira visszataszító, hogy inkább bányában dolgozna, hidd el. Legalábbis a normális nõi ösztönnel, ízléssel rendelkezõ nõk így vannak vele, ez biológia, muszáj, hogy tetsszen a másik. Ha férfias a nõ, könnyebben eladja magát.
"napi 8 óra egy [email protected] melóhelyen sokkal rosszabb (ott ahol mindennap prosti vagy csak nem szexelsz ) ha nem akar semmi gusztustalant a férfi akkor ez egy normális ajánlat" Azért nem rosszabb, mert a munkahelyen nem történik testnedvek cseréje, meztelenkedés, behatolás, intim érintkezés. A gusztustalan dolog meg viszonyítás kérdése, ha megbukik a dolog általában ott, hogy annak a nõnek már maga az a férfi gusztustalan (egy másiknak lehet nem az)- ha mégse, akkor meg tudod mikor kell a mai világban 50 ezret fizetni a pasinak? Vannak haverjaim, akik még egy fillért nem költöttek csajozásra, mégis lefekszenek velük. Pedig nem bunkók, nem gazdagok, esetleg annyi, hogy megnyerõ modoruk van meg jóképûek...
A kérdező hozzászólása: Mindig van az a pénz és nem mindig milliós nagyságrendû...
Semennyi pénzért. Aki nem prosti az azzal fekszik le aki nagyon helyes képû és csinos testû, szexuálisan felizgatja a látványa a nõt, és/vagy akit megszeret szerelemmel, mert akkor mégha csúnyácskább is, elfogadja a külsejét. De ilyenkor ingyen teszi a nõ.
És pénz nélkül miért nem feküdne le vele? Mi a probléma a sráccal? Ezt kellene megszüntetni. Mert a nem túl jóképû az nem elég indok. Szerintem nem feküdne le veled, mert aztán örök életében ezzel a tudattal élne, hogy prosti volt.
Ha elhívsz randira egy lányt, sokkal kisebb eséllyel vág pofán, mintha megkérdezed, hogy mennyi pénzért dughatnád egy órán keresztül.
Elõször be kell mutatni neked a ruhakollekciódat, a szekrényeidbõl kipakolni a ruhákat. Õ megnézi, és minél igényesebbnek találja azokat, annál olcsóbb lesz.
Menj el egy céges bulikba amit a yuppik csinálnak és a wc-ben ingyen megfekteted az ott lévõ nõket.Még egy italt sem kell nekik fizetned.
Te ostoba vagy. Az a prosti, akinek fizetnek érte. Magyarul, ha te fizetni akarsz érte, az egy prosti. Te sehogy nem állapítod meg, hogy tényleg te voltál-e az elsõ fizetõvendég egy olyannál, aki pénzért méri...
"elviselje a pasit 1 órára?" Biztos, hogy ezt akarod? Hogy épp' csak elviseljenek? Igaz, én nõ vagyok, de szerintem nincs annál nagyobb élvezet / kielégítõbb szexuális élmény, mint amikor a nõ önként adja a testét és a lelkét a férfinek.
A kérdező hozzászólása: Nincs akkora szerencsém, meg olyan külsõ megjelenésem és kisugárzásom, hogy valaha egy nõ is önként odaadja magát nekem.
Minden nõ befekszik pénzért elõbb utóbb csak az nem mindegy mennyiért.
#9-es, ez nem igaz!
Hirdesd meg.
Oké akkor velem van a baj de én ezt máshogy látom tapasztalom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!