Találatok a következő kifejezésre: Mennyi pénzért be a (4 db)

Mennyi pénzért pisilnél be a munkatársaid/osztálytársaid szeme láttára?

:-)

Legjobb válasz: Én vagyok az elsõ válaszadó. Csak abból indulok ki,mikor a kórházban ágytálaztak. Iszonyat volt,sírva sikerült nagy nehezen... Egy igencsak igényes nõ vagyok,aki után tekeredik a pasik feje,és mégis bevállalnám jó pénzért ezt a dolgot. Szerintem legtöbben vállalnák,hiszen a mai világban még kemény munkával sem lehet nagyobb összegre szert tenni... Még 1 Milla is jól jönne. A kollégák meg nyílván megértenék,és meg is hívnám a pénzbõl õket egy vacsira,én meg jól berúgnék.:))

Én vagyok az elsõ válaszadó. Csak abból indulok ki, mikor a kórházban ágytálaztak. Iszonyat volt, sírva sikerült nagy nehezen... Egy igencsak igényes nõ vagyok, aki után tekeredik a pasik feje, és mégis bevállalnám jó pénzért ezt a dolgot. Szerintem legtöbben vállalnák, hiszen a mai világban még kemény munkával sem lehet nagyobb összegre szert tenni... Még 1 Milla is jól jönne. A kollégák meg nyílván megértenék, és meg is hívnám a pénzbõl õket egy vacsira, én meg jól berúgnék.:) )
Nos, ezt a kérdést mélyebben kell elemezni. Elõször is azt kell felmérni, hogy egy esetleges bepisilés mekkora költséget jelent, hiszen emiatt külön meg kell mosakodni, a ruhát ki kell mosni, stb. Tehát az összegnek legalább ezt a szintet el kell érnie, különben deficites az egész. Szóval, egy kis nyereséget azért rá kell tenni, de vigyázni kell, mert ha túl magasra rakod a lécet, akkor meg a megrendelõ eláll, és az üzlet meg ugrik. Ha esetleg másvalaki is felajánlja ezt a dolgot, akkor meg ugyebár az már konkurencia, és vagy az árat szorítod lejjebb, vagy plusz szolgáltatásokat is nyújtasz ugyanazért az árért. Ha pedig nincs konkurencia, akkor is tisztességesnek kell maradnod, mert ha visszaélsz monopolhelyzeteddel, akkor számíthatsz arra, hogy a Gazdasági Versenyhivatal megbírságol emiatt. Szóval jól meg kell gondolni, és nem szabad elhamarkodottan válaszolni! :)
Mennyi az ajánlat?:) )) Ki lehetne alkudni velem, lenne az a pénz.
Minimum 50milla. De ha lehet, még több.
Pár napja ingyen is sikerült :)
Velem már megtörtént :D Még amikor általános iskolás elsõs voltam :)
Nincs az a pénz...
A kérdező hozzászólása: ? nemtom. én csak kíváncsi vagyok.
Mondjuk elgondolkodtató az is, hogy ki az a marha, akinek annyira fontos látnia az ismerõsét pisilni, hogy még fizetne is érte! Mert én ugyan 10 Ft-t sem adnék azért, hogy egy embert pisilni lássak. Vagyis milyen lelkülete lehet annak, akit izgalomba hoz egy pisis bugyi-gatya látványa?????
NEM LENNE AZ A PÉNZ!!! Akkor inkább meztelenül vonulnék végig a városon zacskóval a fejemen, minthogy bepisiljek
mindegy.csak legyalább 8 nulla legyen a szám után...
o bocsesz, az elso osszeg 5 200 000 000 akart lenni:) csak elirtam! Amugy értelmetlen is lenne a válasz.
A kérdező hozzászólása: akármennyit írhatsz, úgysem fizetném ki:D
64541354134564374354354523122753763526357248657 billió ft-ér :D mer akkor nem kell se dolgozni és iskolába se járni mer magán tanuló lennék :DDD
èn semmi pénzért sem. Olvastam egyszer, hogy sokszor mikor kémeket fogtak nem konkrét kínzást alkalmaztak hogy kihallgasák hanem pl ha egy idösebb nö volt a kém aki nagyon adott a küllemre, azt jól elláták kajával meg innivalóval, és utánna kezdték faggati, amikor pár óra eltelt és már nagyon kellet neki pisilnie, akkor nem engedték ki wc-re amíg nem vallot. ez az asszony nem mondott volna semmit nagy kínzásra sem, inkább meghalt volna, de az hogy ö megalázva bepisilve bekakílva legyen inkább megnyílt. szóval biztos hogy nagyon sok ember nem tenné meg semmi körülmény között.
Én leszek a legmeglepõbb!Az alsó határ kb 200000ft, a legfelsõ a csillagos ég..nem vok kabzsi :d Viccelek :)
ha úgysem fizetnéd ki, akkor minek pisiljem ossze magam?:) Na jo, ha én mondhatnék osszeget, akkor legyen pl.5 200 000 Ft, -...vagy tudod mit? inkább legyen dollárban! De ha a legfelso tét mondjuk 5 milla lenne, azt is bevállalnám :D
:DDDDDD

Egy fültágító ára kb. mennyi? Ha itthon kitágítom és veszek ékszert ugyanúgy pénzért rakják be a fülembe?

Legjobb válasz: Szerintem menj szalonba csináltatni...mert a fül idövel tágúl csak ki...és mindig egyre nagyobb vagy nagyobbat raknak bele..de van oan is h egyböl nagy..árát nem tudom..de én akkor is azt mondom h szalonba csináltasd!

Szerintem menj szalonba csináltatni...mert a fül idövel tágúl csak ki...és mindig egyre nagyobb vagy nagyobbat raknak bele..de van oan is h egyböl nagy..árát nem tudom..de én akkor is azt mondom h szalonba csináltasd!
A kérdező hozzászólása: És ehhez kell szülõi engedély? Mert még csak 14 vagyok. :D
Én saját magamnak csinálom most is jelen pillanatba.amúgy dehogy kell fizetni érte hogyha beakarod rakatni.Betudod magadnak is. Szülõi engedély? Hát nemtudom, lehet hogy kell.
Attól függ, hogy kivel.
Ha hetero szex, akkor inkább nem vállalnám be, félek, a kritikus pillanatban nem tudnék teljesíteni :)
buhúú, az utolsó tetszett :D
-Hölgyem! Lefeküdne velem egy milláért? -Hát persze! -És egy ezresért? -Mit képzel mi vagyok én? -Az, hogy mi maga, már megbeszéltük. Most csak az árról vitatkozunk...
nem vagyok én kurrva :/.... de álszent se :P szal ha senki nem tudná meg akkor egy 100.E , kb ..ha télle nem csunya a pasi ha csunya akkor milliós a tarifám ennyi xD
Lehet púpos, félszemû, falábú, járókeretes koporsótöltelék is csak lyuk legyen rajta. Mit finnyáztok?! Szép legyen, meg okos...eh
ha értelmes is a csaj akkor ingyen. 19/f
20000ft ha nem csúnya a csaj
Szép lánnyal ingyen is akár
egy normális, szép lánnyal ingyen :)
Én nõnek nem fizetek pénzt a szexért, igaz nem is kérek!F35
A kérdező hozzászólása: Ne legyetek már ennyire körülményesek átlagos lány/fiu normális hetero sex , egy szobában ennyi
hát nekem egy házibuliba az egyik fiú 2000-et adott volna, h ha megcsókolom, megjegyzem elküldtem a faxomba és kapott egy olyan pofont amit soha nem felejt el
attol függ, h kivel, mikor, hol, milyen sexet.
A kérdező hozzászólása: Egy átlagos kinézetü lánnyal/sráccal semmi extra de nem is ocsmány.
Attól függ kivel... A barátommal ingyen is:D
Hûûû az utsó nagyon kemény. Lány vagy fiú? Mindegy. Jöhet :D


Mennyi pénzért veszik be az antikváriumban a könyveket?

Legjobb válasz: kb. 100 Ft-tól a csillagos égig. Ez sok mindentöl is függ: jól van-e karban tartva, hány éves a könyv, ritkaságszámba megy-e. Menj el egybe és megtudod. :)

kb. 100 Ft-tól a csillagos égig. Ez sok mindentöl is függ: jól van-e karban tartva, hány éves a könyv, ritkaságszámba megy-e. Menj el egybe és megtudod. :)
Szerintem mindig sokkal kevesebbért, mint amennyeire az ember számít.Azt, amennyiért szeretnéd hogy átvegyék, oszd el kettõvel, kb annyiért!Az viszont túlzás, hogy csillagos ég lenne a határ.Ha beviszel egy 800 éves kódexet, ami kézzel van írva, azért se adnak többet pár ezernél:D
Fillérekért. Nem is érdemes elvinni õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!