Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ondót az (190 db)

Három fán madarak ülnek. Az elsõn annyi, mint a 2. -on és a 3. -on összesen. A 2. -on annyi, mint a 3. -on ülõk 2/3-a. Ha a 3. -ra szállna még 6, akkor pont annyi ülne rajta, mint az elsõn. Mennyi ül az elsõ, a harmadik fán és a 3 fán összesen?

Legjobb válasz: 3.fa: y madár 2.fa:2/3*y madár 1.fa : y+2/3*y madár Ha a 3. fára száll 6 madár akkor y+6 madár lesz rajta y+6 = y+2/3*y 6= 2/3*y 9 = y 3. fa : 9 madár 2.fa : 6 madár 1.fa : 15 madár A három fán összesen: 30 madár

3.fa: y madár 2.fa:2/3*y madár 1.fa : y+2/3*y madár Ha a 3. fára száll 6 madár akkor y+6 madár lesz rajta y+6 = y+2/3*y 6= 2/3*y 9 = y 3. fa : 9 madár 2.fa : 6 madár 1.fa : 15 madár A három fán összesen: 30 madár
Legyen az elsõ fán ülõ madarak száma X. A másodiké Y, a harmadiké pedig Z. A lényeg az, hogy ki kell választanod valamelyik értéket, és ehhez viszonyítani a többit, majd amikor már csak egyféle ismeretlened van, akkor felírni egy egyenletet. X = Y + Z, ez ugye rögtön nyilvánvaló. A plusz hat madaras részbõl következik, hogy Z = X - 6, tehát: X = Y + X - 6 A 2/3-as részbõl pedig az következik, hogy Y = 2(X-6)/3, azaz: X = 2(X - 6)/3 + X - 6 X = 2/3X - 4 + X - 6 X = 5/3X - 10 10 + X = 5/3X 10 = 2/3X 15 = X Ebbõl következik, hogy Y = 6, és Z = 9. Összesen pedig 30.
1: a 2: b 3: c a=b+c b=2/3*c c+6=a ebbõl c=a-6 b=2/3*c=2/3*(a-6)=2/3*a-12/3 a=a-6+2/3*a-4 10=2/3*a 30=2*a => a=15 c=9 b=6
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

Facebook-on mennyire mérvadó az ha kevesebb ismerősöm van mint a korosztályomban általában?

17/f vagyok, nem vagyok az a nagy Facebook-ozós, egyedül egy sulis projekt miatt regisztráltam. Ha már ott vok, felvettem az ismer?seimet, mondjuk 50 db. Ha meg szétnézek h a suliban kiknek mennyi van akkor 200-300 körül is vannak a számok. Viszont akik nekem ismer?seim azok tényleg ismer?sök, napi szinten beszélünk és nem pedig csak látásból vagy alig ismerem.

Legjobb válasz: "mennyire mérvadó az ha kevesebb ismerõsöm van mint a korosztályomban általában" Hogy Õszinte legyek semennyire,maximum az ilyen netb*zik körében Gáz ha nem vagy napi 24h-ban fenn facebookon és likeolgatod a sok tinip*csáknak a képeit. Egyébként az a 50 Fõ teljesen rendben van nekem sincs 100-nál több ;)

"mennyire mérvadó az ha kevesebb ismerõsöm van mint a korosztályomban általában" Hogy Õszinte legyek semennyire, maximum az ilyen netb*zik körében Gáz ha nem vagy napi 24h-ban fenn facebookon és likeolgatod a sok tinip*csáknak a képeit. Egyébként az a 50 Fõ teljesen rendben van nekem sincs 100-nál több ;)
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm, Üdv

Akit felvettek költségtérítésesen orvosira, leírná hogy mennyi ponttal, illetve hogy mennyi volt az ONK-s ponthatár?

Persze névtelenül, mert kényes dolog, azonban szeretném átlátni a dolgokat, légyszi!

Legjobb válasz: Az átlátáshoz pontos infó: http://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/elmult_e..

A kérdező hozzászólása: Igen ezt néztem köszi, csak ebbõl nem tudok meg sokat, mert pl 50-bõl felvesznek 20-at az oké csak nem mindegy hogy most közel volt a 400 vagy a 300 ponthoz :D
Szerintem a 400-at nem fogja meghaladni, ezért ne is aggódj. Szerintem itt is plusz 20 pont várható. Egyébként hova jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Jajj úgy látszik félreérthetõen írtam bocsi, szóval azzal tisztában vagyok hogy nem fog sokkal nõni a fizetõs csak azt nem tudom hogy a többi ember akit felvettek fizetõsre nekik mennyi volt a pontjuk (ami elég volt), mert pl tavaly Debrecenbe 255 volt de nyilván akinek 300 pontja volt az nem került be
Tavaly Debrecenbe 366 pont volt a költségtérítéses ponthatára ÁOK-n.


Figyumá. Mennyibe kerül az alcatel one touch 995 telefon a t-mobilnál? :D

Legjobb válasz: Már nem árulják. Egyébként félelmetesen nehéz volt rátalálni az infóra, fogytam is 5 kilot az idegtõl.

Már nem árulják. Egyébként félelmetesen nehéz volt rátalálni az infóra, fogytam is 5 kilot az idegtõl.
A kérdező hozzászólása: Hogy hogy nem árulják? De én olyat akarok venni márciusba!!
Olyat már csak GSM üzletben fogsz venni. És attól, hogy te olyat szeretnél venni attól még nem fogják újra forgalmazni. [link]
A kérdező hozzászólása: De neten csak lehet rendelni ujat es nem hasznaltat.. Ugye? :)
Talán e-bay.com -on lehet nézd meg

Ebay-on történõ árurendelés mennyire megbízható? Az áruk újak, vagy használtak?

Legjobb válasz: Hogy az áru új-e vagy használt, azb attól függ, hogy új vagy használt árut rendelsz-e. Gyengébbek kedvéért: eBay-en árulnak új és használt dolgokat egyaránt, a termék leírásában megtalálod, hogy amit épp nézel, az melyik. A rendelés maga abszolúte megbízható. Ha a szállításra gondolsz, az általában szintén nem szokott gondot okozni, de persze elõfordulhatnak problémák. Meg kell nézni, kitõl vásárolsz. Ha az eladónak van 66666 értékelése és ennek 99,8%-a pozitív, akkor bátran vásárolhatsz tõle. Ha még nem adott el semmit, vagy nagyon rossz az értékelése, akkor meggondolandó.

Hogy az áru új-e vagy használt, azb attól függ, hogy új vagy használt árut rendelsz-e. Gyengébbek kedvéért: eBay-en árulnak új és használt dolgokat egyaránt, a termék leírásában megtalálod, hogy amit épp nézel, az melyik. A rendelés maga abszolúte megbízható. Ha a szállításra gondolsz, az általában szintén nem szokott gondot okozni, de persze elõfordulhatnak problémák. Meg kell nézni, kitõl vásárolsz. Ha az eladónak van 66666 értékelése és ennek 99, 8%-a pozitív, akkor bátran vásárolhatsz tõle. Ha még nem adott el semmit, vagy nagyon rossz az értékelése, akkor meggondolandó.

Körülbelül/Megközelítõleg mennyit kereshettek az Attack On Titan-nal?

Gondolom nem meglepõ, hogy szépet kaszáltak azzal a sorozattal...

Legjobb válasz: Hype parádé miatt sokat valszeg, de ez egy dolog, mainstream cucosokat viszik mindig, kihalt az egyediség ma már. Az hogy szépet kaszáltak vagy nem.. õszintén így mint nézõ nem hat meg, valszeg igen, de még így is egy vontatott anime volt. És ha úgy nézed hogy számodra hogy lett volna élvezetesebb elnyújtva 25részbe vagy belerakva kb pont beleillõ 12-13 részbe szerintem kevesebbet választanád, jelen esetben az õ nagy kaszájukkal egy egész érdekes animét rontottak el. Bár ez csak az én szemszögem, hype miatt megérte nekik, de akik jó sorozatot akartak látni, egy egyedi shounen-t(mint aminek én is az elején hittem) csalódtak.

Hype parádé miatt sokat valszeg, de ez egy dolog, mainstream cucosokat viszik mindig, kihalt az egyediség ma már. Az hogy szépet kaszáltak vagy nem.. õszintén így mint nézõ nem hat meg, valszeg igen, de még így is egy vontatott anime volt. És ha úgy nézed hogy számodra hogy lett volna élvezetesebb elnyújtva 25részbe vagy belerakva kb pont beleillõ 12-13 részbe szerintem kevesebbet választanád, jelen esetben az õ nagy kaszájukkal egy egész érdekes animét rontottak el. Bár ez csak az én szemszögem, hype miatt megérte nekik, de akik jó sorozatot akartak látni, egy egyedi shounen-t(mint aminek én is az elején hittem) csalódtak.

Mennyire nézik YouTube-on az olyan gameplay videókat amik 1280x1024es felbontásúak?

Legjobb válasz: Felõlem lehet egy gameplay 5000x5000 felbontású is, ha az szar. Érted a lényeget.. Amúgy az jó felbontásnak számít. Kellemesen lehet rajta nézni a videókat. Nem rossz minõségû.

Felõlem lehet egy gameplay 5000x5000 felbontású is, ha az szar. Érted a lényeget.. Amúgy az jó felbontásnak számít. Kellemesen lehet rajta nézni a videókat. Nem rossz minõségû.
Ahogy írták a felbontás nem lényeg, de azért azt megjegyezném, hogy a szélesvászon (1280x720, 720p, 16:9) kicsit elterjedtebb mostanság... G.

Mennyire megbízhatók azok az alkalmazások facebook-on amelyek azt mutatják meg hogy ki nézte meg az adatlapod ma, ki a legnagyobb rajongód (ki szokta megnézni legtöbbször)? Bővebben lenn.

Mert úgy tudom hogy a facebook-nak van egy ilyen adatvédelmi szabályzata hogy senkir?l sem oszthatják meg hogy mikor kinek az adatlapján nézett meg bármilyen képet vagy bejegyzést.ÉS ha esetleg ezekkel az alkalmazásokkal nem is, létezik bármiféle program vagy megoldás erre amivel megtudhatja valaki hogy ki nézte meg az adatlapját, vagy valamelyik képét, bejegyzését?

Legjobb válasz: Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???

Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???
teljesen megbízhatóak, nekem azóta a fogam is fehérebb, és a bundám meg fényesebb és dúsabb mióta ilyeneket használok!
Én úgy derítettem ki, hogy megcsináltam egymás után kétszer, természetesen más neveket dobott ki. Másikat is próbáltam ott meg kidobta, hogy kik nézik az adatlapom, de túl sok nevet sorolt fel, szóval nem volt hihetõ. Azért ráírtam az egyikre, aki éppen nézte az adatlapom állítólag és nem válaszolt, szóval nem volt fészen.

A Need for Speed Most Wanted-ben miért csak 15 személyes a fekete lista amikor igazából 16 személyes Néztem videót a Youtube-on és ott láttam, hogy Razor után jön a 16-os számmal Rog. Mennyi lehet az igaz nem tudom?

Legjobb válasz: Én most viszem, Ming-nél tartok. De az elején a 4. verseny (ahol már 4-en versenyeznek) láthatod hogy ROG (Blacklist #16) köztük van. És mivel te lettél a nyertes ezért átadta helyét (ahogy illik). Azt nem tudom hogy lett jó haverod egy rivális (mármint ROG) xDDD Egyébként azért mert ugye vannak "fõbb helyezések" és ott az a Top 15. ROG lehet mondjuk a Top 50.-ben van benne 16.ként és ez nem nagy szám (én Fehérlistának hívom xDDD) És ugye új húsként kezdted de egybõl lenyomtad ROG-ot (Whitelist #16) Ezért felmentél a 16. helyre és... Betudnád linkelni a videót ? Kösz :)

Én most viszem, Ming-nél tartok. De az elején a 4. verseny (ahol már 4-en versenyeznek) láthatod hogy ROG (Blacklist #16) köztük van. És mivel te lettél a nyertes ezért átadta helyét (ahogy illik). Azt nem tudom hogy lett jó haverod egy rivális (mármint ROG) xDDD Egyébként azért mert ugye vannak "fõbb helyezések" és ott az a Top 15. ROG lehet mondjuk a Top 50.-ben van benne 16.ként és ez nem nagy szám (én Fehérlistának hívom xDDD) És ugye új húsként kezdted de egybõl lenyomtad ROG-ot (Whitelist #16) Ezért felmentél a 16. helyre és... Betudnád linkelni a videót ? Kösz :)
A kérdező hozzászólása: Amikor mutatja a kapuról-kapura versenyt akkor az õ Ford Mustang Gt-je az :) De Razor alatt mutatja O_O http://www.youtube.com/watch?v=8EZUvoIVbcA


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!