Találatok a következő kifejezésre: Mennyi napig teljesen (45 db)

Hogyan kell kreatinkúra alatt adagolni a kreatint? Mennyit egy nap, milyen időpontokban, és mennyi ideig tart egy kreatinkúra? Azt akarom megtudni hogy mennyi idő? Teljesen 2 kreatinkúra között, tömör értelmes válaszokat kérek! Hogyan szedjem?

600 darab kreatinom van es kezdo vagyok. Hogyan szedjem? Minden nap kell szedni vagy csak mikor sujozol?

Legjobb válasz: csaba, az isten áldjon már te értetlen. Hány kg vagy? Mi az hogy hogyan kell adagolni, mire gondolsz, hogy kiskanállal vagy merõkanállal? Milyen fajta kreatin? Mi az, hogy 600 kreatinod van? 600 fajta? vagy mi? hányadik értelmetlen kérdésed rakod fel?! istenem, értetlen patkány.

csaba, az isten áldjon már te értetlen. Hány kg vagy? Mi az hogy hogyan kell adagolni, mire gondolsz, hogy kiskanállal vagy merõkanállal? Milyen fajta kreatin? Mi az, hogy 600 kreatinod van? 600 fajta? vagy mi? hányadik értelmetlen kérdésed rakod fel?! istenem, értetlen patkány.
súly ly lylylylylylylyly fogd már fel hogy lylylylylyly
Ha a tabletta 1000mg-os, akkor 5-7tabletta/adag. Attól függõen hogy mennyi a súlyod.
A kérdező hozzászólása: 1 valaszolo 50 kg vagyok, a creatin-r, 600 darab tableta es reggel menyit sujzasko utan de ne gramban irjatok legyszi hanem hany tabletta a redistol van a creatin r
ez a gyerek nagyon kész van :D

Mennyi napig marad teljesen sima a hasam gyantázés után? De ugy h mge csak picit sem lehet latnia szőrszálakat

Legjobb válasz: Ez egyénfüggõ! Van akinek akár 2-3 hét! attól függ hogy mennyire rendesen lett legyantázva(márhogy szakszerûen) és hogy miylen gyorsan nõl a szõröd!

Ez egyénfüggõ! Van akinek akár 2-3 hét! attól függ hogy mennyire rendesen lett legyantázva(márhogy szakszerûen) és hogy miylen gyorsan nõl a szõröd!
Embere válogatja. Nekem kb. egy-másfél hét, amig tökéletesen csupasz és sima a bõröm. Utána elkezd rücskösödni (ahogy a szõrszálak törik át a bõrt, ez kb. egy hét), és ilyenkor már elõbukkan egy-két szál.


30 hetes terhes vagyok es nem birok valtoztatni azon, hogy egesz nap teljesen lehangolt vagyok. Es persze ragom magam; vajon a depressziom van-e es ha igen mennyire van rossz hatassal a babamra?

Pedig nagyon orulok, hogy gyerekunk lesz, csak a szitu az, hogy uj orszagba kerultem, es egy lelket sem ismerek.

Legjobb válasz: Segtíhetek ha gondolod és szívesen összebarátkoznék veled.Olvass sokat a babádról ismerkedj és hidd el jobb kedved lesz.Baba megérzi ha az anyukájának nem jó a kedve.Írogatunk privbe? Boldog Baba várást!

Segtíhetek ha gondolod és szívesen összebarátkoznék veled.Olvass sokat a babádról ismerkedj és hidd el jobb kedved lesz.Baba megérzi ha az anyukájának nem jó a kedve.Írogatunk privbe? Boldog Baba várást!
Nagyon együttérzek veled, de kell találnod valamilyen elfoglaltságot, amivel feldobod magad!Nézegesd a hasadban mocorgó kisbabát, járj bababoltokba, játékboltokba nézelõdni!Újságárusnál lapozgass bele 1-2 újságba, halgass olyan zenét, amit szeretsz!Ha batátkozni szeretnél, irj privibe, szivesen válaszolok!Kivánok neked sok boldogságot!:)
Szia!Én is 30 hetes vagyok és bizony nálam is gyakori, hogy így érzem magam.A férjem egész nap dolgozik, szóval javarészt egyedül vagyok itthon.Persze azért lefoglalom magam, olvasok, zenét hallgatok, fõzök, de nem az igazi.A legrosszabbul az esik, hogy eddig sok ember között dolgoztam nap mint nap és azt hittem, hogy jó kapcsolatom van a kollegákkal és hogy jónéhánnyal barátságban vagyunk.Ehhez képest amióta itthon vagyok a kutya se kérdezte meg, hogy vagyunk.eleinte írtam többmindenkinek, pl. egy másik terhes kolleganõnek is, de vagy nem válaszoltak vagy ha igen, elég lerázósan.Sajnálom, hogy ilyen személytelen világban élünk, hogy senkit nem érdekel a másik.Egyébként ez nem depresszió, egyszerûen csak rossz szembesülni ezekkel a dolgokkal.szóval úgy is érezheti magát egyedül az ember, hogy ott él, ahova elméletileg minden köti és így is, hogy idegen helyen van.Ha gondolod, msn-en vagy emailben szívesen beszélgetek veled.Minden jót nektek!:)

Egy analóg fényképezõgépnél nappal mennyi lehet a maximum záridõ, míg teljesen világos nem lesz a kép?

Legjobb válasz: Ilyen nincs... attól függ, hogy mekkorára nyitod a rekeszt, hogy milyen az objektív, mekkora az objektív nyílásszöge, milyen szûrõd van, és épp mennyire van világos. Mert nappal is lehet fényképezni egy fekete cuccot, vagy fehéret, a beérkezõ fénymennyiség teljesen más lesz.

Ilyen nincs... attól függ, hogy mekkorára nyitod a rekeszt, hogy milyen az objektív, mekkora az objektív nyílásszöge, milyen szûrõd van, és épp mennyire van világos. Mert nappal is lehet fényképezni egy fekete cuccot, vagy fehéret, a beérkezõ fénymennyiség teljesen más lesz.
Ahogy az elõttem válaszoló is írta, analóg fényképezõgépnél nincs megszabva maximum záridõ. Akár B záridõt is lehet használni, aminél teljesen a felhasználón múlik, mikor engedi el az exponáló gombot. Az, hogy mennyi idõ alatt megy tönkre a fényérzékeny negatív, függ a negatív ISO-ban megadott fényérzékenységétõl, és még egy csomó más dologtól. Gyakorlatilag, ha egy vadi új nagy ISO érzékenységû negatívot kihúzol a tokjából, fényes nappal néhány század, de lehet, hogy néhány ezred másodperc alatt használhatatlan lesz. Ugyanez érvényes rá akkor is, ha a fényképezõgép belsejében van, de természetesen a fényképezõgép pont arra való, hogy szabályozni lehessen a fényérzékeny filmre jutó fény mennyiségét. Szabályozni lehet elsõsorban az objektív elejére felhelyezett szûrõk segítségével. Akár hegesztõüveg erõsségût, vagy még annál erõsebb szûrõket is lehet készen vásárolni, (például napfoltok fotózásához kellhet ilyen) de ha valaki kreatív, saját maga is készíthet megfelelõ sötétségû üveget. A bolti szûrõket különbözõ EV fényérték erõsséggel jelölik aszerint, hogy mennyire engedi át a fényt. Még különbözõ színekben is lehet kapni. Ha pontos beállításra van szükség, analóg fényképezõgép mellett érdemes használni fénymérõ mûszert. A mûszeren elõször be kell állítani a szûrõ EV korrekciós tényezõjét, és a film ISO érzékenységét. Ezután lehet játszani a záridõvel és a blendenyílással. A mûszer kiírja a helyes exponáláshoz szükséges beállítandó értékeket. Ha nincsen mûszer, érdemes elolvasni a fényképezõgép mellé kapott leírást. Táblázatos formában szoktak tájékoztatást adni a helyes beállításokhoz a különbözõ napszakokban, különbözõ fényviszonyok mellett történõ fényképezéshez. Néha ezt a táblázatot még a fényképezõgép hátoldalán is meg lehet találni kis méretben.

Mennyit kell tanulni napi/heti szinten, hogy német nyelvből teljesen nulláról 2 év alatt elérhető legyen egy felsőfokú nyelvvizsga? Esetleg valaki tapasztalat etéren vagy más nyelvből? (francia, olasz, spanyol)?

Legjobb válasz: Ez teljesen egyéni. Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy NEKED mennyit kell hozzá tanulni. Valakinek elég pár hónap is, másoknak 5 év sem.

Ez teljesen egyéni. Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy NEKED mennyit kell hozzá tanulni. Valakinek elég pár hónap is, másoknak 5 év sem.
Szerintem napi (!) min. 3 óra ráfordítással meg lehet csinálni. Lehet, hogy kevesebbõl is. Különtanár vagy nyelvtanfolyam nélkül szerintem jóval több.

Hány nap mire teljesen kibújik a foga? Már látszik a hegye, de mennyi idő mire teljesen kinő?

Úgy értem hogy 1-2 nap és teljesen kibújik vagy több?

Legjobb válasz: 9,5 hós kislányomnak a két alsó foga egy hónap alatt nõtt ki teljesen. Most bújt ki a harmadik fogacska felül és várjuk a negyediket :)

9, 5 hós kislányomnak a két alsó foga egy hónap alatt nõtt ki teljesen. Most bújt ki a harmadik fogacska felül és várjuk a negyediket :)

8, 5 hónapos babát mennyi időre hagyjak másra? Egy kis ideje már tart a szeparációs szorongás, eddig a nagyival 3 óra után teljesen kikészült. Majdnem egy napra kellene egyedül hagynom.

Legjobb válasz: A muszáj nagy úr. Én úgy csinálnám, ha még nem túl közeli ez az 1 napos távollét, hogy addig minden nap rányomnám kicsit a nagyira, hogy szokja, nem tûnsz el, vissza fogsz jönni. Meg nem kell olyan nagy elköszönést csinálni mikor elmész. Adj puszi, és mond neki ne túl érzékeny hangon, hogy szereted, és sietsz vissza, és menj. Ha már közel a nap, akkor nem tudom...de ha gyakran akarod így hagyni a nagyira, akkor szinte napi kapcsolatban kell vele lennie, mert ha csak néha látja, akkor neki olyan mint egy vadidegen, fél tõle...A lányom 18 hós volt, mikor 1 hét után emlékezett a nagyira(anyukámra), elõtte hiába mentünk 2 hetente, mindig sírt, nem tudta ki az...anyám is sírt, hogy nem ismeri meg a gyerek, de hát nekik még nagyon rövid a memóriájuk. Amúgy a nagyi biztos okés? Van hozzá türelme?

A muszáj nagy úr. Én úgy csinálnám, ha még nem túl közeli ez az 1 napos távollét, hogy addig minden nap rányomnám kicsit a nagyira, hogy szokja, nem tûnsz el, vissza fogsz jönni. Meg nem kell olyan nagy elköszönést csinálni mikor elmész. Adj puszi, és mond neki ne túl érzékeny hangon, hogy szereted, és sietsz vissza, és menj. Ha már közel a nap, akkor nem tudom...de ha gyakran akarod így hagyni a nagyira, akkor szinte napi kapcsolatban kell vele lennie, mert ha csak néha látja, akkor neki olyan mint egy vadidegen, fél tõle...A lányom 18 hós volt, mikor 1 hét után emlékezett a nagyira(anyukámra), elõtte hiába mentünk 2 hetente, mindig sírt, nem tudta ki az...anyám is sírt, hogy nem ismeri meg a gyerek, de hát nekik még nagyon rövid a memóriájuk. Amúgy a nagyi biztos okés? Van hozzá türelme?
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy a nagyi 100 km-re lakik, ritkán tud jönni. Most együtt voltak 3 napot, a gyerek meg volt bolondulva. Mióta elment, megint minden okés. Egyébként igyekszik, jól bánik a babával.
aha, akkor itt a bibi...sajnos csakis olyanra tudod hagyni, akit ismer napi szinten, vagy legalább 2-3 naponta...szegény nagyinak is ez tök szr érzés lehet, hogy bármit csinál, a gyerek csak sír, sír... nem tudjátok úgy megoldani, hogy elvisitek magatokkal, de megy a nagyi is, és akkor vigyáz rá, amíg te az ügyedet intézed, de néha rá tudsz nézni... De ha ez sem megoldható, akkor még 1 vmi jutott eszembe: lehet ez idiótaság, de mi lenne, ha az elõzõ nap rajtad lévõ pólót betennétek neki, hogy érezze a "szagodat"..tudod, õk még kis ösztön-lények, az illatod megnyugtatja talán. Amúgy vigaszként mondom, hogy olyan másfél éves koruk körül javul ez a dolog, már emlékszik majd már a mamára, szívesen lesz vele, és nem fog sírni...
A kérdező hozzászólása: Az ötlet nem rossz! :) Esküvõre kellene mennem vidékre, 250 km-re. Babót nem vinném, mert ott nem tudnám letenni sehová és 5 percig sincs el az ölemben, menne egész nap. :)
szia szerintem akkor ne menj el az esküvõre... vagy csak a templomi részre. én is hivatalos vagyok nyárra egyre, de férjem nem tud menni, semmi értelme nem volna világ végére leutaznom, õ már aludni akrana, stb. ezért csak a templomira megyek el max. sajnos ez ilyen.

Ha koplaltál (teljesen, egy falat nélkül) hány napig bírtad? Mennyi volt a legtöbb idő, amit kibírtál étel nélkül? Mi volt a végeredmény?

A kérdés elméleti! Köszönöm a válaszod.

Legjobb válasz: 6 nap. Egyszer, a 3. nap körül próbáltam enni egy kis befõttet, de kihánytam. De nem fogyókúra, hanem szerelmi bánat volt. Lement 2-3 kiló, de következõ héten vissza is jött.

6 nap. Egyszer, a 3. nap körül próbáltam enni egy kis befõttet, de kihánytam. De nem fogyókúra, hanem szerelmi bánat volt. Lement 2-3 kiló, de következõ héten vissza is jött.
remélem te nem fogod sokáig bírni.
2 hét, léböjtkúráztam. Kb. 5-6 kilót fogytam.
Nekem 3 vagy 4 nap, betegség miatt. Az a durva, hogy az elsõ koplalásos nap után már nem éreztem, hogy éhes vagyok. A 2. nap már ittam limonádét (cukorral), hogy azért legyen egy kis energiám. Eredmény: A gatyám utána nagy volt rám (szerintem 2 kiló simán lement izomból :/), aztán úgy kb. a fele visszajött. Az érdekes, hogy a koplalás után egész jól, frissnek éreztem magam :)
Én minden évben csinálom, hogy 2 hétig nem veszek magamhoz szilárd táplálékot, önfegyelem, akaraterõ fejlesztése! Ilyenkor vízben oldódó táplálékkiegészítõket fogyasztok, az egészségem miatt.
1 hèt, szintén szerelmi bánat. -5 kg, de hamar visszajött...
4nap, de azt az élet alakította úgy és nem betervezett fogyási akció volt. 3kg mínusz lett az eredménye, ami kb 2hónap alatt vissza is tért.
Sajnos már nem tudod Bujtor Csöpitõl megkérdezni...
Lazán egy hét is, viszont ez csak a szilárd táplálék megvonása volt... Szóval IceTeán éltem... :((( Különben elájultam. -.-
14 nap. Nyomattam a vizet, multivitamint és minden nap 1l gyümölcslevet. Fogytam vele 5-6 kilót aztán visszaszedtem 10-12t.
5 nap, de én még gyümölcslevet sem ittam, csak vizet. A 6.napon (szombat) pont iskola lett volna, de elájultam a konyhában. De nem volt otthon senki, szóval de. 11-kor ébredtem fel arra, hogy milyen hideg a padló. Huh, emlékszem milyen szörnyû érzés volt az az éhség, meg felkaparni magam a hideg földrõl. Bár hallottam az alattunk lakókat. Aztán az nap még megettem pár szelet Abonett kenyeret, többet nem bírtam. Vasárnap pedig reggel zabkását, este Korpovitot. Így a következõ hétfõ reggelt mínusz 4.6 kilóval nyugtázhattam. És folytattam a koplaló életmódot, tehát én nem kezdtem el zabálni, így nem jött vissza.
3hónapja napi 300kcal-t eszek. 10kg-ot fogytam mellette mozgok sokat
En egyszer 10 napig csak vizet ittam, nagyon orultem mert le fogytam vele vagy 5 kilot de 1-2 honap utan vissza is jott ugyhogy semmi ertelme nem volt. Nem is fogom tobbet csinalni : D

Mennyi időt szoktatok a strandon eltölteni 1 év körüli babáitokkal, egy teljes napot kint vagytok, vagy csak pár órát?

Legjobb válasz: 15 hónapos, csak pár órát. Egy egész nap nagyon elfárasztja, úgyhogy közben elmegyünk sétálni, elaltatom valahogy a babakocsiban, meg a nap is túl meleg mostanában. A pár óra alatt értsd a 4-5 órát kb.

15 hónapos, csak pár órát. Egy egész nap nagyon elfárasztja, úgyhogy közben elmegyünk sétálni, elaltatom valahogy a babakocsiban, meg a nap is túl meleg mostanában. A pár óra alatt értsd a 4-5 órát kb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!