Találatok a következő kifejezésre: Mennyi napig teljesen (42 db)

Hogyan kell kreatinkúra alatt adagolni a kreatint? Mennyit egy nap, milyen időpontokban, és mennyi ideig tart egy kreatinkúra? Azt akarom megtudni hogy mennyi idő? Teljesen 2 kreatinkúra között, tömör értelmes válaszokat kérek! Hogyan szedjem?

600 darab kreatinom van es kezdo vagyok. Hogyan szedjem? Minden nap kell szedni vagy csak mikor sujozol?

Legjobb válasz: csaba, az isten áldjon már te értetlen. Hány kg vagy? Mi az hogy hogyan kell adagolni, mire gondolsz, hogy kiskanállal vagy merõkanállal? Milyen fajta kreatin? Mi az, hogy 600 kreatinod van? 600 fajta? vagy mi? hányadik értelmetlen kérdésed rakod fel?! istenem, értetlen patkány.

csaba, az isten áldjon már te értetlen. Hány kg vagy? Mi az hogy hogyan kell adagolni, mire gondolsz, hogy kiskanállal vagy merõkanállal? Milyen fajta kreatin? Mi az, hogy 600 kreatinod van? 600 fajta? vagy mi? hányadik értelmetlen kérdésed rakod fel?! istenem, értetlen patkány.
súly ly lylylylylylylyly fogd már fel hogy lylylylylyly
Ha a tabletta 1000mg-os, akkor 5-7tabletta/adag. Attól függõen hogy mennyi a súlyod.
A kérdező hozzászólása: 1 valaszolo 50 kg vagyok, a creatin-r, 600 darab tableta es reggel menyit sujzasko utan de ne gramban irjatok legyszi hanem hany tabletta a redistol van a creatin r
ez a gyerek nagyon kész van :D

Mennyi napig marad teljesen sima a hasam gyantázés után? De ugy h mge csak picit sem lehet latnia szőrszálakat

Legjobb válasz: Ez egyénfüggõ! Van akinek akár 2-3 hét! attól függ hogy mennyire rendesen lett legyantázva(márhogy szakszerûen) és hogy miylen gyorsan nõl a szõröd!

Ez egyénfüggõ! Van akinek akár 2-3 hét! attól függ hogy mennyire rendesen lett legyantázva(márhogy szakszerûen) és hogy miylen gyorsan nõl a szõröd!
Embere válogatja. Nekem kb. egy-másfél hét, amig tökéletesen csupasz és sima a bõröm. Utána elkezd rücskösödni (ahogy a szõrszálak törik át a bõrt, ez kb. egy hét), és ilyenkor már elõbukkan egy-két szál.

30 hetes terhes vagyok es nem birok valtoztatni azon, hogy egesz nap teljesen lehangolt vagyok. Es persze ragom magam; vajon a depressziom van-e es ha igen mennyire van rossz hatassal a babamra?

Pedig nagyon orulok, hogy gyerekunk lesz, csak a szitu az, hogy uj orszagba kerultem, es egy lelket sem ismerek.

Legjobb válasz: Segtíhetek ha gondolod és szívesen összebarátkoznék veled.Olvass sokat a babádról ismerkedj és hidd el jobb kedved lesz.Baba megérzi ha az anyukájának nem jó a kedve.Írogatunk privbe? Boldog Baba várást!

Segtíhetek ha gondolod és szívesen összebarátkoznék veled.Olvass sokat a babádról ismerkedj és hidd el jobb kedved lesz.Baba megérzi ha az anyukájának nem jó a kedve.Írogatunk privbe? Boldog Baba várást!
Nagyon együttérzek veled, de kell találnod valamilyen elfoglaltságot, amivel feldobod magad!Nézegesd a hasadban mocorgó kisbabát, járj bababoltokba, játékboltokba nézelõdni!Újságárusnál lapozgass bele 1-2 újságba, halgass olyan zenét, amit szeretsz!Ha batátkozni szeretnél, irj privibe, szivesen válaszolok!Kivánok neked sok boldogságot!:)
Szia!Én is 30 hetes vagyok és bizony nálam is gyakori, hogy így érzem magam.A férjem egész nap dolgozik, szóval javarészt egyedül vagyok itthon.Persze azért lefoglalom magam, olvasok, zenét hallgatok, fõzök, de nem az igazi.A legrosszabbul az esik, hogy eddig sok ember között dolgoztam nap mint nap és azt hittem, hogy jó kapcsolatom van a kollegákkal és hogy jónéhánnyal barátságban vagyunk.Ehhez képest amióta itthon vagyok a kutya se kérdezte meg, hogy vagyunk.eleinte írtam többmindenkinek, pl. egy másik terhes kolleganõnek is, de vagy nem válaszoltak vagy ha igen, elég lerázósan.Sajnálom, hogy ilyen személytelen világban élünk, hogy senkit nem érdekel a másik.Egyébként ez nem depresszió, egyszerûen csak rossz szembesülni ezekkel a dolgokkal.szóval úgy is érezheti magát egyedül az ember, hogy ott él, ahova elméletileg minden köti és így is, hogy idegen helyen van.Ha gondolod, msn-en vagy emailben szívesen beszélgetek veled.Minden jót nektek!:)

Mennyit kell tanulni napi/heti szinten, hogy német nyelvből teljesen nulláról 2 év alatt elérhető legyen egy felsőfokú nyelvvizsga? Esetleg valaki tapasztalat etéren vagy más nyelvből? (francia, olasz, spanyol)?

Legjobb válasz: Ez teljesen egyéni. Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy NEKED mennyit kell hozzá tanulni. Valakinek elég pár hónap is, másoknak 5 év sem.

Ez teljesen egyéni. Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy NEKED mennyit kell hozzá tanulni. Valakinek elég pár hónap is, másoknak 5 év sem.
Szerintem napi (!) min. 3 óra ráfordítással meg lehet csinálni. Lehet, hogy kevesebbõl is. Különtanár vagy nyelvtanfolyam nélkül szerintem jóval több.

Hány nap mire teljesen kibújik a foga? Már látszik a hegye, de mennyi idő mire teljesen kinő?

Úgy értem hogy 1-2 nap és teljesen kibújik vagy több?

Legjobb válasz: 9,5 hós kislányomnak a két alsó foga egy hónap alatt nõtt ki teljesen. Most bújt ki a harmadik fogacska felül és várjuk a negyediket :)

9, 5 hós kislányomnak a két alsó foga egy hónap alatt nõtt ki teljesen. Most bújt ki a harmadik fogacska felül és várjuk a negyediket :)

8, 5 hónapos babát mennyi időre hagyjak másra? Egy kis ideje már tart a szeparációs szorongás, eddig a nagyival 3 óra után teljesen kikészült. Majdnem egy napra kellene egyedül hagynom.

Legjobb válasz: A muszáj nagy úr. Én úgy csinálnám, ha még nem túl közeli ez az 1 napos távollét, hogy addig minden nap rányomnám kicsit a nagyira, hogy szokja, nem tûnsz el, vissza fogsz jönni. Meg nem kell olyan nagy elköszönést csinálni mikor elmész. Adj puszi, és mond neki ne túl érzékeny hangon, hogy szereted, és sietsz vissza, és menj. Ha már közel a nap, akkor nem tudom...de ha gyakran akarod így hagyni a nagyira, akkor szinte napi kapcsolatban kell vele lennie, mert ha csak néha látja, akkor neki olyan mint egy vadidegen, fél tõle...A lányom 18 hós volt, mikor 1 hét után emlékezett a nagyira(anyukámra), elõtte hiába mentünk 2 hetente, mindig sírt, nem tudta ki az...anyám is sírt, hogy nem ismeri meg a gyerek, de hát nekik még nagyon rövid a memóriájuk. Amúgy a nagyi biztos okés? Van hozzá türelme?

A muszáj nagy úr. Én úgy csinálnám, ha még nem túl közeli ez az 1 napos távollét, hogy addig minden nap rányomnám kicsit a nagyira, hogy szokja, nem tûnsz el, vissza fogsz jönni. Meg nem kell olyan nagy elköszönést csinálni mikor elmész. Adj puszi, és mond neki ne túl érzékeny hangon, hogy szereted, és sietsz vissza, és menj. Ha már közel a nap, akkor nem tudom...de ha gyakran akarod így hagyni a nagyira, akkor szinte napi kapcsolatban kell vele lennie, mert ha csak néha látja, akkor neki olyan mint egy vadidegen, fél tõle...A lányom 18 hós volt, mikor 1 hét után emlékezett a nagyira(anyukámra), elõtte hiába mentünk 2 hetente, mindig sírt, nem tudta ki az...anyám is sírt, hogy nem ismeri meg a gyerek, de hát nekik még nagyon rövid a memóriájuk. Amúgy a nagyi biztos okés? Van hozzá türelme?
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy a nagyi 100 km-re lakik, ritkán tud jönni. Most együtt voltak 3 napot, a gyerek meg volt bolondulva. Mióta elment, megint minden okés. Egyébként igyekszik, jól bánik a babával.
aha, akkor itt a bibi...sajnos csakis olyanra tudod hagyni, akit ismer napi szinten, vagy legalább 2-3 naponta...szegény nagyinak is ez tök szr érzés lehet, hogy bármit csinál, a gyerek csak sír, sír... nem tudjátok úgy megoldani, hogy elvisitek magatokkal, de megy a nagyi is, és akkor vigyáz rá, amíg te az ügyedet intézed, de néha rá tudsz nézni... De ha ez sem megoldható, akkor még 1 vmi jutott eszembe: lehet ez idiótaság, de mi lenne, ha az elõzõ nap rajtad lévõ pólót betennétek neki, hogy érezze a "szagodat"..tudod, õk még kis ösztön-lények, az illatod megnyugtatja talán. Amúgy vigaszként mondom, hogy olyan másfél éves koruk körül javul ez a dolog, már emlékszik majd már a mamára, szívesen lesz vele, és nem fog sírni...
A kérdező hozzászólása: Az ötlet nem rossz! :) Esküvõre kellene mennem vidékre, 250 km-re. Babót nem vinném, mert ott nem tudnám letenni sehová és 5 percig sincs el az ölemben, menne egész nap. :)
szia szerintem akkor ne menj el az esküvõre... vagy csak a templomi részre. én is hivatalos vagyok nyárra egyre, de férjem nem tud menni, semmi értelme nem volna világ végére leutaznom, õ már aludni akrana, stb. ezért csak a templomira megyek el max. sajnos ez ilyen.

Ha koplaltál (teljesen, egy falat nélkül) hány napig bírtad? Mennyi volt a legtöbb idő, amit kibírtál étel nélkül? Mi volt a végeredmény?

A kérdés elméleti! Köszönöm a válaszod.

Legjobb válasz: 6 nap. Egyszer, a 3. nap körül próbáltam enni egy kis befõttet, de kihánytam. De nem fogyókúra, hanem szerelmi bánat volt. Lement 2-3 kiló, de következõ héten vissza is jött.

6 nap. Egyszer, a 3. nap körül próbáltam enni egy kis befõttet, de kihánytam. De nem fogyókúra, hanem szerelmi bánat volt. Lement 2-3 kiló, de következõ héten vissza is jött.
remélem te nem fogod sokáig bírni.
2 hét, léböjtkúráztam. Kb. 5-6 kilót fogytam.
Nekem 3 vagy 4 nap, betegség miatt. Az a durva, hogy az elsõ koplalásos nap után már nem éreztem, hogy éhes vagyok. A 2. nap már ittam limonádét (cukorral), hogy azért legyen egy kis energiám. Eredmény: A gatyám utána nagy volt rám (szerintem 2 kiló simán lement izomból :/), aztán úgy kb. a fele visszajött. Az érdekes, hogy a koplalás után egész jól, frissnek éreztem magam :)
Én minden évben csinálom, hogy 2 hétig nem veszek magamhoz szilárd táplálékot, önfegyelem, akaraterõ fejlesztése! Ilyenkor vízben oldódó táplálékkiegészítõket fogyasztok, az egészségem miatt.
1 hèt, szintén szerelmi bánat. -5 kg, de hamar visszajött...
4nap, de azt az élet alakította úgy és nem betervezett fogyási akció volt. 3kg mínusz lett az eredménye, ami kb 2hónap alatt vissza is tért.
Sajnos már nem tudod Bujtor Csöpitõl megkérdezni...
Lazán egy hét is, viszont ez csak a szilárd táplálék megvonása volt... Szóval IceTeán éltem... :((( Különben elájultam. -.-
14 nap. Nyomattam a vizet, multivitamint és minden nap 1l gyümölcslevet. Fogytam vele 5-6 kilót aztán visszaszedtem 10-12t.
5 nap, de én még gyümölcslevet sem ittam, csak vizet. A 6.napon (szombat) pont iskola lett volna, de elájultam a konyhában. De nem volt otthon senki, szóval de. 11-kor ébredtem fel arra, hogy milyen hideg a padló. Huh, emlékszem milyen szörnyû érzés volt az az éhség, meg felkaparni magam a hideg földrõl. Bár hallottam az alattunk lakókat. Aztán az nap még megettem pár szelet Abonett kenyeret, többet nem bírtam. Vasárnap pedig reggel zabkását, este Korpovitot. Így a következõ hétfõ reggelt mínusz 4.6 kilóval nyugtázhattam. És folytattam a koplaló életmódot, tehát én nem kezdtem el zabálni, így nem jött vissza.
3hónapja napi 300kcal-t eszek. 10kg-ot fogytam mellette mozgok sokat
En egyszer 10 napig csak vizet ittam, nagyon orultem mert le fogytam vele vagy 5 kilot de 1-2 honap utan vissza is jott ugyhogy semmi ertelme nem volt. Nem is fogom tobbet csinalni : D

Mennyi időt szoktatok a strandon eltölteni 1 év körüli babáitokkal, egy teljes napot kint vagytok, vagy csak pár órát?

Legjobb válasz: 15 hónapos, csak pár órát. Egy egész nap nagyon elfárasztja, úgyhogy közben elmegyünk sétálni, elaltatom valahogy a babakocsiban, meg a nap is túl meleg mostanában. A pár óra alatt értsd a 4-5 órát kb.

15 hónapos, csak pár órát. Egy egész nap nagyon elfárasztja, úgyhogy közben elmegyünk sétálni, elaltatom valahogy a babakocsiban, meg a nap is túl meleg mostanában. A pár óra alatt értsd a 4-5 órát kb.

A clostytól kinek mennyit késett a menstruációja? És volt olyan, hogy késett (nekem még soha egy napot sem késett) és utána megjött, de teljesen máshogy, és babás lett?

3 napot késett a menstruációm, ez volt az els? clostys hónapom. Most tegnap megjött, de nem igazán vérzek, a mennyisége is nagyon kevés, inkább ilyen nagyon sötét, mintha barnáznék, csak sokkal sötétebb, és s?r?bb. Ma szintén ugyanez, csak még talán kevesebb. A h?mérsékletem 3 tizedet visszaesett csütörtökön és 3 napig 36.7 volt. Ma reggel 37-re emelkedett. Szerintetek ennek van valami jelent?sége?

Legjobb válasz: Szia! Mikor én 2.hónapja szedtem a Clostit,akkor 26 nap helyett 29-re jött meg a mensim,pedig sosem késett elõtte. nálam is inkább barnázás volt,sûrû,szinte (bocsi,másképp nem tudom leírni)szóval folyni is alig akart,annyira sûtû és sötét volt. Én elmentem vele akkor az ügyeletes nõgyógy-ra,miért is ne uis. karácsonykor volt mindez. megnéztek uh-on,reménykedtem,hátha baba. Nálam sajnos nem az volt,hanem a Closti egyik mellékhatásaként elvékonyodott a méhnyálkahártya,ami ez miatt csúszott pár napot,és a vérzés intenzítása is ez miatt csökkent . most 3 hónap Closti szünet után ma kezdtem újra szedni,hát kíváncsi leszek...ja a hõm a Closti alatt nekem is elég fent volt. Minden jót kívánok és mielõbbi babásodást! üdv.

Szia! Mikor én 2.hónapja szedtem a Clostit, akkor 26 nap helyett 29-re jött meg a mensim, pedig sosem késett elõtte. nálam is inkább barnázás volt, sûrû, szinte (bocsi, másképp nem tudom leírni)szóval folyni is alig akart, annyira sûtû és sötét volt. Én elmentem vele akkor az ügyeletes nõgyógy-ra, miért is ne uis. karácsonykor volt mindez. megnéztek uh-on, reménykedtem, hátha baba. Nálam sajnos nem az volt, hanem a Closti egyik mellékhatásaként elvékonyodott a méhnyálkahártya, ami ez miatt csúszott pár napot, és a vérzés intenzítása is ez miatt csökkent . most 3 hónap Closti szünet után ma kezdtem újra szedni, hát kíváncsi leszek...ja a hõm a Closti alatt nekem is elég fent volt. Minden jót kívánok és mielõbbi babásodást! üdv.
Szia.Nekem ez a második clostis hónapom, az elsõ után pont 28 napra jött meg, most nem várom 23 ára, vannak eltérõ tüneteim:fáj a hasam, fáj a mellem és a mellbimbómhoz jobb nem hozzáérni, hol hányingerem van máskor meg elvesznék éhen, sûrû tesáp. folyásom is van.Persze ez mind lehet a mensi jele is, több mint egy év után jó lenne már babásnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gyanakodtam, hogy ez a gyógyszer miatt van, bár kaptam hozzá mastodynon cseppeket is. Mi már majdnem 2 éve próbálkozunk, úgyhogy jó lenne ha történne valami. Szorítok Nektek is, hogy mihamarabb babázhassatok.
Nekem is ez volt az elsõ Clostis hónapom és 4 napot késett a menzim, éppen beleéltem magam hogy most sikerûlt és reggelre megjött. A vérzésem nekem normális. Most kezdem a 2. kúrát, de neked a Mastodynon cseppet miért kell szedned? A doki mondta? Csak mert én is gondolkodom hogy valamivel még rá kellene segítenem.
A kérdező hozzászólása: A mastodynon csepp egy homeopátiás szer, ami a méhnyálkahártyát erõsíti, és meddõségi problémákra is használható. Nekem a clostyval együtt írta fel az orvos, van olyan patika, ahol kiadják recept nélkül is. Érdekes! Nagyon bízom a 2. hónapban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!