Találatok a következő kifejezésre: Mennyi munkaidő igényelhetem a (2 db)

Ha kimegyek az USA-ba 2 évre au-pairnek, utána igényelhetem a zöldkártyát? Mennyi idő után igényelhetném/kapnám meg? A 2 év után akkor is haza kell jönnöm, ha találok egy másik munkát?

Legjobb válasz: Nem igényelheted! Csak akkor ha találsz férjet magadnak vagy egy cég szponzorál téged! Ha pedig lejárt a 2 év, akkor haza KELL jönnöd! A túltartózkodásal nem érdemes játszani.

Nem igényelheted! Csak akkor ha találsz férjet magadnak vagy egy cég szponzorál téged! Ha pedig lejárt a 2 év, akkor haza KELL jönnöd! A túltartózkodásal nem érdemes játszani.
A kérdező hozzászólása: Szóval, mielõtt lejárna a 2. év találnék munkát, mondjuk egy boltban vagy egy óvodában, akkor maradhatnék?
Akkor maradhatnál, igen.
A kérdező hozzászólása: És munka által mennyi idõ után kapnék zöld kártyát?
A kérdező hozzászólása: szóval az egyetlen esélyem, ha férjhez megyek? viszont munkavállalóival addig maradhatok kint, ameddig csak akarok, nem? (ill. ameddig van munkám)
Igen, a ferjhezmenes a legegyszerubb. Igen, amig van munkad, maradhatsz.
Miert nem ertik meg az emberek, hogy az USA nem EU, alapjaraton senkinek nem adnak munkavallasi vizumot? Az USA vedi a munkaeropiacat a kelet europabol, es a vilag tobbi reszebol aramlo csorok elol, akik lenyomnak a bereket. Rohadtul nem hianyoznak onnan a magyarok...
UDV Nos zöldkartyat harom fajta modon szerezhetsz, ha ide akarsz jonni: 1. Meghazasodsz 2.green card lottery 3. Kozerdeku munkat vegzel, amiben idekint hiany van, pl apolo, takaríto.. REMELEM SEGITHETTEM :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!

Mennyi munkaidő után igényelhetem a TGYÁS-t? Egyáltalán mi is az?

Legjobb válasz: Szia! Egy honlapot javasolnék, ami szerintem nagyon klasszul összefoglalja az anyasági támogatásokkal összefüggõ dolgokat: csaladinet.hu/kisokos/gyes-gyed. A kérdésedre válaszolva: a TGYÁS = terhességi gyermekágyi segély, akkor jár, ha a szülést megelõzõ 2 évben van legalább 180 nap biztosítotti jogviszonyod (tipikusan munkaviszony)- nem kell, hogy folyamatos legyen -, és a szülés napján is biztosított vagy (van munkaviszonyod)- ez utóbbi alól vannak kivételek. Jó böngészést és babavárást, üdv.: 21 hetes kismami

Szia! Egy honlapot javasolnék, ami szerintem nagyon klasszul összefoglalja az anyasági támogatásokkal összefüggõ dolgokat: csaladinet.hu/kisokos/gyes-gyed. A kérdésedre válaszolva: a TGYÁS = terhességi gyermekágyi segély, akkor jár, ha a szülést megelõzõ 2 évben van legalább 180 nap biztosítotti jogviszonyod (tipikusan munkaviszony)- nem kell, hogy folyamatos legyen -, és a szülés napján is biztosított vagy (van munkaviszonyod)- ez utóbbi alól vannak kivételek. Jó böngészést és babavárást, üdv.: 21 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!