Találatok a következő kifejezésre: Mennyi most a kórházi (17 db)

Ki fog vagy szült már Amászta Józsefnél Kisvárdai Kórház? Milyen volt? Mennyi most a tarifa?

Legjobb válasz: Nem tudom Amászta milyen ( mások dícsérik) és Darwish-hoz járok, azt modják különösebb tarifa nincs csak Nováknál meg Lõrinczinél.

Nem tudom Amászta milyen ( mások dícsérik) és Darwish-hoz járok, azt modják különösebb tarifa nincs csak Nováknál meg Lõrinczinél.
A kérdező hozzászólása: kösz te mikorra várod a babát?Drewist én is szeretem !Ha nem Amásztát választottam volna õ lett volna az orvosom!

Tena Lady hol kapható, mekkora kiszerelésben és mennyibe kerül most? A kórházi csomagot próbálom összeállítani már lassan.

Legjobb válasz: Én a Tecsóban vettem pár napja, 16 db-s és 800 Ft volt kb. De egyébként utána nézegettem a Brendon honlapján ezeket a szülés utáni betéteket és találtam olcsóbban is . Esetleg ott is megnézheted.

Én a Tecsóban vettem pár napja, 16 db-s és 800 Ft volt kb. De egyébként utána nézegettem a Brendon honlapján ezeket a szülés utáni betéteket és találtam olcsóbban is . Esetleg ott is megnézheted.
En tegnap a dm-ben nem talaltam, csak inkotenciasat, sot azt mondta a penztaros, hogy ezt szoktak vinni szules utan. De en ragaszkodtam a cserehez, mert szerintem is van direkt szules utani tena, legalabbis regebben volt.
A kérdező hozzászólása: persze, az inkotencia betét és gyeremekágyas betét két különbözõ dolog. de van tenába gyermekágyas is, nem csak inkotenciás :)
A dm-ben az osszes Tena Ladyre az van irva, hogy inkotencia betet. En visszavittem es vettem dm-es extra hosszh es eros betetet, mert halos bugyim maradt az elozo 2 szulesbol. Akkor is a dm-ben vettem, de csak most olvastsm el, hogy mire jo. Szerintem a vizelet es a szules utani vezres nem ugyanolyan, igy en kicsereltettem. A betet 20 dbos es 700 ft volt.
A kérdező hozzászólása: nézegettem, de van kétfajta szülés utáni betét is a Brendonban :) jövõhéten megnézem személyesen is. nem vészes árban sem!
Hú, most jut eszembe, hogy lehet a Brendonban az eldobható, nedvszívós pamutbugyikat néztem, mert abból csak 1 csomagom maradt elõzõ szülésem óta, és azokat láttam viszonylag olcsón. Bocsi, nem akartalak félrevezetni, csak már annyi mindent keresetem én is annyi helyen.
A kérdező hozzászólása: *ötleteket!
A kérdező hozzászólása: köszi. azt sem tudtam hogy a tescoban is kapható! köszönöm az ötletetek!
Tesco, Auchan, Dm, Rossmann, patika. Ha patikában veszed, rögtön le is húzhatják neked egészségpénztárra. Patikában lehet hozzá kapni hálós bugyit. Van egyébként olcsóbb szülés után betét is, a Tescoban is láttam már. Én vacillálok, melyiket vegyem, mert az elõzõ szülésem császárral végzõdött, alig véreztem, 3 db fogyott el a drága, nagy kiszerelésû Tenából. Szerintem most olcsóbbat választok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ötletet, meg is nézem most! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm h írtatok, körbenézek több helyen is! Kellemes babavárást mindenkinek!

Ha nem magánrendelőbe megyek uh-ra hanem a kórházba és most szeretném megfogadni az orvost akkor most adjak pénzt neki és mennyit? Ez lesz az első ultrahang.

Legjobb válasz: Ha nem a magánrendelõjébe mész,akkor szerintem ne adj pénzt neki.Ezentúl,ha odajársz,úgyis lesz elég kiadásod és még akkor a szülésrõl ne is beszéljünk.Én annak idején,amikor elõször kerestem fel a dokimat a kórházban,nem adtam pénzt,a következõ vizsgálat már a magánrendelõjében történt,ott meg úgyis van tarifa.

Ha nem a magánrendelõjébe mész, akkor szerintem ne adj pénzt neki.Ezentúl, ha odajársz, úgyis lesz elég kiadásod és még akkor a szülésrõl ne is beszéljünk.Én annak idején, amikor elõször kerestem fel a dokimat a kórházban, nem adtam pénzt, a következõ vizsgálat már a magánrendelõjében történt, ott meg úgyis van tarifa.


Magándokihoz járok, eddig mindig a magánrendelésére hívott, most, hogy a vége felé járok (38. hét) hetente 2x a kórházba hív. Itt is meg kellene kérdeznem, hogy mennyivel tartozok, vagy természetes, hogy a kórházban nem kell pénzt adnom neki?

Legjobb válasz: én a magánrendelésén kért összeg felét adtam mikor a korházba kellett bemennem.végül is az ottani dolgokat használja, azért adtam mert fogadott doki.

én a magánrendelésén kért összeg felét adtam mikor a korházba kellett bemennem.végül is az ottani dolgokat használja, azért adtam mert fogadott doki.
Egyáltalán ne kérdezd meg. Ott nem kell pénzt adni neki, fõleg csak azért mert rápillant az eredményre?
Én nem adtam neki semmit.Az utolsó 3 hétbe hívott a kórházba CTG-re atz nem õ csinálta csak az eredményt nézte meg.De nem is kért semmit.

0.5 ös rivotriltol ötven darabról ugye nem lehet meghalni. Barátnőm most van kórházba, mennyi az esélye? De lehet nem is volt már benne annyi, annyira féltem. Most is itt vok nála. Mit mondjak neki. A munkanélküliség vitte erre rá.

Bocsi a hibákért, de telorol írók.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy halált okozna. Én xanax-al csináltam hasonló hülyeséget. Azt mondták gyomormosás volt, katéter, meg azt hiszem két napig aludtam, én egyáltalán nem emlékeztem rá.

Nem hiszem hogy halált okozna. Én xanax-al csináltam hasonló hülyeséget. Azt mondták gyomormosás volt, katéter, meg azt hiszem két napig aludtam, én egyáltalán nem emlékeztem rá.
Azt azért tudni kell, hogy ez a gyógyszer nagyon erõs nyugtató. ezt szedik epilepsziások, depressziósok. Szóval ha idõben jutott orvoshoz akkor van esélye még az életre.Sajnálom azokat az embereket, akik ezzel hívják fel magukra a figyelmet.(EZ NEM OLD MEG SEMMIT, BAJ MÉG MINDIG OTT VAN!!!)
Elég kellemetlen gyomormosásnak néz elébe.. Utána ez jobban fog neki fájni mint az a butaság hogy begyógyszerezett..
Ha ezt a tettét azzal "jutalmazod", hogy abajgatod és körbeugrálod, a figyelem miatt máskor is megteszi. Ez is egy mechanizmus lesz tõle: Ha ilyesmit kell tennem azért, hogy sdzeressenek még jobban, odafigyeljenek még jobban rám, akkor csask beveszeki 50 gyógyszert és ez a megoldás. Ha most ne abalygatod, érezni fogja, hogy rosszat csinált és nem teszi meg mégegyszer. Ha igen, akkor örökké lesheted, mikor zsarolja ezzel a környezetét. Most legyél észnél!!
bocs, most olvasom kórházban van már:( szurkolok neki hogy túl élje.
nem tudom h a párja vagy-e vagy csak barátnõ. De mindenképp legyél mellette és szeresd ez a legtöbb amit tehetsz.
Nem kellene ezzel a gyógyszerrel szórakozni!!!Aki szedi ezt a szert , tudja veszélyes.Kellemetlen tünetei lehetnek neki, ha még sikerül felkelnie. Vidd orvoshoz!
Én pont 0.5.-ös rivotrilt szedek. Egyszer véletlenül 2 szemet vettem be mert teljesen elfelejtettem, hogy bevettem-e az esti adagomat! Hát olyan rosszul lettem, hogy na! Nem is tudom elképzelni, hogy 50 szemet, hogy lehet túlélni! Ha még él és kimosták akkor van rá esély, hogy megússza pláne ha hamar orvoshoz került és még nem szívódott fel teljesen. Mellesleg meg tudom érteni én is hosszú ideje itthon vagyok és nagyon frusztráló és idegõrlõ, hogy kutyába sem veszik az embert de ez akkor sem megoldás! A legfontosabb, hogy maradj vele és figyelj oda rá.
30 szem algopirint vettem be és kaptam egy alapos gyomormosást. Utána a toxira vittek.
ideg osztály
A kérdező hozzászólása: Meg fog maradni, itthon van, jól van bár Õ se emlékszik semmire. Csak, h a kórházban valami Sümeget említettek, h oda kerül, ha még 1x ilyet csinál. Járt már valaki ottani kórházba? Mi az diliház? Amúgy nem abajgatjuk ugyanúgy viselkedünk, mintha mi sem történt volna. Illetve majdnem, mert figyeljük a hangulatát, pszichiáternél volt.
Gondolom nem lesz jobb, de hát õ túl sem akarta érni, nem hiszem, h azzal az indokkal csinálta, h majd akkor utána jobb élete lesz. Az öngyilkosok önzõ és gyáva emberek, nem törõdnek azzal.h kinek mi a jó, csak menekülni akarnak.
"A munkanélküliség vitte erre rá." És most majd jobb lesz neki?
hogy van?
Ne rivotrilokat szedegessen, hanem menjen ki külföldöre és keressen ott munkát. Én is ez tettem.
50 darabtól meg lehet halni. Ha kórházban van már nyilán tudnak vagy próbálnak rajta segíteni. Nagy butaság volt!
Valahogy el kellene vele hitetni hogy neki is csak egyetlen egy élete van. Jó ez a reinkarnációs szöveg de mi van ha mégse igaz? Szóval azt kell neki elmondani ebbõl az egy életbõl próbáljuk kihozzni a legtöbbet, aztán ha mégis van reinkarnáció akkor max a következõbõl. Van munka csak nyitott szemmel kell járni. És nem feltétlenül állásban, eseti megbizás is szóbajöhet. Az elhiszem hogy nagyon idegörlõ mikor a 20. állásinterjun még csak meg sem hallgatják rendesen.
"Mit mondjak neki. A munkanélküliség vitte erre rá." Hogy keressen munkát. Különben mi a végzettsége, és mióta nincs munkája?

Most vagyok 31 hetes. Mikor érdemes már a kórházi csomagot összeállítani? Ha babás szobába készülök, akkor miket és mennyit pakoljak a babónak?

Legjobb válasz: Én a 34.héten összeraktam a kórházi pakkot, azóta meg már még egyszer :) A babának nem raktam be semmit, azt mondták, mindent adnak majd. Ha véletlen valami mégis kell, majd az apukája behozza. Üdv, 37 h.

Én a 34.héten összeraktam a kórházi pakkot, azóta meg már még egyszer :) A babának nem raktam be semmit, azt mondták, mindent adnak majd. Ha véletlen valami mégis kell, majd az apukája behozza. Üdv, 37 h.
én is kb. így a 30.hét környékén pakoltam be. babának nekünk csak popsitörlõt, textil pelust (böfi, feje alá) kellett vinni sok boldogságot 4hónapos kisfiú anyukája
Én a héten kaptam a védõnõmtõl listát, hogy mit kell vinni a kórházba (Eger). A babának popsitörlõt, popsikrémet, pelenkát (3 napra kb. 25 db), textil pelust 2 db-t, takarót és sapkát.

Mennyi most jelenleg a kórházi napidíj, meg még mit kell majd fizetnem míg ott leszek?

Januárban megyek m?tétre, várhatólag 3-4 napra.

Legjobb válasz: A törvény szerint amennyiben a kijelölt (lakhelyed szerinti) kórházba mész akkor napi 300Ft (max. 20 nap azaz 6000 Ft). Ha nem a kijelölt kóházba akkor a költségek 10%-át kell kifizetni.

A törvény szerint amennyiben a kijelölt (lakhelyed szerinti) kórházba mész akkor napi 300Ft (max. 20 nap azaz 6000 Ft). Ha nem a kijelölt kóházba akkor a költségek 10%-át kell kifizetni.
Ha a lakhelyed szerinti illetékes kórházba mész akkor úgy tudom 300/nap
Mást nem kell, csak ezt.Valóban 300Ft/nap, ebben benne van minden vizsgálat és maga a mûtét is.

Mennyi most egy vizsgálat Pálfalvi doktor úrnál az István kórházban és a szülésért kér pénzt és ha igen mennyit?

De ha valaki tud jó dokit ajánlani még az Istvánban azt is megköszönném!

Legjobb válasz: Én is hozzá jártam, de átment a KékGolyóba dolgozni és úgy tudom, már nem vállal szülést. Én váltottam, pedig kedveltem õt...

Én is hozzá jártam, de átment a KékGolyóba dolgozni és úgy tudom, már nem vállal szülést. Én váltottam, pedig kedveltem õt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hát sajnálom mert 4 éve nála szültem, most 4 hetes vagyok és tanácstalan hogy kihez menjek:-( mert az Istvánban szeretnék szülni.
A magánrendelése a Mammutnál van, nemrég voltam nála, kaptam új névkártyát... Azon még mindig az van, hogy szülész-nõgyógyász-onkológus, vagyis kitudja, hátha van egy kórház ahol szül... amúgy a Pálfalvinál egy vizit 11.000 Ft és a szülésért külön nem kér pénzt, mindenkire rá van bízva, hogy mennyit ad

Mennyi Dr Jex Anna doktornőnél, az Uzsoki Kórházban most a "tarifa"?

Mindkét gyerkőcömnél hozzá jártam, most szeretnénk harmadik babát is és tegnap tudtam meg hogy már csak magánrendelése van. Nem tudjátok, hogy mik a "tarifái"? Köszi
Nem, leesik az magától is
Menj! Leht ossze kell varrni!!
Igen, le kell fertõtleníteni, talán tetanujsz is kell és megnézik, hogy kell-e varrni.
Remélem nem gondoltak komolyan, hogy ezt kérdezni kell. Persze, hogy be kell menni!
A kérdező hozzászólása: 1 cm a nyílás legalább 3mm mély nem veszélyes ez szerintem
A kérdező hozzászólása: de lefertötlenítettem narancspálinkával meg bekötöttem rendesen mennyi idõ mire összeforr??
Tetanuszért ezért csak el kellene menni. Grat a pálinkás fertõtlenítésért, tiszta alkohol nem lett volna? 6 órán túl van a sérülés, akkor már nyitva kezelik, mert felülfertõzöttnek tekintik.
na, aztán végül is elmentél kórházba?? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!