Találatok a következő kifejezésre: Mennyi most a (2404 db)

Mennyi most a 4 órás bejelentett nettó bér? Gyesen vagyok, ha ez számít valamit.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Kinek mennyi! Én 96 ezret kaptam kézhez, míg 4 órás voltam. Most 8 órás v.ok, de mivel emelték a fizumat, ha visszamennék 4 órába 118 ezer lenne a nettóm.

Kinek mennyi! Én 96 ezret kaptam kézhez, míg 4 órás voltam. Most 8 órás v.ok, de mivel emelték a fizumat, ha visszamennék 4 órába 118 ezer lenne a nettóm.
amennyire bejelentenek, férjem 4 órás, többet kap, mint más nyolcas.
Ha a minimálbérre gondolsz, az 4 órában bruttó 50750 Ft, nettó 33241 Ft. De bármennyire bejelenthetnek 4 órában is. Az a lényeg, hogy az összes levonás (adókedvezmény nélkül) a bruttó fizu 34, 5%-a. Így könnyen ki tudod számolni magadnak is, mennyi lesz a nettód, vagy vannak neten bérkalkulátorok is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Szerintem a minimálbér utána fogom kapni.

Mennyi most a lidl-ben kapható Goldfield?

Legjobb válasz: 639 volt utoljára,de most nem kapni már 2 hónapja,úgyhogy tutira emelik megint.700 alatt már nem hiszem,hogy lehet majd kapni.

639 volt utoljára, de most nem kapni már 2 hónapja, úgyhogy tutira emelik megint.700 alatt már nem hiszem, hogy lehet majd kapni.


Mennyi most a kamatado? Ez egyseges minden baknal v. valtozo?

Legjobb válasz: így van most 16 %. De szerintetek nem pofátlanság hogy amikor az adózott pénzedbõl félreraksz azt megint megadóztatják...?:S

így van most 16 %. De szerintetek nem pofátlanság hogy amikor az adózott pénzedbõl félreraksz azt megint megadóztatják...?:S
egységes, 20 %
Én 16%-ról tudok. A CIB ennyit von nállam.
akkor lehet, hogy már lejjebb vitték
16%, TBSZ számlán 3 teljes év után 10%, 5 év után 0%
16% tartósmegtakarításoknál bizonyos idõ után ennék kevesebb illetve 0%
Egységes 16%!
Függ a futamidõtõl, megtakarítási formától. Milyen megtakarításnál kérdés?

Mennyi most a használt ezüstnek az ára? Pontos adat kellene.

Legjobb válasz: kb 70-100 forintért veszik be gramjt törtezüstkén. AZonban az eszüstnek nincs grammára, mint az aranynak, mert az ár attól is függ, hogy mennyire egyedi,kommersz kiállításról vették-e és adják el, vagy kereskedõtõl. Persze alapvetõ ára van, de ezke nagyban befolyásolják.

kb 70-100 forintért veszik be gramjt törtezüstkén. AZonban az eszüstnek nincs grammára, mint az aranynak, mert az ár attól is függ, hogy mennyire egyedi, kommersz kiállításról vették-e és adják el, vagy kereskedõtõl. Persze alapvetõ ára van, de ezke nagyban befolyásolják.
Vett ára pedig szint változó, 1000 ft/ gramm
A kérdező hozzászólása: és a használt aranynak mennyi az ára?mármint ha be akarom adni.
Az ezüstnek 20ft/gramm az ára ha el akarod adni, tehát törtezüstként. A fazonját sehol nem fogják megfizteni. És nem viccelek húsz forint!

Mennyi most a kérhető minimum összeg, gyermektartásdíjként? 4 éve 10000 ft volt, 2008-ban mennyi ez az összeg?

Legjobb válasz: Jövedelem 20%. Beleszámítva esetleg túlórát, másodállást.

Jövedelem 20%. Beleszámítva esetleg túlórát, másodállást.
Nincs minimum, Te határozhatod meg a fix összeget, vagy pedig kéred a százalékosat. Nekem most volt 2 hónapja a tárgyalásom.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt tudom.:) De akkor mi a minimum ha nincs bejelentett munkája? Ez volt 4 éve 10000 ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommented!:)

Mennyi most a munkanélküli segély felső határa?

Arra vagyok kíváncsi, maximum mennyi adható? Havi szinten, nettóban.

Legjobb válasz: "Mennyi az álláskeresési járadék összege? A járadék összege a folyósítás teljes idõtartama alatt a járadékalap 60 százaléka, amely azonban nem lehet magasabb a jogosultság kezdõ napján hatályos kötelezõ legkisebb munkabér napi összegénél." http://nfsz.munka.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkan.. Ez a bruttó összeg. 10% nyugdíjjárulékot és 16% SzJA elõleget vonnak belõle. A minimálbér most 93ezer, így nettó 68820 Ft/hóra jön ki átlagban az áll.ker.járadék maximuma.

"Mennyi az álláskeresési járadék összege? A járadék összege a folyósítás teljes idõtartama alatt a járadékalap 60 százaléka, amely azonban nem lehet magasabb a jogosultság kezdõ napján hatályos kötelezõ legkisebb munkabér napi összegénél." http://nfsz.munka.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkan.. Ez a bruttó összeg. 10% nyugdíjjárulékot és 16% SzJA elõleget vonnak belõle. A minimálbér most 93ezer, így nettó 68820 Ft/hóra jön ki átlagban az áll.ker.járadék maximuma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

OTP Banknál mennyi most a bankközi átutalás díja?

A bank honlapján található hirdetményekben és kondíciókban nem találtam ilyen infót, tudja valaki, milyen feltételekkel lehet most (2013.okt.15) az OTP-ből másik bankba (lakossági folyószámlák között) pénzt utalni? Köszi szépen!

Legjobb válasz: pedig ott van a kondíciós listában, attól függ, milyen számlacsomagban vagy és mennyit akarsz utalni

pedig ott van a kondíciós listában, attól függ, milyen számlacsomagban vagy és mennyit akarsz utalni
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Lakossagi_szla_.. 2. oldal közepétõl a különbözõ esetek (személyes/telefonos/netes utalás, bankon belül/kívül, forint/deviza).
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nem vettem észre!

Hogyan kell egy pulcsit föladni a postaán, és kb. mennyi most a pkg?

Legjobb válasz: Attól függ, mekkora pulcsi. Én már adtam fel, az pl. belefért egy nagyobb borítékba. Aztán lemérték, de már nem tudom, mennyit fizettem...

Attól függ, mekkora pulcsi. Én már adtam fel, az pl. belefért egy nagyobb borítékba. Aztán lemérték, de már nem tudom, mennyit fizettem...
Standard postacsomag, vagy ajánlott levél, 1000ft körüli összeg mindkettõ.
Ha van otthon mérleged (digitális), akkor, ha összehajtogatod, és beteszed egy nagyobb borítékba, kb. ki tudod számolni az összeget - postai díjszabást találsz a Posta oldalán. Csomagként szerintem drágább volna feladni, mint levélként.

A BME-GTK-n mennyi volt tavaly vagy mennyi most a minimális ösztöndíj átlag?

A honlapon csak a kiszámítási elvét írják le, de azt nem, hogy aktuálisan mennyi a minimum, amit teljesíteni kell. Ez szakonként is változik, vagy csak karonként állapítják meg? Ha valaki meg tudná mondani, azért nagyon hálás lennék. Előre is köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!