Találatok a következő kifejezésre: Mennyi lenne normális (52 db)

8 hetes terhes vagyok. Szerintem mostanaban kellene normal esetben megjonnie. Elofordulhat ilyenkor hogy barnazok? Normalis lenne? Mennyi lenne normalis?

Volt egy s. vetelesem es akkor is barnaztam 8-9 korul aztan a 11 heten is aztan masnap begorcsoltem es elveteltem.Most felek mindentol!!!!!!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos már nekem is volt vetélésem, és tudom mi az!! De lehet, hogy pont a terhesség miatt van! De ezt csak egy doki tudja megmondani! Ne gondolj erre, és menj el a dokihoz, csak õ tud megnyugtatni!! Ilyenkor mindentõl fél az ember, hiába írom azt, hogy nyugodj meg, nem lehet! Én is végig parázom a terhességem!!! Szerintem menj el holnap egy dokihoz, és kitartás!!! Egy kalappal kívánok neked, és váljanak valóra az álmaid!!!

Szia! Sajnos már nekem is volt vetélésem, és tudom mi az!! De lehet, hogy pont a terhesség miatt van! De ezt csak egy doki tudja megmondani! Ne gondolj erre, és menj el a dokihoz, csak õ tud megnyugtatni!! Ilyenkor mindentõl fél az ember, hiába írom azt, hogy nyugodj meg, nem lehet! Én is végig parázom a terhességem!!! Szerintem menj el holnap egy dokihoz, és kitartás!!! Egy kalappal kívánok neked, és váljanak valóra az álmaid!!!
A második válaszoló vagyok Mikor legközelebb mész dokihoz érdeklõdj az utrogestan felõl nekem is volt egy vetélésem nem olyan rég és mikor újra terhes lettem volt egy picike rózsaszín folyásom és egybõl felírta azóta semmi bajunk nem volt szerencsére és már a 15.hétbe járunk
Szia Elõfordulhat egy nagyon kevés ami nem jó de nem kell egybõl kétségbe esni Szedsz gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Igen szedek terhes vitamint!
Igen, elõfordul barnázás akkor, mikor a mensinek kéne megjönnie. Kis mennyiségben ez nem probléma.

Mennyi a normális mennyiségü folyás? Annak milyen szinünek kell lennie h normálisnak mondható legyen? és milyen az állaga ha normális a folyás?

Legjobb válasz: ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

32 hetes kismama vagyok. Ma voltam UH-n, ahol azt mondták, hogy nagy a baba hólyagja.63*45 mm. Mit jelent ez? Mennyi lenne a normális? Az AC 303mm, a BPD 86mm.2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama

Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama
Az elõzõ vagyok, valószinü azért hivnak vissza, hogy megnézzék, még telitett-e. Nekünk 3* volt ugyanakkora.

Egy 155cm magas 12éves lánynak hány kilónak kell lenni? Vagy mennyi a normális?

Legjobb válasz: a normális 52-53 kg. de persze ez testalkattól is függ :)

a normális 52-53 kg. de persze ez testalkattól is függ :)
40-42 kg. persze csak ha csinos akarsz lenni.
A kérdező hozzászólása: jó :P;)
155 centihez a 40-45kg bõven normális(az 50 is). Aki 30kg körül van, az a kórosan sovány.
A kérdező hozzászólása: Jó de én nem akarok anorexiás lenni , hogy 40 kilós legyek. Nem akarok se vékony se kövér lenni , olyan pont közép , az a jó !
Miért lenne gáz? Senki sem tehet arról, hogy mekkorára nõ.. Az a gáz, ahogy gondolkodsz. Amúgy én szívesen lennék 140 centi is :)
A kérdező hozzászólása: 16 évesen 153 cm ? az gáz
Én 16 évesen vagyok 153 centihez 40 kiló és a combom még mindig vastag egy kicsit, szóval szerintem 40 körül.
45-50 :)
én 12 éves vagyok 160 cm és 50 kg szerintem ez normális

Mekkora értékűnek kell lennie a szervezetben a creatininnek? Mennyi a normális?

Nekem 128 umol/L

Legjobb válasz: 53-133 µm/l- eddig normális.

53-133 µm/l- eddig normális.

Mennyi lenne a normális?

179 cm és 64-65 kg vagyok. azt szeretném tudni, h ez normális-e, és ha nem, akkor kérnék olyan diétákat, amik tényleg használnak. (rendszeresen sportolok, de tul sokat eszek)

Legjobb válasz: Szerintem ez normális.

Szerintem ez normális.
69 kg lenne az ideális, eléggé vékonyka lehetsz.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat :)
176 cm vagyok és 63 kg. Nekem tökéletes :) 19/L
Semmi baj nincs a súlyoddal.
A kérdező hozzászólása: lány
Fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: az is érdekelne, hogy eseteleg, aki velem kb egy magasságban van, az hány kiló.
A kérdező hozzászólása: oké...kösz a választ
178 cm vagyok és 70 kg. 65 kg szeretnék lenni. ideális a testsúlyod

100/60 -as vérnyomást mértem magamon most az előbb, ez normális? Mennyi lenne az ideális nekem?

20/F

Legjobb válasz: 120/70 a normális de ha rövid ideig lejebb megy az nem nagy baj pláne ilyen hülye frontban.

120/70 a normális de ha rövid ideig lejebb megy az nem nagy baj pláne ilyen hülye frontban.
Ha nem érzed jól magad, igyál egy kávét, vagy egy jó erõs teát (citrom nélkül).
Nekem is mindig ilyen alacsony, 100 körüli. Én szédülök is, elég gyakran. Voltam orvosnál, és azt mondta, hogy szerinte ez nem alacsony. Neki biztos nem... Egyébként, ha nem okoz problémát, akkor biztos nem baj. 20/L

Meg vagyok ijedve ezért írok ide. Tegnap volt az abortuszom és nem tudom, mennyi lenne a normális vérzés? Nekem alig volt vmi! Ma egyáltalán semmi! Ez normális? Lehet, hogy van vmi problémám Légyszi, aki volt már hasonló helyzetben az kérem segítsen

A családvédelmis azt mondta anno,hogy legyen mindig bent betét mert bármikor vérezhetek....akár alvadt vér is lehet!

Legjobb válasz: Ez így van ahogyan mondták neked.Nálam utána jött is a menstruáció,és szedtem a tabit tovább...... Nem véreztem én sem sokat.

Ez így van ahogyan mondták neked.Nálam utána jött is a menstruáció, és szedtem a tabit tovább...... Nem véreztem én sem sokat.
Szia! Ez a vérzés normális. A csípés nekem is volt, de mint kiderült, a saját hüvelyváladékom okozta, ahogy folyt, és mivel fel volt sértve a hüvely a mûtét miatt, egy pár napig éreztem ezt! De ha nem múlna, akkor kérj valamit rá, lehet, hogy fertõzés vagy gomba!
En ugyan igy jartam, nem volt verzesem csak minimalis, es utana sem, majd egy honap mulva megjott, es akkor rendesen volt.A szaradashoz nem tudok hozza szolni, beszelj a dokiddal.
Nekem is ilyen kevés jött, de én a mûtét alatt sok vért vesztettem. Következõ hónapban nem is jött meg rendesen a mensim, csak barnáztam. A 2. hónapban volt rendes, de akkor meg nagyon jött. Akkor kezdtem el a tablettát, azóta minden rendben.
nekem azt mondta a dokim, hogy azoknál a nõknél, akik még nem szültek, az a megszokott, ha a beavatkozás után rendesen véreznek. Nekem ilyen nem volt, pedig nem szültem még. 2 napig véreztem, egy hete volt vetélésem, mikor kontrollba visszamentem a dokihoz. Azt mondta, hogy ha eddig nem véreztem, elképzelhetõ, hogy egy pár nap múlva beindul erõsebben. Utána uh-val megvizsgált, és azt mondta, hogy lehet, hogy megúszom. Utána sem véreztem. Viszont arra számíthatsz, hogy az elsõ menzid jóval erõsebb lesz, mint eddig bármelyik. Remélem segítettem, és kívánom, hogy a jövõben minden elképzeléseid szerint alakuljon.
Ez tök normális, mindenkinél más és más! De legközelebb a kimaradó betûket írd ki nyugodtan, nem kell rövidítéseket használnod... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Nekem egyáltalán nem fájt utána semmim és most sem....Lenne még 1 kérdésem......A mûtét óta a hüvelyem körül iszonyatosan viszket(olyan mintha ki lenne száradva......)....és ha pisilek csíp! Ez mitõl lehet?????
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.....

Mennyi lenne a normális súly egy 1éves nőstény cicának?

az én cicám olyan 2,5-3kg körül mozog...

Legjobb válasz: A súlya normális!:) De ha nem vigyázol rá kiscicák is érkezni fognak, a cicád ivarérett:)

A súlya normális!:) De ha nem vigyázol rá kiscicák is érkezni fognak, a cicád ivarérett:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! egyébként bérházban lakunk, szóval remélem semmi esély nincs a kiscicák születésére...:D
Szia! Az én cicám pont ma 1 éves és kicsivel több, mint 3, 5kg, de mégis vékonykának tûnik!Eleinte kicsit aggódtam, de az állatorovos azt mondta, hogy teljesen normális!ivartalanított, szóval egy kicsit hízott, de ez még jó súly! Szerintem a tiedé is normál súlyban van!Nyugi!

Milyennek kellene lenni a hüvelyi ph-nak? Inkább savas vagy inkább lúgos? Mennyi a normális érték? Azért, hogy a spermiumokat ne "pusztítsa" el.

Legjobb válasz: Normál esetben savas a hüvely vegyhatása. Mennyi a normál?Hát 4,0-6,0 ig azt hiszem.

Normál esetben savas a hüvely vegyhatása. Mennyi a normál?Hát 4, 0-6, 0 ig azt hiszem.
Én a mult héten voltam ilyen vizsgálaton. Mert én is azt hittem, hogy megölöm õket, a férjem már "tömeg gyilkosnak hívott". És nem , meg is mutatta a doktornõ a fickándozó spermákat 5 órával az együtt lét után. Már nagyon bánom, hogy eddig húztam az idõt, rég el kelett volna menni megcsináltatni és akkor tudja az ember, hogy nem ez a baj. Az esztékában meg csinálják, teljesen ingyen, nem egy nagy dolog. Es nem találgatok mostmár, hogy meg ölöm - e õket. Remélem segitettem neked a történetemmel.
Az a normális, ha a hüvely savas kémhatású, amit a jótékony laktobacilusok által termelt tejsav okoz. (Konkrét ph-t nem nyomom, annak utána kellene nézni.) Ez véd meg optimális esetben mindenféle kórokozótól. Az ondó pediglen lúgos, hiába, ez van. Azért vannak annyian a fiúk, hogy amíg sokan elvérzeznek a tejsavban, elegen bejussanak a méhbe, aztán usgyi tovább a petevezetõk felé :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Egy kicsit megnyugodtam, mert tegnap nézték meg és 4, 2 volt. Remélem akkor nem ez a baj, hogy nem akar jönni a babóca...
Bár már sokan válaszoltak, szeretném hozzátenni, hogy a savas pH a normális, de éppen ez gyilkolja a kis úszóbajnokokat. Csak a hüvely kezdeti szakasza ilyen, így aki elég mélyre jut (közösüléskor) az túléli, és beviheti a várva várt pontot. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!