Találatok a következő kifejezésre: Mennyi korkülönbség megfelelő (4 db)

Lányok! Szerintetek mennyi a megfelelő korkülönbség egy párkapcsolatban?

Ha írtok kort is, az is jó de amúgy nem muszáj.

Legjobb válasz: Ha komoly a 'dolog', akkor teljesen mindegy, hogy hány év korkülönbség van a két fél közt. Nem két szám fogja meghatározni a boldogságot.

Ha komoly a 'dolog', akkor teljesen mindegy, hogy hány év korkülönbség van a két fél közt. Nem két szám fogja meghatározni a boldogságot.
Az az ideális, ha azonos korúak. Minél nagyobb a korkülönbség, annál rosszabb. Az meg marhaság, hogy a fiúnak idõsebbnek kell lennie. Nem kell annak lennie!
Ha a férfi 3-5 évvel idõsebb, az teljesen ideális.
max plusz 5 év a pasi javára ha komolyabb a dolog. Ha meg nem igazán akkor sztem nem olyan fontos az életkor
2-3év. én 18, párom 21 éves.
hát.. én 15 vagyok.. barátnõm 18.. nem csinált belõle ügyet, tökéletesen megvagyunk :)
én és a barátok között két év van.Szentem ez teljesen megfelelõ.19/L
Sztem se mkor kérdése. Pl: én eddig vallottam h nekem nem kell fiatalabb abrát mert milen már az? Mindig 2-3-4-5évvel idõsebb pait akartam, erre mostani barátom is majd' 2 évvel fiatalabb és mégis okésak a dolgok. 18L

Mennyi korkülönbség még megfelelő?

17 éves vagyok és 21 éves fiú a barátom. Anyukám szerint id?s hozzám.. Nektek mi a véleményetek? Tényleg túl id?s még hozzám?

Legjobb válasz: Én 15 voltam, a barátom 21, amikor összejöttünk. 11 éve vagyunk együtt. Szerintem ekkora korkülönbség egyáltalán nem gond. Sõt, ha egy veled egyidõs fiúval állnál le, szerintem az rosszabb lenne, mivel köztudottan a fiúk késõbb érnek, mint a lányok.

Szerintem se sok. Nálam sajnos fordítva van a helyzet én szintén 17 éves lány vagyok és anyám mindenféleképpen összeakar hozni egy 21 éves jóképû pasival. :S a dolog még csak rendben lenne de nem tetszik hogy beleszól a dolgaimba.Nemis nagyon ismerem csak néha szoktunk beszélgetni meg egyszer hazahozott autóval.Anyámat próbálom távol tartani tõle mert félek hogy a végén valami hülyeséget mond :S
Én 15 voltam, a barátom 21, amikor összejöttünk. 11 éve vagyunk együtt. Szerintem ekkora korkülönbség egyáltalán nem gond. Sõt, ha egy veled egyidõs fiúval állnál le, szerintem az rosszabb lenne, mivel köztudottan a fiúk késõbb érnek, mint a lányok.
Nem sok. És ha szereti egymást 2 ember, a kor nem számít:) Nha jó, azért vannak 'furcsa' párok, de akkor is, a lényeg a boldogság...mindegy hogy egy 20 vagy egy 40 éves mellett:)
szerintem az a lényeg hogy szeretitek egymást a kor nem határozza meg hogykit és miért lehet szeretni. ha fúrcsának találják ezt a korkülönbséget csak azért van mert nagyon fiatalok vagytok és a testeteken meglátszik. 10 év múlva ugyanez a korkülönbség nem látható majd annyira mint most. szval nincs miért aggódni. nem szabad fiygelni arra amit mások mondanak. ti ketten egymásnak vagytok és ez a lényeg. sok sikert a továbbikban :)
Szerintem egyáltalán nem sok a korkülönbség.. pont jók vagytok :)
nem a kor határozza meg az érzelmeket, de szerintem az már nem egészségés, ha a fiú 2X idõsebb, mint a lány....vagy netalántán fordítva:S szerintem nem túl idõs hozzád, fõleg ha szeretitek egymást, akkor meg szerintem ez nem is kérdés:)
Egyáltalán nem sok szerintem.Annak idején nekem 17 éves koromban 24 éves volt a barátom és a szüleimnek semmi kifogása nem volt, még valahol örültek is, hogy idõsebb.Ha szeretitek egymást, jól elvagytok, akkor más ne számítson.
kor nem számít. de szerintem maximum 5-6 év amit az emberek tolerálnak még. persze én magasról leszarnám mit gondolnak mások mert szerelemben tökmindegy a kor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) ;)
18 évesen 25 éves volt a barátom, anyukám imádta, nagyon rendes srác volt. sztem anyukádnak nem a fiú korával van a baja, hanem azzal, hogy a kicsi lánya, már nem olyan kicsi többé. ha érted mire gondolok... ha ennyire ágál ellene, próbáld meg bemutatni, és gyõzd meg, h nem gázos a srác, és illetek egymáshoz. amúgy mióta vaygtok együtt???
Én 18 éves vagyok és 33 éves a FÉRJEM!:-) A kislányom pedig 3 hetes:-)

Mennyi a "megfelelő" korkülönbség egy kapcsolatban, ha a lány idősebb?

Leginkább 20 év alattiak válaszát várom.

Legjobb válasz: Én nem szeretnék idõsebb barátnõt, de ha azon múlna akkor max 2 év.

Én nem szeretnék idõsebb barátnõt, de ha azon múlna akkor max 2 év.
Ugyanannyi korkülönbség a megfelelõ, mint amikor a fiú az idõsebb.
17-21 az normális szerintem. Vagy 18-22... 17 alatt pedig max 2, de inkább 1 év.
Legfeljebb 3-4 év, szerintem. Nekem a volt barátnõm 2 évvel volt nálam idõsebb. De volt egy kisebb/majdnemösszejövõs kapcsolatom 6 évvel idõsebb lánnyal is, de hát az már na :)
Attól függ milyen korban vagytok. Minél idõsebbek a felek, annál nagyobb a tolerálható különbség. De egy tizenévesnél még sok lehet az 1-2 év is.
nálunk 1 év van....vagyis 9 hónap na :D
maximum pár hónap legyen, mert nem fogja megérteni , amit mondasz neki, és makogni fog hozzád. A barátnõm 19, nagyon jól megvagyunk. 83/F
Hát nem tudom. Nyilván a kor elõrehaladtával a különbség is elfogadhatóbb. Pl egy 17 éves lány és egy 15 éves fiú nem igazán vannak egy szinten fejben, más a gondolkodásmód meg minden, pedig csak 2 év van köztük. De egy 30 éves férfi és egy 35 éves nõ már abszolút egy szinten van pedig ott 5 év van. De persze mindez függ az adott személyektõl is. A szüleimnél pl 3 év a korkülönbség, anyum az idõsebb, õk 31 és 34 évesek voltak mikor találkoztak, nekik soha nem okozott gondot ez a különbség. De én pl nem tudnám elképzelni, hogy nálam fiatalabb pasival kezdjek, vagy akár velem egyidõssel. Mindig az idõsebb pasik tetszettek, eleinte csak 1-2 évvel idõsebbek, most meg ott tartok, hogy minimum egy 10-es legyen köztünk, különben nem érdekel. Most ezt nem úgy kell érteni, hogy eldöntöttem, hogy vagy idõsebb a pasi nálam vagy szóba se állok vele. Nem errõl van szó, ez nem elhatározás, hanem egy konklúzió az eddigi tapasztalataim alapján. Aki eddig egy kicsit is érdekelt az mind ennyivel idõsebb volt. Szóval engem zavarna ha én lennék az idõsebb, de 1-2 év korkülönbség elmegy. 20/L
Semennyi. 15L
20 év alatt 1-2-3 több ne nagyon legyen inkább 20 felett.
én nem tudnám elviselni ha fiatalabb pasim lenne...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
bocsi h írok mivel nem 20 év alatti vagyok.27 vagyok, a pasim pedig 24.ez így pont jó.ha tegyük fel 20 lennék, akkor max 2 évvel fiatalabbal jönnék össze.
Köztünk 14 év van én vagyok 24 éves, és jól megvagyunk, én nézek ki idõsebbnek õ max 23-nak néz ki, fitt, csinos, fiatalos.Én meg sokkal éretteb vagyok koromnál, tehát pont illünk egymáshoz fõleg külsõleg, õ is keményen edz sportol.Én se tudtam elképzelni régebben, egy idõsebb csajt, de ma már el se tudnám képzelni, hogy a csajom fiatalabb legyen nálam. Lányok nehogy azt higgyétek, hogy ti mindig érettebbek vagytok, mert ez nem mindig igaz. 24F


Szerinted mennyi a megfelelő korkülönbség egy 16 éves lány és a pasija között?

Legjobb válasz: Szerintem egy 16 éves lányhoz, éppen egy 34 éves pasi illik. Kár, hogy ezt rajtam kívûl, senki nem gondolja így.

Szerintem egy 16 éves lányhoz, éppen egy 34 éves pasi illik. Kár, hogy ezt rajtam kívûl, senki nem gondolja így.
amíg jól megvannak együtt
Ezt mindig magad álitod fel.
16...20 között. :D
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:37 PEDIG VAN EMBER KI EGGYETT ÉRT VELED!
16-20-ig még szerintem elfogadható. Egy huszonéves fiú, már ne nagyon kezdjen 16 éves csajokkal, keressen korban hozzáilõ nõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!! :)
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 10-22 16:37 Én is így gondolom:) Amugy szerintem max.30-ig.14 év korkülönbség elfogadható még. Magamból kiindulva vannak, okos nagyon érett(nem qvás)lányok a 16-17 éves korosztályban.Ha úgy vesszek már ifjú nõk ezek a lányok.
Örülök neki :) Sajnos az asszony és a lányom leszavazták az ezzel kapcsolatos ötletemet. :( (azok a nagyon érett ifjú nõk pedig akár számolni is megtanulhatnának. 34-16=18)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!