Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kiló lehet számítani (2 db)

Mennyi kiló leadására lehet számítani hogy ha végigcsinálom? Az bajnak számít ha felcserélem a napokat?

Legjobb válasz: Igen, bajnak!! Ha azt akarod, hogy az anyagcserédet beállítsa, akkor ne cserélgesd a napokat. Hát hogy mennyit, az alkattól, kitartástól és attól is függ, mennyi felesleged van a kezdetén. Minél több a felesleg, annál több megy majd le.

Igen, bajnak!! Ha azt akarod, hogy az anyagcserédet beállítsa, akkor ne cserélgesd a napokat. Hát hogy mennyit, az alkattól, kitartástól és attól is függ, mennyi felesleged van a kezdetén. Minél több a felesleg, annál több megy majd le.
Szia!Nekem márt csak 2 hét van hátra, de elértem a kitûzött súlyt!70kg voltam, most 61!Lényegében ennyit is szerettem volna fogyni, mert egy éve is ennyi voltam!Napokat SZIGORÚAN TILOS felcserélni!De ha így állsz hozzá el se kezd!Akaretõvel és kitartással elérheted a kivánt súlyt, de 90 nap elõtt is abbahagyhatod!Sok sikert!
Szia! Én most tartok a 4. hétnél és eddig 8 kg ment le. Szigorúan betartok mindent, + heti 2-3 alkalommal aerobic, alakformáló, box! Ha van akaraterõd és kitartásod, hidd el menni fog. :)

Most vagyok a 27. héten és eddig 3 kilót híztam. Mennyire lehet még számítani a végéig?

Legjobb válasz: Sok mindentõl függ, de szerintem max 8. Tipp :).

Sok mindentõl függ, de szerintem max 8. Tipp :) .
30 hetes vagyok, eddig 4 kg-ot híztam, az elsõ 20 hétben semmit, az azóta alatt eltelt 10 hét alatt jött fel ez a 4 kg. Az elsõ babával kb. 9 kilót híztam összesen, szerintem most is ekörül fogok, és nagyjából te is. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Igazából nem tudom, hogy csináltam mert különösebben nem figyelek. Épp ma voltam cukrászdában. + súllyal indultam (72 kg), valószínûleg ez is közrejátszik. Attól azért félek, nehogy most az utolsó harmadban kamatostul feljöjjön ami eddig nem. Durva lenne így három hónap alatt hirtelen hízni pl 10 kilót.
en 31 hetes vagyok es mar 17 kilonal tartok.53-rol indultam Engem is erdekelne hogy hogy csinalod.
En is irigyellek:) En 27 hetes vagyok es 6 kilonal tartok. 55 kg-rol indultam es 61 vagyok most. De ezt ugy, hogy a 16. hetig nem hiztam semmit, azota jott ez fel. Hogy csinalod?:) )
az lemeradt bocs 30hetes :) egyébként irigyellek öszintén :)
most õszintén, nem is híztál semmit. gondolom nem is fogsz, mert odafigyelsz ezek szerint. Én hetes vagyok és +12 kiló. én nem tudom, hogy csináljátok ezt...
hûûû ügyes vagy! Szerintem is összesen olyan 8 körül. Megkérdezhetem hogy hány kg-ról indultál?
mármint összesen, szóval még +5.
Azért csalóka csak azt nézni ki mennyit hízik, ugyanis az sem mindegy milyen magassággal és kezdõsúllyal indul. Én most 34 hetesen vagyok 57 kiló azaz már 9 kilót híztam, ami nem sok nekem.barátnõm pár centivel magasabb de õ 78-ról indult és mindenkinek dicsekszik hogy csak 6 hízott eddig , egy héttel jár elõttem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!