Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kiló lehet (77 db)

Mennyi kilót lehet maximum felemelni kismamaként? Mennyit cipelni rövidebb szakaszon?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Mindíg aggódós voltam úgyhogy gondoltam több száj többet mond. Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Mindíg aggódós voltam úgyhogy gondoltam több száj többet mond. Köszönöm!
Amennyit kenyelmesen elbirsz, kismamankent valtozo. Az elso trimeszterben persze csak a felet annak, amennyirol elhiszed, hogy elbirod. En pl egy kisebb bevasarlasnyi cuccot siman hazavittem hetente tobbszor is (ugy 8-10 kg), es persze a 14 kilos gyerkocot is siman felemeltem.
Érzed, hogy mennyit bírsz el. Valaki 3 kilót, valaki 15 kilót. Én pl emelgetem a 13 kilós kislányomat, de nem sétálgatok vele, mert az már nem esik jól, 39 hetes vagyok. Az elején még tudtam vele sétálgatni is.
Egyénenként változó. Én pl. nem voltam hozzászokva az emeléshez ezért kismamaként sem nagyon emeltem 5 kg-nál többet. De ha van már (kis)gyerkõc megint más mert hozzászokik a szervezet, meg ebben az esetben egyébként is muszáj.
szerintem egy hármast...
10-20.
én 5öt szoktam egy hét alatt
Mi számít intenzív evésnek? Mellette mozogsz is? Olyan meg nincs, hogy tartós hízás, utána lehet folytatni a fogyókúrát és az is lemegy olyan ütemben, ahogy eddig fogytál. Amúgy szerintem 3kg-nál nem kellene többnek feljönni.
1 kg hízás = 7500 FELESLEGES kalória (tehát a napi kalóriaszükségleteden felül). Számold ki, mennyit viszel be.

Kérlek adjatok nekem 1 részletes tervet arról hogy 10 nap alatt kb-mennyi kilót lehet ledobni? és hogyan vagy honnan mert nagyon szükségem lenne rá

minden nap járok futni 2 km-t de nem sikerül csak jobban birom. el?re is köszike

Legjobb válasz: 10 nap alatt maximum, nagyon maximum 1et. ha kevés rajtad a fölösleg akkor szerintem még annyit sem. persze fontos hogy miket eszel, mert ha szemetet, és sokat akkor nem fogsz fogyni.

10 nap alatt maximum, nagyon maximum 1et. ha kevés rajtad a fölösleg akkor szerintem még annyit sem. persze fontos hogy miket eszel, mert ha szemetet, és sokat akkor nem fogsz fogyni.
A kérdező hozzászólása: óóó Akkor nekm nincs esélyemmegszépülni... mert 15-nap körül megyek balcsira 160-1605 centi között vagyok és 50-55 kg között...és a hasam a fenekem meg a combom nagy a hasamból 10 napalatt leadtam 12-cm mert 100-felülés naaponta elég kemény de hatásos meló volt.. szóval
heti 1 kilóval tudsz számolni ha normálisan fogyózol. eszetlen diétával lehet többet is, csak utána meg jojózol mint a gép. helyi fogyás nincs, a hasazással semmit nem érsz el, fõleg nem laposabb hasat... intervallumos futást kéne bevezetni, és 50 perces minimum idõvel...
Ha sok a felesleged, és nem eszel semmit, akkor akár 7-8 kilót is lefogyhatsz 10 nap alatt, csak természetesen ez nem zsírból lesz, meg hát rosszul is lennél. Zsírból szerintem - ha a heti egy kiló fogyást tartjuk követendõ példának és normálisan fogyózol- akkor szerintem egyet. Maximum másfelet, de az egészséges táplálkozás miatt sokkal laposabb lesz a pl. hasad + a fogyókúra elején általában vizet is vesztesz, tehát azért egy kis eredménye lesz ennek is. Nem tudom, mennyi plusz kilód van, de gondolom nem 10 nap alatt szedted fel õket. Így ne is 10 nap alatt akard leadni õket, mert tönkretennéd magad a buta diétákkal. Annyira fontos meg semmi nem lehet 10 nap múlva sem, ami megérné, hogy az egészségedet kockáztasd.
nem 10 nappal a nyaralás elõtt kell kapkodni.. max 1 kilót leadhatsz de 10 nap alatt nem érsz el látványos változást még akkor sem ha egész nap csak tornázol..
A kérdező hozzászólása: jó tudom és köszönöm..


Van ez a képosztaleves fogyókura, hogy minden nap kell enni belőlle és első nap mellette csak zöldség, második nap csak gyümi stb. Ez mennyire hatékony? Valóban 7 nap alatt 5-6 kilót lehet fogyni tőlle?

Legjobb válasz: http://www.mindmegette.hu/kaposztaleves-avagy-a-gyors-zsireg.. Itt van részletesen, melyik nap mit lehet/kell enni mellette. De tudnod kell néhány dolgot: Ezt a diétát arra találták ki, hogy mûtét elõtt álló embereket a mûtét érdekében gyorsan lefogyasszanak, szigorú orvosi felügyelet(!) mellett. Azzal már nem foglalkoznak, hogy késõbb a páciens mennyit hízik vissza a kopalás miatt. Tehát megszenvedsz a szépségért, le fog menni pár kiló, de ha abbahagytad (azt hiszem, 2 hétig lehet csinálni), nagyjából másfélszer, kétszer annyit fogsz visszahízni. Amúgy maga a leves nagyon finom, én zöldséglevesként szoktam csinálni, nem fogyókúrás céllal. Egy titka van: ahányszor fél liter vizet öntesz rá, annyi db húsleveskocka kell bele.

http://www.mindmegette.hu/kaposztaleves-avagy-a-gyors-zsireg.. Itt van részletesen, melyik nap mit lehet/kell enni mellette. De tudnod kell néhány dolgot: Ezt a diétát arra találták ki, hogy mûtét elõtt álló embereket a mûtét érdekében gyorsan lefogyasszanak, szigorú orvosi felügyelet(!) mellett. Azzal már nem foglalkoznak, hogy késõbb a páciens mennyit hízik vissza a kopalás miatt. Tehát megszenvedsz a szépségért, le fog menni pár kiló, de ha abbahagytad (azt hiszem, 2 hétig lehet csinálni), nagyjából másfélszer, kétszer annyit fogsz visszahízni. Amúgy maga a leves nagyon finom, én zöldséglevesként szoktam csinálni, nem fogyókúrás céllal. Egy titka van: ahányszor fél liter vizet öntesz rá, annyi db húsleveskocka kell bele.
A szépségért szenvedni kell?pff! Na szóval lefogysz tõle, de a testzsír százalékod nem fog tõle változni.Tehát kevesebb lesz a testsúlyod, de ugyanolyan zsíros leszel, az izmaidból meg löttyedt vizenyõ lesz.Puhatestû. Egyszerû izomtérfogat csökkenés történik.
Hát ha csak annyi a cél, hogy fogyj valamiból, akkor persze minden bizonnyal, hiszen koplalsz ezzel az egyoldalú táplálkozással.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat.Igazából én most fogyni szeretnék pár kilót, persze mellette tornázok is.Napi 20 perc hasizom Rubint Réka kazira, és napi 2-3 óra karikázás (vas karika)A hasam centikkel fogyott de a kilóm semmit.Ezért próbálom ki ezt a leveses diétát.
Nekem nagyon hatasos a kaposzta, de ehgyomorra es a frisslet fogyasztom, igy nem fog elmaradni a hatas, viszont nem mindenkinek birja a gyomra. Amikor ezt igy elfogyasztod, akkor mar deltol nyugodtan fogyaszhatsz konnyu eteleket, de a mozgas is szukseges.
én egy hétig ettem, híztam tõle 1 kilót...vagy visszatartotta a szervezetem a vizet.
Utolsó: Lehet pontosan ez a célja. A fotómodelleknél kifejezetten tilos a sport és a fehérjés táplálkozás pont azért, hogy véletlenül se nézzenek ki fittnek. Egyféle nõiesség az is, ha valaki plöttyedt, törékeny ezt sajnos el kell fogadni, nekem sem tetszik.
A kérdező hozzászólása: Hát ez igaz.De a szépségért szenvedni kell.És áldozatot hozni :)
A másik hátránya, hogy belassul az anyagcsere, a szervezet átáll raktározó üzemmódba és késõbb már a fogyókúra elõtnél kevesebbre is hízással fog reagálni. De végül is nem hosszútávban gondolkodik a kérdezõ, ez csak egy filozófikus eszmefuttatás volt.
Mivel szinte semmi kalória nincs benne igy a fogyás garantált, és mivel leves a folyadék nagy része is pótolva van.Ezen kívül méregtelenit ami szintén elengedhetetlen a sikeres fogyáshoz. Hátránya csak annyi, hogy egy idõ után unalmas lesz az ize:)
A kérdező hozzászólása: Igen ez a célom mindenképp :)
Fontos az erobicnak a zsiregeto gyakorlata is, de lehet futni is pl. Ne legy turelmetlen!

Valaki kipróbálta már a 13 napos diétát, amivel 8 kilót lehet fogyni? Ha igen mennyit fogyott tőle?

Legjobb válasz: Millió diéta van, én kipróbáltam egyet, ami pont 13 napos volt, ha jól emlékszem. (A dán királyi család diétája néven futott) A párom akart igazából fogyni, én szolidaritásból csináltam vele végig. :) Neki sikerült is a 8 kiló, de tényleg mindent betartottunk. Nekem kb. 4 kiló ment le, de ebbõl csak kb. 2 volt a feleslegem. Tehát nyilván ez függ attól is, hogy mennyibõl akarsz fogyni. Egyébként ebben azt ígérték, hogy mivel az anyagcserét gyorsítja fel, nem hízod vissza, amit leadtál, no, de ha utána visszatér az ember a "menzakoszthoz", elõbb-utóbb újra visszaáll a régi "rend".

Millió diéta van, én kipróbáltam egyet, ami pont 13 napos volt, ha jól emlékszem. (A dán királyi család diétája néven futott) A párom akart igazából fogyni, én szolidaritásból csináltam vele végig. :) Neki sikerült is a 8 kiló, de tényleg mindent betartottunk. Nekem kb. 4 kiló ment le, de ebbõl csak kb. 2 volt a feleslegem. Tehát nyilván ez függ attól is, hogy mennyibõl akarsz fogyni. Egyébként ebben azt ígérték, hogy mivel az anyagcserét gyorsítja fel, nem hízod vissza, amit leadtál, no, de ha utána visszatér az ember a "menzakoszthoz", elõbb-utóbb újra visszaáll a régi "rend".
hasonlóképp gondolom az elsõ hozzászólóhoz, kiegészítve, hogy ha igazán le akarsz fogyni, akkor ez nem segít! aki fogyni akar, felejtse el a fogyókúrát-már a neve is hordozza a sikertelenséget-ugyanis azt jelenti, hogy egy ideig tart, majd vége. egyedüli megoldás az életmódváltás-remélem érzed a különbséget-azaz, ha el tudod határozni magad, hogy mostantól-egész életedben máshogyan élsz, eszel!-kevesebbet, mint eddig! én egyébként azt mondanám, hogy felesleges mindenféle élvezetes étektõl megtartóztatni magad, inkább a kissé kevesebbre tedd a hangsúlyt és akkor ha nem is 13nap alatt, de lassan-lehet évek alatt, de elnyered a versenysúlyod. :D..és ez nem is jöhet vissza, hiszen egész életedben tart! ez komolyabb döntés , mint elsõre látszik, de ára van-jól gondold meg-forgasd magadban-hagyd érlelõdni, hogy tényleg, valóban akarsz e ilyen élethosszig tartó változást -és ha igen, akkor hajrá! fogyókúrát meg felejtsd el! egyébként pár étkezés után a gyomrod is hozzászûkül a kicsit kevesebbhez és meglesz ugyanúgy a telítettségérzésed, legfeljebb nem az a puffasztó, de jóllakottság...éhezni semmiképpen ne éhezz, mert egy idõ után úgysem bírod és "megjutalmazod" magad! :D tehát lassan-kis lépésekben-de életed végéig! sok sikert!
én is csináltam:D másfél hét szenvedés utáán a mérlegre állva csak 2 kilo minuszt mutatot:@:@:@ és kijött az aranyerem is tõle:S:S:S senkinek nem ajánlom SENKINEK!!!!! a joisten mencsen h kiporbáljátok
Sziasztok! Újonnan csatlakozók és aktív résztvevõk figyelmébe ajénljuk a 13 napos diétáról szóló blogunkat, ami most indult: http://www.tizenharomnapszenvedes.blogter.hu Gyertek, írjatok, osszátok meg tapasztalataitokat és bátorítsatok, kezdjéltek el velünk, vagy röhögjetek rajtunk egy jót :)

Káposzta fogyókúra? Hány kilót lehet fogyni és mennyi idő alatt?

ha nem káposztalevest hanem kelkáposztaf?zeléket és paradicsomoskáposztát eszek az is jóó?

Legjobb válasz: köszönöm válaszod,kb 5-7 kilót szeretnék fogyni,mellé persze a torna megy..

A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod, kb 5-7 kilót szeretnék fogyni, mellé persze a torna megy..

Mennyire Eredményes a 90 napos diéta és kb hány kilót lehet fogyni? Nagyon nehéz végig csinálni?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)

Egy ismerõsöm végigcsinálta, neki használt! :) Ha engedsz a csábításnak, nem fog sikerülni :) Az meg, hogy hány kilót fogysz, a súlyodtól függ :)
sport
Én csináltam már...mondjuk ez ember függõ. Én 50napnál meguntam.
az elözõ válaszoló vagyok, ez idõ alatt az 50 nap alatt sikerült 7kg-tól megszabadulnom...amibõl 1-2kg jött csak vissza. A legrosszabb nap számomra a szénhidrát nap volt, megutáltam a spagettit:D Üdv és sok sikert!:)
én most tartok a 80.napnál és -16kg. szerintem kilehet bírni, bár szerintem én szerencsés vagyok mert szeretem a gyümiket, és igy a gyümölcsnap se olyan rossz:)
Szió:D Én már a 2.kört csinálom a 90napossal, mert túl sok a feleslegem, még mindig!99kg ról indultam, s most a második kúra 30. napjánál tartok 69.20kg nál!Egyáltalán nem nehéz!!!Van rengeteg receptes oldal, s van könyv is, amit meglehet vásárolni(rengeteg jó recepttel):D
Szia. Szerintem is csináld nyugodtan:) Az elsõ 1-2 hét nehéz, de aztán jó. Tapasztalat ;)

Mennyi kiló leadására lehet számítani hogy ha végigcsinálom? Az bajnak számít ha felcserélem a napokat?

Legjobb válasz: Igen, bajnak!! Ha azt akarod, hogy az anyagcserédet beállítsa, akkor ne cserélgesd a napokat. Hát hogy mennyit, az alkattól, kitartástól és attól is függ, mennyi felesleged van a kezdetén. Minél több a felesleg, annál több megy majd le.

Igen, bajnak!! Ha azt akarod, hogy az anyagcserédet beállítsa, akkor ne cserélgesd a napokat. Hát hogy mennyit, az alkattól, kitartástól és attól is függ, mennyi felesleged van a kezdetén. Minél több a felesleg, annál több megy majd le.
Szia!Nekem márt csak 2 hét van hátra, de elértem a kitûzött súlyt!70kg voltam, most 61!Lényegében ennyit is szerettem volna fogyni, mert egy éve is ennyi voltam!Napokat SZIGORÚAN TILOS felcserélni!De ha így állsz hozzá el se kezd!Akaretõvel és kitartással elérheted a kivánt súlyt, de 90 nap elõtt is abbahagyhatod!Sok sikert!
Szia! Én most tartok a 4. hétnél és eddig 8 kg ment le. Szigorúan betartok mindent, + heti 2-3 alkalommal aerobic, alakformáló, box! Ha van akaraterõd és kitartásod, hidd el menni fog. :)

Milyen a káposztaleves, mennyit lehet tőle fogyni, mennyi ideig lehet csak ezt enni? Utánna gyorsan visszajönnek a leadott kilók?

Legjobb válasz: Én azt is hallottam már, hogy hülyeség az egész, de van olyan is, akinek sikerült fogyni tõle. Én holnaptól kipróbálom. 7 napon át csak káposztaleves, napi 2 tányérral. Ebédre, és délután, de este 18 óra után semmit nem szabad már. Holnap kezdem, ha vársz egy hetet, elmesélem a tapasztalataimat. de szerintem vágj bele.

Én azt is hallottam már, hogy hülyeség az egész, de van olyan is, akinek sikerült fogyni tõle. Én holnaptól kipróbálom. 7 napon át csak káposztaleves, napi 2 tányérral. Ebédre, és délután, de este 18 óra után semmit nem szabad már. Holnap kezdem, ha vársz egy hetet, elmesélem a tapasztalataimat. de szerintem vágj bele.
A kérdező hozzászólása: És megtudnátok mondani hogy mennyit egyek mellette? Rendesen vagy mérsékelten?
Próbáltam. ez egy közönséges hashajtó tea.gyakorlatilag minden kijön belõled, amit megeszel, így sokat lehet tõle fogyni.
a lehetõ legrosszabb dolog amit megittam! Nem az íze miatt hanem olyan hascsikarást csinál hogy az már beteges! Annyira fájt a hasam hogy azt hittem felfordulok. Sztem leginkább vizet adsz le és rengeteg ásványi anyag és só távozik a szervezetedbõl. Mintha csak simán beteg lennél. Sztem az olyan teák amik fosatnak azok semmire nem valók. Inkább mozogj és egyél kevesebbet. Kevésbé fájdalmas elhiheted.
Lehet tõle fogyni gyorsan sokat, de arany eret is lehet tõle kapni én azt kaptam pedig próbáltam csakkét naponta inniis de ugyan ugy hajtott.
Többször is próbáltam, de most már nem ajánlom senkinek. Kb. egy ruhaméretet fogytam tõle, de nagyon kikészíti a szervezetet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!