Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kell teherbeeséshez (33 db)

Mi a véleményetek a palástfű és a cickafark teáról? Nekem legfőképpen a ciklus beállításához és a teherbeeséshez lenne rá szükségem! Hogyan kell elkészíteni és mennyit kell belőle naponta meginni? Egybe a kettőt vagy külön-külön?

Legjobb válasz: Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj,hogy lassan fejtik ki a hatásukat,de ha te azt szeretnéd inni,akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével,a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni,jó 10 percig állni hagyni,majd leszûrni és meginni! Jó teázást!

Szia! A menzi beállitásához nagyon jó a Premens és segiti a teherbeesést is.A teákkal az a baj, hogy lassan fejtik ki a hatásukat, de ha te azt szeretnéd inni, akkor a cickafarkat középidõig kell inni napi 2-3 csészével, a palástfüvet pedig középidõtõl napi 1-2 csészével. Felforralod a vizet és 1 kávéskanállal kell elkeverni, jó 10 percig állni hagyni, majd leszûrni és meginni! Jó teázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót! Mi az a Premens?? Még nem hallottam róla, tudnál segíteni?
Barátcserje tabletta, patikában tudod megvenni.Egy dobozban 30db van és kb.2200Ft.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de még azt megtudod mondani, hogy hogyan kell szedni??Naponta 1-et? Valamilyen mellékhatása van?? Pl. hízni lehet tõle vagy valami egyéb hatás??
Naponta egyet kell bevenni.Mellékhatás?:segit a teherbeesésné.Javaslom ird be a keresöbe hogy barátcserje én nagyon sok infot fogsz találni.Remélem tudtam segiteni.
Ujra én vagyok a barátcserjés.Gyogynövényesnél lehet venni Zafir barátcserja porkapszulát.Én most 60 db-ost vettem 2120Ft-ért.Ebböl napi 2-3x1 kapszulát ajánlanak.Szerintem ez erösebb adag mint a premens.
Ha valaki szed clostyt, az is szedheti a premenst vagy a barátcserjekapszulát? És cickafark és palástfûteát is lehet mellé inni? Biztos, ami biztos alapon. :) Vagy az már úgy túl sok?

Megbízható, korrekt és gyors sebészt keresek az ÁEK-ben. Az epekövemet szeretném minél hamarabb kivetetni. Babát szeretnénk, műtét után mennyi kell várni a teherbeeséssel?

Legjobb válasz: Szia! Én hétfõn megyek a Bajcsyba, megkérdezem a teherbeesés javasolt idõpontját, mert engem is érdekel. ÉS megírom a választ. Ha elfelejteném, kérlek dobj rám egy mailt. Nem tudom hogy leszek a mûtét után, mennyire lesz erõm, kedvem netezni, de mindenképp szeretnélek tájékoztatni :)

Szia! Én hétfõn megyek a Bajcsyba, megkérdezem a teherbeesés javasolt idõpontját, mert engem is érdekel. ÉS megírom a választ. Ha elfelejteném, kérlek dobj rám egy mailt. Nem tudom hogy leszek a mûtét után, mennyire lesz erõm, kedvem netezni, de mindenképp szeretnélek tájékoztatni :)
Szia! Túl vagyok a mûtéten, beszéltem a fõorvossal, 1 hónapot kell várni a fogantatásig, laparoszkópos mûtét esetén :)

CT és röntgen vizsgálatok után mennyit kell várni a teherbeeséssel?

tegnap voltam mindkett?n ízületi sérülés miatt. ma van ovulációm - most egyértelm?en védekeztünk. de a következ? hónapban már próbálkozhatunk babával? mennyit kell várni ilyen sugárterhelés után?

Legjobb válasz: Szerintem a következõ hónapban már nyugodtan próbálkozhattok. Ezek a vizsgálatok inkább a terhesség bekövetkezte után károsak. Ilyenkor max. 5-10 egységû sugárterhelés ért, úgy tudom a 100 vagy 500 feletti okozhat magzati károsodást (ha már van terhesség)

Szerintem a következõ hónapban már nyugodtan próbálkozhattok. Ezek a vizsgálatok inkább a terhesség bekövetkezte után károsak. Ilyenkor max. 5-10 egységû sugárterhelés ért, úgy tudom a 100 vagy 500 feletti okozhat magzati károsodást (ha már van terhesség)

Cickafark és Palástfű tea. Ezek hogyan segítenek a teherbeesésbe? Hogyan, mennyit kell belőlük inni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ezek a gyógyteák csak erõsítik a méhet. Gondolom, alkalmasabb lesz a beágyazódásra, késõbb a kihordásra.

Én úgy tudom, hogy ezek a gyógyteák csak erõsítik a méhet. Gondolom, alkalmasabb lesz a beágyazódásra, késõbb a kihordásra.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyit kell várni a teherbeeséssel?

Legjobb válasz: Kb 3 hónap a teljes tisztulási idõ,azaz amennyi idõ alatt teljesen távozik a fogamzásgátlók hatása a szervezetedbõl.

Kb 3 hónap a teljes tisztulási idõ, azaz amennyi idõ alatt teljesen távozik a fogamzásgátlók hatása a szervezetedbõl.
Azonnal teherbe lehet esni, és semmi baja nem lesz a babának. (A fogamzásgátló mellett fogant gyerekeknek sincs.) De érdemes egy-két ciklust kivárni, hogy lásd, rendben megy-e a szervezeted, ezalatt pedig már elkezdheted szedni a folsavat.
Én másfél éve várok rá.
Mindenképp érdemes várni minimum 3 hónapot, de jobb ha fél évet! Mert a fogamzásgátló mellett fogant babáknak igenis lehet bajuk! Nem minden esetben, de nagyon nagy arányban. Lehet, hogy egészségesen születik, semmi elváltozás, negatív dolog nem látszik rajta...de késõbb elõjöhetnek ám a problémák. Megmutatkozhat szomatikus, azaz szervi elváltozások formájában, de mentális retardáció, értelmi sérülés formájában is. Úgyhogy szerintem nagyon nem éri meg kockáztatni.

A tervezett teherbeesés előtt mennyivel kell abbahagyni a gyógyszer szedését?

Minipill-t szedek, én úgy tudtam 3 hónappal hamarabb kell leállni vele, de most, hogy utánaolvastam láttam fél évet, meg egy hetet is. A betegtájékoztatóban nincs err?l semmi.

Legjobb válasz: Én november utolsó napjaiban vettem be utoljára, és tegnap pozitívat teszteltem. Elsõ próbálkozós hónap volt, inkább várunk kicsit...

Én november utolsó napjaiban vettem be utoljára, és tegnap pozitívat teszteltem. Elsõ próbálkozós hónap volt, inkább várunk kicsit...
3 hónapot szoktam javasolni az orvosok, mindössze azért, hogy visszarendezõdjön a ciklus (ami a tabi abbahagyása után sokaknál felborul) és egyszerûbb legyen kiszámítani a baba korát :) A tablettának amúgy semmilyen ártalmas hatása nincs a magzatra, ha esetleg mindjárt az abbahagyást követõen (vagy akár a tabi szedése alatt) összejönne a baba :)

Folsav? Mennyit kell szedni belőle? Tényleg elősegiti a teherbeesést? Vagy félre tájékoztattak? Ki az aki szedi és mire?

Legjobb válasz: Mindenki azt mondja,hogy nem segíti,csak a baba egészsége miatt kel szedni,nekem az orvosom mégis azt mondta vetélés után,hogy mielõtt újra próbálkozunk,kezdjem el szedni,mert könnyebben teherbeesek majd. Úgyhogy én szedem. Napi 1 szemet,3mg.

Mindenki azt mondja, hogy nem segíti, csak a baba egészsége miatt kel szedni, nekem az orvosom mégis azt mondta vetélés után, hogy mielõtt újra próbálkozunk, kezdjem el szedni, mert könnyebben teherbeesek majd. Úgyhogy én szedem. Napi 1 szemet, 3mg.
kell

Mennyit kell várni a teherbeesésre?

Voltam vérvételen, a TSH-m jó, még várok a többi hormon eredményre, ha valamelyikkel gond van, akkor szerintetek mennyi id? kell, hogy teherbe essek gyógyszer(ami rendbeteszi a hormonm?ködést) mellett?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos erre nincsen recept. Barátnõmék gyógyszeres beavatkozás mellett 3 hónap alatt hozták össze, mi a párommal gyógyszer nélkül elsõre. Van akinek évekig tart, van akinek hamar. Egyénfüggõ. Azt hiszem azt olvastam egy statisztikában hogy a párok kb 85%-ának sikerül fél éven belül. Szorgalmas gyakorlást és mielõbbi eredményt nektek! :)

Szia! Sajnos erre nincsen recept. Barátnõmék gyógyszeres beavatkozás mellett 3 hónap alatt hozták össze, mi a párommal gyógyszer nélkül elsõre. Van akinek évekig tart, van akinek hamar. Egyénfüggõ. Azt hiszem azt olvastam egy statisztikában hogy a párok kb 85%-ának sikerül fél éven belül. Szorgalmas gyakorlást és mielõbbi eredményt nektek! :)

Hogyan, mikor és mennyit kell inni a cickafark és palástfű teákból a ciklus beállításához és a teherbeeséshez?

Legjobb válasz: Hát középidõig málnalevél és cickafarkfûtea,napi 2-3 csészével,középidõtõl pedig palástfûtea 2 csészével.Sok sikert!

Hát középidõig málnalevél és cickafarkfûtea, napi 2-3 csészével, középidõtõl pedig palástfûtea 2 csészével.Sok sikert!
Mostanába mindenn nap nagyon szúr a hasam terhes vagyok kérlek segítsetek a válaszotokkal
Én csak annyit tennék hozzá, hogy az E vitamin zsírban oldódó, vagyis nem ürül olyan gyorsan a szervezetbõl mint a vízben oldódó pl C vitamin, tehát csak óvatosan, mert túl is lehet adagolni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!