Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kcal az (39 db)

A tojás hizlal? Mennyi kcal van benne? HA sokat eszem, árt? Mennyi az ideális mennyiség egy étkezésre?

Legjobb válasz: 1 db. egész tojásban 68 kcal van, a sárgájában 58 kcal. A vaslady amikor fogyózott napi 8 db-ot evett két héten keresztül + sóskát, spenótot. Én 3 nap után abbahagytam, mert ránézni sem bírtam, másrészt teljesen lelassult miatta az anyagcserém is. Egy evésre szerintem a 2 db. ebbõl untig elég, egyél mellé még mást is. Önmagában csak a tojás nem elég.

1 db. egész tojásban 68 kcal van, a sárgájában 58 kcal. A vaslady amikor fogyózott napi 8 db-ot evett két héten keresztül + sóskát, spenótot. Én 3 nap után abbahagytam, mert ránézni sem bírtam, másrészt teljesen lelassult miatta az anyagcserém is. Egy evésre szerintem a 2 db. ebbõl untig elég, egyél mellé még mást is. Önmagában csak a tojás nem elég.
A tojás önmagában nem hízlal, hacsak nem bõ zsiradékban sütöd vagy zsíros szalonnát nem teszel hozzá.A koleszterinszintedet növeli ha sokat eszel.Apósom májbeteg és õ max 1 v 2 ehet 1 héten, figyelembe kell venni pl a süteményeknél ami bele van sütve vagy az ételekbe sütve.Amúgy 1 db. (fõtt) zsiradék nélküli sütött, t fõzött tojásban kb 70 kalória van.Ha csak a fehérjét eszed akkor 14.a sárgája pedig 54 kalória.
így van kb 70-80kcal van egyátlagos tojásban(m, l méret) hát szerintem annyit azért ne egyél belõle, szerintem olyan egy héten 4-5 db bõven elég, én ennyit szoktam eddig még semmi bajom nem volt tõle én úgy szoktam hogy azért változatos is legyen, hgy pl a szendvicshez reggelire eszek 1 db fõtt tojást kenyérrel, sonkával, paradicsommal, ha ebédre eszek akkor fõzeléket szoktam enni vagy csinálok tojáslepényt(olyan mint a tortilla, csak tojásból és ezt töltöm meg vagy pedig simán saláta és hozzá 1-2db fõtt tojás sok féleképpen lehet variálni, de azért ne vidd tulzásba, egyél mást is mellé/hozzá

Mennyi kcal van az alábbi ételekben?

01.lángos sajttal-tejföllel; 02.hamburger közepesen zsíros hússal, nagy barna puffanccsal, hagymával,ubival,retekkel,kecsappal,mustárral,egy vékony sajttal és sonkával; 03.arab gyros

Legjobb válasz: Pontos adatok NINCSENEK, mégpedig azért nem, mert a fent említett ételek mérete étkezdénként változik, ezzel pedig egyenesen arányos a kalóriatartalom, ezenkívül az összetételük sem állandó. Amit lehet mondani: tejföllel és sajttal vastagon megrakott ("normál", nem "nagy" kategóriájú) lángos méretétõl függõen 350-700 kcal; egy jól megrakott hamburger 400-600 kcal; egy gyros 350-450 kcal. Igaza van az elõttem szólónak: ha fogyókúrázni akarsz tartózkodj a lángostól és a hamburgertõl, ezek ugyanis nem csak sok kalóriát tartalmaznak, hanem ezt a kalóriát zsír formájában veszed fel, ez pedig jobban hízlal, mint a gyümölcsök, zöldségek formájában felvett kalória, és kevésbé egészséges táplálékforrás.

Pontos adatok NINCSENEK, mégpedig azért nem, mert a fent említett ételek mérete étkezdénként változik, ezzel pedig egyenesen arányos a kalóriatartalom, ezenkívül az összetételük sem állandó. Amit lehet mondani: tejföllel és sajttal vastagon megrakott ("normál", nem "nagy" kategóriájú) lángos méretétõl függõen 350-700 kcal; egy jól megrakott hamburger 400-600 kcal; egy gyros 350-450 kcal. Igaza van az elõttem szólónak: ha fogyókúrázni akarsz tartózkodj a lángostól és a hamburgertõl, ezek ugyanis nem csak sok kalóriát tartalmaznak, hanem ezt a kalóriát zsír formájában veszed fel, ez pedig jobban hízlal, mint a gyümölcsök, zöldségek formájában felvett kalória, és kevésbé egészséges táplálékforrás.
lángos<33333 600 kcalnak tudom sajnos
Te magad is kiszámolhatod: http://www.kcal.hu
Hízlalóan sok kalóriát tartalmaznak a fenti gyors ételek. Én a helyedben tartózkodnék tõlük ha fogyózol.
A kérdező hozzászólása: Aki nem tudja a választ a kérdésre az minek írkál? PONTOS adatokra vagyok kíváncsi! Az írjon aki tudja a választ. Arra hogy hízlaló, magamtól is rájöttem... -.-
A kérdező hozzászólása: A kérdést egyébként azért tettem fel hogy be tudjam õet iktatni az 1400 kcalos diétámba. Most úgy hozta a sors, hogy egy ideig nem nagyon tudok rendes kajákat enni, szóval ezekre kell néha ráfanyarodnom. Köszi a válaszokat.

Valaki letudná írni mennyi kcal a napi átlagos mennyiség, és 25 perces futással mennyit veszít az ember belőle, különböző ételek mennyi kcal tartalmaznak?

Legjobb válasz: Elõre is köszönöm a válaszokat, még esetleg a napi 5 km intenzív séta mennyi kalóriát von el a szervezettõl?

A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm a válaszokat, még esetleg a napi 5 km intenzív séta mennyi kalóriát von el a szervezettõl?
25perc futás kb -150kcal Minden egyes embernek más a kcal szükséglete. Az orvosilexikon.hu oldalon ezt ki is tudod pontosan számolni. A neten pedig rengeteg kalóriatáblázatot találsz.
napi 5 km sétával kb egy 3 gombócos fagyi van ellensúlyban, azaz amit leadsz az öt kmes sétával, azt azonnal vissza tudnád szedni egy fagyika bepuszilásával
attõl függ milyen fagyi, mert ha tejszín alapú akkor lehet futni 2órán át, hogy ledolgozd.
25 perc futás 150 kalória? :O Te el vagy tévedve. Igaz, hogy függ a súlytól és a mozgás intenzitásától, de minimum akkor is a duplája vagy még több...
Kedves utolsó! Te élsz nagy tévhitbe!25perc futással 300kcal? Akkor egy kakaós csigát röpke 25perc alatt ledolgozol?Na azt megnézném!
ui: Könnyû is lenne az élet ha csak úgy repkednének lefele a kalóriák :D
Pedig úgy van ahogy mondom, keress kalória égetés kalkulátorokat a neten. Pl: http://www.lepesrollepesre.hu/_kaloria.html Itt nálam (90 kg esetén) 25 perc futással (5perc/km) 530 elégetett kalória van. Tegnap ugyanezt futottam le és a GPS-szel mûködõ LiveKeeper futóprogram is ehhez hasonló, 510 elégetett kalóriát jelzett ki.


1620 kj az mennyi kcal?

a bio köles golyóban 1260 kj van (100g-ban) de a csomag súlya 75 g szóval mennyi kcal van benne és ez hízlal????

Legjobb válasz: Ott lesz az az adat kcal-ban is, amúgy ez egyszerû matematika. Most 1620 vagy 1260? Itt meg tudod nézni: http://www.convertworld.com/hu/energia/kcal.html Hízlalni akkor hízlal, a a napi energiaszükségleted felett eszed meg. Ez így önmagában értelmetlen kérdés. Ha már ma megettél 5 beiglit, 1 somlóit és 1 kakaócsigát, akkor hízlal, ha csak 2 pohár vizet, meg egy tál sóskát, akkor nem.

Ott lesz az az adat kcal-ban is, amúgy ez egyszerû matematika. Most 1620 vagy 1260? Itt meg tudod nézni: http://www.convertworld.com/hu/energia/kcal.html Hízlalni akkor hízlal, a a napi energiaszükségleted felett eszed meg. Ez így önmagában értelmetlen kérdés. Ha már ma megettél 5 beiglit, 1 somlóit és 1 kakaócsigát, akkor hízlal, ha csak 2 pohár vizet, meg egy tál sóskát, akkor nem.
Nagyjából: oszd el néggyel, és szorozd meg 0, 75-tel.
Hogy hizlal-e? Ha a napi energia felhasználásodon FELÜL fogyasztod, akkor igen. Az energia nem vész el...stb.
A kérdező hozzászólása: 1620 BOCSYY amugy uzsonnára köles golyó kefírrel ez nem hizlal vagy de?
387 kcal van 100-gban, ha megetted az egész zacskóval, akkor 290 kilokalóriát fogyasztottál el és 57g szénhidrátot vittél be. Semmi bajod nem lesz tõle, nem ettõl fogsz meghízni, de ha zavar a dolog, akkor tornázz ilyenkor 20-30 percet. Nem tanácsos ennyi puffasztott élelmiszert egyszerre megenni, mert eléggé telíti a gyomrot, nem leszel éhes, ugyanakkor egyoldalú lesz az így letudott étkezés. Pár szem rágcsának, esetleg zöldség / saláta mellé kiegészítésként viszont hasznos táplálék.

Egy almába mennyi a kcal? Az igaz, hogy ha az ételt 60X megrágod kevésbé hízlal? és ha igen mennyivel kevésbé?

Legjobb válasz: Egy almára a KalóriaBázis régen olyan 35-40 kcal-t írt, mostanában már majdnem 80-at. Nem tudom, milyen lehet az igaz, mindenesetre nem fogsz elhízni az almától, nyugi!

Egy almára a KalóriaBázis régen olyan 35-40 kcal-t írt, mostanában már majdnem 80-at. Nem tudom, milyen lehet az igaz, mindenesetre nem fogsz elhízni az almától, nyugi!
Az alma kcal tartalma változó, ugyanis nem mindegyiknek ugyanannyi a cukor tartalma. Ez a 60x megrágós mítosz meg butaság, valamelyik mûsorban ezt le is ellenõrizték talán zeller szárral, nem volt számottevõ különbség, a két evési módszer között.
Kevésbé hizlal = kevesebb lesz benne a kalória Mégis hogy? Szétrágod a kalóriát? Akkor bármit lehet enni, csak rohadt sokáig kell rágni?

Egy tűzoltó vagy az ilyen kommandósoknak mennyi kcal kell bevinni, hogy a munkájukat eltudják végezni? Mennyit és miket ehetnek vajon? Szendvicseket és sok húst, rizst hogy ilyen erősek?

ocsi az ididóta kérdésért de ha valakitől értelmes választ kapok azt megköszönöm

Legjobb válasz: Õk azért fittek és erõsek mert rendszeresen edzenek és a munkájuk is sok fizikai aktivitással jár. A táplálkozás önmagában nem tesz erõssé csak a kemény fizikai munka vagy az edzés. A kalória szükségletük sok mindentõl függ, ezt így nem lehet pontosan megmondani, de jóval magasabb az átlagosnál. szerintem kb. 2500 - 3000 kcal között lehet http://kalóriaguru.hu/kalkulator/kaloria-kalkulator/kaloria-..

Õk azért fittek és erõsek mert rendszeresen edzenek és a munkájuk is sok fizikai aktivitással jár. A táplálkozás önmagában nem tesz erõssé csak a kemény fizikai munka vagy az edzés. A kalória szükségletük sok mindentõl függ, ezt így nem lehet pontosan megmondani, de jóval magasabb az átlagosnál. szerintem kb. 2500 - 3000 kcal között lehet http://kalóriaguru.hu/kalkulator/kaloria-kalkulator/kaloria-..

Adataim: súly: 70 kg, magasság: 174 cm, nem: nő, kor: 17 év. Mennyi nálam a túl alacsony kcal bevitel, ami mellett már lelassul a fogyásom és az anyagcserém? Mennyi kcal-t fogyasszak ha fogyózom?

kb. 1000 kcal/ nap nagyon kevés?

Legjobb válasz: Az anyagcseréd akkor lassul ha nem rendszeres az étkezésed. Napi 6 étkezés, összesen 1400kcal a minimum, kb. 150g szénhidrát körül. Az 1000kcal már túlságosan alacsony, nem lesz tartós a diétád.

Az anyagcseréd akkor lassul ha nem rendszeres az étkezésed. Napi 6 étkezés, összesen 1400kcal a minimum, kb. 150g szénhidrát körül. Az 1000kcal már túlságosan alacsony, nem lesz tartós a diétád.
Te utolsó! Te meg este már ne vegyél levegõt többet! Köszi!
es este ne egyel
ha fogyni akarsz akkor menj es mozogj, es ne egyel zsiros kajakat ne azt szamold h mennyi kaloriat viszel a szervezetedbe vigyel tobbet es add is le igy hamarabb lefogysz amugy se kell sokat fogyal

Hogyha az alap kcal égetésem és mellé helyben futok 1 órát (mert nm szeretek utcán futni, meg nm is bírom 5 percnél tovább a rendes futást) és mellé erősítek /tornázok/ napi fél órát akkor mennyi kcal ehetek meg egy nap?

15 kg-ot akarok lefogyni 168/64kg vagyok. 4 hónap alatt lehetséges? ez lenne az étrendem: reggeli.: zabpehely vagy 2 db fél barna kenyér felvágottal Ebéd: Zöldség saláta és csirke hús +egy szelet sajt /petta sajt/ Vacsora.: 2db barna kenyér felvágottal De ha nagyon megkívánom,iszok mellé kakaót is (persze nm minden nap csak alkalmanként/

Legjobb válasz: Oh,értem! :) akkor inkább leszokok a kenyérrõl,és sok zöldséget és húst eszem. Meg a zabpehelyrõl is lemondok.. De akkor mit ehetnék ezek helyett?

A kérdező hozzászólása: Oh, értem! :) akkor inkább leszokok a kenyérrõl, és sok zöldséget és húst eszem. Meg a zabpehelyrõl is lemondok.. De akkor mit ehetnék ezek helyett?
Kenyér helyett: http://paleovital.hu/?p=2685

Ha naponta az alapkeretem 2007 kcal + csinálok erob edzést 1 órát, és erősítek fél órát minden nap akkor mennyi kcal-t vihetek be 1 nap?

Le szeretnék fogyni 15 kg-ot. Most 168cm/65kg vagyok! Egy nap ennék 4-5x keveset, és kerülném a zsíros cukrok és egészségtelen dolgokat. 4 hónapon belül letudok fogyni??

Legjobb válasz: szerintem 1200 körül

szerintem 1200 körül

Hétvégén bulizni megyünk és szeretnék inni egy koktélt. Melyiket ajánlanátok? Kb mennyi kcal lehet egy pohárba? Nagyon elrontanám ezzel a diétám? Valahogy úgy kalkulálom, hogy 1200 kcal-be beleférjen ez az 1 koktél.

Legjobb válasz: vizet, citromlé, mentalevél és kész is a koktéél :D nem hizol meg tole tuti..amugy meg a lényeg a koktélba, hogy milyen alkoholbol van és gyumolcslébol, a cukortartalmukat kell figyelni

vizet, citromlé, mentalevél és kész is a koktéél :D nem hizol meg tole tuti..amugy meg a lényeg a koktélba, hogy milyen alkoholbol van és gyumolcslébol, a cukortartalmukat kell figyelni
http://www.fokuszbanano.hu/csaj_kucko/trend/1111/A_legtrendi.. Ezek nagyon finom koktélok, a legtöbb bárban biztos vannak. Mindegyiknél írja, hogy mennyi kalóriát tartalmaz. Nekem személy szerint a Mojito a kedvencem :) és nincs 300 kalória.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!! :)
1koktél nem a világ vége. Mindenkinek kijár egy kis szórakozás :D
A kérdező hozzászólása: Ott isszuk, amúgy megtudnám csinálni magamnak is, ha naygon szeretném. Lehet úgy csinálom, hogy egy salátát eszek elõtte és akkor belefér egy 600-800 kcal-s koktél is.Persze ez csak kivételes lenne ez az 1 nap.
próbáld ki az a sör+bomba koktélt , vagy absinthe ...végsõesetben esetleg jagermeister az meg gyógynövénybõl van meg unicum is ouzo cola ne olyan tejes szarokat igyál :D és nemhízol egyiktõlsem :D
A kérdező hozzászólása: nem tejes lenne, hanem alkoholos :D sex on the beach, ilyenek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!