Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kb. normalis (71 db)

Ha egy srác most 23 éves és eddig kétszer volt dolga szűz lánnyal akkor kb. hány lánnyal lehetett összesen? 10-15? És mennyi a normális számú partner/szűz lány ilyen korú srácnál?

Nyilván minden eset különböző, de statiszikailag, átlagban kérdezem.

Legjobb válasz: Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?

Te most komolyan azt kérdezted mennyi a normális számú szûz lány egy 23éves srácnál?
Erre nincs matematikai képlet, sem statisztika. Lehet volt két szûz lánnyal, és mellette csak 1 olyannal aki nem szûz.
intervallumot tudnék meghatározni, ha nagyon szükséged van számokra. eszerint a lányok száma (X), nagyobb, vagy egyenlõ mint kettõ. és korából eredõen, és feltéve, hogy nem ebbõl él, nem futtatják, és nem is szexuális bûnõzõ, mondjuk kisebb mint 30 .
A normális az lenne, hogy 1 partner/1 szûz lány. De egyfelõl a világ koránt sem normális és vannak, akik abból ûznek sportot, hogy minél több nõt megdugnak vagy minél több férfivel összefekszenek. Másfelõl vannak szûzoltók is, akik több lány szüzességét veszik el így már emiatt is elvi lehetetlenség, hogy mindenkinek jusson egy, akivel elveszíti. A kérdésedre válaszolva: A szûz lányok szüzességének elvétele nem függ össze a nem szûz lányokkal létesített aktus mennyiségével. Számtalan oka lehet. - 2 hosszútávú kapcsolata volt elõtte, amiben mindkétszer õ vette el a lányok szüzességét. Ritka eset, de elõfordulhat. Mondjuk 16 éves volt a lány meg 15 az elsõ 5 éves kapcsolatnál, 20 évesen meg talált egy 18 éves szûz lányt és vele is volt egy 3 éves kapcsolata. - Buliban vette el mindkét csaj szüzességét és mellette még volt vagy 50 alkalmija. Még az se biztos, hogy volt egyáltalán komoly kapcsolata valaha. És a két szélsõséges eset között bármi lehet még. Szûz lánnyal komoly kapcsolat mellett megcsalás, egy szûz lánnyal komoly kapcsolat, utána alkalmik, ahol elvette egy másik szüzességét is, a lehetõségek határtalanok. De a jelenlegi trendekbõl kiindulva ha ezt a "Már két szûz lánnyal is volt dolgom." mondatot hencegésképp szánta, akkor egy kis ba szógép. De mondjuk a szövegkörnyezet és a szituáció sem mindegy.
Én 23 éves koromra 2 szûz lánnyal és további 2 nem szûz lánnyal feküdtem le.
szerintem 10-15 rengeteg. de lehet csak béna környéken élek, és túlontúl konzervatív vagyok:D

Mennyi kb. a normalis sulygyarapodas 5 honapos terhesen?

Legjobb válasz: Én a 19. hét végénél tartok és eddig kb 5 kg-t híztam. Azt nem tudom, hogy ez mennyire felel meg az átlagnak, szerintem sok függ attól, hogy milyen alkat vagy.

Én a 19. hét végénél tartok és eddig kb 5 kg-t híztam. Azt nem tudom, hogy ez mennyire felel meg az átlagnak, szerintem sok függ attól, hogy milyen alkat vagy.
58 kg-mal kezdtem, a 20-ik hétig 1 kiló jött fel.Most 21 hetet betöltöttem és a héten még 2 kiló hirtelen.Idáig 3 kg plussz.Most biztos megindulunk majd!:)
72kg volt a súlyom amikor terhes lettem, most töltöttem a 19hetet tegnap voltam tanácsadáson, most vagyok 74.3kg fél kilót híztam ebben a hónapban.üdv
Szia...en a 21 hetben leptem es 5 kg van rajtam.....igaz, hogy 172 magas es 56 kiloval kezdtem. Szerintem ne aggodj a kilokert...ha sok van majd lemegy...ha keves van akkor nyugodj meg, hogy a babo elveszi tolled ami neki kell:-)
Én 25 hetes vagyok és 2 kg van rajtam, de ez nem jelenti azt, hogy még 10-et nem szedek fel.) Ez teljesen egyéni, ne aggódj, szülés után lemegy.-)
Szia! ne aggódj! Én is a 21. hetet kezdtem és 1 kg-ot híztam idáig.Modjuk volt pár fölös kilóm, 170cm és 75 kg-mal kezdtem, így én örülök is , hogy csak 1 kg-ot híztam, de szedem a gravidát és a magneB6-ot, így a gyerkõc minden vitamint megkap , ja és eszem rendesen nem fogyózok.Majd most jön el az az idõ amikor több jön fel, hiszen most kezd el nõni a babánk:) Minden rendben lesz!:) Boldog babavárást!
Én 22 hetes vagyok, 3 kilót híztam eddig, de az sem érdekelne, ha 23-at híztam volna:)
szia, havonta 1kg normális, tehát ha 5-6 kg-ot hiztál az teljesen jo.26 hetes vagyok 6 kg-ot hiztam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm szepen a gyors valaszotokat. En most vagyok a 20 hetben es 1 kg hiztam es mindenki piszkal hogy egyek ami persze hülyeseg mert mindig eszem es azt sem nezem hogy mit egyek. Csak furcsa mert a amikor a lanyommal voltam terhes kb olyan 3-4 kgnal tartottam. Jo mondjuk hozza kell tennem hogy en az elsö 3 honapban rettenetesen rosszul voltam ugyanis 58 kg mal keztem a terhessegeimet es erröl fogytam le 4 kgot es igy most vagyok 55kg.
Szia, A " nagy könyv szerint" 3 kg.Hogyha az ember úgy hízik mint ahogy az meg van írva akkor a végén 12 kg-s többlete lesz. Én 4. hónapot töltöm jöv hét szombaton és most van rajtam 3 kg.Pedig nem zabálok, nem csokizok, úgy tûnik én így szedem magamra.Te hol tartasz? Üdv 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm a valaszaitokat! Mindenkinek problemamentes szep babavarast kivanok!!!!!

18. hétig hány kg-ot híztatok, vagy kb mennyi a normális?

Egyel?re még csak 1kg ingadozik rajtam oda-vissza, van hogy 1kg-al könnyebb is vagyok a kiinduló sùlyomhoz képest. Nem spòrolok a kalòriával, sajnos ölni tudnék az édes dolgokért. :) Màsok sem híztak a 18.hétig vagy tekintsem szerencsésnek magam? Amúgy er?sebb alkatù vagyok és àltalàban a vizt?l is hìzom így most megvagyok lep?dve. :)

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szerencsés vagy! Nálam a 18. héten már kb 9 kg volt pluszban :( Magam sem értem hogyan mert én meg eddig pont az ellenkezõje voltam, mint Te, semmitõl nem híztam és nagyon vékony voltam. Már csak abban reménykedem, hogy nem ebben az ütemben haladok tovább...

Szerintem nagyon szerencsés vagy! Nálam a 18. héten már kb 9 kg volt pluszban :( Magam sem értem hogyan mert én meg eddig pont az ellenkezõje voltam, mint Te, semmitõl nem híztam és nagyon vékony voltam. Már csak abban reménykedem, hogy nem ebben az ütemben haladok tovább...
Elsõ babámnál plusz 4 kilónál jártam, 20 hetesen plusz 5 kilónál. Ettem amit csak megkívántam (fiam volt így sültkrumplit sült kolbászt ilyesmiket kívántam az elsõ 12 hétben..nem egy diétás koszt..) A második babámnál semmi kívánósságom nem volt, panaszom se így 18 hetesen olyan plusz 3 kilónál jártam. A harmadik babámmal iszonyú rosszul voltam így az elsõ 12 hétben 4-5 kilót fogytam, ezért 18 hetesen még minuszban voltam a kezdõ súlyomhoz képest. A végére 14 kiló jött fel, ebbõl 4300 gramm volt a baba.
Én is erõsebb alkatú vagyok. Jelenleg 17+4napos vagyok és egy dekát se híztam ellenkezõleg fogytam 3-4kg. :)
szia! én 19 hetes vagyok és fél kilót híztam. 178cm vagyok és 58 al kezdtem, most 58, 5 vagyok. sose voltam hízékony, pedig most megy minden finom, és szinte egésznap képes lennék enni:) . Most egy hete nasira is tepertökrémes kiflit ràgcsàlok retekkel, úgyhogy nem diétàzok...:) Boldog babavàràst!
22-ig hetig 1, 5 kg -t hiztam. 55 kg-rol indultam:) Most 33 hetesen tartok +9 kilonal. Remelem mar nem fog sok feljonni:)
Vékony és relatív magas vagyok.Hízásra nem hajlamos. Elsõ kettõvel 15kilót híztam (nem tömtem magam és édességet se kívántam).3.5-4kilós gyerekeim születtek. Most a 20.hétig 5kilót híztam. Hozzáteszem a melleim x2 akkorák lettek, nem csak a pocim nõtt:)


Az utolsó két hónapban kb. mennyit híztatok? (normális étrend mellett)

Legjobb válasz: Kb. 5 kilót, de hozzá tartozik, hogy nálam a 8. hónapban jelentkezett nagyon durva hányinger, úgyhogy volt, hogy csak gyümölcsöt ettem. Aztán elmúlt és folytattam az édességevõs-ámokfutást:)

Kb. 5 kilót, de hozzá tartozik, hogy nálam a 8. hónapban jelentkezett nagyon durva hányinger, úgyhogy volt, hogy csak gyümölcsöt ettem. Aztán elmúlt és folytattam az édességevõs-ámokfutást:)
Tehát a 32. héttõl? Én kb. 4 kilót, összesen 15 kg. 54 kg-ról indultam, 69 vagyok most és 39 hetes. Szerintem sokat már nem hízok, remélem nemsokára kevesebbet mutat a mérleg, minimum a baba súlyával.:)
Összesen 9 kilót híztam, ebbõl az utolsó két hónapban jött fel 4 kiló.
lehet heti 9 10 is
25-30, ha házasok 0.
Reggel délben este, plusz néha egy kis gratis, az azt jelenti, hogy 7*3 + 3 a gratis azaz 24, de ha vesszük a korrekciós tényezõt akkor (7*3+3)*(1-7/(7*3+3)), ha a korrelációs tényezõt is figyelembe vesszük akkor gyök alatt (7*3*3+3)*(1-7/(7*3+3)) gyökök kívül - (1-7/(7*3+3))
váltózó mindenkinek mások az igényei vol olyan csajom akinek napi 1 elég volt vagyis akkor 1 héten 7-szer szexeltünk de volt olyan is hogy napi 4-szer kellet mert ö nagyon kívánta (én sem bántam) vagyis 28-szór hetente!

Mennyi idő mulva hat a potencianövelő ha beszeded? Hol lehet kapni és mennyibe fáj kb? normális válaszokat lécci mert nagy gáz lenne ha leégnék a csajnál. Amugy rendesen megy csak kéne 1 kis biztatás.

Legjobb válasz: Ha nem vagy impotens, vagy nincs potenciazavarod akkor ne szedj semmi ilyen szart, mert hosszú távon rosszul jössz ki belõle.

Ha nem vagy impotens, vagy nincs potenciazavarod akkor ne szedj semmi ilyen szart, mert hosszú távon rosszul jössz ki belõle.
A kérdező hozzászólása: de az elsõ után nem megy tovább...sajna...nem tom miért?
jah és attól h elsülsz nem biztos h lelankad. segítsen rá a csaj h ne lankadjon le :) ennyi.
ha elsõnek elsülsz az még nem jelenti hogy vége. :) ha nagyon fel vagy izgulva akkor 5 perc alatt elmehetsz, de utána mért ne folytathatnátok? új gumi és újratöltve. a pasik másodjára jóval tovább bírják. a barátommal legelején így volt. elõttem nagy hatásszünete volt mert eltökélte a komoly kapcsit aztán jöttem én. nála is így volt. 5-10 perc alatt elment, de utána meg 2-3 órákat kibírt egy huzamba ;) hidd el nem kell oda tabletta se semmi :) fiatal vagy a hormonjaid tökéletesek :)
LMAO! Nagy legény lehetsz, ha potencianövelõhöz fordulsz. Miért nem szedsz egybõl viagrát inkább...? A csajszik nem szeretik, ha hazudnak nekik...én tuti furán néznék a barátomra, ha potencianövelõt szedne... 24N
ha normálisan mûködik a szerszám, akkor ne szedj be ilyeneket, mert a hatása: 8 óra folyamatos merevedés. Na, és ez jobban ciki a csajnál, mint ha kicsit késõbb áll fel...
A kérdező hozzászólása: akk mitõl?csaak 1 alkalommal kéne...hasznáni vmi erõsítõt...
A potencianövelõtõl nem fogod tovább bírni.
A kérdező hozzászólása: 18...csak fontos lenne h sokáig bírjam...
ha rendesen megy akk minek bíztatás? hány éves vagy te egyáltalán? dokihoz menjél...inkább, nehogy vmi túlhormoson szart adjanak, mert akkor megnézheted magadat.
akkor ha egybõl nem megy akkor várjatok ki 10 percet körülbelül, addig kényeztesd te a csajt.
A kérdező hozzászólása: Gyári hütõvel
Azt írják, hogy alaposan terhelve 62-64C is lehet a hõmérséklet és közben hangos is. Rosszul szellõzõ házban és/vagy meleg környezetben ez talán még rosszabb is lehet. Üresjáratban sztem nem kéne nagy gondnak lennie, én olyan 40C körülire saccolnék maximum. FX procikhoz érdemes lehet normálisabb hûtõt venni, ha azt akarjuk, hogy hûvösebb és halkabb is legyen...ha tuningolni is akarunk, akkor pláne ajánlott a hûtõ cseréje!
A kérdező hozzászólása: Kössz, ment a pacsi

Mennyi egy normális laptop kb?

ami a legolcsóbb,de nem rossz. :/

Legjobb válasz: Írd már le mire használnád, elég-e a 10, 14, 18 col, mert így nagyon neház segíteni.

Írd már le mire használnád, elég-e a 10, 14, 18 col, mert így nagyon neház segíteni.
normális olyan 180-200tól...
szerintem 120 körül már bõven jót lehet kapni, aki hiperszuper játékokat akar az meg menjen csak 200 rongy fölé
2 kg nál nem több

Kb mennyi a normális?

Kb mennyi pasival kellet volna legyek együtt sexuálisan hogy az normálisnak számitson? 26 éves vagyok!!

Legjobb válasz: Ne haragudj de ekkora hülyeséget, hogy lehet kérdezni?

Ne haragudj de ekkora hülyeséget, hogy lehet kérdezni?
"normálisnak számítson" te hülye vagy.ilyen nincs.
wtf? 26 évesen vki ilyet hogy kérdezhet?:D Szerintem ha a fél faluval már együtt voltál az sok. :D
Gondolom a nemibeteg gondozóban már a lépteidrõl megismernek.
xD
aszongya öccáz xD xD :D Hivatásos vagy, szívem? XDXD És vezetsz valami naplót róluk, hogy így tudod szám szerint??
kérdezd meg anyukádat és fogod tudni a választ.Amúgy kb 5 pasi
Csak 500-al?
Aztak.rva 500-zal? xD xD xD xD xD Én 28 éves jól menõ vállalkozó vagyok, de sztem én se húztam még meg 200 csajnál többet életemben:D Pedig utóbbi idõben váltva toltam egy csomó szeretõvel és k.rvával:D
nálam 1 a normális...
Kiszámoltam hogy ha 16 éves korod óta dugsz, persze lehet hogy már 12, na mindegy, 10 év alatt volt 500 pasid, akkor hetente mindig más dugott 10 éven keresztül. Szerintem ezt teljesen normális. Én szégyellem magam, hogy 36 éves nõ létemre 3 pasival voltam még csak.
lehetek az 501.? :) 20/F
legalább pénzt kapsz érte ?:) én nem ítéllek el, ha neked ez az életcélod és jól esik ! csak arra vigyázz ne legyen lányod, vagy ha igen ne te légy a példaképe !!!
A kérdező hozzászólása: szerinted unatkozom? most hogy sok okos választ kaptam ami tele volt normális válaszokkal! köszönöm mindenkinek. szerintem meg nem sok a kb 500 csak nem beszélek róla hanem csinálom! ja és szeretem
Lehetõleg fel se öltözz.
Az életkorod kétszeresénél. Ettõl magasabb vagy alacsonyabb érték nem normális. Fordulj orvoshoz, valami bajod van!
Lool
Mi az, hogy mennyi a normális? Ez teljesen egyénfüggõ...
hát..drágám...ezfájt.:|B*sszamegazak*rvagyuszi. 26 évesen a normális?ilyen nincs. ha több mint 26 pasival vtál, sztem az kicsikét sok.
bocsi. nem a gyuszi b*ssza meg, hanem a nyuszi.:D
A kérdező hozzászólása: kb500fiúval voltam és a barátnõim basztattak hogy ribi pedig csak nyitott vagyok semmi több! kiváncsi voltam kb mi az átlag de itt mindenki csak ......
kb. 500al? na ez nem lehet komoly.. kamu az egész.. oszt még csodálkozol, h ribinek tartanak? Az is vagy drágám, ezen nincs mit beszélni.
Hát igen, azok a normálisnak mondott nõk, akik nem minden héten mással k*féltek, elmehetnek a francba..hát már megbocsássatok? Normálisak vagytok? Ugyan már..Mért is csak azzal kéne szexuális kapcsolatot létesíteni akit szeret az ember? 500? Igazatok van, ez egy jó arány. XD Gratulálok kedves...! Minden pasinak odaadtad magad aki az utcán szembe jött veled?:D Jól tetted, de gyereked ne legyen...szegényt már sajnálom.. :S

Lányok? ! Miután egy pár öszejött, azután mennyi kb. az az ideális vagy normális idő miután egy lány lefekszik a barátjával?

Kicsit hülye a megfogalmazás, szóval te mennyi id?t várnál a sexel, röviden :D

Legjobb válasz: Fiú vagyok, de erre válaszolnék. Én úgy gondolom, hogy ezt az idõt nem lehet meghatározni, vagy átlagolni. Minden lány akkor fekszik le (vagy legalábbis akkor kellene lefeküdniük egymással), ha mindketten készen állnak rá, és úgy érzik, eljött az ideje.

Fiú vagyok, de erre válaszolnék. Én úgy gondolom, hogy ezt az idõt nem lehet meghatározni, vagy átlagolni. Minden lány akkor fekszik le (vagy legalábbis akkor kellene lefeküdniük egymással), ha mindketten készen állnak rá, és úgy érzik, eljött az ideje.
egyéntõl függ, de talán kicsit a kortól is. vagy inkább attól, hogy mennyire vagytok tapasztaltak. 16-17 évesen még egyértelmû, hogy várni kell pár hónapot, hiszen kb azt sem tudod, mibe vágsz bele (még akkor is, ha azt hiszed - énis azt hittem :) ), de késõbb, idõsebb korodban, idõsebb fiúkkal/férfiakkal már nem fogtok várni egy percet sem :) de ez így lesz természetes, és senki nem fog szajhának nézni. csak mindig tudd, hogy mit csinálsz, az a legfontosabb.
sztem is min.3hónap. hadd becsüljön, hadd küzdjön! ha kitartó és télleg szert akkor 5hónapot is kibir de az már sz.emétség :D
Én 19 voltam, õ 20. Nekem õ volt az elsõ olyan téren (persze próbálkoztam már másokkal is de nem feküdtem le senkivel)neki már volt pár féléves kapcsija. Fél évet várt rám, nem akarta hogy elkapkodja, türelmes volt amiért az életem végéig hálás vagyok érte. Ezzel éreztette hogy tisztel õszintén szeret, nem csak megkapni akar. Öt évig voltunk utána együtt, sajna 4 éve szakított mert még élni akart. Az életem vitte magával és a lelkem egy részét, azóta sem találok ilyen tiszta becsületes srácot és tudom szeret még mindig de már nem vagyok elég neki. A mostani barátommal három hónap után feküstem le, én megvárattam hogy ha csak skalpvadász akkor úgyis lekopik. Azóta is együtt vagyunk. Szerintem kell 2-3 hónap, hadd küzdjön és teljesítsen, akkor fog tisztelni.
Szia! Szerintem ezt így nem lehet meghatározni. Embere válogatja, ki mennyit akar/tud várni vele. Akkor kell a szexnek megtörténni, amikor már mindkét fél akarja, és késznek érzi rá magát. Ha az egyik, vagy mindkét fél szûz, úgy tán kicsit lassabban megy a dolog. De ha minden rendben a két fél közt és szeretik egymást, akkor néhány hónapnál többet nem kell várni szerintem. L/21
Annó elhatároztam, hogy 3 hónapnál elõbb nem adom meg magam, de elsõ barátommal sosem éreztem, hogy készen állnék rá, így a 8 hónap alatt nem volt sex. Aztán volt olyan is, hogy még mindig úgy gondoltam, min. 3 hónap, és 12 nap után lefeküdtem vele XD Úgy éreztem, hogy nem fog átejteni, és kívántam is. Már 3 éve együtt vagyok vele :) 19/L
ez nem meghatározható. amikor mind2en úgyérzik h itt az ideje. ezért kell sokat beszélgetni, h mind a 2en tudják h mikor van itt az idõ.
Általában kb 2 hónap. De a jelenlegi páromnál éreztem, hogy Õ lesz az igazi, így 2 hét volt. Azóta menyasszony lettem.:)
én 3-4hónap
Már ne haragudj: aki tájszót használ, az tudja magáról, hogy most tájszót használ, és ne akkor szembesüljön vele, hogy az ország 80%-a másképp mondja ezt, és nem ismeri, ahogy õ mondja... Amúgy meg szerintem ronda.
Bocs', nem ide akartam ezt írni.
Egyetértek azzal, aki ezt korhoz kötötte. 17-18 évesen még én sem ugrottam bele semmibe túl korán, eltelt fél év is az elsõ csók és az elsõ sex között. Most ha minden jól megy, akkor elsõ randi után egy csók elcsattanhat, a harmadik negyedik randin meg simán mehet a sex is. De már tapasztaltabb vagyok sokkal, tudom mit akarok, és nem csalódom mostanában többször, mint a kivárásos idõszakomban. 27/L
Max. egy óra. Különben csá.
Én a mostani kapcsolatomban 3-szor 4-szer találkoztam a pasival, ami nem randinak számított, az elsõ radin csókolóztunk, és utána a harmadik randin jött a szex, de elég nehéz volt kibirni. :) 26/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!