Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kb. esélye, hogy az (54 db)

Jaaaj, kérlek neee! Facepalm... Ez fáj!
Ez durva. Gratulálok az ikrekhez. :D
Olyan kib*szott hülye vagy, mint a segglyukam, te kúrogatni való p*csa.
Nulla.
Zérus. Persze attól is függ, hogyan kényeztetett. Csokival vagy fagyival?
Igyál rá nehézvizet egy pohárkával!
Oké, de akkor Jonh Maclane lesz a neve :D
nem hinném, vicces a kérdésed én mosolyogtam rajta. - de ne aggódj tuti nem leszel terhes :D
A kérdező hozzászólása: Tájékozódtam és azt olvastam hogy elõ fordulhat én csak kiványcsi voltam a ti véleményetekre de mind egy. azt hittem kapok egy értelmes választ. Hát köszönöm.
Csak még egy kérdés(Culumbo): Miért csókolóztok spermás szájjal? :P
Igen, lehetsz. 100%. Ugyan már. Ha normális kérdés lenne, nem írnánk ilyeneket. Amúgy meg tájékozódj mielõtt szexelsz..
A kérdező hozzászólása: Ajj de most miért nem tudnátok normálisan válaszolni? Szerintem ez most normálisan tettem fel a kérdést és segítséget szeretnék ennyi .
Inkább neuronokat nyeljél
hát szerintem az Adrienn és az Alex egész szép nevek
50% vagy igen vagy nem

Mennyi kb. az esélye, hogy az ember lánya rögtön teherbe esik?

Kb. mennyi az az id?, amennyi eltelik a próbálkozás megkezdését?l a teherbeesésig?

Legjobb válasz: Szia. Ez egyénenként változó.Egyböl teherbe esni nehezebb.Nekünk 11 hónapra volt szükség.Lehet,hogy neked nem kell sokáig várnod. 39hetes kismama.

Szia. Ez egyénenként változó.Egyböl teherbe esni nehezebb.Nekünk 11 hónapra volt szükség.Lehet, hogy neked nem kell sokáig várnod. 39hetes kismama.
Szia! Nekem például "elsõre" sikerült, tehát valóban egyénenként változik. Ez az elsõ gyerkõcnél volt, a másodikat most tervezzük, két hónapja próbálkozunk, remélem, hogy most sem kell sokat várnunk:) Drukkolok nektek....
Teljesen változó, szerintem itt egyéni véleményeket, tapasztalatokat hallasz. Van, aki nem is szeretne babát és egybõl besikeredik neki. Mi is elég régóta együtt voltunk a férjemmel, de nem olyan aktívan. Aztán elszántam magam, most vagy soha. Szinte mindennap együtt voltunk és most 7 hetes terhes vagyok. Ha így nézem, végülis egybõl összejött:)
Szia! Elsõ babánk 3 hónapra jött össze, de sajnos nem maradt meg.Aztán 2 évig nem estem teherbe.Közben új kapcsolatom lett, újra fogamzásgátló, és elhatároztuk a babát, abbahagytam a gyógyszert, gondoltam várok 3 hónap tisztulási idõt, de rá 2 hétre teherbe estem:-)).Szóval igen , ez egyénenként más és más.Remélem hamarosan sikerül neked, sok sikert!
Szia. Az elsõ terhességemnél egyetlen alkalom elég volt. Másodszorra úgy gondoltam, több idõ kell, és megint elsõre sikerált. Szóval ez egyénenként változó! Jó próbálkozást!
Szia!Hát ez tényleg egyénenként függ!Nekem pl 8hónapra sikerült, pedig folyamatosan próbálkoztunk.Most próbálkozunk a másik babával, de már 2hónapja.Remélem nem kell 8honapot várnom.Sok sikert!21éves anya
Szia!Mi 24 hónapja!!várunk a gólyára, 2 vetélés, 1 méhen kívüli eddig a mérleg.Van olyan barátnõm, akik 13 év próba után lettek ikerbaba szülõk, van olyan pár barátom, ahol együtt 6 évig próbálkoztak, nem jött össze, különváltak, 3-3 hónap együttélés után mindkettõ bejelentette a nagy hírt.De olyan is van, akik ímmel-ámmal védekeztek csak, és 2 évig semmi, aztán 2006.aug.-ban azt mondták, hogy most vagy soha, és még a napot, meg a helyet is tudják, hol esett teherbe a csaj.Én pedig 24 hónapja várok, és várok és várok.....Nektek több és gyorsabb sikert kívánok!Egy (24 éves)öreg róka
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Másfél évvel ezelõtt azt hittem, hogy a fél éves fogigátló szedés után rögtön a nászéjszakán teherbe esek...mint már írtam, ennek 19 hónapja.Nálunk valószínûleg a sok stressz a gond, mert eü probléma egyikünknél sincs (másfél év sikertelenség után ajánlatos elmenni kivizsgálásra!). Férjemmel családi vállalkozásunk van, alkalmazottak, stressz, stb., ami valószínûleg jobb, mint bármelyik fogamzásgátló! Ha úgy döntöttetek, hogy babát szertnétek, lazítsatok, utazzatok és bújjatok minél többször ágyba! Sok sikert hozzá!!!

Abbahagytam a fog. Gátlót, vagyis 9 nappal ezelőtt vettem be az utolsót, utána megjött, és nem kezdtem el az új levéllel. Mennyi esély van rá, hogy az ebben a hónapban terhes leszek? /van már egy 6 évesem is/kb.1, 5 évig szedtem a gyógyszert.

Legjobb válasz: Változó, elõre nem lehet megmondani. A nõk kb. 70%-ának van már az elsõ ciklusban peteérése az abbahagyás után. És peteéréskor (egészséges pár esetén) kb. 20% az esély a terhességre. Ha sikerül peteéréskor együtt lenni, akkor ezek alapján kb. 14% esélyed van:D

Változó, elõre nem lehet megmondani. A nõk kb. 70%-ának van már az elsõ ciklusban peteérése az abbahagyás után. És peteéréskor (egészséges pár esetén) kb. 20% az esély a terhességre. Ha sikerül peteéréskor együtt lenni, akkor ezek alapján kb. 14% esélyed van:D
szia. Én 7 évvel ezelõtt a fiammal úgy lettem terhes, hogy aug végén abbahagytam a gyógyszert, és szept 6-án teherbe is estem. Egészséges fiam született!!!! :) van rá esély, de szerintem ez egyénenként változó!
Ezt utólag teljesen felesleges megkérdezni..... Mit tudjuk mi mennyi az esély....
A megszakítás NEM alternatívája az óvszernek. Magyarul: nem védekeztetek. Ha nincs óvszer: a., veszel b., nem dugsz.
50%
Hogy fogjátok hívni a kicsit?
ha nem mentél el benne akkor biztos hogy nem terhes! nyugi:)
Holnap kell megjönnie ? Ne aggódj, most valószinû, hogy nem lett terhes a kedvesed, hiszen a peteérésén már rég túl van .De legközelebb ne kisértsétek a sorsot ! :-)
Ez nagy felelõtlenség volt. Nehogy még egyszer megpróbáljátok, ha ezt megússzátok egyáltalán!
Mi lett dolog vége? Ha szabad megkérdezni!
Szerintem nem lett terhes a leányzó... végülis egy nappal a várható menstruáció elõtt voltak együtt, az már jócskán peteérés után van.

Feb-4-én jött meg kb 17-re jött ki a peteérésem de nem érzek ilyenkor semmit mi 13-á 15-én 20-án és 22-én voltunk együtt mennyi az esély hogy sikerült az akcio?

Legjobb válasz: ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle

ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Miért pont csak 20% és a + - pár nap ilyenkor nem számit??

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek, ha a peteérés időszakában ( plusz-minusz néhány nap ) minden másnap próbálkozunk? Gyakorlatilag kétnaponta vagyunk együtt kb.1, 5 héten keresztül. Köszönöm.

Legjobb válasz: Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.

Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.
Mi most ugyan ovulációs teszttel figyeltük a peteérésemet, de 2-szer voltunk együtt, és már ki is derült pár napja hogy babás vagyok. :) )) Szóval nagy az esélye hogy sikerült elcsípnetek.

Kb.3 éve megszakításos módszerrel vagyunk együtt az élettársammal? Mennyi rá az esélyem hogy terhes maradjak? Bízhatok e benne, hogy így besikerül a baba?

Legjobb válasz: inkább próbálkozzatok élesben. miért nem lehet megbeszélni a másikkal, hogy mit szeretnél? ezt nem értem a kérdésre válaszolva: akkor van nagyobb esély, ha nem tudja idõben kihúzni, vagy ha csináltok egy 2.menetet és még az elõzõbõl szivárog a spermium. ez is akkor esélyesebb ha peteérés napja körül történik. de ha megbeszélnétek és elkezdenétek élesben próbálkozni és még szerencsétek is van, akkor talán pár hónap alatt sikerül.

inkább próbálkozzatok élesben. miért nem lehet megbeszélni a másikkal, hogy mit szeretnél? ezt nem értem a kérdésre válaszolva: akkor van nagyobb esély, ha nem tudja idõben kihúzni, vagy ha csináltok egy 2.menetet és még az elõzõbõl szivárog a spermium. ez is akkor esélyesebb ha peteérés napja körül történik. de ha megbeszélnétek és elkezdenétek élesben próbálkozni és még szerencsétek is van, akkor talán pár hónap alatt sikerül.
Felvetül a kérdés bennem, hogyha babát akartok, akkor miért nem élesben teszitek a cselekvést?? A megszakítás is lehet sikeres, de ált. akkor szokott müködni, ha vki pont nem akar terhes lenni. Akkor szinte biztos, hogy "beüt" a baj.
Kb. 35% az esélye, hogy terhes maradsz. Természetesen azt feltételezve, hogy mindketten teljesen egészségesek vagytok. De ha babát akartok akkor miért védekeztek egyáltalán? Vagy csak te akarsz gyereket az élettársad pedig nem és abban reménykedsz, hogy így majd sikerül megfogni õt? Csak mert ez utóbbit nagyon nem javaslom, ilyenkor szoktak a nõk terhesen lapátra kerülni. Ha pedig így lesz, akkor a gyerek sérül a legjobban, mert csonka családban kell majd felnõnie. Ráadásul neked is rosszabb lesz, mert a gyermektartás semmire sem lesz elég.
Mi a párommal 4 évig megszakítással védekeztünk (nem lett volna baj, ha véletlenül baba lett volna belõle, de nem lett). Aztán elhatároztuk, hogy mehet élesben is, és elsõre összejött a kicsi.
16:03 kiegészíteném: gondolom 35% az éven belüli teherbeesés esélye.
Így van, jogos a felvetés. Egyébként ez, amirõl beszélünk a pearl index. Mindenféle fogamzásgátló módszernek megvizsgálták a hatékonyságát. Itt olvashatsz errõl: http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat..
Ha eddig nem estél teherbe így, ezzel a módszerrel, akkor szerintem nem valószínû hogy besikerül a baba.
A kérdező hozzászólása: 7 éve vagyunk együtt a párommal, tavaly költöztünk össze, õ is szeretne babaát, csak majd 1-2 éven belül. De ha véletlenül összejönne, természetesen örülne neki.

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha együttvoltunk a barátommal, gumival védekeztünk, tehát került a farkára sperma, és utána kb 5-10 percre rá a második menetet védekezés nélkül kezdtük el? Bővebb indokolás lent!

mert azt olvastam, hogy a sparma szabadleveg?n akár egy napig is elélhet, tehát az el?z? menetr?l rajtamaradt spermától akár teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.

Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2, 28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.
jó nagy baromság.szabad levegõn a sperma nem él csak pár percig, max pár órát.de még a pár óra sem tuti.de h elkerüld az idegeskedést, legközelebb a másodiknál is húzzatok gumit már az elejétõl.
Hát nagy butaságot csináltatok.Remélhetöleg nem lesz belöle baba.Legközelebb gumi akárhányszor csináljátok..... A spermák egyébként szabadlevegön pár percig életképesekl, de ott az elöváladék, +a visszamaradt sperma.... Szorítok, hogy ne legyen baba.....
A kérdező hozzászólása: Azthiszem csinálok egy tesztet a napokban, mert nem nyugodtam meg a válaszoktól..Nagyon félek.. :S Köszönöm a segítséget!
Hát, nem is azért írtunk, hogy megnyugtassunk... Sajnos van esélyed a terhességre. Akkor tesztelj, amikorra a vérzésedet várod, és késik, illetve aktus után 2-3 hétre.
Még teljesen felesleges tesztelned!Várd meg, a mesid és ha késik akkor tesztelj! A 2. válaszoló nagyon szépen kifejtette a lényeget!
A kérdező hozzászólása: Megjött, nem vagyok terhes.. :)
08:45 vagyok Örülök neki, hogy megjött!! :D Ilyenkor nem szokás, de gratulálok! :D Szurkoltam ám neked :) Te meg szoríthatnál nekem, h ne jöjjön meg ;)
Jól van, örülök, hogy minden rendben. :-)

Mennyi az esélye annak, hogy az APEH engedjen a kiszabott öröklési illeték összegéből? Ugyanis 3an élünk kb 35000ft-ból fejenként és az APEH 800. 000FT-os csekket küldött ki.

Legjobb válasz: Ne tõlünk kérdezd, hívd fel õket. Létezik olyan, hogy szoc. alapon elengedik, vagy legalább részletet kérhetsz bár rajtad az se segítene, mert az is minimum 30-40 ezer lenne havonta erre az összegre. Ha ezt a 35.000 ft fejenként dolgot igazolni tudod, akkor elvileg lehet esélyed (meg ezzel mehetsz önkormányzathoz is rendszeres vagy akármilyen segélyt kérni, ami persze fehér... szóval hogy is mondjam helyesen... a legtöbb embernek elég ciki, de néha nagyon kell. Kérdezd meg õket is, hátha tudnak mondani valamit. Az amit örököltél elég értékes lehet, nem tudsz vele kezdeni valamit? Eladhatatlan? (A legrosszabb ha megöröklöd a szüleid lakását amiben laksz, és azt ugye se eladni nem tudod, se az illetéket nem tudod megfizetni...)

Ne tõlünk kérdezd, hívd fel õket. Létezik olyan, hogy szoc. alapon elengedik, vagy legalább részletet kérhetsz bár rajtad az se segítene, mert az is minimum 30-40 ezer lenne havonta erre az összegre. Ha ezt a 35.000 ft fejenként dolgot igazolni tudod, akkor elvileg lehet esélyed (meg ezzel mehetsz önkormányzathoz is rendszeres vagy akármilyen segélyt kérni, ami persze fehér... szóval hogy is mondjam helyesen... a legtöbb embernek elég ciki, de néha nagyon kell. Kérdezd meg õket is, hátha tudnak mondani valamit. Az amit örököltél elég értékes lehet, nem tudsz vele kezdeni valamit? Eladhatatlan? (A legrosszabb ha megöröklöd a szüleid lakását amiben laksz, és azt ugye se eladni nem tudod, se az illetéket nem tudod megfizetni...)
Megkaptam a személyes leveledet, de ide válaszolok, hátha más is olvassa. A lényeg, hogy van egy banki 9M forintos és egy önkományzati 15M forintos értékbecslés. Elõször is járj utána, hogy kérhetsz-e független vizsgálatot, vagy valahogy meg tudod-e támadni az önkormányzat értékbecslését, mivel a különbség SZEMBETÛNÕEN nagy. Sajnos ezzel kapcsolatban semmit nem tudok. Persze a bank alábecsül, de nem ennyire, inkább maz 10-15%-kal, vagyis az ingatlan értéke max 10-11 M forint. Siess, nehogy kifuss a határidõkbõl. Az APEH esetén reméljük még fellebbezési határidõn belül vagy. Sajnos a fellebbezés pénzbe kerül, de talán arra is lehet kérni valamit, hiszen a jogorvoslatra annak is joga van, aki nem tudja kifizetni. Én a helyedben holnap ráülnék a telefonra, és addig ütném az önkormányzatot meg az APEH-et, míg valami ki nem sül. Megleõen sok lehetõség van egyébként segítséget kérni, csak nem nagyon reklámozzák. :) Hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!