Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kb. esélye, hogy (71 db)

Ezt utólag teljesen felesleges megkérdezni..... Mit tudjuk mi mennyi az esély....
A megszakítás NEM alternatívája az óvszernek. Magyarul: nem védekeztetek. Ha nincs óvszer: a., veszel b., nem dugsz.
50%
Hogy fogjátok hívni a kicsit?
ha nem mentél el benne akkor biztos hogy nem terhes! nyugi:)
Holnap kell megjönnie ? Ne aggódj, most valószinû, hogy nem lett terhes a kedvesed, hiszen a peteérésén már rég túl van .De legközelebb ne kisértsétek a sorsot ! :-)
Ez nagy felelõtlenség volt. Nehogy még egyszer megpróbáljátok, ha ezt megússzátok egyáltalán!
Mi lett dolog vége? Ha szabad megkérdezni!
Szerintem nem lett terhes a leányzó... végülis egy nappal a várható menstruáció elõtt voltak együtt, az már jócskán peteérés után van.

Feb-4-én jött meg kb 17-re jött ki a peteérésem de nem érzek ilyenkor semmit mi 13-á 15-én 20-án és 22-én voltunk együtt mennyi az esély hogy sikerült az akcio?

Legjobb válasz: ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle

ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Miért pont csak 20% és a + - pár nap ilyenkor nem számit??

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

15 éves vagyok most jelentekeztem diákmunkára nyárra, Árufeltöltésre. Mennyi az esély hogy velvesznek és kb mennyit fizetnének egy hónap 8óra per napért?

Legjobb válasz: Nem kaptál semmi infót róla? Általában ott helyben megmondják hogy van e hely, mehetsz-e, mennyi a bér, mely napokon lehet menni...mindenhol máshogy van, a diákszövetkezetet kérdezd inkább.

Nem kaptál semmi infót róla? Általában ott helyben megmondják hogy van e hely, mehetsz-e, mennyi a bér, mely napokon lehet menni...mindenhol máshogy van, a diákszövetkezetet kérdezd inkább.
utolsó! Rosszul tudod. A szünetben 15 éves kortól lehet munkát vállalni, szülõi engedéllyel.
Nem fognak alkalmazni.Ennek egyszerû oka van.Nem vagy 16 éves. Ugyanis legálisan 16 éves kortól lehet menni dolgozni.
Nyáron egy SPARba vagy hasonlóba simán mehet áru feltölteni 8 órát.
Ha minden jól sikerül, engem sörözõbe vesznek fel pultosnak, és szintél 15 vagyok. szülõi engedéllyel szerencsére sok helyen kaphatsz munkát, csak még most jelentkezz, mert hamar betöltik a helyeket :s 15/L
Szerintem sem lehet 8 órát dolgoznia egy 15 évesnek. Na, meg az sem mindegy, hogy milyen árut kell feltölteni. Vegyszerekkel biztos nem foglalkozhat. Meg emelnie sem lehet, nehogy meghúzódjon a háta. Meg létrára sem igen állhat.
tegnap 23:41 igen, de nem mindegy milyen munkakörben. Szülõi engedéllyel dolgozhat mint modell vagy manöken vagy rádiós vagy statiszta színész stb..
Van rá egy minimális esély...
A kérdező hozzászólása: nem az hogy nem ér meg annyit. áhh, nem mondom el, nem ez a lényeg, akkor ezek szerint a 11. napban volt. :S
mások évekig próbálkoznak, hogy gyerekük legyen, nincs rá sok esély, hogy terhes legyen, fõleg, hogy a gumi közepénél volt az a pirinyó lyuk.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszokat. mármint az értelmeseket. kicsit megnyugodtam.
nincs rá sok esély de MEGVAN!!!!! fogd már fel, ha minimális esély is van rá, tökmind1 h kevés, attólmég van!!! szóval pengessetek ki 6000 ft-ot és TAKARODJATOK el egy esemény utáni tablettáért, nem kell még egy ilyen hozzád hasonló degradált felelõtlen gyökér erre a világra... de ha neked megéri lelked rajta.
A kérdező hozzászólása: jo oké elondom hogy elég fiatalok vagyunk ÉS NINCS RÁ PÉNZEM ÉS NEM IS TUDOK RÁ SZEREZNI HOLNAPIG.tudom h egy degenerál f*sz vagyok meg hülye hogy csak most gondolkozok, de védekeztünk, nem a mi hibánk, és már megtörtént. nem tudom visszaforgatni, teljesek kivagyok borulva, és ezért tettem föl ezt a kérdést.. de áhh...
figyelj, ha ma délután volt az eksön, és holnapra meg lesz a pénz rá, még nyugodtan elmehettek, csak tényleg menjetek el, bocs a durva fogalmazásért, mindenkivel elõfordulhatnak balesetek, és végülis védekezni védekeztetek, csak holnap menj el vele mindenképp. - utsó voltam
A kérdező hozzászólása: semmibaj, köszi a választ. de sehogy nem tudok pénzt szerezni, és ha ezt valaki megtudja. minket eltiltanak egymástol az biztos, tudom hogy megérdemlem stb, hülyevagyok, nem kell mondani, tisztába vagyok vele. max imádkozok hogy ne legyen semmi, és tanulok a hibámbol.
Nem tudok neked %-os esélyeket mondani, de van rá esély, hiszen egy kevés sperma azért csak bejutott. Máskor ne essetek így neki egymásnak, mert ez az eredménye! Vagy majd csak akkor, ha a bnõd tabit szed. Amíg nem szedi a tabit, szerintem jó lenne benyomni egy kis zselét a bnõd puncijába és bekenni vele a gumit is. Az ilyen gumidefekt esetén némi védelmet adna!
enis ebben a szituban vagyok a baratnommel. mi is nagyon felunk hogy teherbe esett, anyi hogy en azonal kivettem amikor elelveztem, es te ?
Van esély, parázz csak. Ha bottal se piszkáltad volna meg a csajt, akkor alhatnál nyugodtan. Tudod az óvszer - a hibátlan óvszer - sem 100%-os biztonság, a sors meg tréfás barát. Ha nem ér meg 6000-t, hogy ne kelljen gyerekre költeni...
A kérdező hozzászólása: de nem nagy ugye? nagyon parázok.
72órán belül még be lehet venni a sürgõsségi fog.gátló tablettát. 6ezer ft-ba kerül kb.(orvossal lehet feliratni)
A kérdező hozzászólása: azt nemtudjuk megcsinálni szal az a lehetõség kilõve :S
ááá értem. szóval arra volt eszetek hogy dugtok mint az állatok, éjjel és nappal, hétvégén és ünnepnapokon is de úgy kajakra hogy kiszakad a gumi pulyát nem akartok de a pénz azért jól jönne...
A kérdező hozzászólása: nem azért írok ki egy kérdést hogy ilyen kommentet kapjak h hülye vagyok stb.. am tudom. már nagyon megbántam.:/
Hát pedig ilyen kérdésre kaphatsz ilyen válaszokat. Ez benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: nem is értem hogy miért írtam ki ezt a kérdést.. csak félek.:/
ugyanmár, nem tehetsz róla, ne hagyd hogy lebasszanak ezek a seggek. szerintem nincs rá sok esély. de kiszámolhatnátok a menstruációs ciklus melyik szakaszában járt a barátnõd. ha nem volt épp peteérése, nem foglalkoznék a helyetekben tovább a dologgal. 20/L
A kérdező hozzászólása: múlthéten menstruált
Azt azért tudd, hogy ha terhes lesz, akkor azt mindenki meg fogja tudni, nem csak akitöl pénzt kértek.ráadásul az nem 6e, hanem 30e. meg mehet a lány elbeszélgetésre, hogy tuti akarja, mivel jár stb, aztán abortusz. és lehet többé nem lehet gyereke. elhiszem, h nem egyszerü, de mérlegelj. egy biztos kis ciki, vagy egy esetleges kva nagy baj

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek, ha a peteérés időszakában ( plusz-minusz néhány nap ) minden másnap próbálkozunk? Gyakorlatilag kétnaponta vagyunk együtt kb.1, 5 héten keresztül. Köszönöm.

Legjobb válasz: Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.

Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.
Mi most ugyan ovulációs teszttel figyeltük a peteérésemet, de 2-szer voltunk együtt, és már ki is derült pár napja hogy babás vagyok. :) )) Szóval nagy az esélye hogy sikerült elcsípnetek.

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha együttvoltunk a barátommal, gumival védekeztünk, tehát került a farkára sperma, és utána kb 5-10 percre rá a második menetet védekezés nélkül kezdtük el? Bővebb indokolás lent!

mert azt olvastam, hogy a sparma szabadleveg?n akár egy napig is elélhet, tehát az el?z? menetr?l rajtamaradt spermától akár teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.

Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2, 28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.
jó nagy baromság.szabad levegõn a sperma nem él csak pár percig, max pár órát.de még a pár óra sem tuti.de h elkerüld az idegeskedést, legközelebb a másodiknál is húzzatok gumit már az elejétõl.
Hát nagy butaságot csináltatok.Remélhetöleg nem lesz belöle baba.Legközelebb gumi akárhányszor csináljátok..... A spermák egyébként szabadlevegön pár percig életképesekl, de ott az elöváladék, +a visszamaradt sperma.... Szorítok, hogy ne legyen baba.....
A kérdező hozzászólása: Azthiszem csinálok egy tesztet a napokban, mert nem nyugodtam meg a válaszoktól..Nagyon félek.. :S Köszönöm a segítséget!
Hát, nem is azért írtunk, hogy megnyugtassunk... Sajnos van esélyed a terhességre. Akkor tesztelj, amikorra a vérzésedet várod, és késik, illetve aktus után 2-3 hétre.
Még teljesen felesleges tesztelned!Várd meg, a mesid és ha késik akkor tesztelj! A 2. válaszoló nagyon szépen kifejtette a lényeget!
A kérdező hozzászólása: Megjött, nem vagyok terhes.. :)
08:45 vagyok Örülök neki, hogy megjött!! :D Ilyenkor nem szokás, de gratulálok! :D Szurkoltam ám neked :) Te meg szoríthatnál nekem, h ne jöjjön meg ;)
Jól van, örülök, hogy minden rendben. :-)

Ha együtt fürödtünk a pasimmal és alaposan lemosta a péniszét és utána gumi nélkül bedugta nekem és kibehuzta párszor és kb 1 percig volt bennem akkor mennyi az esélye hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Ezt én is csináltam már a csajszimnak elõször csak kicsit dugdostam be aztán már teljesen. Szerencsére nem lett semmi de többe nem cinálom pedig [email protected] jó volt.Szerintem nagyon kicsi az esély mert a vízbe tuti meghalnak mert meleg és amúgy se jut be szinte egy se

Ezt én is csináltam már a csajszimnak elõször csak kicsit dugdostam be aztán már teljesen. Szerencsére nem lett semmi de többe nem cinálom pedig [email protected] jó volt.Szerintem nagyon kicsi az esély mert a vízbe tuti meghalnak mert meleg és amúgy se jut be szinte egy se
nem akarsz járni velem?
50%
Szerintem max 1%. Mi is szoktuk és semmi.....
mennyiben releváns, hogy alaposan megmosta? :D
21:54 nekem meg a volt osztálytársam szexelt mindig megszakítással. 18 évesen becsúszott egy baba, amit a szülei unszolására elvetetett. Azóta roncs a csajszi.
Annyira bírom az ilyen okos embereket... Én is így szoktam, és nem lettem terhes, tehát te sem lehetsz" Szerintetek ez normális érv? Attól, hogy nektek nem jött össze, másnak sem jöhet?... Egyébként tényleg kevés az esélye, közelít a nullához. De az ördög nem alszik. Minek húzkodja ki-be gumi nélkül, ha nem akartok gyereket?
minek gumi nélkül??:O mostál már zokniba lábat???=D
45 fok fölötti ülõfürdõt vevõ férfinél gyakorlatilag leáll a spermiumok mozgása egy idõre. A kádnyi vagy tó, stb. vízbe kilövellt ondó elõbb-utóbb feloldódik, felhígul, tehát valóban drasztikusan romlanak az életfeltételei.
0, 1% Nyugi, ettõl valószínûleg nem leszel az.
Mi is így voltunk. Tudom, hogy felelõtlenség volt, de nem érdekelt. Sose volt semmi gáz, de ma már a biztonság kedvéért gyógyszerezek. :)
Volt egy exem, aki legalább 1 évig megszakitásosan szexelt a volt pasijával. Soha nem esett teherbe.
annyiban, hogy tiszta lett=) hány éves vagy?Nem ártana utána olvasni a dolgoknak(használd a googlét), mert a kérdésedbõl ítélve nagyon sok fogalmad van a szexrõl.
az elõnedv szinte rögtön, ahogy benned van :D
tuti nem vagy terhes :) mi már kipróbáltuk azt, hogy gumi nélkül csináltuk, igaz rendkivül kockázatos, mert az elõváladékban( ami bizony beléd jut) is vannak spermiumok. De nagyon kevés az esélye nálad :)
A kérdező hozzászólása: jo de honnan tudjam h az elönedv mikor jön ki?
az hogy lemosta mennyiben számít szerinted????
A kérdező hozzászólása: de nem élvezett el
van az 60% is...
23:07 - Nem azt mondtam, hogy nekünk nem lett baj, ezért másnak sem lesz. Ha elolvasod a kérdést, "mennyi az esélye hogy terhes legyek?" - ezt válaszoltam meg, hogy nem sok, hiszen mások évekig csinálják és nem szokott becsúszni. Elõfordulhat, hogy terhes, de iszonyat kicsi az esélye, õ pedig pontosan ezt kérdezte.

Befogadtunk egy beagle kutyát, vszínű hogy kitették. Kb.1, 5éves. Kíváncsi lennék mennyi az esélye, hogy elszökik? Nagyon szeretjük, de nekem egy kicsit fura.

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy kitették, és nem csak elkóborolt? Azért körbe kellene nézni, nem keresi-e õt nagyon valaki... Mert ha elveszett, akkor azért "fura", mert szeretne az igazi gazdájával lenni.

Biztos vagy benne, hogy kitették, és nem csak elkóborolt? Azért körbe kellene nézni, nem keresi-e õt nagyon valaki... Mert ha elveszett, akkor azért "fura", mert szeretne az igazi gazdájával lenni.
Miböl gondolod, hogy fura? Amugy ha kitették, és rossz dolga volt ott, itt töletek nem fog elszökni, a jot könnyen megszokják a kutyák, de mi a fura neked?
A beagle elég szökõs fajta! Érdeklõdj körbe, lehet hogy várja valaki haza! Azért rendes dolog, hogy befogadtad...:)
A kérdező hozzászólása: Azt mondták már 4-5 napja a környéken kóborólt.Nagyon koszos volt, még emberi ürülék is volt rajta.Legalább 8 vérrel teli kullancsot szedtem ki belõle.Szerintem régóta úton van.Ma lesz a harmadik éjszakája nálunk.A helyzet az hogy megszerettük, és sajnálnám ha elszökne.Nagy az udvarunk van elég tere játszani, futkározni.
Szia! Tudnál képet feltenni a kutyusról? kiváncsi lennék rá. biztos még azért fura neked, mert új helyen van, még nem érzi otthon magát. Lehet, hogy nem talál haza, vagy régen elszökött otthonról és vhogy felétek keveredett. Nincs benne chip?
A kérdező hozzászólása: Képet most nem tudok feltenni.Holnap visszük az állatorvoshoz.Pont azért fura mert annyira természetesen viselkedik.De vidám, közvetlen és jó az étvágya.A teraszon alszik egy pléden.Okos kutya látszik, hogy foglalkoztak vele.
jah h közvetlen :D hát ilyen fajta :D és hol találtátok? a beagle fajtamentõkkel nem szeretnéd felvenni a kapcsolatot?
A kérdező hozzászólása: Természetesen tudom, hogy neki is az igazi gazdájánál a legjobb.Megteszek mindent, hogy hazakerüljön.Eddig egy állateledel bolthoz járt kajálni:-)ott azt mondták, hogy senki nem kereste.Ha közelbõl szökött volna el minimum az ilyen helyeken keresték volna.Inárcs nem olyan nagy....
hát valóban nem nagy területû Inárcs, lehet h a közeli településen lakik, amúgy tényleg képesek hatalmas távolságokat megtenni, nekem is beaglem van, 10 perc alatt 3 km múlva, a város másik végében volt amikor elszökött, és elképzelni se tudom, hogy jutott oda, fõleg h arra még sosem sétáltattam, és arra 2 nagyon forgalmas utca is van. Amúgy beagle fajtamentõ vagyok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, ird le az ismertetõjegyeit, és lehetõleg képet, nagyon sok elveszett beagle van, hátha õt is keresi vki, aztán ha nem, akkor megtarthatod, de ennek is van jogszabálya. Kérlek, irj, a kutyus érdekében: [email protected] -ez az msn cimem is, ez gyorsabb.

14-e óta olyan érzésem van hogy mindjárt megjön. A hőm egy nap háromszor is mértem 37-37, 2 között ingázik ennél alacsonyabb nem volt. Kb. 25-én nem kéne hogy megjöjjön. Mennyi az esélye hogy most végre sikerült a babám?

13.án pé.-em volt 14.-ke óta olyan érzésem van hogy mindjárt megjön!A h?m. egy nap háromszor is mértem 37-37,2 között ingázik ennél alacsonyabb nem volt!!Kb.25.-én nem kéne hogy megjöjjön!Azért vmennyire reménykedhetem?Ha hétf?n nem jön meg kedden tesztelhetek vagy még az azért korai lenne???

Legjobb válasz: Azt azért ide írom hogy reggel mikor felkelek az az elsõ mérésem amit még mielõtt kikelek az ágyból megmérem és 37-37,1!!Du. vagy este felé szokott ingázni a 37-37,2!! Elvileg ugye holnap jön meg és szombat, vasárnap(ma) reggel is 37-37,1 volt!!Nem merek még örülni mert mi van hogyha nem a baba miatt van ez!!??Én már nem értem!!Bocsi ha hülyeséget kérdeztem!!

A kérdező hozzászólása: Azt azért ide írom hogy reggel mikor felkelek az az elsõ mérésem amit még mielõtt kikelek az ágyból megmérem és 37-37, 1!!Du. vagy este felé szokott ingázni a 37-37, 2!! Elvileg ugye holnap jön meg és szombat, vasárnap(ma) reggel is 37-37, 1 volt!!Nem merek még örülni mert mi van hogyha nem a baba miatt van ez!!??Én már nem értem!!Bocsi ha hülyeséget kérdeztem!!
Megvan az esélye hogy most sikerült.A hõd alapján azt mondanám igen.Vannak tüneteid?? Ha nem jön meg tesztelj egyet, de ha - akkor se keseredj el, lehet hogy csak késõbb mutatja ki.Ez estben ismételd meg pár nap elteltével.Sok sikert.
Szioka! Eloszor is remelem meg nem jott meg. :) Teszteltel mar? Nekem a mensesem elott volt egy erzesem, megmertem a homet, 37, 2 volt, aztan este csinaltam egy tesztet, pozitiv lett! Szoval en a helyedben tesztelnek, drukkolok! irj majd, hogy mi volt
A kérdező hozzászólása: Hát ma még szerencsére nem jött meg!:-)Izgulok hogy holnap se jöjjön meg, meg persze utána sem!!Lehet holnap tesztelek! Eddig még nem mertem!Majd megírom mi lett az eredmény! Nagyon izgulok!!
A kérdező hozzászólása: Tünetek?A mellbimbóm érzékeny, fáradékonyabb vagyok, vasárnap volt hányingerem is bár ez nem biztos hogy attól van mivel úgy tudom hogy ez az érzés késõbb jelentkezik! Ja és persze a mindjárt megjön érzés és talán pisilni is többet kell mint máskor!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!