Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kb. esélye, hogy (71 db)

Ezt utólag teljesen felesleges megkérdezni..... Mit tudjuk mi mennyi az esély....
A megszakítás NEM alternatívája az óvszernek. Magyarul: nem védekeztetek. Ha nincs óvszer: a., veszel b., nem dugsz.
50%
Hogy fogjátok hívni a kicsit?
ha nem mentél el benne akkor biztos hogy nem terhes! nyugi:)
Holnap kell megjönnie ? Ne aggódj, most valószinû, hogy nem lett terhes a kedvesed, hiszen a peteérésén már rég túl van .De legközelebb ne kisértsétek a sorsot ! :-)
Ez nagy felelõtlenség volt. Nehogy még egyszer megpróbáljátok, ha ezt megússzátok egyáltalán!
Mi lett dolog vége? Ha szabad megkérdezni!
Szerintem nem lett terhes a leányzó... végülis egy nappal a várható menstruáció elõtt voltak együtt, az már jócskán peteérés után van.

Feb-4-én jött meg kb 17-re jött ki a peteérésem de nem érzek ilyenkor semmit mi 13-á 15-én 20-án és 22-én voltunk együtt mennyi az esély hogy sikerült az akcio?

Legjobb válasz: ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle

ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Miért pont csak 20% és a + - pár nap ilyenkor nem számit??

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

15 éves vagyok most jelentekeztem diákmunkára nyárra, Árufeltöltésre. Mennyi az esély hogy velvesznek és kb mennyit fizetnének egy hónap 8óra per napért?

Legjobb válasz: Nem kaptál semmi infót róla? Általában ott helyben megmondják hogy van e hely, mehetsz-e, mennyi a bér, mely napokon lehet menni...mindenhol máshogy van, a diákszövetkezetet kérdezd inkább.

Nem kaptál semmi infót róla? Általában ott helyben megmondják hogy van e hely, mehetsz-e, mennyi a bér, mely napokon lehet menni...mindenhol máshogy van, a diákszövetkezetet kérdezd inkább.
utolsó! Rosszul tudod. A szünetben 15 éves kortól lehet munkát vállalni, szülõi engedéllyel.
Nem fognak alkalmazni.Ennek egyszerû oka van.Nem vagy 16 éves. Ugyanis legálisan 16 éves kortól lehet menni dolgozni.
Nyáron egy SPARba vagy hasonlóba simán mehet áru feltölteni 8 órát.
Ha minden jól sikerül, engem sörözõbe vesznek fel pultosnak, és szintél 15 vagyok. szülõi engedéllyel szerencsére sok helyen kaphatsz munkát, csak még most jelentkezz, mert hamar betöltik a helyeket :s 15/L
Szerintem sem lehet 8 órát dolgoznia egy 15 évesnek. Na, meg az sem mindegy, hogy milyen árut kell feltölteni. Vegyszerekkel biztos nem foglalkozhat. Meg emelnie sem lehet, nehogy meghúzódjon a háta. Meg létrára sem igen állhat.
tegnap 23:41 igen, de nem mindegy milyen munkakörben. Szülõi engedéllyel dolgozhat mint modell vagy manöken vagy rádiós vagy statiszta színész stb..
Van rá egy minimális esély...
A kérdező hozzászólása: nem az hogy nem ér meg annyit. áhh, nem mondom el, nem ez a lényeg, akkor ezek szerint a 11. napban volt. :S
mások évekig próbálkoznak, hogy gyerekük legyen, nincs rá sok esély, hogy terhes legyen, fõleg, hogy a gumi közepénél volt az a pirinyó lyuk.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszokat. mármint az értelmeseket. kicsit megnyugodtam.
nincs rá sok esély de MEGVAN!!!!! fogd már fel, ha minimális esély is van rá, tökmind1 h kevés, attólmég van!!! szóval pengessetek ki 6000 ft-ot és TAKARODJATOK el egy esemény utáni tablettáért, nem kell még egy ilyen hozzád hasonló degradált felelõtlen gyökér erre a világra... de ha neked megéri lelked rajta.
A kérdező hozzászólása: jo oké elondom hogy elég fiatalok vagyunk ÉS NINCS RÁ PÉNZEM ÉS NEM IS TUDOK RÁ SZEREZNI HOLNAPIG.tudom h egy degenerál f*sz vagyok meg hülye hogy csak most gondolkozok, de védekeztünk, nem a mi hibánk, és már megtörtént. nem tudom visszaforgatni, teljesek kivagyok borulva, és ezért tettem föl ezt a kérdést.. de áhh...
figyelj, ha ma délután volt az eksön, és holnapra meg lesz a pénz rá, még nyugodtan elmehettek, csak tényleg menjetek el, bocs a durva fogalmazásért, mindenkivel elõfordulhatnak balesetek, és végülis védekezni védekeztetek, csak holnap menj el vele mindenképp. - utsó voltam
A kérdező hozzászólása: semmibaj, köszi a választ. de sehogy nem tudok pénzt szerezni, és ha ezt valaki megtudja. minket eltiltanak egymástol az biztos, tudom hogy megérdemlem stb, hülyevagyok, nem kell mondani, tisztába vagyok vele. max imádkozok hogy ne legyen semmi, és tanulok a hibámbol.
Nem tudok neked %-os esélyeket mondani, de van rá esély, hiszen egy kevés sperma azért csak bejutott. Máskor ne essetek így neki egymásnak, mert ez az eredménye! Vagy majd csak akkor, ha a bnõd tabit szed. Amíg nem szedi a tabit, szerintem jó lenne benyomni egy kis zselét a bnõd puncijába és bekenni vele a gumit is. Az ilyen gumidefekt esetén némi védelmet adna!
enis ebben a szituban vagyok a baratnommel. mi is nagyon felunk hogy teherbe esett, anyi hogy en azonal kivettem amikor elelveztem, es te ?
Van esély, parázz csak. Ha bottal se piszkáltad volna meg a csajt, akkor alhatnál nyugodtan. Tudod az óvszer - a hibátlan óvszer - sem 100%-os biztonság, a sors meg tréfás barát. Ha nem ér meg 6000-t, hogy ne kelljen gyerekre költeni...
A kérdező hozzászólása: de nem nagy ugye? nagyon parázok.
72órán belül még be lehet venni a sürgõsségi fog.gátló tablettát. 6ezer ft-ba kerül kb.(orvossal lehet feliratni)
A kérdező hozzászólása: azt nemtudjuk megcsinálni szal az a lehetõség kilõve :S
ááá értem. szóval arra volt eszetek hogy dugtok mint az állatok, éjjel és nappal, hétvégén és ünnepnapokon is de úgy kajakra hogy kiszakad a gumi pulyát nem akartok de a pénz azért jól jönne...
A kérdező hozzászólása: nem azért írok ki egy kérdést hogy ilyen kommentet kapjak h hülye vagyok stb.. am tudom. már nagyon megbántam.:/
Hát pedig ilyen kérdésre kaphatsz ilyen válaszokat. Ez benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: nem is értem hogy miért írtam ki ezt a kérdést.. csak félek.:/
ugyanmár, nem tehetsz róla, ne hagyd hogy lebasszanak ezek a seggek. szerintem nincs rá sok esély. de kiszámolhatnátok a menstruációs ciklus melyik szakaszában járt a barátnõd. ha nem volt épp peteérése, nem foglalkoznék a helyetekben tovább a dologgal. 20/L
A kérdező hozzászólása: múlthéten menstruált
Azt azért tudd, hogy ha terhes lesz, akkor azt mindenki meg fogja tudni, nem csak akitöl pénzt kértek.ráadásul az nem 6e, hanem 30e. meg mehet a lány elbeszélgetésre, hogy tuti akarja, mivel jár stb, aztán abortusz. és lehet többé nem lehet gyereke. elhiszem, h nem egyszerü, de mérlegelj. egy biztos kis ciki, vagy egy esetleges kva nagy baj

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek, ha a peteérés időszakában ( plusz-minusz néhány nap ) minden másnap próbálkozunk? Gyakorlatilag kétnaponta vagyunk együtt kb.1, 5 héten keresztül. Köszönöm.

Legjobb válasz: Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.

Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.
Mi most ugyan ovulációs teszttel figyeltük a peteérésemet, de 2-szer voltunk együtt, és már ki is derült pár napja hogy babás vagyok. :) )) Szóval nagy az esélye hogy sikerült elcsípnetek.

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha együttvoltunk a barátommal, gumival védekeztünk, tehát került a farkára sperma, és utána kb 5-10 percre rá a második menetet védekezés nélkül kezdtük el? Bővebb indokolás lent!

mert azt olvastam, hogy a sparma szabadleveg?n akár egy napig is elélhet, tehát az el?z? menetr?l rajtamaradt spermától akár teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.

Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2, 28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.
jó nagy baromság.szabad levegõn a sperma nem él csak pár percig, max pár órát.de még a pár óra sem tuti.de h elkerüld az idegeskedést, legközelebb a másodiknál is húzzatok gumit már az elejétõl.
Hát nagy butaságot csináltatok.Remélhetöleg nem lesz belöle baba.Legközelebb gumi akárhányszor csináljátok..... A spermák egyébként szabadlevegön pár percig életképesekl, de ott az elöváladék, +a visszamaradt sperma.... Szorítok, hogy ne legyen baba.....
A kérdező hozzászólása: Azthiszem csinálok egy tesztet a napokban, mert nem nyugodtam meg a válaszoktól..Nagyon félek.. :S Köszönöm a segítséget!
Hát, nem is azért írtunk, hogy megnyugtassunk... Sajnos van esélyed a terhességre. Akkor tesztelj, amikorra a vérzésedet várod, és késik, illetve aktus után 2-3 hétre.
Még teljesen felesleges tesztelned!Várd meg, a mesid és ha késik akkor tesztelj! A 2. válaszoló nagyon szépen kifejtette a lényeget!
A kérdező hozzászólása: Megjött, nem vagyok terhes.. :)
08:45 vagyok Örülök neki, hogy megjött!! :D Ilyenkor nem szokás, de gratulálok! :D Szurkoltam ám neked :) Te meg szoríthatnál nekem, h ne jöjjön meg ;)
Jól van, örülök, hogy minden rendben. :-)

Ha együtt fürödtünk a pasimmal és alaposan lemosta a péniszét és utána gumi nélkül bedugta nekem és kibehuzta párszor és kb 1 percig volt bennem akkor mennyi az esélye hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Ezt én is csináltam már a csajszimnak elõször csak kicsit dugdostam be aztán már teljesen. Szerencsére nem lett semmi de többe nem cinálom pedig [email protected] jó volt.Szerintem nagyon kicsi az esély mert a vízbe tuti meghalnak mert meleg és amúgy se jut be szinte egy se

Ezt én is csináltam már a csajszimnak elõször csak kicsit dugdostam be aztán már teljesen. Szerencsére nem lett semmi de többe nem cinálom pedig [email protected] jó volt.Szerintem nagyon kicsi az esély mert a vízbe tuti meghalnak mert meleg és amúgy se jut be szinte egy se
nem akarsz járni velem?
50%
Szerintem max 1%. Mi is szoktuk és semmi.....
mennyiben releváns, hogy alaposan megmosta? :D
21:54 nekem meg a volt osztálytársam szexelt mindig megszakítással. 18 évesen becsúszott egy baba, amit a szülei unszolására elvetetett. Azóta roncs a csajszi.
Annyira bírom az ilyen okos embereket... Én is így szoktam, és nem lettem terhes, tehát te sem lehetsz" Szerintetek ez normális érv? Attól, hogy nektek nem jött össze, másnak sem jöhet?... Egyébként tényleg kevés az esélye, közelít a nullához. De az ördög nem alszik. Minek húzkodja ki-be gumi nélkül, ha nem akartok gyereket?
minek gumi nélkül??:O mostál már zokniba lábat???=D
45 fok fölötti ülõfürdõt vevõ férfinél gyakorlatilag leáll a spermiumok mozgása egy idõre. A kádnyi vagy tó, stb. vízbe kilövellt ondó elõbb-utóbb feloldódik, felhígul, tehát valóban drasztikusan romlanak az életfeltételei.
0, 1% Nyugi, ettõl valószínûleg nem leszel az.
Mi is így voltunk. Tudom, hogy felelõtlenség volt, de nem érdekelt. Sose volt semmi gáz, de ma már a biztonság kedvéért gyógyszerezek. :)
Volt egy exem, aki legalább 1 évig megszakitásosan szexelt a volt pasijával. Soha nem esett teherbe.
annyiban, hogy tiszta lett=) hány éves vagy?Nem ártana utána olvasni a dolgoknak(használd a googlét), mert a kérdésedbõl ítélve nagyon sok fogalmad van a szexrõl.
az elõnedv szinte rögtön, ahogy benned van :D
tuti nem vagy terhes :) mi már kipróbáltuk azt, hogy gumi nélkül csináltuk, igaz rendkivül kockázatos, mert az elõváladékban( ami bizony beléd jut) is vannak spermiumok. De nagyon kevés az esélye nálad :)
A kérdező hozzászólása: jo de honnan tudjam h az elönedv mikor jön ki?
az hogy lemosta mennyiben számít szerinted????
A kérdező hozzászólása: de nem élvezett el
van az 60% is...
23:07 - Nem azt mondtam, hogy nekünk nem lett baj, ezért másnak sem lesz. Ha elolvasod a kérdést, "mennyi az esélye hogy terhes legyek?" - ezt válaszoltam meg, hogy nem sok, hiszen mások évekig csinálják és nem szokott becsúszni. Elõfordulhat, hogy terhes, de iszonyat kicsi az esélye, õ pedig pontosan ezt kérdezte.

Kb. mennyi az esélye, hogy van meleg ismerősöm?

MO= Magyarország

Legjobb válasz: ezt nem tudhatja senki, mivel még nem készült közvélemény kutatás arról, hogy az emberek hány százaléka meleg! A többségük inkább titokban tartja, mert sok felettébb intelligens ember elítéli ezt a fajta másságot!

ezt nem tudhatja senki, mivel még nem készült közvélemény kutatás arról, hogy az emberek hány százaléka meleg! A többségük inkább titokban tartja, mert sok felettébb intelligens ember elítéli ezt a fajta másságot!
Pfff nagyon fontos ki írnod, hogy hetero vagy Mr. animizmus kérdezõ! de mind1: Nekem legalább 3 olyan ismeretségem van akirõl idõ közben kiderült, hogy más a szexuális hovatartozása. Ebbõl 2-ön meg is lepõdtem, mert viselkedésre és öltözködésre teljesen hétköznapi emberként ismertem meg õket. Ha õk nem mondja, hogy egyébként búzák, akkor nem is vettem volna észre.
1:12, 23
Egyrõl tudok, akivel régebben csak egyszer találkoztam személyesen, mármint úgy mint ismerõsöm ismerõse. sokáig nem híresztelte magáról. de mindig nagyon önfejû volt, csak úgy és csak azok a dolgok voltak az igazak és jók, ahogy õ gondolta. aztán idõvel kiderült, a melegségrõl is ugyanezt gondolja: csak az az utópisztikus világkép lenne jó, amiben kiemelkedõ helyük és jogaik vannak nekik, félresöpörve mások igényeit és jogait. sztem burkoltan autista is szegény. sajnálom egyébként mert nehéz gyerekkora stb. volt. remélem jobbra fordul vhogy az élete.
Hogyha 100 fok van a közelében és már te is izzadsz, akkor nagy valószínûség szerint meleg a haverod.
Nem tudni de a jelekbõl le tudod venni ki meleg és ki nem szerintem ha lenne is meleg ismerösöd nem merné felvállalni hogy meleg. Esély rá hogy nincs meleg ismerösöd: 80%
A kérdező hozzászólása: de szerintem az b*zis, és a PÁWA szövetség is egy b*zi szövetség :) RATYIK
Gondolom akkor a PÁWA közösséghez tartozó emberek is melegek, a rózsaszínû szutykaik miatt...Meg nem egy ismerõsömnek is köze sincs a melegséghez, már van csajuk legalább egy fél éve és mégis rózsaszínt hordanak.
A kérdező hozzászólása: nem is igazán félelem, de valahogy mégis... nem akarok senkit megsérteni, de azért, mert valahogy nekem ijesztõen furcsák mert nekem nem megszokott, hogy férfiak b*zi rózsaszínben rohangálnak az utcán... tudom, egy csomó melegrõl ez nem mondható el, de én azokról beszélek, akikrõl elmondható
Hogy SZERINTED búzás egy heterón a rózsaszín póló, õt rohadtul nem fogja érdekelni. :D Meg tegnap láttam valami faszit egy pántnélküli rózsaszín nõi pólóba, az viszont vicces volt.A feszülõs fajta volt rajta és a kis sörhas virított :D
Én azt olvastam hogy 100 emerbõl 11 meleg, szóval van esély rá nagyon is.
A 6os válaszoló vagyok. Ha félsz tõlük az igazán nem sejt semmi jót. Általában az fél, akinek van félnivalója. És bizony 13 évesen mi már pornót néztünk, pedig nem akarom mondani 90es években ez nem volt annyira könnyû, mint manapság. De ne ezen gondolkodj én még mindig azt mondom hogy a lányokon rágódjál kinek és mikor adsz csókot.
A kérdező hozzászólása: utolsó, képzeld, azért félek tõlük, mert van félnivalóm; mert vannak tudod pedofilok, és nem csak heteró pedofilok léteznek, és ilyen szempontból mindenkinek van félnivalója... állíthatod, hogy b*zi vagyok, de nem, képzeld , nem vagyok. szerinted 13 éves fiúk hány százaléka NEM néz pornót? -.-
...és a Föld egy szar hely ahol mindenki csak bántja és kihasználja a másikat, legfõképpen a saját ismerõseid akikkel jóban vagy... Neked inkább nem azon kéne abajognod hogy valaki elkap egy seggbekukira, hanem hogy miért vagy ennyire negatív.
#6/#23as vagyok: Akkor lássuk: Ha meleg pedofil rádmászik le kell tépni fél fülét és addig futni amig a rendõrségre érsz és élbõl feljelented. Ez nem olyan, hogy elkapnak... Második kérdésedre 13 évesen hány % nem néz pornót: Gyanítom 0, mert már az én korosztályomból is mindenki pornót bámult ebben a korban. Pont ez az idõszak amikor az ember elkezd ismerkedni a kérdéssel. Ma meg már interneten ömlik minden tehát nem épp nehéz beszerezni a másolt VHS kazit amit a szülõk lejátszóján kell megnézni délután amíg dolgoznak... vagy ellopni a bátyád ÖKMjét...
200 ismerõssel számolva az asszonngya hogy... 89% pluszmínusz 5% esélye van arra, hogy van legalább 12 pluszmínusz 3 homoszexuális ismerõsöd 96 % os konfidencia mellett..
Különbözõ statisztikai források kb 2-10% közé teszik a melegek arányát a társadalomban, tehát elvileg 4-20 meleg ismerõsöd van. És akkor még a biszexekrõl nem is beszéltünk. Hadd kérdezzem meg, miért félsz a melegektõl?
Bocs, hogy ezt mondom valószínû téged is érdekelhet ez a kérdés. Mármint, hogy te az vagy és legyen kivel ismerkedni vagy legalább beszélni. Amúgy mi a halál értelme lenne ennek a kérdésnek? Heteróként én azon szoktam rágódni, hogy nincs elég lány ismerõsöm és fõleg olyan, akit lehetne is dugni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, de a 6. válaszhoz lenne hozzáfûznivalóm: nem vagyok meleg, és nem is azért kérdezem, hogy legyen kivel ismerkedni, mert ha meleg lennék, egyrészt megölném magam, mert nem tudom õket elviselni, mert félek tõlük :S és csak azért kérdeztem, mert elvileg egyre több a meleg és az impotens. én egyik sem vagyok szerencsére. még vmit akartam mondani, de elfelejtettem, de ha eszembe jut, majd írom de mindenkinek megy a megérdemelt pacsi! Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: ja igen eszembe jutott: ez is a 6. válaszhoz: 13 évesen is rágódom azon, hogy nincs sok lány ismerõsöm, de 13 évesen nem azon rágódom, hogy nem rakhatom meg õket -.-
a 8-as választ kijavítom:mert elvileg egyre több a meleg aki felvállalja hogy az
A kérdező hozzászólása: ohh köszi :D
hány ismerõsöd van kb?
A kérdező hozzászólása: hát most így meg nem számolom neked.... kb. 200
Akkor 100 százalék hogy van
A kérdező hozzászólása: és kb mennyi b*zi van az ismerõseikm között?
A kérdező hozzászólása: na igen, tudom, meg kell magamat vedenem, oke. De azert egy kifejlett ferfi peldany nagyobb erovel bir, mint en, nem?? Ebben nem tom, mi a negativ, ez csak relativ.

Ma a kutyám megevett kb 6-7db. mérgezett darazsat mennyi az esélye hogy meghal?

Legjobb válasz: Esetleg ha állatorvoshoz vitted volna rögtön, akkor biztos elég kevés lenne. Szerinted ha itt megkérdezed, akkor mi változik? Elmondják, hogy igen, meghalhat?

Esetleg ha állatorvoshoz vitted volna rögtön, akkor biztos elég kevés lenne. Szerinted ha itt megkérdezed, akkor mi változik? Elmondják, hogy igen, meghalhat?
tejet adjál neki! én a megmérgezett macskámat vissza hoztam!
A kérdező hozzászólása: sajnos én nem voltam itthon ugy mondták ... :S amúgy jolvan . adtam neki egy kis tápszert xD ... nemtudom ez min javit ....
sztem kiszarja de ha ha megdöglik akk nyugodjon békében
Hogy van a kutyád???
Nem lesz tõle baja. Csak akkor fejti ki a méreg a hatását, ha a véráramba jut, mint csípéskor. A gyomorban nincs hatása.
Az én kutyám rendszeresen eszi a darazsakat..egyszerûen nem lehet kivédeni. Naponta 1-2 órát azzal tölt, hogy keresi a darazsakat és megeszi..:D
85%
Nem elég hogy a darázsnak alapból van mérge és még meg is mérgezik? hát ez szörnyû :D De lehet hogy a gyomorsav csinál vele valamit (hatástalanítja vagy mittomén)
MONDOM MEGDÖGLIK !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!