Találatok a következő kifejezésre: Mennyi kb. esélye, (123 db)

Ezt utólag teljesen felesleges megkérdezni..... Mit tudjuk mi mennyi az esély....
A megszakítás NEM alternatívája az óvszernek. Magyarul: nem védekeztetek. Ha nincs óvszer: a., veszel b., nem dugsz.
50%
Hogy fogjátok hívni a kicsit?
ha nem mentél el benne akkor biztos hogy nem terhes! nyugi:)
Holnap kell megjönnie ? Ne aggódj, most valószinû, hogy nem lett terhes a kedvesed, hiszen a peteérésén már rég túl van .De legközelebb ne kisértsétek a sorsot ! :-)
Ez nagy felelõtlenség volt. Nehogy még egyszer megpróbáljátok, ha ezt megússzátok egyáltalán!
Mi lett dolog vége? Ha szabad megkérdezni!
Szerintem nem lett terhes a leányzó... végülis egy nappal a várható menstruáció elõtt voltak együtt, az már jócskán peteérés után van.

Van itt kozzuletek olyan aki utcan szet verte mar 5 ellenfelet is? Tehat egy profi boxolo, thai, kick boxolo, 5-10 tapasztalatlan szemelyel kb mennyi az eselye?

Legjobb válasz: tapasztalatlanok ellen nagyon nagyok az esélyei. az átlag embert elrettenti az erõszak tombolása,fõleg ha az orra elõtt szednek szét valakit brutálisan. szóval a tömeg ha ezt meglátja,hiába vannak sokan,fülüket-farkukat behúzva fognak lefelé nézni,nehogy õk is úgy járjanak,vagy õket nézze ki következõnek a bunyós,vagy egyszerûen lefagynak. ha meg 1-2 mégis elszánja magát arra,hogy beavatkozik,a stressz miatt tétova lehet,amit a tapasztalt bunyós ki fog használni,nem fog habozni,vagyis leveri mielõtt mozdulna,vagy tervezhetne. a legjobb ami ilyet láttam a régi jó high life diszkó elõtt volt,ahol egy tyson szerû néger csóka-kicsit belesebb-leverte az összes kidobót kb 2 perc alatt.

tapasztalatlanok ellen nagyon nagyok az esélyei. az átlag embert elrettenti az erõszak tombolása, fõleg ha az orra elõtt szednek szét valakit brutálisan. szóval a tömeg ha ezt meglátja, hiába vannak sokan, fülüket-farkukat behúzva fognak lefelé nézni, nehogy õk is úgy járjanak, vagy õket nézze ki következõnek a bunyós, vagy egyszerûen lefagynak. ha meg 1-2 mégis elszánja magát arra, hogy beavatkozik, a stressz miatt tétova lehet, amit a tapasztalt bunyós ki fog használni, nem fog habozni, vagyis leveri mielõtt mozdulna, vagy tervezhetne. a legjobb ami ilyet láttam a régi jó high life diszkó elõtt volt, ahol egy tyson szerû néger csóka-kicsit belesebb-leverte az összes kidobót kb 2 perc alatt.
Kamu, a kidobók jókötésû többnyire kigyúrt fickók, ezért veszik fel õket kidobónnak... nincs az a harcmûvész aki egyedül 5-6 ilyen embert el tudna intézni... " a harcban, fejben dõl el minden, több ember, jobban gondolkozik" Bruce Lee - az 1 vs több ember elleni küzdelemrõl....
az aikido edzõ ( mongy. õ több mint 20 éve nyomja) Szétkapott 6 rablót, de csak mert bekerítették, és nem tudott elfutni.

Feb-4-én jött meg kb 17-re jött ki a peteérésem de nem érzek ilyenkor semmit mi 13-á 15-én 20-án és 22-én voltunk együtt mennyi az esély hogy sikerült az akcio?

Legjobb válasz: ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle

ha minden feltétel adott, és egészségesek vagytok, akkor kb. 20% az esélye annak, hogy baba lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Miért pont csak 20% és a + - pár nap ilyenkor nem számit??

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

Az arcon lévő pici anyajegyeket el lehet távolítani, és ha eltávolítom mennyi az esélye kb hogy rákos vagy valami baja lehet?

Akinek csináltak annak kb mennyi volt?

Legjobb válasz: Pont azzal akadályozod meg,hogy beteg légy, hogy eltávolíttatod, nempedig fordítva. Bár meg van az esélye, hogy vh a gyökere bennmarad, és a helyén sok pici apró nõ helyette, arcon ez nem szerencsés. Hasonlón én is gondolkozok,mert sajna sok aggodalomra okot adó anyajegyem van.

Pont azzal akadályozod meg, hogy beteg légy, hogy eltávolíttatod, nempedig fordítva. Bár meg van az esélye, hogy vh a gyökere bennmarad, és a helyén sok pici apró nõ helyette, arcon ez nem szerencsés. Hasonlón én is gondolkozok, mert sajna sok aggodalomra okot adó anyajegyem van.
Ezt úgy értelmezem, hogy magadnak akarod eltávolítani. Azért az veszélyes lenne!
A kérdező hozzászólása: Neeem nem magamnak hanem pl lézeresen. Egyébként köszönöm a válaszokat de amúgy nem kidudorodó csak olyan pici és azért szeretném eltávolítani mert sok van belõle és csak egy párat szerernék.

15 éves vagyok most jelentekeztem diákmunkára nyárra, Árufeltöltésre. Mennyi az esély hogy velvesznek és kb mennyit fizetnének egy hónap 8óra per napért?

Legjobb válasz: Nem kaptál semmi infót róla? Általában ott helyben megmondják hogy van e hely, mehetsz-e, mennyi a bér, mely napokon lehet menni...mindenhol máshogy van, a diákszövetkezetet kérdezd inkább.

Nem kaptál semmi infót róla? Általában ott helyben megmondják hogy van e hely, mehetsz-e, mennyi a bér, mely napokon lehet menni...mindenhol máshogy van, a diákszövetkezetet kérdezd inkább.
utolsó! Rosszul tudod. A szünetben 15 éves kortól lehet munkát vállalni, szülõi engedéllyel.
Nem fognak alkalmazni.Ennek egyszerû oka van.Nem vagy 16 éves. Ugyanis legálisan 16 éves kortól lehet menni dolgozni.
Nyáron egy SPARba vagy hasonlóba simán mehet áru feltölteni 8 órát.
Ha minden jól sikerül, engem sörözõbe vesznek fel pultosnak, és szintél 15 vagyok. szülõi engedéllyel szerencsére sok helyen kaphatsz munkát, csak még most jelentkezz, mert hamar betöltik a helyeket :s 15/L
Szerintem sem lehet 8 órát dolgoznia egy 15 évesnek. Na, meg az sem mindegy, hogy milyen árut kell feltölteni. Vegyszerekkel biztos nem foglalkozhat. Meg emelnie sem lehet, nehogy meghúzódjon a háta. Meg létrára sem igen állhat.
tegnap 23:41 igen, de nem mindegy milyen munkakörben. Szülõi engedéllyel dolgozhat mint modell vagy manöken vagy rádiós vagy statiszta színész stb..
Van rá egy minimális esély...
A kérdező hozzászólása: nem az hogy nem ér meg annyit. áhh, nem mondom el, nem ez a lényeg, akkor ezek szerint a 11. napban volt. :S
mások évekig próbálkoznak, hogy gyerekük legyen, nincs rá sok esély, hogy terhes legyen, fõleg, hogy a gumi közepénél volt az a pirinyó lyuk.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszokat. mármint az értelmeseket. kicsit megnyugodtam.
nincs rá sok esély de MEGVAN!!!!! fogd már fel, ha minimális esély is van rá, tökmind1 h kevés, attólmég van!!! szóval pengessetek ki 6000 ft-ot és TAKARODJATOK el egy esemény utáni tablettáért, nem kell még egy ilyen hozzád hasonló degradált felelõtlen gyökér erre a világra... de ha neked megéri lelked rajta.
A kérdező hozzászólása: jo oké elondom hogy elég fiatalok vagyunk ÉS NINCS RÁ PÉNZEM ÉS NEM IS TUDOK RÁ SZEREZNI HOLNAPIG.tudom h egy degenerál f*sz vagyok meg hülye hogy csak most gondolkozok, de védekeztünk, nem a mi hibánk, és már megtörtént. nem tudom visszaforgatni, teljesek kivagyok borulva, és ezért tettem föl ezt a kérdést.. de áhh...
figyelj, ha ma délután volt az eksön, és holnapra meg lesz a pénz rá, még nyugodtan elmehettek, csak tényleg menjetek el, bocs a durva fogalmazásért, mindenkivel elõfordulhatnak balesetek, és végülis védekezni védekeztetek, csak holnap menj el vele mindenképp. - utsó voltam
A kérdező hozzászólása: semmibaj, köszi a választ. de sehogy nem tudok pénzt szerezni, és ha ezt valaki megtudja. minket eltiltanak egymástol az biztos, tudom hogy megérdemlem stb, hülyevagyok, nem kell mondani, tisztába vagyok vele. max imádkozok hogy ne legyen semmi, és tanulok a hibámbol.
Nem tudok neked %-os esélyeket mondani, de van rá esély, hiszen egy kevés sperma azért csak bejutott. Máskor ne essetek így neki egymásnak, mert ez az eredménye! Vagy majd csak akkor, ha a bnõd tabit szed. Amíg nem szedi a tabit, szerintem jó lenne benyomni egy kis zselét a bnõd puncijába és bekenni vele a gumit is. Az ilyen gumidefekt esetén némi védelmet adna!
enis ebben a szituban vagyok a baratnommel. mi is nagyon felunk hogy teherbe esett, anyi hogy en azonal kivettem amikor elelveztem, es te ?
Van esély, parázz csak. Ha bottal se piszkáltad volna meg a csajt, akkor alhatnál nyugodtan. Tudod az óvszer - a hibátlan óvszer - sem 100%-os biztonság, a sors meg tréfás barát. Ha nem ér meg 6000-t, hogy ne kelljen gyerekre költeni...
A kérdező hozzászólása: de nem nagy ugye? nagyon parázok.
72órán belül még be lehet venni a sürgõsségi fog.gátló tablettát. 6ezer ft-ba kerül kb.(orvossal lehet feliratni)
A kérdező hozzászólása: azt nemtudjuk megcsinálni szal az a lehetõség kilõve :S
ááá értem. szóval arra volt eszetek hogy dugtok mint az állatok, éjjel és nappal, hétvégén és ünnepnapokon is de úgy kajakra hogy kiszakad a gumi pulyát nem akartok de a pénz azért jól jönne...
A kérdező hozzászólása: nem azért írok ki egy kérdést hogy ilyen kommentet kapjak h hülye vagyok stb.. am tudom. már nagyon megbántam.:/
Hát pedig ilyen kérdésre kaphatsz ilyen válaszokat. Ez benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: nem is értem hogy miért írtam ki ezt a kérdést.. csak félek.:/
ugyanmár, nem tehetsz róla, ne hagyd hogy lebasszanak ezek a seggek. szerintem nincs rá sok esély. de kiszámolhatnátok a menstruációs ciklus melyik szakaszában járt a barátnõd. ha nem volt épp peteérése, nem foglalkoznék a helyetekben tovább a dologgal. 20/L
A kérdező hozzászólása: múlthéten menstruált
Azt azért tudd, hogy ha terhes lesz, akkor azt mindenki meg fogja tudni, nem csak akitöl pénzt kértek.ráadásul az nem 6e, hanem 30e. meg mehet a lány elbeszélgetésre, hogy tuti akarja, mivel jár stb, aztán abortusz. és lehet többé nem lehet gyereke. elhiszem, h nem egyszerü, de mérlegelj. egy biztos kis ciki, vagy egy esetleges kva nagy baj

Szerintetek be lehet így jönni egy lánynak? Szőke/és haj! Kék szem! Kb 165 cm magasság! Mennyire van esélye az ilyen fiúnak a lányoknál?

Kérlek segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Hozzám alacsony lennél (170 vagyok), de miért ne lehetne esélyed lányoknál? Úgysem az fog számítani, hogy szõke hajad van vagy kék szemed. Legyél nyitott, kedves, figyelmes, humoros, öltözködj igényesen. Biztos, meg fogsz tetszeni valakinek. Ne aggódj.

Hány éves vagy? Hozzám alacsony lennél (170 vagyok), de miért ne lehetne esélyed lányoknál? Úgysem az fog számítani, hogy szõke hajad van vagy kék szemed. Legyél nyitott, kedves, figyelmes, humoros, öltözködj igényesen. Biztos, meg fogsz tetszeni valakinek. Ne aggódj.
Százalékban óhajtod a választ? Mert azzal itt senki sem fog tudni szolgálni...
A kérdező hozzászólása: Te most az egyik vagy a tegnapiak közül, vagyis válaszadók közül? :) ha igen akkor adj email-címet :)
Mi a legrosszabb abban? Hogy esetleg rád bukkan egy ismerõs? Küldheted ám priviben is. :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségeteket! :) Bár nem rossz ötlet, hogy rakjak be magamról képet , ha olyan lenne az oldal akkor már megtettem volna! :) Köszönöm! :)
Nagyon szép a kék szem, ugyebár. Én se vagyok magasabb nálad, sõt alacsonyabb vagyok. Aki írta, hogy sok alacsony lány van, annak igaza van. :) Majd csak találsz valakit, akinek bejössz. :) Szorítok! ;D Lassan 16/L :)
butaság miért ne tetszhetnél egy lánynak képet tegyél be magadról, és megmondjuk :)
Nekem bejönnél leírás alapján. ;) mmint szõke haj, kékszem.:DD 16/L, 166 cm. ;)
Sok lánynak kifejezetten tetszik a kék szem, szõke haj. De úgysem ez lesz a döntõ egy párkapcsolatban. Amúgy meg gyakorlat teszi a mestert, nyugodtan kezdeményezz. Persze ne nyomulj, hanem normálisan hívd meg valahova, beszélgess az illetõvel. Amúgy még simán nõhetsz. Sok fiú ismerõsöm 17-18 éves korában nõtt hirtelen és most 190 centi magasak. Meg elég sok alacsony lány van.
Pont a legfontosabbakat felejtetted ki, súly és kor. Szerintem egyébként túl alacsony vagy a kroodhoz képest, de egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok! Néha már olyan gondolataim vannak, hogy azért sem éri meg kezdeményzeni, mert a lány vagy elhajt, vagy leblokkolok és nem tudok hírtelen mit mondani! ezek miatt amiket felsoroltam
Alacsony vagy, én is ennyi vagyok, nekem nálam magasabb fiú kell.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy így mennyire van esélye a fiúknak a lányoknál? nem százalékban értem!
"Be lehet jonni" :D
1, 23%, elég alacsony vagy.
A kérdező hozzászólása: ÉS KÜLDÖK KÉPET!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!