Találatok a következő kifejezésre: Mennyi jön terhesség alatt, (3 db)

Mennyi jön fel terhesség alatt, és mennyi megy le belőle, és mennyi idő alatt?

Lehet megnyugtatna..

Legjobb válasz: Ez annyira egyéni dolog, hogy szerintem nem megnyugtatni fogod magad, hanem felidegesíteni... Valakinél hét kiló, van akinél húsz, harminc, de van aki egy dekát sem hízik (például engem is így hordott ki édesanyám és egyáltalán nem volt rajta felesleg eredetileg sem). Szerintem a leadás és épp ennyire változó. Én ugyan még nem szültem, most várom a babát, de azzal a sógornõm már megnyugtatott, hogy ne örüljek, ha nem hízok sokat terhesség alatt. Õ hat kilót szedett fel, az szülésnél le is ment, viszont szoptatás alatt feljött helyette 15 kg, amit azóta sem sikerült leadnia.

Ez annyira egyéni dolog, hogy szerintem nem megnyugtatni fogod magad, hanem felidegesíteni... Valakinél hét kiló, van akinél húsz, harminc, de van aki egy dekát sem hízik (például engem is így hordott ki édesanyám és egyáltalán nem volt rajta felesleg eredetileg sem). Szerintem a leadás és épp ennyire változó. Én ugyan még nem szültem, most várom a babát, de azzal a sógornõm már megnyugtatott, hogy ne örüljek, ha nem hízok sokat terhesség alatt. Õ hat kilót szedett fel, az szülésnél le is ment, viszont szoptatás alatt feljött helyette 15 kg, amit azóta sem sikerült leadnia.
A kérdező hozzászólása: Picit átírták a kérdést!:o( Szóval kinek mennyi, élõ tapasztalatokra lennék kíváncsi, ha nem nagy gond leírnotok! Köszönöm
Szia! Én az elsõ terhességemnél 18 kg-ot híztam, abból lement 12 kg ( 50kg-ról indultam, 68 kg-al mentem szülni és 56 kg maradtam és 170 cm vagyok.) Második terhességemnél 56 kg-ról indultam, híztam 16 kg-ot, és most a szülésem után 2 hónappal 57 kg vagyok. Semmi fogyi meg ilyesmi, mindent eszek amit csak megkívánok, mert szoptatok. Ha szoptatsz akkor gyorsan le is megy ami feljött.
Én 16 kg-ot híztam a terhesség alatt és szülés után 10 le is ment és azóta még 2 kg ment le. 4 hónapja szültem.
Szia, Ez tényleg egyn függõ.Én nagyon odafigyelek arra, hogy ne hízzak mégis a 34. héten vagyok és már 13 kg+ van ratam.Mi lenne ha nem figyelnék oda? De tényleg, görögsali+rostonhusik, házilag készített update féle sütik semmi cukor meg semmi szénhidrát a sütiban és lám.Viszont van olyan kismami a fprumokon aki el kezd fogyni.Hogyha nagyon félsz a kilóktól akkor téli babát tervezz, mert nyáron a víz elég sokat nyom, mondjuk szülés után ki is ürül belõled.De nem hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb.Van barátnõm akinek 2 fia van mind a 2-vel 30 kg-ot hízott és most is marha jól néz eredeti kis 50 kg-jával.
Szia! Nekem összesen 14kg jött fel és szülés után 10kg ment le. 3 hónapos a babám és szoptatás mellett fix a fennmaradó 4kg.
Sziasztok!Akkor ti nagyon szerencsések vagytok, hogy szoptatás allatt lement rólatók a felesleg.Én 20kg híztam az elsõ terhességem allatt.50kg voltam és 70kg mentem szülni pedig 1éves koráig szoptattam és csak 5kg ment le rólam.Mikor betöltötte a 2évet hirtelen visszamentem 50kg semmi betegség nem volt a háttérben úgyanúgy étkeztem.A második terhességemmel is így jártam.

Terhesség alatt ezüst ionos vizet lehet inni? Ha igen, mennyit? Nagyon jön fel a savam és nem jó rá semmi.

Legjobb válasz: Tejet, kefírt próbáltál már? Az nálam mindig bejött. Az ezüstös vizet én kihagynám, az biztos.

Tejet, kefírt próbáltál már? Az nálam mindig bejött. Az ezüstös vizet én kihagynám, az biztos.
A lúgos oxionra gondolsz? Nekem a sima lúgos víz szokott hatni, a Salvus víz gusztustalan ;) a lúgos víz nyogodtan fogyasztható a dokim szerint, egyéb jó hatása is van a gyomorsav semlegesítése mellett.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam a kaukázusi kefírtõl kezdve a salvus vízig mindent, de sajnos semmi nem jött be, illetve a kefír, csak 10-15 percig volt jó, de tegnap már az is kijött belõlem. Ezért gondoltam a sima lúgos vízre, amit tudom, hogy biztos lehet terhesség alatt. Csak láttam valami ezüst ionos vizet, és gondoltam megkérdezem itt, hátha tudja valaki, hogy lehet-e. Elvileg, van egy kis baktérium ölõ hatása.
Szia! Nekem a frissen facsart citromlé egy pohár vizzel összekeverve jó szokott lenni! Lehet, hogy kinevettek, hogy a citrom savanyú, de attól függetlenül lugosító hatása van! :-)
Az ezustos viznek szerintem enyhen pocsolyaize van, elore szolok ;) A Rennie-t probaltad mar? Az elozo valaszolo altal irt citromos viz is jo lehet, mert a citrom tenyleg erosen lugosit!
A kérdező hozzászólása: Igen, már a rennie-t is próbáltam, de az is kijött belõlem. :-( Megpróbálom a citromos vizet is, hátha.... Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!