Találatok a következő kifejezésre: Mennyi igeig a (1506 db)

Ha ortopéd magánrendelésre megyek vizsgálatra, akkor mennyit kérhet a doki, illetve ha nem kér, akkor adjak-e neki? Ha igen, akkor mennyit?

Anyagi helyzetem nincs a toppon :S

Legjobb válasz: Ha magánrendelésre mész,akkor természetesen fizetni kell.Ha nem érdeklõdtél elõre,hogy egy vizsgálat mennyibe kerül,akkor érhet kellemetlen meglepetés.Elõre kikalkulált tarifa van,ahány orvos annyiféle.Annyit kell fizetni,amennyit kér,se többet se kevesebbet.

Ha magánrendelésre mész, akkor természetesen fizetni kell.Ha nem érdeklõdtél elõre, hogy egy vizsgálat mennyibe kerül, akkor érhet kellemetlen meglepetés.Elõre kikalkulált tarifa van, ahány orvos annyiféle.Annyit kell fizetni, amennyit kér, se többet se kevesebbet.
Nekem 100 forint csak sajna :S
szar a memóriám, de a legutóbbi amire emlékszem, az volt hogy német órán találtam pont az én padom mellett egy 200-ast ... erre én segg még felkiáltotam hogy Dejó találtam 200 forintot!!!:B erre az osztálytársam elkezdett velem veszekedni hogy az az õ pénze csak leejtette, persze ... ismerem azt a csajt, mindig ezt csinálja, ha valaki talál valami pénzt, máris ráfogja hogy az az övé csak leejtette! -.-' 13L
A kérdező hozzászólása: hát igen, az úgy szokott lenni, hogy az az enyéém! aha persze, majd pont.
Én pénzbõl csak apróbbakat találtam utcán, 100-ast, 200-ast. De tavaly télen Bécsben a nagy hóban, találtam egy arany karkötõt :D Lementem az utcára a lakásból, nézem, mi csillog ott a hóban, hát egy karkötõ volt :DDD Örültem is neki :D
Én egyszer 7-8.-as koromban elmentem nyáron egy kis butikba venni egy halásznadrágot :D anyuci adott rá pénzt :) Kb 6000 volt a nadrág. Mikor felpróbáltam tök jól állt meg minden, megvettem. Hazamentem és észrevettem, hogy a zsebébe van egy ezres :D 14 évesen ez nagy szó volt, hogy "héé van egy ezresem:D " 24n
Ja és azrét furi, hogy volt a nadrág zsebében az ezres, mert nem turkáló volt a bolt :)
Én pénzt ritkán, de aranyat nagyon sûrûn találok. Pecsétgyûrûk, vastag láncok, kb. félévente biztos találok ilyen 20-30e Ft értékben aranyat :)
egy bolt elõtti bicikliben egy tízezrest, csak megvártam amíg kijött a tulajdonosa. onnan tudom, hogy õ volt a tulaj, mert le volt lakatolva.
Én egyszer találtam a buszon 112.500ft-ot.Aztak*va mondom.Alig voltak a buszon, és akik voltak mind elöl ültek.Én meg mindig hátra szoktam ülni ha van rá lehetõség, és szerencsére akkor volt. 17/F
úristen :O :D máker vagy utolsó xd
A kérdező hozzászólása: az igen :D
Egyszer találtam Debrecen fõterén 185 eurót egy tokban (minden irat nélkül, különben leadtam volna 0=]) Egy évre rá pedig a Nagyerdõn egy húszezrest egy parkolóban.
Árokban, járda mellett bokorban, talán 1 vagy 2 ezres volt a legnagyobb.
A kérdező hozzászólása: haha :D Amúgy igen, azt bírom hogy 6000 ember van körülöttem, és pont één találom meg :O Suliban is így volt..mindenki ment órára, mentünk a lépcsõ fele, sneki nem vette észre, át sétáltak rajta..pont lenéztem és mintha egy 5000res lenne :D ösztönbõl felkaptam aztán vártam mikor szólnak utánam h héééé, de nem történt meg..aztán jobban szemügyre vettem és hopp még egy 2000res:D
legnagyobb 1500 hazafele. vettem belõlle egy hajvasalót xd
Aprót azt rengetegszer, papírpénzbõl 1000-es volt a legnagyobb.
Egyszer a oiacon 5000ft-ot Tiszavasváriban, szintén ott a medence alján 2000-et, de a legjobb a West Endben volt: 16000HUF Szép napunk volt :D
A kérdező hozzászólása: az igen :D azt meg hol találtad?:OO a 16000ret?
Egy ötezrest találtam egyszer egy üres utcában a földön... ez volt a legnagyobb amit elraktam. De találtam már többszázezret is, egy tárca-szerûséget hagyott el egy jólöltözött úriember, és nem vette észre. Felvettem, utánaszóltam, és láttam, hogy elég vastag pénzköteg volt benne... valószínûleg bankba vihette, vagy esetleg onnan vette ki? Nem gyõzött hálálkodni :) Simán elrakhattam volna, senki nem veszi észre, de hát nem vitt rá a lélek... azóta is szidom magam, hogy én hülye... :) De sosem raknám el hasonló esetben.
A kérdező hozzászólása: ja h 160.000 :OO aztak.urva mesééljj!! Kíváncsi vagyok:D
nálunk mikor megnyílt a Tesco akkor tél volt és nagy hó toltam vissza a kocsit és láttam valami papírdarabot gondoltam megnézem és lehajolva Szent István Király szemezett velem szóval duplán visszakaptuk a vásárlás értékét. XD De voltak még aprópénzek de eddig a 10 000 Ft volt a legnagyobb.
Én vok a 16ezres, 77%-os :) Írtam, a West Endben találtam, Pesten egy pláza :D
Szia! Egyszer 3000körüli összeget. Orvoshoz menet..xD
A kérdező hozzászólása: Jó..igen tudom, de azon belül hol? Wc-ben?Vagy csak hopp ott volt elõtted? és Senki nem vette észre?
Nekem tavaly talált apám egy padon egy pénztárcát, elõször szétnézett, hogy nincs-e valaki a közelben, hogy visszaadhassa...de nem látott senkit, ezért hazahozta...kinyitottuk és volt benne 50.000 FT!!! És pont akkor amikor nagy szükségünk volt a pénzre :P
A kérdező hozzászólása: Nekem 7000 volt a legtöbb, suliban találtam, mai nap meg 2000ret kutyasétáltatás közben :D bnõm meg egyszer egy kínai bolt öltözõjében talált egy pénztárcát amibe minimum 45000 volt:D
A west endben a földszinten találtam a j press elõtt. Mentem és egyszer ócsak ott volt egy köteg pénz. Felvettem, körülnéztem h keresi-e vki, de kb 2 millió ember kavargott körülöttem, ahogy az rendesen lenni szokott, így eltettem. Tanulság: ne tartsátok zsebben a pénzt! Vagy nyugodtan, hátha arra járok :D
Fontos, hogy ne lássa senki. Úgy jártam, hogy 100Ft volt még az automata visszaadójában az enyémen kívül a 4-6-osnál, és úgy vettem el. De ezt más sokan észrevették és otthagyták, de errõl nem tudtam, és sokan álltak körülötte, de távolabb. Végül utánamjött valaki, feltehetõleg civil rendõr és lefényképezett: értsd FÉNYKÉP, tehát analóg, nagy vakuval villanó. Gyanítom meg volt játszva. Eredeti gázvakus fényképtõl feltáskásodik és feldagad az arcod kb 3-4 napra, tehát mindenki látja, hogy te csináltál valamit. Külföldön amúgy akár 1 cent földrõl való felvételéért is kemény bilincselés jár ha látják, pedig van bõven: 1-2 cent, illetve 50 cent is gyakran automaták környékén, persze több a kamera is. 50 centért betöri a fejedet a rendõr. Ha valaki talál eurót, arról annyit, hogy ha automatából vették fel, akkor a sorszáma alapján egyértelmûen meg lehet mondani, hogy ki vette fel. Magyarországon nem egyszer fordult elõ, hogy a buszmegállóban álló ember felvett egy csavart vagy egyéb leesett alkatrészt, és lányok hívták a rendõrséget úgy, hogy nem is lehetett hallani, majd végül bevitték rendõrautóval. Mert meggazdagodik belõle a senki, ezt mondták. Én is elgondolkodtam rajta, hogy összeszedem õket, de rájöttem, hogy darabjáért lehajolni nem éri meg, mert tönkremegy a gerinced, nem éri meg az 1 centért sem. 100 lehajlás 1 euróért, 50 lehajlás 1 euróért 2 centjével. Háát...ha épp fogyni akarsz. Másrészt a földön összeszed egy csomó bacit. Arannyal vigyázz, van hogy batman. Van, hogy batman, akkor is ha nincs ott semmi.


Jár busz Szeged és Szabadka között? Ha igen honnan indul és mennyibe kerül a jegy?

A szabadkai piacra mennénk. Hogyan jutunk oda a legkönnyebben? Van valami látnivaló Szabadkán, ilyenkor ott is van valamilyen vásárszer?ség? Barátságosak az emberek?

Legjobb válasz: Ilyenkor mennyire szigorúak a határnál a rendõrök? Felszállnak, és megnézik mindenki személyi igazolványát? Táskákat mennyire nézik meg?

A kérdező hozzászólása: Ilyenkor mennyire szigorúak a határnál a rendõrök? Felszállnak, és megnézik mindenki személyi igazolványát? Táskákat mennyire nézik meg?
http://www.volan.hu/nemzetkozibusz.html 605-ös járatnál keresd! 2 pisztolyt simán áthoztam magyarba. Drog az zûrösebb ÉN se próbáltam te se tedd! Ha jól fogod ki csak végigszaladnak az embereket mint a buszellenõrök oszt csá. "Z"
Persze ez a pisztoly dolog vicc:) "Z"
Bár mi még csak gyalog mentünk át szerbiába véletlenül a zöld határon Diala ig jutottunk el. Viszont Szomszédék szerint kedvesek ott az emberek és van bõven látni való
Valószínûleg a nagy buszállomáson áll meg a busz, és onnan a Szabadkai piac még 4-5 km.

Ha kórházban megyek nőgyógyászhoz akkor kell időpontot kérnem? Ha igen, akkor mennyivel előtte kérjek időpontot? Úgy mennyibe kerülnek a vizsgálatok?

Legjobb válasz: Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.

Ha elmész idõpontot kérni legalább 2 héttel elõbb menj, mert ki tudja mennyien vannak. Ha te választasz orvost..terhesség esetén lehethogy a magánrendelésére kell majd menni, mert körzetileg nem tud ellátni..ez attól függ. Ha kórházba mész abba menj amelyikbe tartozol, különben ha szülésre kerül a sorés ott szeretnél szülniahova nem tartozol, akkor sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Csak vizsgálatra mennék (nem vagyok terhes).

Ha van fogadott orvosom egy kórházban (nem magánrendelés) , akkor illik a vizsgálatokon borítékot adni? Ha igen mennyit? És a szüléskor mennyit szoktak adni?

Nem tudom mit gondoljak,

Legjobb válasz: Szia, pénzt csak magánrendelésen kell adni, ott mondja is a doki, hogy mennyit. Szerintem akármennyire is fogadott az orvos, ha nem a magánrendelésére mész, akkor nem várhatja el, hogy fizess. A szülés más kérdés, én magándokihoz járok, azt hallottam, hogy a szülés kb 10-szerese a vizsgálati díjnak, így én szerintem 80ezret fogok fizetni. :S Sajna azt nem tudom, hogy ebben az esetben mennyi lesz Neked, de úgy hallottam ha valakinek nincs fogadott dokija sem, akkor 30-40-et szoktak adni...na, sztem nálad a kettõ között.. Remélem azért segítettem valamennyire..

Szia, pénzt csak magánrendelésen kell adni, ott mondja is a doki, hogy mennyit. Szerintem akármennyire is fogadott az orvos, ha nem a magánrendelésére mész, akkor nem várhatja el, hogy fizess. A szülés más kérdés, én magándokihoz járok, azt hallottam, hogy a szülés kb 10-szerese a vizsgálati díjnak, így én szerintem 80ezret fogok fizetni. :S Sajna azt nem tudom, hogy ebben az esetben mennyi lesz Neked, de úgy hallottam ha valakinek nincs fogadott dokija sem, akkor 30-40-et szoktak adni...na, sztem nálad a kettõ között.. Remélem azért segítettem valamennyire..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Nagyon nehéz és olyan kínos ez... Nem szeretném túlzásba vinni, (minden fillér számít most nekünk) Viszont annyira rendes a Doki, hogy mindenképp szeretném "meghálálni".
Szia.Ha az sztk-ba jársz hozzá, akkor szerintem nem, de amikor megfogadtad errõl nem volt szó? Ha csak a szülés után szeretnél adni valamit, akkor esetleg vehetnél neki egy üveg márkás italt, vagy ajándékkosarat, vagy ha dohányzik egy doboz finom szivart. Nem csak pénzzel lehet kifejezni a hálánkat. És jól mondtad, hogy most minden pénz számít. Üdv, 39 hetes kismama
Ha nem magánrendelés és felfogadtad az a szülésre vonatkozik inkább. Tehát nem kell fizetned csak a szülésnél majd. Szerintem mivel nem magánrendelésre jársz igy illik többet adnod szüléskor mint 30-40 ezer. De mindenkinek saját szive joga, ha nincs elõre megbeszélve. Attól is függ sokminden hogy szabadnapján megy e be a doki vagy épp munkaidõben lesz e. Ha gonsdolod adj neki 30-40 ezret és ha minden rendben lesz utána akkor még a 6 hetes kontrollon szoktak még vagy csomagot adni vagy pénzt.
ez nagy dilemma! Én is így vagyok magándoki és kórházi rendelés..nem engedte, hogy a maszekra menjek, de úgy gondolom, ha bejön a szülésre, mert ha lejár egy 24 órás ügyelet akkor nem vállalhatnak túlórát miattam sem-akkor 50-et kap , ha pedig nem akkor aki bejön az kap 30-at és a dokinak viszek a tanácsadásért valamit. de még változhat a teóóriám egyenlõre ezt találtam ki. Minden fillér számít így igaz-van mire költeni-ezen is fog mulni a hálás boríték!

Felvettek? HA igen hova? Mennyi pontotok volt és mennyi volt a ponthatár?

Legjobb válasz: Fel! :D PTE - anglisztika, 369 volt a ponthatár, nekem van 408. ^^ Jíííííí

Fel! :D PTE - anglisztika, 369 volt a ponthatár, nekem van 408. ^^ Jíííííí
Fel. ELTE-BTK 364 pontom volt, és 327 volt a költségtérítéses ponthatár.

Kiszámolnátok nekem? Mennyi szabi jár? 2008. 09.21 szültem, abban az évben kivettem a szabikat, maradt még a 2009 es év (március 7-ig a TGYÁS) és még egy év gyed

kiszámolták a munkahelyen is 27-et számoltak,gyerekre apuka vette ki. 2008 -ban 31 éves voltam

Legjobb válasz: A terhességi-gyermekágyi segélyre + az azt követõ 1 évre jár szabadság. Tehát 2008. évben végig 23 nap (kivetted) 2009. évben végig 23 nap (nem vetted ki) 2010. évben március 07-ig (GYED, valamint a + 1 év lejáratának napja) 2010. évben 33 éves voltál, tehát 24 nap szabadság jár már egy évben. 2010. január 01-tõl március 07-ig 66 nap van. Az idõarányos szabadság alakulása: 24 nap : 365 nappal x 66 nappal = 4,339 nap, tehát 4 nap. A 2009. évben ki nem vett 23 nap + 2010. évre járó 4 nap = 27 nap szabadság jár Neked a gyermekgondozási idõszakra.

A terhességi-gyermekágyi segélyre + az azt követõ 1 évre jár szabadság. Tehát 2008. évben végig 23 nap (kivetted) 2009. évben végig 23 nap (nem vetted ki) 2010. évben március 07-ig (GYED, valamint a + 1 év lejáratának napja) 2010. évben 33 éves voltál, tehát 24 nap szabadság jár már egy évben. 2010. január 01-tõl március 07-ig 66 nap van. Az idõarányos szabadság alakulása: 24 nap : 365 nappal x 66 nappal = 4, 339 nap, tehát 4 nap. A 2009. évben ki nem vett 23 nap + 2010. évre járó 4 nap = 27 nap szabadság jár Neked a gyermekgondozási idõszakra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Várondós vagyok, augusztus 02 -re vagyok kiírva, most 34 éves vagyok, következõ szabim hogy fog alakulni?
Azok csak kamuk, amit eladnak jó pénzért az olyan hiszékenyeknek, mint te.
1 dl nálunk 300 ft körül van. és nem létezik semmiféle mellnövesztõ szer.
A kérdező hozzászólása: köszi
Én a hajamra hetente, a szemöldökömre-szempillámra naponta használom. :)
A kérdező hozzászólása: az jó és milyen gyakran kell használni a ricinusolajat?
Elnézést, elfelejtettem odaírni, hogy az olajozás óta egy hónap alatt nõtt 5 centit!
21:00 5 centit nõtt az én hajam is pedig szõkítem és semmilyen csodaszert nem kenek rá... a kérdés hogy mennyi idõ alatt.... A mellnövesztõrõl meg annyit, hogy van olyan amitõl valóban megnõ a melled mivel hizlal, és ha hízol akkor oda is jut. Ez a csalás az egészben, nem én próbáltam hanem bátyám menyasszonya. Azóta sem sikerült lefogynia. Hát õ hibája, nem értem minek akar mindenki nagy melleket, semmi elõnyt nem jelent, még csak nem is szebb.
A kérdező hozzászólása: köszi de valami gyorsabb használat nincs véletlenül? vagy csak hogy egy délutánt rászánni? azért kérdezem mert este megcsinálom és reggelente szerintem nem lenne idõ rá hogy még megcsináljam... amugy 1 hónap alatt mennyit nõtt a hajad?
A kérdező hozzászólása: az jó de én hajnövesztésre szeretném azt hogy kell? hajmosás közben mintha balzsam helyett lenne vagy hogy?
Nálunk a ricinusolaj 160 FT és a szempillámra tényleg használt!
A kérdező hozzászólása: attól hogy megkérdezem nem biztos hogy még veszek! Ricinusolajat hogy kell használni hajnövesztéshez?
A kérdező hozzászólása: de szoktak lenni mellnövesztõ kapszulák...
helo, szeretnem meggkerdezni h mi annak mellnagyobitonak neve, mert en is azok koze tartozok akiket jo isten nem aldott meg nagy keblekkel... 21 te tudod mi annak neve?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!