Találatok a következő kifejezésre: Mennyi igazsag abban hogy, ha (4 db)

Mennyi igazság van abban hogy ha alváskor szabadon hagyjuk a melleket akkor feszesebbek lesznek?

Legjobb válasz: Nagy mellek esetén én nem gondolom, hogy ez igaz (ahogyan az is mítosz, hogy a melltartó nem egészséges, mert a saját izmok stb. - ez mind bla bla bla!! Úgy ki fognak nyúlni, hogy nézhetsz, ha nem veszel melltartót, saját súlya lehúzza!). Én azóta érzem úgy, hogy jobban állnak a melleim, amióta normális melltartókat használok -úgy látom, melltartó nélkül is jobban állnak. Ha súlyos, nagy melleid vannak, napközben jó erõs, alulról támasztó melltartó ajánlott (nekem a félkosaras push-up a legjobb,legkényelmesebb). Én éjszakára lazább melltartót használok, merevítõ nélkülit, vagy merevítõset, de ami csak egy rétegû, nem push-up. Melltartó nélkül nagyon ritkán alszok, max.néha a kedvesemmel. De nem kényelmes számomra.

Nagy mellek esetén én nem gondolom, hogy ez igaz (ahogyan az is mítosz, hogy a melltartó nem egészséges, mert a saját izmok stb. - ez mind bla bla bla!! Úgy ki fognak nyúlni, hogy nézhetsz, ha nem veszel melltartót, saját súlya lehúzza!). Én azóta érzem úgy, hogy jobban állnak a melleim, amióta normális melltartókat használok -úgy látom, melltartó nélkül is jobban állnak. Ha súlyos, nagy melleid vannak, napközben jó erõs, alulról támasztó melltartó ajánlott (nekem a félkosaras push-up a legjobb, legkényelmesebb). Én éjszakára lazább melltartót használok, merevítõ nélkülit, vagy merevítõset, de ami csak egy rétegû, nem push-up. Melltartó nélkül nagyon ritkán alszok, max.néha a kedvesemmel. De nem kényelmes számomra.
Az én melleim feszesek, de soha nem aludtam melltartóban!Alvás közben max egy nagyon laza pólót tudok magamon elviselni bugyival, semmi mást!Szóval nekem nem lett lógós vagy pettyhüdt!

Mennyi igazsag van abban hogy, ha fiu lesz nem kivanod ugy a szexet, ha meg lany akkor igen?

csak ugy erdekel mert mar annyi nepi hiedelmet olvastam es hallottam.

Legjobb válasz: Nekem bejött, sõt Nõvéremnek is.De erre nem szabad alapozni.

Nekem bejött, sõt Nõvéremnek is.De erre nem szabad alapozni.
na és az hogy ne simogazsd a kutyát mert szörös lessz a baba?én nem hiszek benne mert van hogy mondják és bejön akkor az van na én megmondtam de ha nem jön be akor semmi magyarázatot nem adnak rá hogy ez miért nem jött be
Sztem semmi. Nekem kislányom lesz és semmi kedvem hozzá:(
Az elõttem íróval értek egyet. Kislányunk lesz, és mi egyáltalán nem szexeltünk a terhesség alatt (elején vérzés miatt volt tiltott, utána pedig képtelen voltam rá hiába imádom a férjem).
Nekem fiam lesz és ugyanúgy kívánom az együttléteket, mint eddig. SÕT!:D Ennyirõl-ennyi.:) 23 hetes, fiús kismami
errõl annyit hogy nekem is fiam lessz és teljesen oda vagyok 29 hetes kismama
nekem fiam van és majdhogy nem megkellet erõszakolni a párom, mert már õ nem tudta tartani a tempot.
Na egy újabb babona, ne higgyetek ezeknek, nekem is lányom lesz, és megmondjam õszintén, néha már sajnálom a párom, de nekem a hátam közepe sem kívánja a szexet.
Nekem fiam lesz és semmi kedvem a szexhez...
inkább kamilla sampont használj neken bevált :)
A kérdező hozzászólása: mennyire szõkít az??
Én kb 1hónapig használtam (1héten 1x mostam hajat vele) és a sötétszõke hajamból középszõke lett
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)

Mennyi igazság van abban, hogy ha ismerkedek egy lánnyal és nem alakul ki köztünk rövidebb idő alatt ( mondjuk 1 hónap ) valami, akkor onnantól kezdve felejtős, mert úgysem fog történni már semmi?

Az esetek többségében ez tényleg igaz? Tényleg nem érdemes tovább küzdeni ?

Legjobb válasz: Te most a statisztikai hivatallal randizol, vagy EGY BIZONYOS lánnyal, akivel egyénileg alakítjátok a közös dolgaitokat? Vagy 23 nap és 3,5 óra után közlöd vele, hogy az átlagnál õ már lassabban reagál és ezért húzzon a francba?

Te most a statisztikai hivatallal randizol, vagy EGY BIZONYOS lánnyal, akivel egyénileg alakítjátok a közös dolgaitokat? Vagy 23 nap és 3, 5 óra után közlöd vele, hogy az átlagnál õ már lassabban reagál és ezért húzzon a francba?
Inkább ne próbálkozz, mert a statisztikák azt is kimutatják, hogy minden 6254626-edik ilyen lány gyilkosságra is képes!
A kérdező hozzászólása: De az esetek többségében ez tényleg így van igaz ?
Figyelj, ha egyik nap -30 fok van, következõ nap meg +70, akkor 2 nap átlagja 20 fok, ami amúgy tök jó. Csak az a baj, hogy az elsõ nap baromi hideg van, aztán egy hatalmas klímaváltozás, ami eleve elviselhetetlen, fõleg a betegeknek, másnap meg egyesen megsülsz. 18/L
Jártod egyáltalán randizni, vagy csak baráti társaságban, suliban szoktatok eldumálni. Ha már több publikus helyre szervezett randin túl vagytok, akkor szervezhettek egy otthoni filmnézõs randit, és egy üveg bor után átalakulhat összebújóssá. :)
igen az esetek 80% ban igy van ez, de nem kell 1hónap hozzá, elég ppar nap is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!